Коментари - Украйна и Западът обсъждат среща за мир с Русия, Зеленски призна за 31 000 убити войници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

при бандера, а останалите половин милион избити укропитеци при хитлер! Явно имат връзка със задгробния живот ;)

Зеления Клоун какво вика

След дъжд качулка, толкова народ излишно избиха и в двете страни. Ама на хамериканците не им пука.

Какво общо имат "хамериканците" с войната на фашистка пРоссия срещу европейска Украйна ?!

с порции по 12 милиарда долара за зеленски, войната още доста дълго ще продължи..

ще продължи докогато фашагите напуснат чуждата държава в която са нахлули

Брей! 31 хиляди? Че тогава що направиха 4-5 мобилизации и реват за още? Те по 4-5 хиляди ли ги мобилизират?

Още миналата година Лавров каза на швейцарците, че вече НЕ са неутрална страна и на никакви преговори не могат да са домакини. Тия пак хвърлят прах в очите на хората.

Основна цел на днешната човешка цивилизация, трябва да стане унищожението на русия! русия днес е държава - паразит, която паразитира върху достиженията на други народи.За изминалите 100години, русия доказа, че няма място сред държавите и народите на нашата планета, поради факта че с нищо не допринася за просперитета и напредъка на човешкия род. Напротив, русия за изминалите 100 години се е явявала, както и днес се явява една непрестанна заплаха. русия е язва и като такава трябва да бъде лекувана.

Точно такива напъни стартираха Специалната военна операция и докараха на Украйна 25% (до момента :)) орязване на територията, а "колективният Запад" е във финансова, политическа, и социална криза, но панически се въоръжава :)) Спокойно - укронацистите ще платят цената за безсилната ви злоба срещу Могъща Русия, ха ха ха ха!

Според до болка познатата руска пропаганда, Запада "загнива" от времето на болшевишката революция. Та и сега, нищо ново под слънцето не научавам - перманентна криза има само и единствено в пРоссия. Що се отнася до "загубите" на Запада и Украйна, то "Пилците се броят наесен." Като зряла круша ще падне вмирисаната руска клоака, както баталяса СССР-то ....

SirBob

Точно това е в основата на нацизма - идеята, че една нация или общност е над останалите. Немците смятаха славяните за "подчовеци", знаем какво им се случи. Нацизмът е язва и Русия я лекува. Успешно.

„Ако САЩ не ни бяха помогнали, нямаше да спечелим войната. Един срещу друг с нацистка Германия на Хитлер нямаше да можем да издържим на кръвопролитията и щяхме да загубим войната. Никой не говори открито за това нещо, а мисля, че Сталин никога не остави писмена следа за собственото си мнение. Мога все пак да кажа, че той няколко пъти е изразявал подобно мнение пред мен“, пише Хрушчов в мемоарите си. „В хипотетична борба един срещу друг между СССР и Германия, без подкрепата от "Заем-Наем" и без изпращането на значителни части от Луфтвафе, немския флот и една четвърт от наземните сили на нацистите срещу Великобритания и САЩ, Сталин много трудно е щял да победи Хитлер“ казва историкът Борис Соколов./руснак!!!/

SirBob

Поредните глупости за "наем-заем". Война се печели с героизъм, не с консерви. И между другото, не кой да е, а ген. Гудериан в мемоарите си отбелязва, че СССР могат сами да спечелят войната. Трябва да се чете.

Не кой да е, а Сталин и Хрушчов ТВЪРДЯТ, че ссср е щял да загуби войната. Трябва четене, а не само кактото ти каже мУтрофанова ... Стой та гледай, как ще се посере джуджето, след развръзката на излагацията му в Украйна.

Както каза г-н Путин, " САЩ спират помоща за Украйна и след две седмици всичко ще приключи"

Само дето никой, нищо няма да спре ....

Само дето пеевските евроатлантици ПАК лъжете :)) "републиканците в Камарата на представителите остават напълно непримирими. В резултат на това изглежда все по-малко вероятно военната помощ за Украйна да мине през Конгреса през следващите месеци - или дори през тази година."

Малко смятане. Преди месец-два Зелебоба каза, че усрайнската армия наброявала 1 милион. Оповестените сега жертви нема да ги броим оти са пренебрежимо малко (некви си 1.5% от армията годишно). В същото време в усрайна върви тотална мобилизация??? Оти като нема загуби? Пак тези дни Зелебоба каза, че руснаците са пратили 6 пъти по голяма армия от усрайнската, демек 6 милиона. Няма да привеждаме цифри от Втората световна, който може да чете. Излиза, че усрайна е по-мощна от Германия тогава щом удържа 6 милиона руснаци с 1 милион армия, при положение, че на немците им трябваше армия от 5-6 милона и не можаха да ги удържат. Ей, страшно нещо са това усраинците! Добре, че Денков отиде да им се подмаже, че ако рекат да свърнат насам, наебани смо (както казваше Бата Живойнович в един сръбски филм).

В уравнението си пропуснал и това, че руснаците се бият с лопати и чипове от перални срещу магучие западно въоръжение, изпросено лично от Зелю!

Кашпировски е украинец. Както и Чикатило. Само "хубави" хора ....

Ау, а Русия знае ли? А Зеленото знае ли, че от него нищо не зависи?

Що бе, от пРоссия да не би нещо да зависи нещо в днешния свят ?! Скоро ще я наричат апендиксът на Китай ...

Що бе, Русия да не почна да се изтегля от Западна Украйна след последната пРосия на Зелю?! Ха ха ха ха!

Много руска измет в коментарника се опитва да разсъждава на тема, брой загинали украинци във войната. Много им се иска на руските дебили да не е останал нито един украинец в Украйна. Да, ама не ... Ако нямаше украинци в Украйна, защо руслямският башибозук все така стои по границите на Украйна ?!

Ако няма непосилен за попълване брой загинали укронацисти в специалната военна операция, Зелю защо намали възрастта за мобилизация и сега обсъжда да се примоли за примирие на Русия? :))

Това ли е новото нормално - да обиждаш, да се зомбиран, да си прост и да си умреш в кочината? Брой си минусите и рони крокодилски сълзи.

Минусите ги брои мУтрофанова, и по броя им ти плаща копейки ....

Не ви е никак лесно не пеевските черноработници напоследък! Авдеевка не само стана руска, ами вече е в тила на ВСРФ, в Брюксел ОТНОВО има метежи с палежи от цели тълпи европейци (платени от Путин, разбира се, ха ха!), в Полша вече не просто блокират укронацистките влакове, ами извършват директни саботажи срещу тях, пак от Полша вече им врътнаха кранчето на милостинята, точно като от "подкрепящите до последно" ФАЩ, Тръмп идва със страшна сила, големият евроатлантик Денкофф го хванаха да казва в прав текст как българската икономика нямала значение, стига да успее да навреди на Русия, Зелю щял да се моли на Русия за примирие, украинското разузнаване обяви, че Нахални е пукнал по естествен начин и следователно "колективният Запад" се оказаха лъжци пред цял свят, и за капак - вашият лидер Шиши напоследък квичи, че се опитват да го избутат от властта, ха ха ха!

Само и единствено ликвидирането на пРоссия ще даде дългосрочен мир и просперитет на Европа! Докато съществува тази язва на човешката цивилизация, ще има войни, локални конфликти, хибридни заплахи, дестабилизация на държави и региони.

Мисля си, че си се родил в следствие от рикошет от мивка. А баща ти толкова се пази да не заплоди онова животно дето те изсра...

НЕ СИ ПРАВ ДЕАА . МАЙКА МУ ГО Е СЪБИРАЛА СТАРАТЕЛНО С ЛЪЖИЦА ПО КИЛИМА В ХОЛА

Ама очевидно нито посраНАТО, нито магучий ЕСС, нито остатъците от Запдна Украйна ще успеят да лоиквидират Русия, ха ха ха! Колкото и зелю да пРоси по цял свят като изпаднал германец, ха ха ха!

Мисля,че липсва поне една нула.Тъжно е,че толкова млади хора загинаха заради безсрамните и нагли политици.

Ясно откъде русофилистично размишляваш - от мястото с две нули на вратата ...

Без значение от къде размишлявам, важното е,че размишлявам.

Само че броя на мобилизираните досега в Украйна е над 900000. И на фронта не са повече от руснаците. Та интересното е дали Зеленски е заблуден за броя на загиналите или той заблуждава.

ПИПО

Запада пак печели време, но този път руснаците няма да им се вържат. Да бяха приели минските споразумения, щяха да си запазят Донбас. Да бяха приели турските предложения, щяха да си запазят излаз на море. Сега руснаците, ще вземат Одеса и Запорожието, ще стигнат до Киев и чак тогава, ще седнат да "преговарят". Киев, ще капитулира и ще приеме условията на руснаците. За това могат да бъдат признателни на Байдън и английският пудел.

Който има желание за секс ,но в България не му се отваря парашута ,да отива в Украйна-сега там има много свободни жени,които търсят мъже за опрашване под дърво и камък.

Украинките отдавна са в Европа. Не знам как е цяла Украйна, сина ми беше там през лятото, отначало по работа след това остана на почивка няколко седмици. Няма кой знае колко украинки без похлупак.

са винаги в роля и дрънкат по сценарий.....ели пък когато са си дръпнали, кви каламбури дрънкат

31 хил х 10 украинци? ........ хил : 10 руснаци? Май като се гледат резултатите на фронта и желанието на украинците за мобилизация

Зеленски да не се прави на Путин, ам да проведе едни президентски избори в Украйна! След като имат футболно първенство и участници в евротурнирите - значи може и избори за президент. Иначе става по-зле и от Путин - забранява редовни избори. Путин поне ги провежда, макар да е единствен кандидат...

Генерал Сирски: Руските загуби са 7-8 пъти по-големи от украинските 13.02.2024 г. . РУСКИТЕ ТРУПОВЕ ВЕЧЕ СА НАД 409 000 . ХА СЕГА РАЗДЕЛЕТЕ ТАЗИ ЦИФРА НА ОСЕМ... и ще разберете и колко Украинци са загинали. Но те загиват за своята Родина , за своята свобода , деца , жени , земя. … . А за какво загива руският крепостен роб ? За дворците и яхтите на путлер. За този психопат, който вече 23 години граби народа. . Русия не цени живота на своите войници, по последни данни загубите на окупаторите са 7-8 пъти по-големи от украинските. „Не можем да си позволим поведението на руските военни лидери, когато те прилагат тактика за щурмова атака“, каза главнокомандващият. Според него той би предпочел да напусне някоя длъжност, но няма да позволи смъртта на персонал. „И за тях животът на един войник няма стойност. И ние виждаме това, техните загуби са 7-8 пъти по-големи от нашите по последни данни“, добави Сърски.

Да, факт е, че за руснаците човешкият живот не е много ценен. 10 загинали трягедия, 1 млн - статистика... Но западният свят да се беше запознал с тази особеност на руският нрав. Както се вижда има кой да мре за Русия и няма проблем с набирането на хора. В този смисъл - за какво им беше на Украйна да се водят по акъла на Запада и да воюват с подобен враг??Не винаги става със сила, понякога ще става с хитрост. Но едно е сигурно - с глупост никога няма да стане. Беше много глупаво и от старна н а Запада, и от страна на Украйна да не отчетат историческите факти около воденето на битки и войни от Русия.

А колко са загиналите чуждестранни наемници на страната на Украйна? По новогодишните празници руските военни твърдят че чуват разговори и песни на език различен от украинският. А само миналогодишната контраофанзива, която беше напълно разгрумена, беше рекламирана като армия от 40 хиляди наемници.

Нещо аритметиката ти куца. Зелето заяви 31000 загинали, Сирски каза 7-8пътти повече Руски и това прави около 240000, ти как ги изкра 410000. А на зекето не може да се верва защото преди година заяви че дневно загиват по 500 - 700 войника за 700 дни това прави 420000 калпака. Сигурен съм че и тогава е намалил бройкат, и така намале всеки път докато ги докара на 31000. Е няма да се учудя ако към края на годината станат 20000.

Веднага отивай да си пиеш хапчетата,че нещо не те слуша главата.Те онези ги мачкат постоянно и с дронове и ракети ,но руските жертви били повече.Повече ,ама през Втората световна война .

Сирски разбира се, че ще говори така, защото си търси оправдание за загубата на Авдеевка :)) А точно Сирски си спечели прозвището "месаря", задето при Артьомовск хвърли всички останали укронацистки резерви в безнадеждна битка срещу руснаците и американсерите недоволстваха, че по този начин е унищожил възможността на Западна Украйна да извърши каквото и да било контранастъпление :)) А впрочем за какво загива насилствено мобилизираният с бой украинец, като Зелю каза, че Авдеевка била незначителна загуба, която нямала значение? :))

Какво представлява руската армия днес? Войници - каторжници –пандизчии , крадци, човекоядци , убиици , педофили , бездомници ... „Втората армия на света“ се оказа просяци: - Дрононове ирански - Корейски ракети - беларуски храснителни дажби - Китайска военна форма Те много се гордеят с израза – Дедите ни са воювали. Ако нашите дядовци през 1945 г. знаеха, че фашистка Русия ще бомбардира Украйна и беларусите ще им дават успокоителни, а германците ще помогнат на Украйна да се защити в тази война, те просто щяха да полудеят. /// Какво представлява руската армия днес? В Руската армия служат: - негри - 2 000 афганистанци - 15 000 непалци - стотици сърби А къде са българските русофили?

Уви, във войната само победите на фронта имат значение. Останалото - няма значение и бързо избледнява за поколенията. В случая украинските държавници от роболепие към САЩ пратиха народа си на заколение или в изгнание. Същеврвменно американците много скоро ще започнат да изкупуват украинска земя и активи на безценица, под формата на оздравителни планове. Горко им на местните украинци. До сега бедност и корупция - от сега нататък още повече..

И очевидно руската армия се справя добре! А къде са българските усороби? Защо се скатавате, ами не последвате светлия пример на Глиги и ССлавков? Да не ви е страх от нещо? :))

Когато се водят преговори се изхожда от обективната ситуация. В случая - обективната ситуация на фронта. След като Зеленски се подведе по танцьор номер 1 на Англия - Боби Алкажника Джонсън и по Джо Ръкуващият се с призраци и не прие условията за мир в Април, 2022 - сега е малко нелепо да се поставят условия като пълна капитулация на Русия. Приу все, че пред Русия пътят е чист и може много бързо да напредне в следващите седмици. Ходенето по земята е важно условие за един управник, било той и клоун от киното. Както се видя - от Зеленски няма да излезе новият Роналд Рейгън

И продължават да си вярват, че Киев има правото да поставя предварителни Условия за да има среща за мир и че има шанс всичко това да бъде реалност??? Е какъв е смисъла от "среща за мир", след като предварителните условия едва ли не изискват пълната капитулация на Русия? Съпроводена от затвор за управниците на Русия, изплащането на репарации и каквото още от Киев се сетят! "В тази война са убити 31 хиляди украински войници. Не 300 хиляди, не 150 хиляди" Само голямата им контраофанзива беше изцяло съставена от 40 хиляди чуждестранни наемници! Контраофанзива която беше напълно разгрумена и трябва да бъде наново да се превъоръжи, както с техника и оръжие така и с Хора. Тъй че колко не украински войници са загинали? Или за тях не се следи бройката?

- По какво се познава дали Зеленски лъже? - По това, че отваря устата.

Чакайте да видя дали съм разбрал правилно?! Украйна и Запада щели да се съберат по някое време в Швейцария, където ще се разберат как да свърши войната и след това ще връчат решението си на Русия, за подпис?! Ето това е най-големия порок на либералната демокрация. А именно - пълна липса на реализъм и връзка с действителността. "Светът е такъв, какъвто ние решим. А ако не е, ще го направим!". Тези хора наистина ли мислят, че тази война може да има изход, който не зависи от Русия? Тези хора наистина ли мислят, че те все още са крайната и най-висша инстанция на нашата малка синя планета? Май, да. И ако това найстина е така, то това означава, че първо каквато и среща да се проведе еди-кога си в Швейцария, тя ще е просто една платена от данъкоплатците екскурзия. Но това вече не впечатлява никой, след милиардите изгорени по полетата (и банковите сметки) на Украйна една екскурзия на няколкостотин човека в петзвездни хотели дори не прави впечатление. А второто е, че всички нас ни очаква само едно - война и бедствия. Защото ако бъдещето на света се определя (отчасти) от хора, които отказват да видят обективните факти и напълно отричат действителността в името на имагинерните си идеали и налудничави догми, то това означава само, че за тези хора животът на такива като нас е проста статистика, но също така и напълно приемлива жертва пред олтара на свещенната за тях демокрацията. А оттук и извода за нас е само един - да ги премахнем от позициите за взимане на решения, преди да вземат решението да пожертват всички (освен себе си). Като това може да стане доброволно (поредица от избори) и доброзорно (поредица от други действия).

Всеки знае,че Зеленски лъже.Той е казал някаква глупост и за руските загуби но ''журналистите'' го изтриха. Живеем със сигурност в 1984г. на Оруел.Лъжи,измами,простащина-това е западната ''демокрация''

Хм

"Формулата предвижда да бъде възстановена териториалната цялост на Украйна и пълно изтегляне на руските войски." Подобни ултиматоми се дават от позиция на силата! Кой е по-силният в момента? Риторичен въпрос...

SirBob

Неонацистите и спонсорите им от колективния запад почват да разбират болезнената истина, а именно че: а) Русия не може да бъде победена. б) Санкциите срещу Русия санкционираха всъщност Европа, която потъва икономически. Протестите на фермерите в цяла Европа са само върхът на айсберга. Германия е примера. в) ВСУ са неспособни на какъвто и да е пробив. Нямат пари, оръжие и което е най-важното - хора. Всичко това, разбира се, беше ясно от самото начало. Но янките трябваше да спасяват пробитата си икономика, завличайки Европа в предварително обречена война с Русия, за да го играят впоследствие "спасителят" на бял кон, който срещу едни скромни заеми ще "помогне" на Украйна. От втората световна нищо ново.

Опитвайки се да тушира ​​негативизма от обявяването на пълна мобилизация в Украйна, Зеленски, както „обеща“, обяви броя на загиналите войници в своята армия. Той преброи само 31 000 души. И жителите на териториите, които все още се контролират от Зек, веднага имаха въпрос: След като въоръжените сили на Украйна имат толкова оскъдни загуби (а руските въоръжени сили уж осеят полетата с трупове), тогава защо изобщо да обявяват пълна мобилизация в Украйна? И още - защо все още не е обявено в Русия (от септември 2022 г.) и предпочитат да се задоволяват с доброволци?

"съгласно условията на Киев" - това е достатъчно за да знаем отговора на руснаците.

за две години укрите са загубеле повече от 600 000 хиляди украински мъже повечето от които натикани насила да воюват за целите на т.н. запад. Още толкова поне са ранените и инвалидите. Това са съдби. Зелното Лакейно Прозападно лЪйНо ще свърши като руското пилотче в Испания но от собствения си народ.

Русия нама да преговаря с тая фашистка сган ,само безоговорачна капитулациа на фашистката хунта в Киев

За Украйна е справедлива!!! Не справедливо беше , че бездетната Меркел, и бездетният маркон я предизвикаха. Това са бездетните хора...

Де страхувам, да не свърши, като Хитлер в бункера

Кви дръти лъжи!

ВОЙНАТА В УКРАЙНА Е 30 ПЪТИ ПО-МАЛКО ИНТЕНЗИВНА ОТ МЕЖДУСЪЮЗНИЧЕСКАТА ВОЙНА 1941-45 Само за първите две години 1941-43 лятото, СССР даде 5,873,000 убити фашисти (официални данни, реалните са 2 пъти повече), а Украйна и Русия - 31 и 180 хиляди респективно за цели 2 години . Вермахтът знаеше как…

Точно така: понеже вермахтът знаеше как, затова затъна в блатата на Белорусия. После при Москва, бая войници на Вермахта измръзнаха.

Този обявява месечните си загуби за 2 годишни, лъже без да му мигне окото, за това Путин трябва да го размаже като хлебарка в бетонно гето! Фон Лайняндер обяви преди година и половина 100 000 и тогава наркомана вдигна скандал и ги свалиха от сайта на Европедерасткият съюз, някой от нас имаме изграден навик да помним цифри и факти, ежедневно си използваме сивото вещество и то не е атрофирало като на неонацистките подръжници. При 31 000 убити защо му е да мобилизира нови 500 000 и да ги лови като английски ловец на роби за продан. Робството дори и в САЩ е отменено 3 години след като в Русия отменят крепостничеството и задължителната 25 годишна служба за бъдеш освободен от него.

Съжаляваме но президента ни е осъден в Хага и неможе да напуска страната.Ще трябва да дойдете до Москва!Важно!!!…носете си наколенки!

ЪЪЪ ДА НЕ ЗАБРАВЯТ И ПАМПЕРСИТЕ

"В тази война са убити 31 хиляди украински войници. Не 300 хиляди, не 150 хиляди" Съвсем изперка зеленото бункерно джудже, много шмърка! Повечето специалисти оценяват убитите укри над 500 хил.!

Абе нали Зеленски забрани да се водят мирни преговори с Русия ? Как така изведнъж кандиса ? И второ , вярвам му , че убитите украински войници са 31 хиляди, но вярвам и на ЦРУ, според които руските жертви са 8 пъти по-малко ! Вярвам също и на ООН , според която от 2014-та до 2022-ра година Киев е избил 13 хиляди жители на Донбас , които наричаха “сепаратисти” ! Вярвам също и на бившият президент на Франция , на бившата канцлерка на Германия, както и на самия Зеленски, че не са и мислили да изпълняват “Минските споразумения” !

След 20+ г управление на Путин руснаците са извели, че Винаги е добре да приемете пътвото предложение на Путин, защото всяко следващо ще е по-неизгодно, а и няма да можете да го откажете! Правете си изводите!

Тоя същият ли не лигитимен Путин дето според Жана Немцова има 6% подкрепа.

Олигофрен!!!

Писнами от тъпи тъпи коментари 2 години

Русия няма нито войници, нито техника за тази война, САЩ за пореденпът ще помогнат на Русия да отърве кожата

Мир няма да има докато руския ботуш тъпче украинска земя

До Милтен! Ние, които решихме да се присъединим към НАТО, сме народът на България! Според конституцията българският народ управлява чрез своите представители, т.е. българската демокрация не е пряка, а е представителна!

Има и референдуми…

Са за свободни хора с мозък, не за послушковци, псевдо патриоти и обичащи чужда държава повече от Родината.

"Лимузина" – това е луксозна кола в която се вози народът... чрез своите представители! И още: Радой Ралин: "Ананас за Вас, а на нас – праз!" "Заедно ядем пуйка със зеле. Вие пуйката – ние зелето!"

Четете между редовете Таварищ Путин ясно го каза мир ще има когато западняците спрат доставките на оръжие демек пълна капитулация кой разбрал разбрал

ВСУ, след неуспешното контранастъпление, започва постепенно преминаване към отбрана и същевременно активизира диверсионно-терористичната си дейност срещу граждански обекти на руска територия, както непосредствено в крайграничните населени места, така и във вътрешността на страната. Тя се извършва с оръжие, доставяно от САЩ/НАТО, с което се разрушават жилища и се убиват мирни граждани. При терористичните акции, според управляващите в Киев, загиналите невинни хора трябва да предизвикат недоволство и брожение сред руското общество, т.е. терористичната дейност на Киев е част от съвместната политика на САЩ, ЕС и Британия за създаване на вътрешни условия за смяна на руското държавно ръководство. Извършваната терористична дейност от ВСУ налага Русия да създаде зона за сигурност, която да изключи обстрела на граждански обекти на нейна територия. Това означава, че фронтовата линия трябва да се отдалечи на разстояние, по-голямо от далекобойността на предоставените от САЩ/НАТО ударни средства, Следователно бойните действия ще продължат, а при успех ще се овладее и нова територия. Създаването на зона за сигурност изисква да се превземе територията на Харковска и Сумска области, а за обезопасяване територията на новите субекти и на Днепропетровска, Криворожска, Николаевска и Одеска области. Ако това се осъществи, със сигурност ще последва организиране на референдуми за присъединяването им към Руската федерация.

Ко каза, ко, Харков да превземат? Да не бъркаш Харков с Авдеевка, това е милионен град?

Хората са го казали "Не слагай тигана, докато рибата е още в морето".

От края на 2022 година: . "Руската инвазия в Украйна донесе смърт, разрушения и неописуемо страдание", каза Фон дер Лайен. "Всички помним ужасите от Буча. Смята се, че над 20 000 цивилни и повече от 100 000 украински военни са били убити до момента. Русия трябва да плати за ужасяващите си престъпления", каза тя. . На изказването реагира Сергей Никифоров – говорител на украинския президент Володимир Зеленски. Той заяви, че информацията за загубите на въоръжените сили на Киев е чувствителен въпрос и че тя може да бъде огласявана само от главнокомандващия, министъра на отбраната или държавния глава. . Малко по-късно видеото, публикувано в Туитър, бе изтрито от профила ѝ и качено наново, при което се видя, че частта със 100-те хиляди убити украински войници не присъства. . Зелю или е прекалил с белото, или си мисли, че още играе в онова комедийно шоу, където играеше президент на Украйна, или Урсулка лъже, ама не виждам укронацистите да са казали, че лъже :))

Погледнете и коментара на Канадската Си Би Си нюз има го в превод на поглед.инфо (изпишете сайта на латиница). Заглавието е: Руската армия се възстановява с невероятна скорост Троленето ви няма да спаси заминаващата си неонацистка хунта в Киев!

Зелю като предлага условията за предаването си, добре да се замисли каква мотивация има РУСИЯ да вярва на Запада след лъжата на Минските споразумения. Да се замисли и къде се намират руските сили в момента и каква е вероятността тепърва да ги спрат.