Украинското посолство обвини шефа на СЕМ в манипулация за Буча, поиска опровержение

Регулаторът се разграничи от думите на Соня Момчилова и излезе с позиция, че не споделя внушения за отричането на зверствата там

Обратно в новината

Коментари - Украинското посолство обвини шефа на СЕМ в манипулация за Буча, поиска опровержение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Буча ли ? Там дето еди убит хохъл ръкомахаше на оператора за здрасти ...

Нормално е украинското посолство да защитава лъжите, манипулациите и клеветите на нацистката хунта в Киев и зеления наркоман. Но не може да иска българите да вярваме на киевските тъпотии. За циркът в Буча има официално разследване на испански и френски следователи и заключението им е официално. Никакви политически декларации и демагогии в обратна посока не могат да променят този факт. Украинското посолства да награби дезертьорите, довлекли се у нас и да си ги прибира.

какво е тва „тортури“? Айде за другите насраински лъжи и измишльотини и на клакьорите им се наслушахме ама да каже някой какво е тва ново изобретено руско престъпление „тортури“? Щот няма такава дума в българския ежик, ня-ма. И в така наречения насраински еѝик също няма. Поне превеждайте качествено опорките и лъжите дето ви пращат шефовете бе кауни продажни,

латински не се ли изучава в средното училище kaто втори чужд език?

Тия що не духат таратора ?Ако не знаят - ЕСКОРТМАЦЕТО зае и го може.Ч етете Конвенцията за статута на бежанците, съставена в Женева на 28 юли 1951 г., и Протокола за статута на бежанците от 1967 г., ратифицирани със закон (обн., ДВ, бр. 36 от 1992 г.; доп., бр. 30 от 1993 г.) (ДВ, бр. 88 от 1993 г.) - те уреждат статута на БЕЖАНЦИТЕ. Съгласно тях УКРИТЕ НЕ СА БЕЖАНЦИ.Те са ТУРИСТИ, чиято сметка плаща Бълария,а мъжете са ДЕЗЕРТЬОРИ.Кви бежани, кви пет лева.

И Сончето ще утече в бокса при политкоректния Волгин. Комунизма си отива със сигурни стъпки.

Тия пък , членовете на СЕМ веднага вдигнаха белия байрак и се предадоха пред укронацистаката посланичка. Дори един журналист не си направи независимо журналистическо разследване, а не да повтарят думите на окрайна.

Нахалните нацита вече са и недоволни какво мислим

От две години насам в България тече процес на насаждане налюбив към Русия. Това започна с първото служебно правителство на Лайньо Радев, продължи с крилатата му реплика че Крим е руски и завърши с отказа да предоставим военна помощ на Украйна. През тия две години на много държавни постове бяха назначени руско съветски мекерета. Които провеждат политиката на Русия в пълен разрез със задълженията на България като член на ЕС и НАТО. Станахме за смях в Европа. И вече никой не ни възприема като надежден съюзник в НАТО. От две седмици имаме ново проатлантическо правителство. Силно се надявам тия хора да започнат да действат като истински членове на ЕС и НАТО. И максимално да ограничат щетите от управлението на Лайньо Радев. Защото застава ето настрана та на агресора Русия ни поставя в една групичка със Сирия и Сев Корея. Което е колкото срамно, толкова и жалко.

Не опровержение, а ако има доказателства трябва да ги предостави!! Доказателства за манипулация....

Тая посланика ми изглежда на типична украинска проститутка. Тия акъл щом ни дава докъде я докарахме.

A Митрафонова. Дърта руска курветина, агент на КГБ. Там ги обучават да се отдават на врага при подходящи обстоятелства. Вярно Мутрафонова отдавна е минала тази възраст, за да бъде желана от някой нормален мъж. Но както всички знаем, бивш агент бивша курва и бивш негър няма.

Определенията и езика ти са правдиви като на стар педал - изпърденяк.

Копелета! Да ходят да се жалват на арменският поп!

.

Българска парламентарна делегация посети Буча, за да се убеди на място с пораженията от войната, видяха разрушените сгради с очите си! То бива пропаганда, ама и тя трябва да е с мяра, за да има ефект! Момчилова се е продала за копейки, впрегнали са я в хибридната война срещу България!

ако отрека зверствата в Буча ще ме санкционират имуществено? Тия луди ли са?

с великото произведение: РЪГАЙ ЧУШКИ В БОБА" Шашвато и шефката, такъв и СЕМ, такава и държавата!

Кой дава право на някаква посланичка да определя какво и как трябва да говорят и мислят българските политици и медии. Вярно е, че сме окупирани от САЩ, но тези, които искат помощи да ни командват нещо идват малце ту мъч.

Направо го закривайте това посолство. То и без това т. нар. " посланичка" няма образователен ценз за това. Де се връткаш на пилон не е като да си дипломат и да управляваш посолство.

Да ви вземем на вас и председателкста на СЕМ актовете за раждане И така да си станете едни рудки граждани и да се махате, а?

Аха, руДки граждани викаш?! Ами вие майкопровдавници и нищожества и грантаджии що не станете американски граждани, а? О, ама то за нищожества като вас, най-долна измет зелени карти няма!! Използвани сте само като носни кърпички, употребени вече бивате изхвърлени на бунището, както се случи и на каскета.

За казване на истината трябва да охулим човек и то по заръка на неква украинска уфца. За разлика от Хохландия, в БГ все още има свобода на словото. Затова ае мили хохли у лево

Украинското посолство осъди интервю на председателя на СЕМ Соня Момчилова... ТОВА СИ Е ЧИСТА ПРОБА НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТА НА БЪЛГАРИЯ€ Укр.посолство да си гледа УКрайна. Няма нужда да дава съвети и оценки на вътр.работи на България. Това е наша работа - на нашите институции. В Киев да си говорят каквото си искат за Буча или за Путин. Тук е друга държава с други закони и друг народ! Тоест с други нац.интереси и приоритети. Нарича се суверенитет.

Правилното действие на нашето МВнР да извика посланичката и да я предупреди да не се изказва по наши вътрешни въпроси. Ама няма да го направят, защото са продажници. Досега слушаха амер.посолство... вече и украинското ще им дава акъл и ще ги командва!

Жената се е изпуснала и е казала истината без да иска. Грешка е станало. Ще се извини за да запази работата си. Като че ли някой се вълнува от простотиите на киевската хунта, която разсипа народа си за няколко сребърника.

Откога украинското посолство ще определя какво да се коментира в българските медии и кое е истина и кое не? В качеството си на какви вършат всичко това? Случаят "Буча" е много, много отдавна и още тогава стана ясно, че всичко е чудовищна инсценировка. А защо нищо не говорят за френския журналист Адриан Буке, който беше няколко седмици с "Азов"? Същият този Буке разказваше за зверствата на "Азов", за това как са прострелвали военнопленници в колената, за това как са организирали складове с муниции в жилищни сгради и са разполагали артилерийски системи между същите тези сгради. Когато Буке даде публичност на всичко това беше принуден да потърси политическо убежище в Русия. А френската журналистка Ан-Лор Бонел, която създаде филма "Донбас"? За нея какво да кажем? Създаде филма и остана без работа! Хубава "демокрация"!

Сексоложката ще ви научи на секс, червени подлоги. Ако ви издейства и скамейка в Хага, ще ме изкефи. Отричането на престъпления също е престъпление - гответе си червени пижами ако щете!

лапай ГО до корена..

Ми то, точно УКРИТЕ отричат престъпленията си. Нали от там започна разделенито - говеда като вас повярваха на отричащите убийци.

Не можеш да уплашиш никого, сатанински съсел! Теб ще те научат на сех в затвора за държавна измяна и слугинаж на чуждо посолство! Между впрочем, дори и сатанизма ви да мине сега, никой няма да ви спаси от божия гняв и справедливост, от сега да ти е ясно сатана жалък!

Стигнахме до там че вече не само щатското а и украинското посжлство ни казват какво да правим

Утре ще почнат да обясняват и че призрака на Киев е реален а не е измислица.

А собствено мнение може ли да имаме според украинското посолство?

Изключително нагли боклуци са украинските фашизоиди.

Фашист е Путин - 24 години на власт! Всички политически неудобни в затвора или убити. Само миналата година са забранени 300 недържавни медии. Това как се нарича? ФАШИЗЪМ

Дайте й възможност на жената да обясни поне! Буча се споменава мимоходом между други примери. Може би има предвид чисто бели маратонки на сниман "труп" насред голяма кал, или нещо друго... Освен това, каква е позицията на посолството за останалите изредени примери?

Наглеците отново се обадиха. Мама им фашистка да еба.

нали видяхме видеоматериалите, как "убити" вдигат ръка да не бъдат прегазени

И аз съм го гледал. Беше летяща хартийка/боклук на видео с изключително лошо качество.

Хартийка не беше. Пробвай с капка на стъклото ще звучите по-малко дебилно.

Ако продължават така от това пародийно посолство, ще предизвикат отвращението на повече и все повече българи. Кауза не се постига с назидаване и обиди към страната която ти е домакин, а ти уж си дипломат. Кой ли вече не се гаври с нас, а ние сме толкова горди да бъдем част от тази "демократична" гавра. Откога български институции ще влизат в обяснителен? Тези с тяхното писмо трябва веднага да бъдат уволнени, а един такъв посланик трябва да бъде вкаран в обяснителен режим. Вече и самите "либерали" ще бъдат стресирани, знаят ли те коя дума ще излезе накриво казана. А на посланичката, с омраза нищо не се постига и ако сте се държали по такъв начин и с руснаците, хич не е за учудване това което се случва сега.

Гербаджийските кухи калинки могат само да срамят България ! Дано Асен ги изчегърта всичките тия боклуци от държавната ясла !

Буча е една постановка пародия за глупавите западняци, да хвърлят пари за каузата на Ам. да смаже Русия

Тия от украинското посолство да не се обаждат и да не ни карат да лъжем и да говорим неверни неща като тях ...нагли, нахални фашизирани украинци вън от България

Това нагло племе трябва да бъде наритано и изхвърлено в Крайна от където са дошли. Пък читавите хора ще оцелеят, а другите под земята.

СЕМ бъдете горди българи и стига сте целували задниците на Украинците.Никакви извинения.

и да си недоволстват от техния сем! Много нещо си въобразиха. Какво ще направят? Война ли ще ни обявят? Копелета!

За Буча повече укрофашистите да не говорят, защото още тогава излязоха достатъчно независими проверки и се доказа, че укробандитите са направили всякакви "театрални" постановки, с цел да изкривят истината на своите зверства и да насочат фалшива следа към руските войни. Подреждането на трупове по улиците така, че да минава свободно автомобил и да прави снимки, самото разположение на труповете, съвсем запазени чисти дрехи и бинтове на калната улица, неестествено изражение на лицата, като някои откровено са на поставени живи хора, като демонстранти, които да афишират уж убийства... Въобще, ежедневни лъжи и измами на укро бандеровците. Половината от милиардите от Америка изчезват в джобове на укро олигарси, част от въоръжението, което се предоставя на Украйна преминава в посока черен пазар, измами с документи, с фалшиви новини, Европа се напълни с млади украински мъже, избягали от военна служба и правещи всякакви престъпления, вкл. в България. А поведението на тези "мили" бежанци вече дотегна на хората в Полша, Чехия, Германия и у нас. Защото това са нагли, безочливи, безкрупулни типове, които само искат и искат, а за работа и култура не ги търси... Няма да има светлина в тунела с тези наглеци...

Има и още - нито един труп не беще пипнат от бездомните кучета. и не вонеше. Журналистите сминаха спокойно постановката, а ако наистина там е имало трупове от мсраддта нямаше дамогат да дишат. To и посред американската експертиза керосин без въздух горящ на 400 градуса стопи стоманени релси, а ние тука не знаем че може така и затова режем релсите с горелки дето вадят над 2000 градуса и пак зор виждаме с дебелите железа.

Толкова срамни проруски коментари има тук? Не знам дали са повече руските тролове или празноглавите кратуни в България?

сме в България, не в украйната.... Има все още някаква относителна свобода на словото.

украйна влиза в Съветския съюз с три области - киевска, черниговска и житомирска области, по-малко и от България по територия и население, украинското лоби в Кремъл прибавяло нови и нови области към украйна, за да се стигне до днешните проблеми

имало е гражданска война след ПСВ и тогава москалите превZемат украйна

какво искаш да кажеш, че Червената армия е победила украинската армия на врангел

укронацисткото посолство на бандеристан вече ни казва и как да мислим??? Я чупка, укронацистка измет! Нагледахме са на нацистките ви лъжи и манипулации! Заслужавате съдбата си!

Тази Соня Момчилова да бъде отстранена веднага от СЕМ и да и се разпише билет за Чукотка веднага!

Тази писачка на чалга текстове е една пасмина с Волгин и тоя, дето я е назачил.

Кой ли не се е разпореждал още с клетата ни родина! Имаме нещо твърде много началници, които се опитват с по-голям или по-малък успех да ни командорят- то не е третия секретар на американското посолство, то не са европейските кадри на Шорош, зле прикрити като чиновници на Евросъюза, то не е коврата от укр посолство... Аман от вас бре, шиба, душмани...

след изявлението на хохло-пидерландия, веднага си го стокирам в другия крачол...

нямат граници на наглостта си !!!

Много проста леля. За съжаление в България е пълно с такива.

Са най големите боклуци! Никакво баташко клане изобщо не е имало - измислица на БКП За втори път това кремълско правителство доказа че Киртака е москал...и то много голям *Разваляй седянката на това фалшиво правителство

Тая Соня твръдреше, че и лъжата има право на живот. И тя е председател на медийния регулатор. Считайте какви са медиите в БГ.

нищо чудно от калинка на Прецедента, като оня служ. министър заради който сега ще плащаме по-скъп ток

Аз считам за неприемливо някаква си обикновена Посланичка на Украйна да се бърка и да провежда акции против Българите ! Още не е Отговорила за Убийството на Двамата Българи в Одеса и тук не е Германия където онзи Изрод Мелник нарече Шолц Ливрена колбаса и му се размина ! Тук е България и народа недоволства от разни неграмотни маймуни да му казва какво да прави и какво да казва ! Гадове Усрански защо Забранихте Българския Език ???? Махайте се УКРИ от България , няма повече да ви Търпим !

1.Руските войски напускат Буча на 30.03; 2.Кмета на Буча прави видеообръщение на 31.03.че градът е бил освободен без да съощи за нещо особено; 3.На 01.04. УКРАИНСКИ видеорепортаж показва как УКРАИНСКИ войски инспектират града като не виждат нищо особено; И накаря на 02.04.се появяват снимки и видео на разстреляни жители на града ПО УЛИЦИТЕ.Та колко трябва да си слабумен,за да вярваш на тази пропаганда,след като нито кмета,нито техните войски НЕ СА ЗАБЕЛЯЗАЛИ нищо нередно за цели 2 дена и изведъж хопаааа то имали хиляди мъртви по улиците на града а ние не сме ги забелязали 2 дена............

И то в едно 20 хилядно градче със 3,4 улици в него... И още половината трупопве бяха с бели превръзки на ръката... С тях бяха руснаците - да не са се самоубили!?

Хронологията на събитията е точно такава! Поздравления!