Украйна иска от нас оръдия, самолети танкове, БТР-и и средства за отбрана

Министърът на отбраната Димитър Стоянов обеща до края на седмицата да има яснота какво можем да предоставим

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другите държави давали оръжие и нищо не се е случило ?! Чакайте,то сега започва ,малоумници! Ст

Е тоя наглец не спира.Ние без война сме по зле от тях.С клисави, алчни и крадливи политици_България умира.

а някой здрав корав и ръбест в задния им двор не желаят ли? те все искат малко да се замислят правят провокации пък после обвиняват другите.

А ние искме като свърши договора с НАТО да не се подписва никога повече

Аре бегай бе .

Украйна иска танкове ,БТРи, самолети,оръдия.Също бежанците да почиват 1-2години безплатно в морските и планински курорти у нас.Нещо друго?

Щом укрите опряха до нас, значи работата хич не отива на добре.

Посланик Маскаленко тази помощ, поискана чрез изнудване, ще я плащате ли, или трябва да харижем активи за милиарди на украинците и да останем но гол гъз, защото са ни много симпатични? Маскаленко, ние сме гранична държава на НАТО, а не заобиколена от приятели. Също имаме нужда от защита, и никой няма да ни компенсира за дарението ни, което руснаците ще превърнат в купчина горящи железа за 3-4 дни. Дал широк списък с необходими неща? Доста сте нахални и това дразни повечето хора. Аз ако дойда у вас и направя списък какво ми трябва от твоите вещи и пари, ще си доволен ли? Ще дадеш ли?

Ами да се надупят депутатите и да пушат???????

Ще ни казват някакви украйнски глупаци какво да прави българският народ!

Та те българските властващи не се вълнуват от това какво иска българския народ вие искате дружките им да се заинтересуват от това..

Какво ни е дала Украйна ОРЪЖИЕ НЕ СЕ ДАВА НЯМА СТАРО ОРЪЖИЕ

Да им изпратим дупетатите гласували за изпращането.

Бой по мужишкия агресор!

Наистина много бързат да ни вкарат във войната. Самите те първи ще се разбягат, когато стане напечено и тук

Стига си повтарял русоробските опорки, папагал! Половината свят дава оръжие срещу руската инвазия, дори и СеверМак. Къде е станало напечено?

Слава на Украйна! Бойте пияните и крадливи москали-рашисти.

Из квартыри где деньги лежат, не хочет?

Загубите на украинците в жива сила и военна техника са доста по големи от доставките от САЩ щом са опряли до нас да искат военна техника и въоръжение. Може да им доставим такова когато получим от САЩ нашите платени но още не доставени военни самолети и се освободил от старите които подлежат на бракуване и нарязване на скрап.Сющото се отнася и за останалото искано въоръжение.

тоя не беше ли ония, дето каза, че като се съпротивлява, украина само си продължава агонията?

Как не го е срам ?! Разби страната си, разруши я със Спонсора СашА убиват мирни хора заради неговия избор да пласира оръжието им. Ноо без жива сила от Спонсора нали? И вс ден иска,мннн НЕ заповядва. Стига.

Тези ще се окажат по-нагли от циганите, негрите и мюсюлманите взети заедно!

И да искаме да ви дадем,всичко ни е за скрап,сори.Бай х.й унищожи българската армия.

А не искат ли и жените им да оправяме. Нагло племе.

Стига сте давали трибуна на наглеци!!! Кой иска да ходи доброволец. Това да не ви е бащинията та да раздавате на наркоманчета?! Знам, само си бърборим и газта си я платихме и петрола и чудовищната далавера на скараните ПП и тъй наречените десни.

Ще ви пратим тамян и свещи ,мамка ви фашистка

Бахти наглите укропитеци

Укрофашистките орки да го ду.ат

пратете им ковчеэи :)

Ето повода за нападението на Русия -избитите рускоговорящи, с руско самосъзнание деца в Донбас > https://alleyaangelov.ru/

Този Москаленко що не иде да го духа ! Ега си наглите Укри ! Ако дадете ОСТАВКА ПОМИЯРИ !Гонете Укрите от България !

А защо да не им подарим и политиците ни, че те са по опасни и от оръжията!

Нахалството няма край.

Вярно ли е това,че сред изгорените живи хора в Одесса е имало и българи?Вярно ли е ,че са изгорени под аплодисментите на тълпа развяваща знамена със свастики? Да им даваме ли оръжие? За да убиват не Путин, Песков и останалите от кликата, а руснаци чиито деди са освобождавали нашите деди от агарянците.

Да организираме протест ,,Неутралитет и никакво изпращане оръжие за Украйна “

Това добре, ама кой ще го организира или само си ги дробим едни....

Оръдия и самолети нямаме, но ще пратим Пасито, Пинокио, генерал Изцъклен Гном, друсалката Глиги и още много педали, пардон славни войни.

и войници ша им трябват

Бе то и ние искаме ама никой не дава без пари.

Ние и пари даваме, но те пак не дават. Представи си какво дъно копаем ? Нас май и за 'членове на ТКЗС то' ни нямат ?

Чимадан, викзал, кийв! Низлизньи низахистмик. Краконога перемога.

все не вярвах на мой приятели Руснаци, че Украйнците не са това за което се представят но с очите се убедих за 6 месеца по черноморието ни каква сган, с претенции и до безсъзнание нагли Украйнци шетат из родината ни.и разбирах какво са имали предвид моите приятели. затова мисля, че е грешка това което направихме със солидарна Европа към Украйна. и още по голяма грешка ще е да им предоставим въоръжение,защото една е истината че САЩ И РУСИЯ СИ ГИ МЕРЯТ НЕЩАТА В УКРАЙНА И СИ ИЗПРОБВАТ НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИЙ.

Украински помияри само искат .

То и аз искам много неща, ама...безплатен обяд НЯМА! Аман от нахалитети украински!

Русия агресор... Елита им плюе Запада, но обичат западния начин на живот,- айфони, коли, имоти в Монако, Италия Франция и къде ли не, а обикновените хора кучета ги яли..

Давай !!! Нас ще ни пазят птиците …:-(((

Не виждам причина да им даваме оръжия, но естествено политиците ни имат изгода от това и няма да ме питат

Този дъртак мускаленко е ебаси гнусника!!! Нещо много си е чесъл гнусната кратуна.

И, забележи нашият калмук, пет пъти по-гнусен, и с нула национално достойство, как е лепнал наколенки 6 ти номер ? И шпатула е изкарал . Да ближе.

НАШИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ДА СИ НАЛЯГАТ ПАРЦАЛИТЕ.

Щом до нас са опряли, свършена им е работата!

Нищо не трябва да предоставяме.Тази война не е наша.Разпали я Украйна с наглото си дразнене и обиждане на Русия и всичко руско.За благодарност че във времето прекарано заедно с Русия са увеличили територията си в 86% от първоначалните Украински етнически граници.Чисто проститутско поведение.Погрижихме се и ще се грижим за бедстващите жени и деца на Украйна (ако бяха от Русия щеше да е същото).Но оръжие -не! Укрите ревяха на всеослушание че ще убиват руснаци,че руските деца в Донбас ще се крият по мазетата ,докато техните са щастливи и задоволени.Сега искат да дадем оръжие което да насочат към тези които ни освободиха от турското робство -най-черния период в българската история. ПРЕДАТЕЛИ,ОПОМНЕТЕ СЕ!

Защо няма национални протести, искам да отида.

Пратете им и първородните си деца да ги отгледат готови за войници... Една заплата им пращахме вече... нещо друго да им пратим? може молба за присъединяване към осрайна

Кога Украйна ще иска мир? Избива собсвеното си население с война,студ и тъмнина. БГ не може да бъде съучастник в това престъпление. Съучастниците си имат лични имена 175 души,които подло се крият зад БГ.