Коментари - Украйна и Молдова се запътиха към ЕС след историческо решение на евролидерите | Днес.dir.bg

Украйна и Молдова се запътиха към ЕС след историческо решение на евролидерите

Днес бе направена решаваща стъпка за членството на двете страни към Европейския съюз, написа Шарл Мишел в Туитър

Обратно в новината

Коментари - Украйна и Молдова се запътиха към ЕС след историческо решение на евролидерите | Днес.dir.bg

Коментари

Семен прежде чем кидать говно новость нужно убедиться что это не говно новость. И не помойка. Не кидай мне больше гоано новости. Спасибо . Твой друг Артем

Семен лох

Истински се радвам че колегите премахнаха всички условия за прием в ЕС... Сега може веднага да приемем и Северна Корея ако обещая да ни чукат всеотдайно... Интересно защо българските цървули си затвориха ядрените централи?

В Молдова през едно село минава път. От едната страна на пътя къщите са с ламаринени покриви- там живеят румънци. От другата страна на пътя къщите са с керемиди - там живеят бесарабски българи и руско говорящи. Я пак си помислете с това разделение как ще се стигне до някакво съгласие. Не забравяйте, че наблизо в Приднестровието има руски войски.

Потупване по рамото, без нищо съществено. Колкото да се пълнят новинарските хроники.

Молдова са добре дошли, но Украйна в ЕС е грешка. Да не говорим, че не е честно спрямо другите кандидати.

Може и да са се запътили, но ще видим до къде ще стигнат! Някой може и да ги удари през краката и до там!!

проповядва нацистки режим Свобода на словото няма и не е имало. Диктатура без аналог!!! Натам се е запътила и Украйна... А после тръбят, че в Русия нямало свобода на словото "Германска пенсионерка влиза в затвора заради плакат в подкрепа на Путин Съседи се оплакали от жената в полицията, започнало е разследване, жената обжалва санкцията" Това е Евро демокрация

И е осъдена на 3 години затвор, затова че е закачила руското знаме и поддържа Путин?! Значи украинските знамена могат и в тоалетната да се веят, руските не, е какво е това, ако не Диктатура??

Новина 1: Една жена каза, че една жена на 63 е осъдена на 3 години затвор за това, че развяла руското знаме... Новина 2: Един дядо чул, че един друг дядо видял, как извънземни помагат на Украйна и затова Русия все още не можа да я завладее... Новина 3: Една западна агенция потвърди Новина 1 и Новина 2... Новина 4: ТАСС, най-доверената агенция на света потвърди и трите новини.

Против всички правила в ЕС, се приемат страни за кандидати за членки, които не са готови за това, според собствените критери на Европейския съюз. Това е началото на края. Стана ясно, че "демокрацията" официално е мъртва, а решения всякакви могат да се взимат, без оглед на правилата и в нарушение на същите. Това е чисто определение за диктат.

И какво те боли тебе газот? И аз съм кандидат за екскурзия до Луната с космически кораб, но засега съм само кандидат. Важното е Джуджето в Бункера да се насира от злоба!

Проблем да присъединят Украйна към ЕС, преди много години се коментираше, че били няколко неща. 1. Тежката промошленост на лявобрежна Украйна - не била съвместима със стандартите на ЕС и трябвало да се реформира дълбоко или закрие 2. Свъхпроизводството на зърно, което би нарушило баланса на селскостопанските квоти в ЕС. Сега като гледам Русия разрешва тези два проблема - прибира районите с несъответстваща на ЕС тежка промишленост и ще прибере и райните със свръхпроизводство на зърно. Остаъка си е ачик, ачик готов за ЕС.

Е,сега вече подписаха смъртната присъда на Украйна.Нея просто няма да я има,защото след ЕС следва НАТО което е и целта на САЩ.Русия няма да допусне това!

Това е просто едно голямо лицемерие.

Ужас! Най-корумпираната страна в Европа ще влза в Европейския съюз . Тук проличава двойния стандарт на тази организация . Трябва да се закрива окончателно.

Гледам, че тука келявите комундели газ пикаят, че все повече смръдливата раша се загражда с "висока телена ограда" - НАТО и ще я направят на резерват за военолюбиви ватници на територията им! Не пикайте газ, комундели, вече я вземаме отвсякъде, не и от келявата раша!

Типично за наивен американски трол, който псува и обижда на есро. Внимавай какво си пожелаваш, защото кармата се връща към този, който е писал такива гнусотии - както ти.

Глупако, откъде ще я вземеш тази газ, от гъза ти или на майка ти от гъза?

Ама.. газта американска ли е дето я пикаем!? Щото, те и Куба и Иран са все под санкции, руснаците от доста време.. ама там тока и бензина стотинки. Пък аз ако ще плащам по 6лв за бензин и луди пари за газ, не само няма да го пикая, ами ще го складирам в сейф да продавам като поскъпне! Наистина е забавно да гледаш бездарните бъртвежи на американски почитател, който няма грам собствено мнение с факти :)))

Приеха и Русия в ЕС.

Утре приемаме и западна България

ЕС чао, чао, чао !!! Окрайна бау, бау, бау !

С тези си бездарни и безплодни стъпки, т.нар. "евролидери", които не са ама съвсем никакви лидери, а чиновници от средна класа, просто стимулират Путин да действа така, че след време да няма държава наречена Украйна.

Ох пералнята ми се развали, мяй ще трябва да си открадна нова...

Като настрои целия свят срещу себе си джуджето вОва не го чака нищо добро. Просто е прекалено тъп да го осъзнае.

Po tap ot tebe nadali govno

Поканата на такава разорена и корумпирана държава е пълна порнография. Това допълнено с безумното осакатяване на европа с отказа от руските горива е последния пирон в ковчега на ЕС! ЕС загива и ще бъде ликвидиран от ФАЩ в близките няколко години. И това ще освободи наистина Европа от сегашния тип съветска организация и американско васалство. С поканата на Окрайна упадъка на ЕС става очевиден - това е политическо решение наложено от америка и насочено срещу Русия.

Еврогейските чиновници по-тъпи от нашите.Ега ти падението.

Украйна няма да влезе ЕС, а в Руската Федерация като Новоросия и Малорусия.

Щом Ванга го е казала значи е лъжа

Еврогейските курви са бизпринципни и всеядни, като всички курви.

Кой щеше да чуе за теб бе мръсно копеле?

"нехарактерна за съюза стъпка", но пък очакван американски ход.

И тук някакъв умник момчил дойчинов ближе американските подметки и казва,че бил принуден да слуша глупостите на несъгласните с него като ги обявява за лумпени,без да осъзнава,че е по-голям боклук

Kalin

Жалка история която показва че няма реални критерии а само политически решения.Прецакаха сумати даржави да да пуснат две напълно неготови до това.Но тези две са пълни послушковци и затова са удобни!

Стамболов патриот Бандера патриот Руснаците най мразят патриоти Където на власт са руснаци - историята се подправя с хули и лъжи против патриотите

Е па щом казваш ,че руснаците ни натискат да пишем че у нас е имало османско присъствие, живели сме охолно просто с чуждо управление, над София изсипват бомби, но така демократично.. А Ботев и Левски са били терористи.. Ми така да е.. Путин е виновен! И за гей парадиге, за истанбулската конвенция, за проблемите с Македония... за всичко това той и руснаците са виновни!! За това ще купуваме по 7лв бензин за да ги сринем! И никакви руски туристи по черноморието! Само от западна европа е скандинавци.. Абе, какво стана с едни самолети дето поръчахме? Щото едни западни държави след нас поръчаха Ф-35 и вече ги получават, а ние чакаме ретро парада...

Е сега я втасахме!

Вероятността Украйна следващите 20 години да стане като Чехия и Словакия е 90% Вероятността на България да продължи да бъде нещо средно между Турция и задънен руски регион е 95%. Това българският путлираст най-много го мъчи!

А вероятноста да си тъп е 100%

Принципно, шанса да стане Украйна на 90% като Чехия или Словакия е ако и там им спретнат война! В момента е въпроса колко територия от Украйна ще остане руска или ще се пръкнат независими републики, и до колко Полша ще се амбицира и присвои територии за които отдавна се одумва. В същата Украйна, допреди войната корупцията надминаваше нас и Румъния взети заедно. Украинската мафия държи пътя на наркотиците и проститутките към западна и северна европа. А пример за наливане на средства и никакъв резултат, са Испания и Гърция! Държави с древна история и култура много преди въобще някой да е чувал за нещо като Украйна. Та щом си оптимист.. хубаво, но в момента в който Молдова и Украйна влязат в ЕС , ЕЦБ ще емитира такъв дълг, че свят ще ни се завие от инфлация. И за нато не знам, но има доза вероятност първо скандинавците да напуснат ЕС

Това дори не е за коментар. Но от икономиката и инфлацията няма бягане (а те са плод на подобни тъпи решения) - и с много интерес наблюдавам колко още може да се опъне търпението на западния “бюргер”.

И защо си мислят, че ще ги пуснем? Докато не разрушат всички паметници на Бандера и не ги заменят с паметници на Ба̀тбаян, да не ни търсят :) Му ха ха ха :)

На теб, какво ти пречи Бандера, селски. На Бат Баян трябва да правят паметници в Русия в Краснадарския край. Я виж къде е Фанагория!

Свободни!

Тия реално трябва да са хиляди пъти по-далеч от ЕС, от при Янукович. Там конфликта тръгна от искане на ЕС за премахване на митническо споразумение с Русия. И после Майдана е завладян от бандеровците нацисти, изхвърлили нормалните хора, включително от Донецк. Където подпалваха хора там в колите, заплашваха с убийства руснаците и искаха да изгонят всички неукраинци. Ще искат ли спазване на човешките права? И какво, Киевска Русь/Русия щяла да влезе в ЕС! Честито! Русия влиза в ЕС! ;) И какво ще правят с Приднестровие в Молдова, където цялата граница към Украйна е с руснаци? Не украинци и не се считат за такива. Украйна самостоятелно е съществувала само 1917-1921г., като там са 4 държави и 3 се обединяват. Не стигат Черно море. Ленин им подарява Новорусия спечелена срещу Османската империя. Включва и цяла Молдова. От началото казвах, че целта е Новорусия, без Молдова, но трябва да говорят с тях. Но сега много рискуват, че няма какво да спира руснаците. Те нямат какво да губят.

Пръдня!

ЕТО ЕС ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ И С НАС ЩЕ НАПРАВЯТ НЯКОЯ МРЪСОТИЯ ! УКРИ МАХАЙТЕ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !

Нелегално пристигналите украинци в Англия ще ги екстернирсме в Руанда на която сме предоставили за това 120000 паунда

Е по голяма кочина и от бг

Поне няма да сме най-бедните. Хохахо!

Пети разширява ЕС и нато!

Кого са взели???? Лфиф ли???

Руската армия методично унищожава всеки ден от 200 до 1000 украински войници и офицери Превзе около 30% от територията на Украйна които са изконно руски земи и дават над 80% от БВП на Украйна Следователно държавата Украйна е фалирала след като не може да се ссмоиздържа

Аби педераст, какви изконно руски земи, които никога не са били руски? Я виж къде е Москва!!!

За Молдова добре, да кажем че няма проблем. Но бившата държава крайна повече няма да я има, какъв евросъюз, какви 5 лева....ахахахаххахахаххахахаххаха

Само ти не си разбрал, че мине ли номера на кремълския диктатор с Украйна, тя далеч няма да е последна. Подозирам, че и ние сме в списъка за по-нататък. Личи дори и в този форум, колко средства и усилия влагат руските хибриди. Така че като ви обвиняват хората в национално предателство, не е без основание.

Глупости, как “кремълския диктатор” стоя кротък цели 14г между 2000-та и 2014-та и реши да става “император” сред като САЩ организираха преврат в Украйна и се започнаха погроми в Донбас? Намалете малко уестърните от Козяк…

Моли ЕС да хващат мъже украинци от 18 до 60 г.и да ги екстернират в Украйна за изпращане на фронтс

ЕС съвсем изперка, отчаян опит да запълни дупката след напускането на Великобритания. Макрон не си гледа вътрешните проблеми, прави се на палячо пред Путин, сега на лакей пред Байдън. Не му ли стана ясно на този ЕС, че безсмислени фрази, като "европейската перспектива на Грузия", означават пълна безсмислица. Европа е континент с европейци, исторически и географски дефинирани. Един съюз не лишава останалите страни извън него да се наричат европейци или да се принизяват на второ качество низвергнати клошари. Остава да "приемат" и Израел в ЕС, защо ли и не и Сирия? И то само да се изрепчат на Русия. А Путин им го наблъска в главите, не му пука за ЕС, но за НАТО и САЩ пред неговите граници ще падат държавни глави и цели държави ще се затрият. В момент на една угроза за тотална война на континента, тези мижитурки от Брюксел забъркват една каша от която всички ще страдат, в или извън ЕС. Но на кой му пука от политиците, днес са тук, утре ги няма и никой няма да им търси сметката.

Твоята дупка е невъзможно да се напълни !

Смешника Путин изгуби и Украйна и Молдова . НАТО се разширява ,а Русия затъва в блатото си .Страхотен тактик и национален предател :)

Малоумнико, за ЕС говорят, за ЕС. Не за нато. За ЕС. Правиш ли разлика?

Oпаа, ЕС е във война с Русия вече съвсем директно.

Опа , опа сраслаь пизда и жопа :)

Бори се с руснаците или с рязаното кересте на Кадирката

Дудуци правя всякакви!

Лгтб

Фон Лайняна

На майка ти в гъзъ завряна!

от Козяк шибалник

Ревете Путлеровци . Много скоро и Русия ще се освободи от джуджето !

И КАКВИ ТОЧНО КРИТЕРИИ ПОКРИХА ? КОЛКО ПРЕГОВОРНИ ГЛАВИ ЗАТВОРИХА ?? МИЛ ПАРДОН , НО САМО ЛАЙНЯНО ЛИЦЕМЕРИЕ !!

За нещастие на Путлеропоклонниците това не се решава в кремъл.

ЖЕЛЯЗНАТА ЗАВЕСА между Европа и Дикария вече има ясни граници.

ти цепнаха халката

много са те "обиждали" негрите? Я кажи нещо и за Педераша?!

Неграмотни Управници , има си закони за приемане в ЕС вие ги пренабреднахте ! България трябва да излезе от ЕС !

Излизай ! Заминавай за Сибирия :)

То хубаво но това е все едно да качиш слон на лодка. То на Европата бившите соц и дойдоха в повече, неразбории, стачки както при нас така и при тях. Що не приемем направо и Русия в ЕС и НАТО, бензина ще стане 40 цента, газта 20, ядрените централи по 2 за лев.

Ох ти си един разбирач :)

Коментари - Украйна и Молдова се запътиха към ЕС след историческо решение на евролидерите | Днес.dir.bg

Украйна и Молдова се запътиха към ЕС след историческо решение на евролидерите

Днес бе направена решаваща стъпка за членството на двете страни към Европейския съюз, написа Шарл Мишел в Туитър

Обратно в новината

Коментари - Украйна и Молдова се запътиха към ЕС след историческо решение на евролидерите | Днес.dir.bg

Коментари

Семен прежде чем кидать говно новость нужно убедиться что это не говно новость. И не помойка. Не кидай мне больше гоано новости. Спасибо . Твой друг Артем

Семен лох

Истински се радвам че колегите премахнаха всички условия за прием в ЕС... Сега може веднага да приемем и Северна Корея ако обещая да ни чукат всеотдайно... Интересно защо българските цървули си затвориха ядрените централи?

В Молдова през едно село минава път. От едната страна на пътя къщите са с ламаринени покриви- там живеят румънци. От другата страна на пътя къщите са с керемиди - там живеят бесарабски българи и руско говорящи. Я пак си помислете с това разделение как ще се стигне до някакво съгласие. Не забравяйте, че наблизо в Приднестровието има руски войски.

Потупване по рамото, без нищо съществено. Колкото да се пълнят новинарските хроники.

Молдова са добре дошли, но Украйна в ЕС е грешка. Да не говорим, че не е честно спрямо другите кандидати.

Може и да са се запътили, но ще видим до къде ще стигнат! Някой може и да ги удари през краката и до там!!

проповядва нацистки режим Свобода на словото няма и не е имало. Диктатура без аналог!!! Натам се е запътила и Украйна... А после тръбят, че в Русия нямало свобода на словото "Германска пенсионерка влиза в затвора заради плакат в подкрепа на Путин Съседи се оплакали от жената в полицията, започнало е разследване, жената обжалва санкцията" Това е Евро демокрация

И е осъдена на 3 години затвор, затова че е закачила руското знаме и поддържа Путин?! Значи украинските знамена могат и в тоалетната да се веят, руските не, е какво е това, ако не Диктатура??

Новина 1: Една жена каза, че една жена на 63 е осъдена на 3 години затвор за това, че развяла руското знаме... Новина 2: Един дядо чул, че един друг дядо видял, как извънземни помагат на Украйна и затова Русия все още не можа да я завладее... Новина 3: Една западна агенция потвърди Новина 1 и Новина 2... Новина 4: ТАСС, най-доверената агенция на света потвърди и трите новини.

Против всички правила в ЕС, се приемат страни за кандидати за членки, които не са готови за това, според собствените критери на Европейския съюз. Това е началото на края. Стана ясно, че "демокрацията" официално е мъртва, а решения всякакви могат да се взимат, без оглед на правилата и в нарушение на същите. Това е чисто определение за диктат.

И какво те боли тебе газот? И аз съм кандидат за екскурзия до Луната с космически кораб, но засега съм само кандидат. Важното е Джуджето в Бункера да се насира от злоба!

Проблем да присъединят Украйна към ЕС, преди много години се коментираше, че били няколко неща. 1. Тежката промошленост на лявобрежна Украйна - не била съвместима със стандартите на ЕС и трябвало да се реформира дълбоко или закрие 2. Свъхпроизводството на зърно, което би нарушило баланса на селскостопанските квоти в ЕС. Сега като гледам Русия разрешва тези два проблема - прибира районите с несъответстваща на ЕС тежка промишленост и ще прибере и райните със свръхпроизводство на зърно. Остаъка си е ачик, ачик готов за ЕС.

Е,сега вече подписаха смъртната присъда на Украйна.Нея просто няма да я има,защото след ЕС следва НАТО което е и целта на САЩ.Русия няма да допусне това!

Това е просто едно голямо лицемерие.

Ужас! Най-корумпираната страна в Европа ще влза в Европейския съюз . Тук проличава двойния стандарт на тази организация . Трябва да се закрива окончателно.

Гледам, че тука келявите комундели газ пикаят, че все повече смръдливата раша се загражда с "висока телена ограда" - НАТО и ще я направят на резерват за военолюбиви ватници на територията им! Не пикайте газ, комундели, вече я вземаме отвсякъде, не и от келявата раша!

Типично за наивен американски трол, който псува и обижда на есро. Внимавай какво си пожелаваш, защото кармата се връща към този, който е писал такива гнусотии - както ти.

Глупако, откъде ще я вземеш тази газ, от гъза ти или на майка ти от гъза?

Ама.. газта американска ли е дето я пикаем!? Щото, те и Куба и Иран са все под санкции, руснаците от доста време.. ама там тока и бензина стотинки. Пък аз ако ще плащам по 6лв за бензин и луди пари за газ, не само няма да го пикая, ами ще го складирам в сейф да продавам като поскъпне! Наистина е забавно да гледаш бездарните бъртвежи на американски почитател, който няма грам собствено мнение с факти :)))

Приеха и Русия в ЕС.

Утре приемаме и западна България

ЕС чао, чао, чао !!! Окрайна бау, бау, бау !

С тези си бездарни и безплодни стъпки, т.нар. "евролидери", които не са ама съвсем никакви лидери, а чиновници от средна класа, просто стимулират Путин да действа така, че след време да няма държава наречена Украйна.

Ох пералнята ми се развали, мяй ще трябва да си открадна нова...

Като настрои целия свят срещу себе си джуджето вОва не го чака нищо добро. Просто е прекалено тъп да го осъзнае.

Po tap ot tebe nadali govno

Поканата на такава разорена и корумпирана държава е пълна порнография. Това допълнено с безумното осакатяване на европа с отказа от руските горива е последния пирон в ковчега на ЕС! ЕС загива и ще бъде ликвидиран от ФАЩ в близките няколко години. И това ще освободи наистина Европа от сегашния тип съветска организация и американско васалство. С поканата на Окрайна упадъка на ЕС става очевиден - това е политическо решение наложено от америка и насочено срещу Русия.

Еврогейските чиновници по-тъпи от нашите.Ега ти падението.

Украйна няма да влезе ЕС, а в Руската Федерация като Новоросия и Малорусия.

Щом Ванга го е казала значи е лъжа

Еврогейските курви са бизпринципни и всеядни, като всички курви.

Кой щеше да чуе за теб бе мръсно копеле?

"нехарактерна за съюза стъпка", но пък очакван американски ход.

И тук някакъв умник момчил дойчинов ближе американските подметки и казва,че бил принуден да слуша глупостите на несъгласните с него като ги обявява за лумпени,без да осъзнава,че е по-голям боклук

Kalin

Жалка история която показва че няма реални критерии а само политически решения.Прецакаха сумати даржави да да пуснат две напълно неготови до това.Но тези две са пълни послушковци и затова са удобни!

Стамболов патриот Бандера патриот Руснаците най мразят патриоти Където на власт са руснаци - историята се подправя с хули и лъжи против патриотите

Е па щом казваш ,че руснаците ни натискат да пишем че у нас е имало османско присъствие, живели сме охолно просто с чуждо управление, над София изсипват бомби, но така демократично.. А Ботев и Левски са били терористи.. Ми така да е.. Путин е виновен! И за гей парадиге, за истанбулската конвенция, за проблемите с Македония... за всичко това той и руснаците са виновни!! За това ще купуваме по 7лв бензин за да ги сринем! И никакви руски туристи по черноморието! Само от западна европа е скандинавци.. Абе, какво стана с едни самолети дето поръчахме? Щото едни западни държави след нас поръчаха Ф-35 и вече ги получават, а ние чакаме ретро парада...

Е сега я втасахме!

Вероятността Украйна следващите 20 години да стане като Чехия и Словакия е 90% Вероятността на България да продължи да бъде нещо средно между Турция и задънен руски регион е 95%. Това българският путлираст най-много го мъчи!

А вероятноста да си тъп е 100%

Принципно, шанса да стане Украйна на 90% като Чехия или Словакия е ако и там им спретнат война! В момента е въпроса колко територия от Украйна ще остане руска или ще се пръкнат независими републики, и до колко Полша ще се амбицира и присвои територии за които отдавна се одумва. В същата Украйна, допреди войната корупцията надминаваше нас и Румъния взети заедно. Украинската мафия държи пътя на наркотиците и проститутките към западна и северна европа. А пример за наливане на средства и никакъв резултат, са Испания и Гърция! Държави с древна история и култура много преди въобще някой да е чувал за нещо като Украйна. Та щом си оптимист.. хубаво, но в момента в който Молдова и Украйна влязат в ЕС , ЕЦБ ще емитира такъв дълг, че свят ще ни се завие от инфлация. И за нато не знам, но има доза вероятност първо скандинавците да напуснат ЕС

Това дори не е за коментар. Но от икономиката и инфлацията няма бягане (а те са плод на подобни тъпи решения) - и с много интерес наблюдавам колко още може да се опъне търпението на западния “бюргер”.

И защо си мислят, че ще ги пуснем? Докато не разрушат всички паметници на Бандера и не ги заменят с паметници на Ба̀тбаян, да не ни търсят :) Му ха ха ха :)

На теб, какво ти пречи Бандера, селски. На Бат Баян трябва да правят паметници в Русия в Краснадарския край. Я виж къде е Фанагория!

Свободни!

Тия реално трябва да са хиляди пъти по-далеч от ЕС, от при Янукович. Там конфликта тръгна от искане на ЕС за премахване на митническо споразумение с Русия. И после Майдана е завладян от бандеровците нацисти, изхвърлили нормалните хора, включително от Донецк. Където подпалваха хора там в колите, заплашваха с убийства руснаците и искаха да изгонят всички неукраинци. Ще искат ли спазване на човешките права? И какво, Киевска Русь/Русия щяла да влезе в ЕС! Честито! Русия влиза в ЕС! ;) И какво ще правят с Приднестровие в Молдова, където цялата граница към Украйна е с руснаци? Не украинци и не се считат за такива. Украйна самостоятелно е съществувала само 1917-1921г., като там са 4 държави и 3 се обединяват. Не стигат Черно море. Ленин им подарява Новорусия спечелена срещу Османската империя. Включва и цяла Молдова. От началото казвах, че целта е Новорусия, без Молдова, но трябва да говорят с тях. Но сега много рискуват, че няма какво да спира руснаците. Те нямат какво да губят.

Пръдня!

ЕТО ЕС ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ И С НАС ЩЕ НАПРАВЯТ НЯКОЯ МРЪСОТИЯ ! УКРИ МАХАЙТЕ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !

Нелегално пристигналите украинци в Англия ще ги екстернирсме в Руанда на която сме предоставили за това 120000 паунда

Е по голяма кочина и от бг

Поне няма да сме най-бедните. Хохахо!

Пети разширява ЕС и нато!

Кого са взели???? Лфиф ли???

Руската армия методично унищожава всеки ден от 200 до 1000 украински войници и офицери Превзе около 30% от територията на Украйна които са изконно руски земи и дават над 80% от БВП на Украйна Следователно държавата Украйна е фалирала след като не може да се ссмоиздържа

Аби педераст, какви изконно руски земи, които никога не са били руски? Я виж къде е Москва!!!

За Молдова добре, да кажем че няма проблем. Но бившата държава крайна повече няма да я има, какъв евросъюз, какви 5 лева....ахахахаххахахаххахахаххаха

Само ти не си разбрал, че мине ли номера на кремълския диктатор с Украйна, тя далеч няма да е последна. Подозирам, че и ние сме в списъка за по-нататък. Личи дори и в този форум, колко средства и усилия влагат руските хибриди. Така че като ви обвиняват хората в национално предателство, не е без основание.

Глупости, как “кремълския диктатор” стоя кротък цели 14г между 2000-та и 2014-та и реши да става “император” сред като САЩ организираха преврат в Украйна и се започнаха погроми в Донбас? Намалете малко уестърните от Козяк…

Моли ЕС да хващат мъже украинци от 18 до 60 г.и да ги екстернират в Украйна за изпращане на фронтс

ЕС съвсем изперка, отчаян опит да запълни дупката след напускането на Великобритания. Макрон не си гледа вътрешните проблеми, прави се на палячо пред Путин, сега на лакей пред Байдън. Не му ли стана ясно на този ЕС, че безсмислени фрази, като "европейската перспектива на Грузия", означават пълна безсмислица. Европа е континент с европейци, исторически и географски дефинирани. Един съюз не лишава останалите страни извън него да се наричат европейци или да се принизяват на второ качество низвергнати клошари. Остава да "приемат" и Израел в ЕС, защо ли и не и Сирия? И то само да се изрепчат на Русия. А Путин им го наблъска в главите, не му пука за ЕС, но за НАТО и САЩ пред неговите граници ще падат държавни глави и цели държави ще се затрият. В момент на една угроза за тотална война на континента, тези мижитурки от Брюксел забъркват една каша от която всички ще страдат, в или извън ЕС. Но на кой му пука от политиците, днес са тук, утре ги няма и никой няма да им търси сметката.

Твоята дупка е невъзможно да се напълни !

Смешника Путин изгуби и Украйна и Молдова . НАТО се разширява ,а Русия затъва в блатото си .Страхотен тактик и национален предател :)

Малоумнико, за ЕС говорят, за ЕС. Не за нато. За ЕС. Правиш ли разлика?

Oпаа, ЕС е във война с Русия вече съвсем директно.

Опа , опа сраслаь пизда и жопа :)

Бори се с руснаците или с рязаното кересте на Кадирката

Дудуци правя всякакви!

Лгтб

Фон Лайняна

На майка ти в гъзъ завряна!

от Козяк шибалник

Ревете Путлеровци . Много скоро и Русия ще се освободи от джуджето !

И КАКВИ ТОЧНО КРИТЕРИИ ПОКРИХА ? КОЛКО ПРЕГОВОРНИ ГЛАВИ ЗАТВОРИХА ?? МИЛ ПАРДОН , НО САМО ЛАЙНЯНО ЛИЦЕМЕРИЕ !!

За нещастие на Путлеропоклонниците това не се решава в кремъл.

ЖЕЛЯЗНАТА ЗАВЕСА между Европа и Дикария вече има ясни граници.

ти цепнаха халката

много са те "обиждали" негрите? Я кажи нещо и за Педераша?!

Неграмотни Управници , има си закони за приемане в ЕС вие ги пренабреднахте ! България трябва да излезе от ЕС !

Излизай ! Заминавай за Сибирия :)

То хубаво но това е все едно да качиш слон на лодка. То на Европата бившите соц и дойдоха в повече, неразбории, стачки както при нас така и при тях. Що не приемем направо и Русия в ЕС и НАТО, бензина ще стане 40 цента, газта 20, ядрените централи по 2 за лев.

Ох ти си един разбирач :)