Коментари - Украинският военен министър призова сънародниците си в Европа да се запишaт в нов легион | Днес.dir.bg

Коментари - Украинският военен министър призова сънародниците си в Европа да се запишaт в нов легион | Днес.dir.bg

Коментари

се чудех каква е тази навалица от украински коли на германско-полската граница,а те били желаещите да се запишат в легиона:)))))))))))))))))

Какви сънародници в Европа, то нали уж всички украинци нямат търпение да отидат на фронта в името на демокрацията и Зелю, какъв го дирят из Европа, докато "демократично избраният" им президент вие на умряло, че няма жива сила вече? :)))

Кой каквото прави, на себе си го прави. Нормални хора от избягалите няма да се запишат доброволц. Ще насъберат бандити, ще ги въоръжат и не е ясно на тях къде ще им се услади да извършат "подвиците" си - в разорена бивша Украйна или малко по на запад.

Маската на помощници на демократичното изграждане в Украйна беше свалена от американския сенатор републиканец Линдзи Греъм, който беше включен в руския списък на терористи и екстремисти. Той открито обясни защо Западът има нужда от това: "Украинците разполагат с 12 трилиона долара в критични минерали. Те могат да бъдат най-богатата страна в цяла Европа. И Путин иска да сподели тези активи с Китай. Ако сега помогнем на Украйна, те могат да станат най-добрият ни бизнес партньор. Нека им помогнем да спечелят тази война. Не можем да си позволим да загубим." Ако Киев спечели, критичните минерални активи могат да бъдат използвани от Украйна и Запада, смята Греъм.

Тоя месар ли работи и месо ли търси!?!

Тоя неумин и небръснат свинчо ли е военния министър на усрайна?

Месото е на привършване... Към есента се очаква да започнат да мобилизират и младежите на възраст под 25г.

още едно доказателство , че украина я управляват дебили!! И защо пък в Полша, ами за да може да прокарат чужди войски на нато под формата на уж украински легион. А колкото до това дали някой ще се запише може да се предположи, че само Зеленски май ще е този някой. Кой човек дал 20 000 долара да избяга от зеленото чудовище че се върне обратно за да напълни касичката МУ?

Че то отдавна кадрови натофффци воюват в усрайна срещу Русия. Една голяма част руснаците ги връщат обратно у дома. Пакетирани. Друга част остава завинаги там да тори богатия руски чернозем.

ей ся оставям плажа и морето дет ми го плащат глупаците от ЕС и идвам

А да не забравяме и колите, че истрадалите украинци си джиткат из цяла Европа и тях глоби, санкции и задължителни застраховки не ги ловят. Толкова страдат че от Аудито не слизат и казината са им роден дом.

А екипировката,амунициите,камуфлажи,обувки,каски,бронежилетки,тактически елеци,кобури и тн... легионерите ли ще трябва да ги закупуват.....????

тях ти ще ги платиш , от твоите данъци

Да бе да, ей сега идват, нема проблеми, само да си допият коктейлчетата на слънчака...

Добре де, може ли министър на отбраната да е "финасист"? Преди това бил началник на държавното имущество и "инвеститор". Явно за това има такива грандиозни идеи - легион в Полша и да се запишат тия дето със зор и пари успяха да се махнат от там. Е как ще стане това?

Е кво , няма значение позицията, все има възможности да заделя, а явно се и отчита

Някой забеляза ли как броя на профашистките одобрения изведнъж скочи по сто? Бах ти ''демокрацията''Мошеници модератори.Купиха ли ви,или ви заплашиха?

това предложение е като кратък фантастичен разказ с неочакван бърз край.

Двама окраинци седят и си говорят: - Еех Саша, вече сме в Руската Федерация. - Да в РФ сме! - И крим е все още в РФ. - Да в РФ е. - Значи Крим пак е наш. - Ами наш е - Еми защо беше тази война?

За да не бъде ваш, затова е тази война! Крим ще може да бъде ваш толкова дълго, колкото дълго Русия може да устои на икономическата война срещу Колективния Запад! Тази война обаче ще продължи десетки години, предната продължи близо 50 години!

Само дето тази война, не е прецедент и само ще затвърди правото на силния. и перди е било така: Турция в Кипър в северна Сирия САЩ в Панама ,Ирак и т.н. и сега Израел в Газа а скоро Китай в Тайван та дори и Албания в Македония На това отгоре май икономиката на колективния Изток изпревари тази на колективния Запад

Колективен Запад е феномен, съществуващ само в Интернет. На практика има само САЩ и гравитиращи около него загубили независимостта си западни страни.

Какви избират за министри. Предният роден на изток от Москва. Този от Крим с турско име "Енвер оглу" сменено на Енверович. Скоро украинец от Зимбабве.

Сергей Күжүгет оглу Шойгу - по добре ли ти звучи, по-руски? Защото това е рожденното име на въпросната особа на тувински!!! Къде ви намират такива задавени от злоба срещу Украйна - държава, която както и ние някога се бори за независимостта си и териториалната си цялост. Тази злоба ще се връща на децата и внуците ви.

Битка до последния загинал украинец!

пък модераторите кви са пее разззииии

Не мога да дойда, щото заседнах с джипа на дюните на Слънчака.

ако тази вечер турци или сърби или румънци ... или всички заедно утре минат българската граница, колко от вас на сутринта ще са строени пред мобилизационните пунктове като доброволци? колко от вас ще са се покрили по мазите или ще тичат към някой граничен пункт да си спасяват кожицата? спестете си отговора и самозалъгването. разбира се че на думи всички до един сте патриоти, родолюбци които ще бранят България до сетния си дъх ... или поне биха го правили до момента в който от вас не се изисква реално да дадете живота си за България. реалността е много проста! НИКОЙ НЕ МУ СЕ МРЕ! нито на вас, нито на украинците, нито на руснаците ... малцина са тези които имат доблестта реално да стъпят напред и да кажат аз съм доброволец, не защото закон за мобилизация ми е наредил, не защото някой ми е платил, не защото някой нещо ми е обещал ... защото аз действително бих умрял за родината си. по долу Аха пише "украинските олигарси си карат бетнлитата и фераритата в Монако ..." а знаеш ли кой кара до тях? руските олигарси с техните бентлита и ферарита ... че и даже си пият кафето заедно и се майтапят за случващото се ... а руснаци и украинци някъде на фронта си мрът в калта в това време. Няма чест на този свят, нещата са си такива каквито са и винаги са си били така.

Така е, на никой не му се мре. И затова е необходимо да се промиват мозъци. Знаеш ли кой пръв е въвел наборната армия? Наполеон. Добре де, не точно пръв, видял го е от прусаците. И други неща той е измислил, примерно искал е да въведе обща европейска валута, но най-важното, той пръв е започнал да използва вестниците като пропаганда. И неговата "гранде армее" от над милион обучени наборници с промити мозъци е нямала равна в Европа. Докато не стигнал до... Русия, ама това е друга тема. Сега си говорим за Украйна. В ютуб има скечове на Зеленски от времето, когато е бил обикновен комедиант - подиграва се с украинските националисти. Ходел и на участия в Москва и там спял на дивана у Филип Киркоров. После изведнъж станал продуцент и милионер със сериал, в който играе ролята на случаен човек, станал... президент на Украйна. И после сериала се случва в живота - Зеленски идва на власт като обещава мир в Донбас. Но всъщност прави точно обратното. Сега ще кажете, "ама той Путин е виновен" - няма да споря, просто посочвам какво правят някои хора за пари.

А бе кви ги дрънкаш, Турци, Сърби или Румънци са друг народ. А сокраинците е друго, те са един народ и не искат да участват в братоубихствена война, която е ясно че ще загубят.

не ги задавай на мен , а на тези дето разтуриха след 89 г БА вместо да я надграждат ! Тези ,които нарязаха и унищожиха ракети ,кльонове ,бастисаха гранични застави НШЗО ,МАХНАХА НАБОРНАТА СЛУЖБА и унижиха военната и особенно офицерската служба . Днес младите мъже са неподготвени - те не могат да оцелеят няколко дни в окопите ,дори никой да не стреля по тях .. тези и други въпроси задай ,

Бравос, днес много се потрудиха евроджендързомбиатлантиците за краварските центове да цъкат минуси. Чувстват се лично засегнати отзад и отвътре. Ще станат богати и дементни също като кумира си бай Дън.

Татарски соросоиден гей-манго....ми даи им личен пример..поведи ги... Волчанск..Часов Яр...Купянск...Красногоровка..избор бол...и фабове много

Ми не им стиска да стискат пушката, щото са стиснали яко пачката. И се облажават с тая службица да се кланят ниско на посолството.

Ей го и тоя - никога не е хващал пушка, финансист обучен в САЩ по програма за "бъдещи лидери", ама облякъл и той зелената риза и призовава други да ходят да умират на фронта докато той трупа милиони. Задавате ли си въпроса защо министъра на отбраната е финансист? Ами защото има много пари за разпределяне - в Украйна са откраднати над 60 милиарда. Украинските олигарси си карат бентлитата и фераритата в Монако, а обикновените хора мрат на фронта. И нашия Главанак и той обещава и ние още едни 80 милиона да дадем (на първо време), ама било тайна, строго секретно. Отишъл във Вашингтон да целува ръка и да се снима с президента, голяма чест.

Не можем сега да се записваме никъде , защото сме на море караме си джиповете и си харчим награбеното . Ще поизчакаме ще се снишим и ще чакаме да ни отмине бурята пък после ще видим !

Хайде сега, всичкото трол от козяк да ходи да се запише в този легион и да умре за "слава украине" :)))) сигурно ще направят и лгбт поделение там, та нашенските трол машини да са със себеподобни.

Дори и ЛГБТ поделението ще се разправя без проблем с най-смешната армия на Путлер.

Вече започна да повдигаш духа на бойните другари от подразделението?

Странно. Я ми обясни тогава що оня цифльо с камуфлажчето обикаля да проси пари, оръжие, хора и пак пари постоянно? Нали се разправят с руснаците? Що оня не се е прибирал от месеци в крайна? А жена му от години.

Ааа ми то тоз е Мечо от Филиповци бе на Исмата бричеда виж начи къф са го напрайли тес Украинци

А ха ха ха, няма луди вече да ходят да умират за зеления и кликата му, хората разбраха, че са слуги на запада и предпочитат да си живеят живота, а не да са пушечно месо на изкукуригалия дядка от говедарника.

Хаха, чекай ти да зарежат слънчака, баровете, мурвите , ланците, баленсиагите, за въшкарници и снаряжение и да се запишели в легион в Полша да ги апат комарите по къра...

Нови евроатлантически еничари срещу братска Русия? Къде се нашите дебелогъзи бананоядци и умнокрасиви хрантутници на Посолството и защо са на диваните в Драглаевци и Бояна, а не в траншеите в Авдеевка и Бахмут ?

Со керес туке Кай джас бе Бас Мечо Бас моля дайте му кларинета да изкара парчето "со мангал дикме"

Брей и в тея храсти, се крият путлерасти!

След Ковида е време за ново преброяване на идиотите и за отпадането им от генофонда на човечеството!

да изброи колко човека, негови роднини са в армията

Ти го слушай кво приказва, не го гледай какво прави!

А на Путлер и Медведев и останалите лешпери в Кремъл, колко от роднините се бият на специлната военна насирация? Трол безмислен!

Отдавна вече ме убедиха, че е основно човешко право да не пипаш оръжие, да бягаш от мобилизация защото е против твоите пацифистки и религиозни убеждения, да бягаш от ужасите на войната в друга страна, където пък туземците са длъжни да те издържат. След това докарваш там и цялото семейство, щото не е честно само ти да лапкаш на готово. И защо в нарушение на човешките права затваряли некви вратички, щото хората избягват мобилизация? Та нали твърдо ни убедиха, че насилствена мобилизация в Украйна няма (за разлика от Русия). И пред ТЦК непрекъснато има огромни тълпи желаещи да станат част от победоносната украинска армия. Нали ни убедиха, че 60-те милиарда мвоенна помощ от САЩ вече е изравнила възможностите на украинците с тези на руснаците? Отделно дето НАТО дава по 40 милиарда, отделно ЕС дето дава по 1,5 милиарда всеки месец, отделните страни (дори и ние) дават пари, оръжия, боеприпаси ... Сега отново - ама не им били равни силите! Хора нямало? Как така бе? Нали са като едно време армията на Тита, дето при преброяване войниците викат= Я до ньего! Следващият вика Он до мене! и така до последнияя в редицата, който крещи "Титова войска край нема!". В Украйна оследният вика: Бандеровска войска край нема! А вие - хора нямало!

както обичат да казват самите украинци: "Колкото си по-далече от Украйна - толкова по-силен е патриотизма" хахахахах Защо никой в Украйна не отива доброволно да воюва? Защо украинските Телеграм канали са забити до тавата на с видеа на насилствена мобилизация? Защо гражданите горят колите на ТЦК? Защо не им се мре за клоуна-наркоман, който стана милиардер покрай конфликта? Защо така?

Ами то и за българите в чужбина важи това правило.

Този украински легион преследва две цели. Първо, да събере избягалите мобилизанти от чужбина (без да се налага да ги ловят един по един) и второ, да прикрие влизането на полски войници във войната. След някой друг месец ще обявят "сформирахме легион от украинци, идваме да воюваме". А половината от тях ще говорят само полски. Да видим колко ентусиасти ще съберат.

С кеф чакам да мобилизират и ганьовци в тази война. Дано им дойде акъла тогава.

Нещо проблем ли имаш кой какви езици говори? Защо да не говорят полски, финландски, френски, български, сръбски? А нали това беше основната опорка за тероризиране на рускоговорящите в Украйна. Разходи се из Киев и ще видиш, че голяма част от хората там разговарят на руски и нямат никакъв проблем с това. Нали пропагандаторите не надпреварват да крещят как руският бил забранен в Украйна. А нима в руската армия не се говори на корейски? На десетина африкански наречия, на чеченски? Или там не влизат в атака с възгласа "Аллах акбар"? Знаеш ли че над 50% от тези, които воюват за Украйна говорят руски? А кубинците дето ги наеха уж за шофьори на какъв език говорят? А главорезите на Асад?

Ма ноу харизматичен тоя, Рустем. Сигурно, сега след неговия призив стотици хиляди и милиони ще си оставят живота ЕС и презглава ще хукнат да мрат в калта, под руските снаряди, бомби и ракети.

Ей, 20 милиона искат да избият и прогонят за да напълнат наркомонските си гуши и да получат каубойски плакет!

От Слънчака: Е сега!

И украинците му отговорили :"Ей сега тръгваме"

Аха и те така си викат - у европата сме, щото много искаме да мрем заради слугински отрепки ...

Тая лоена топка на снимката - вместо да призовава тоя и оня да ходи на фронта що не даде личен пример? Да хваща автомата, и да заминава.

Хайде сега е момента всички, които подкрепят Украйна да се записват и да отиват. Един съвет от мен, вземете си мапмерси и ботуши, че като завали зимата и се разкашка, окопите се пълнят с вода, ако случайно оживеят до тогава. Ние, които подкрепяме Русия, ще седим да ви гледаме сеира, те руснаците хора си имат, не им трябваме, така че хайде, вдигайте гълъбите. П.с. За да не ви гръмнат по-погрешка вашите, вземете и едно нацистко знаме, така няма как да стане грешка. :)

Добре де, вече веднъж им свършиха хората на фронта.... като свършат и новите мобилизирани - кво ще правят?

От години слушам от кафетата украйнсиките патриоти да разпправят, как имлао списък с над 4 000 000 (4 милиона) доброволци и нямало нужда те да се прибират в родината. Но ако се наложило щели да се приберат! Кафе-тупаните си вярват, че са патриоти, връткат търговика в платформа за втора упореба, нап си бара топките както винаги

Това някакъв тест за наградите на Дарвин ли е?

е защо в Полша а не в Украйна ??

Да бе, те в Полша ще си ги държат, ще си ги хранят, ще си ги обличат, ще си им плащат и никога, ама НИКОГА няма да ги хвърлят в боя. Елате, хора, запишете се и умрете - това е предложението :)

сума ти пара са дали да офейкат,сега ще идат да мрат. Да ве...

1. Руският президент В. В. Путин Първата съпруга живее във Франция. Дъщерята Мария е омъжена за холандски бизнесмен Фаасен и живее в Холандия. Дъщеря Катя, съжителстваща с южнокорейския гражданин Йена Джонг-Гу 2. Министър-председател на Руската федерация Дмитрий Медведев Синът Иля живее в САЩ. 3. Министър на външните работи на Руската федерация Сергей В. Лавров Дъщерята Екатерина живее в САЩ. 4. Прес секретар Песков Д.С. Съпругата е гражданка на САЩ. Дъщерята е гражданка на Франция. Синът е британски гражданин. 5. Вицепрезидент на Държавната дума на Руската федерация Железняк. Дъщерята Катрин е в Швейцария. Дъщерята Анастасия е в Лондон. Дъщерята Лиза е в Лондон. 6. Вицепрезидент на Държавната дума А. Жуков. Синът Петя не само живее в Лондон, но и лежи в английски затвор. 7. Дъщерята на Сталин – десетилетия наред живее и умира в САЩ. 8. Синът на Христов е гражданин на САЩ. 9. Къде са дъщерите на Путин? Те не се виждат в Русия. 10. Заместник Пехтин. Със сина си в САЩ. 11. Министър на транспорта на Московска област – Кацива. Със сина в САЩ. 12. Децата на депутата Железняк живеят в Швейцария. 13. Децата на Астахов. Единият във Франция, другият в Англия. 14. Децата и внуците на "главния патриот на Русия" ръководител на Руските железници Владимир Якунин живеят извън страната – в Англия и Швейцария. 15. Дъщерята на външния министър Сергей Лавров, Екатерина живее и учи в САЩ. 16. Синът на вицепрезидента на Държавната дума А. Жуков дълго време е живял и учил в Лондон. 17. Дъщерята на заместник-председателя на Държавната дума Сергей Анденко учи и живее в Германия. 18. Най-големият син на вицепремиера Дмитрий Козак – Алексей живее в чужбина и се занимава със строителен бизнес. 19. По-малкият брат на Алексей Козак, Александър,

Таман .... или очакваш да се върнат наистина ? Абе като копирвате едно и също мислите ли, че нещо се променя на фронта ? Или на слънчака ? Или щом плащат няма проблеми да се излагате ? :)

как ще се промени.. руските орки мрат в окопите женшини се чукат с араби а хората около Путин си живеят в загнилия запад..ха-ха ха ха от руснаците по-големи балъци има ли ..ха.ха заслужават да ги мачкат добитък крепостен..ха.ха

Много българи има в ВСУ а за войските на путлер...... няма желаещи ха ха ха ха ха

Ми тръгвай бе, дебуле. Докато укрите ги водят туристи у нас и си живеят.

ти няма ли да дойдеш? или си в мензис ха ха ха ха

Коментари - Украинският военен министър призова сънародниците си в Европа да се запишaт в нов легион | Днес.dir.bg

Коментари - Украинският военен министър призова сънародниците си в Европа да се запишaт в нов легион | Днес.dir.bg

Коментари

се чудех каква е тази навалица от украински коли на германско-полската граница,а те били желаещите да се запишат в легиона:)))))))))))))))))

Какви сънародници в Европа, то нали уж всички украинци нямат търпение да отидат на фронта в името на демокрацията и Зелю, какъв го дирят из Европа, докато "демократично избраният" им президент вие на умряло, че няма жива сила вече? :)))

Кой каквото прави, на себе си го прави. Нормални хора от избягалите няма да се запишат доброволц. Ще насъберат бандити, ще ги въоръжат и не е ясно на тях къде ще им се услади да извършат "подвиците" си - в разорена бивша Украйна или малко по на запад.

Маската на помощници на демократичното изграждане в Украйна беше свалена от американския сенатор републиканец Линдзи Греъм, който беше включен в руския списък на терористи и екстремисти. Той открито обясни защо Западът има нужда от това: "Украинците разполагат с 12 трилиона долара в критични минерали. Те могат да бъдат най-богатата страна в цяла Европа. И Путин иска да сподели тези активи с Китай. Ако сега помогнем на Украйна, те могат да станат най-добрият ни бизнес партньор. Нека им помогнем да спечелят тази война. Не можем да си позволим да загубим." Ако Киев спечели, критичните минерални активи могат да бъдат използвани от Украйна и Запада, смята Греъм.

Тоя месар ли работи и месо ли търси!?!

Тоя неумин и небръснат свинчо ли е военния министър на усрайна?

Месото е на привършване... Към есента се очаква да започнат да мобилизират и младежите на възраст под 25г.

още едно доказателство , че украина я управляват дебили!! И защо пък в Полша, ами за да може да прокарат чужди войски на нато под формата на уж украински легион. А колкото до това дали някой ще се запише може да се предположи, че само Зеленски май ще е този някой. Кой човек дал 20 000 долара да избяга от зеленото чудовище че се върне обратно за да напълни касичката МУ?

Че то отдавна кадрови натофффци воюват в усрайна срещу Русия. Една голяма част руснаците ги връщат обратно у дома. Пакетирани. Друга част остава завинаги там да тори богатия руски чернозем.

ей ся оставям плажа и морето дет ми го плащат глупаците от ЕС и идвам

А да не забравяме и колите, че истрадалите украинци си джиткат из цяла Европа и тях глоби, санкции и задължителни застраховки не ги ловят. Толкова страдат че от Аудито не слизат и казината са им роден дом.

А екипировката,амунициите,камуфлажи,обувки,каски,бронежилетки,тактически елеци,кобури и тн... легионерите ли ще трябва да ги закупуват.....????

тях ти ще ги платиш , от твоите данъци

Да бе да, ей сега идват, нема проблеми, само да си допият коктейлчетата на слънчака...

Добре де, може ли министър на отбраната да е "финасист"? Преди това бил началник на държавното имущество и "инвеститор". Явно за това има такива грандиозни идеи - легион в Полша и да се запишат тия дето със зор и пари успяха да се махнат от там. Е как ще стане това?

Е кво , няма значение позицията, все има възможности да заделя, а явно се и отчита

Някой забеляза ли как броя на профашистките одобрения изведнъж скочи по сто? Бах ти ''демокрацията''Мошеници модератори.Купиха ли ви,или ви заплашиха?

това предложение е като кратък фантастичен разказ с неочакван бърз край.

Двама окраинци седят и си говорят: - Еех Саша, вече сме в Руската Федерация. - Да в РФ сме! - И крим е все още в РФ. - Да в РФ е. - Значи Крим пак е наш. - Ами наш е - Еми защо беше тази война?

За да не бъде ваш, затова е тази война! Крим ще може да бъде ваш толкова дълго, колкото дълго Русия може да устои на икономическата война срещу Колективния Запад! Тази война обаче ще продължи десетки години, предната продължи близо 50 години!

Само дето тази война, не е прецедент и само ще затвърди правото на силния. и перди е било така: Турция в Кипър в северна Сирия САЩ в Панама ,Ирак и т.н. и сега Израел в Газа а скоро Китай в Тайван та дори и Албания в Македония На това отгоре май икономиката на колективния Изток изпревари тази на колективния Запад

Колективен Запад е феномен, съществуващ само в Интернет. На практика има само САЩ и гравитиращи около него загубили независимостта си западни страни.

Какви избират за министри. Предният роден на изток от Москва. Този от Крим с турско име "Енвер оглу" сменено на Енверович. Скоро украинец от Зимбабве.

Сергей Күжүгет оглу Шойгу - по добре ли ти звучи, по-руски? Защото това е рожденното име на въпросната особа на тувински!!! Къде ви намират такива задавени от злоба срещу Украйна - държава, която както и ние някога се бори за независимостта си и териториалната си цялост. Тази злоба ще се връща на децата и внуците ви.

Битка до последния загинал украинец!

пък модераторите кви са пее разззииии

Не мога да дойда, щото заседнах с джипа на дюните на Слънчака.

ако тази вечер турци или сърби или румънци ... или всички заедно утре минат българската граница, колко от вас на сутринта ще са строени пред мобилизационните пунктове като доброволци? колко от вас ще са се покрили по мазите или ще тичат към някой граничен пункт да си спасяват кожицата? спестете си отговора и самозалъгването. разбира се че на думи всички до един сте патриоти, родолюбци които ще бранят България до сетния си дъх ... или поне биха го правили до момента в който от вас не се изисква реално да дадете живота си за България. реалността е много проста! НИКОЙ НЕ МУ СЕ МРЕ! нито на вас, нито на украинците, нито на руснаците ... малцина са тези които имат доблестта реално да стъпят напред и да кажат аз съм доброволец, не защото закон за мобилизация ми е наредил, не защото някой ми е платил, не защото някой нещо ми е обещал ... защото аз действително бих умрял за родината си. по долу Аха пише "украинските олигарси си карат бетнлитата и фераритата в Монако ..." а знаеш ли кой кара до тях? руските олигарси с техните бентлита и ферарита ... че и даже си пият кафето заедно и се майтапят за случващото се ... а руснаци и украинци някъде на фронта си мрът в калта в това време. Няма чест на този свят, нещата са си такива каквито са и винаги са си били така.

Така е, на никой не му се мре. И затова е необходимо да се промиват мозъци. Знаеш ли кой пръв е въвел наборната армия? Наполеон. Добре де, не точно пръв, видял го е от прусаците. И други неща той е измислил, примерно искал е да въведе обща европейска валута, но най-важното, той пръв е започнал да използва вестниците като пропаганда. И неговата "гранде армее" от над милион обучени наборници с промити мозъци е нямала равна в Европа. Докато не стигнал до... Русия, ама това е друга тема. Сега си говорим за Украйна. В ютуб има скечове на Зеленски от времето, когато е бил обикновен комедиант - подиграва се с украинските националисти. Ходел и на участия в Москва и там спял на дивана у Филип Киркоров. После изведнъж станал продуцент и милионер със сериал, в който играе ролята на случаен човек, станал... президент на Украйна. И после сериала се случва в живота - Зеленски идва на власт като обещава мир в Донбас. Но всъщност прави точно обратното. Сега ще кажете, "ама той Путин е виновен" - няма да споря, просто посочвам какво правят някои хора за пари.

А бе кви ги дрънкаш, Турци, Сърби или Румънци са друг народ. А сокраинците е друго, те са един народ и не искат да участват в братоубихствена война, която е ясно че ще загубят.

не ги задавай на мен , а на тези дето разтуриха след 89 г БА вместо да я надграждат ! Тези ,които нарязаха и унищожиха ракети ,кльонове ,бастисаха гранични застави НШЗО ,МАХНАХА НАБОРНАТА СЛУЖБА и унижиха военната и особенно офицерската служба . Днес младите мъже са неподготвени - те не могат да оцелеят няколко дни в окопите ,дори никой да не стреля по тях .. тези и други въпроси задай ,

Бравос, днес много се потрудиха евроджендързомбиатлантиците за краварските центове да цъкат минуси. Чувстват се лично засегнати отзад и отвътре. Ще станат богати и дементни също като кумира си бай Дън.

Татарски соросоиден гей-манго....ми даи им личен пример..поведи ги... Волчанск..Часов Яр...Купянск...Красногоровка..избор бол...и фабове много

Ми не им стиска да стискат пушката, щото са стиснали яко пачката. И се облажават с тая службица да се кланят ниско на посолството.

Ей го и тоя - никога не е хващал пушка, финансист обучен в САЩ по програма за "бъдещи лидери", ама облякъл и той зелената риза и призовава други да ходят да умират на фронта докато той трупа милиони. Задавате ли си въпроса защо министъра на отбраната е финансист? Ами защото има много пари за разпределяне - в Украйна са откраднати над 60 милиарда. Украинските олигарси си карат бентлитата и фераритата в Монако, а обикновените хора мрат на фронта. И нашия Главанак и той обещава и ние още едни 80 милиона да дадем (на първо време), ама било тайна, строго секретно. Отишъл във Вашингтон да целува ръка и да се снима с президента, голяма чест.

Не можем сега да се записваме никъде , защото сме на море караме си джиповете и си харчим награбеното . Ще поизчакаме ще се снишим и ще чакаме да ни отмине бурята пък после ще видим !

Хайде сега, всичкото трол от козяк да ходи да се запише в този легион и да умре за "слава украине" :)))) сигурно ще направят и лгбт поделение там, та нашенските трол машини да са със себеподобни.

Дори и ЛГБТ поделението ще се разправя без проблем с най-смешната армия на Путлер.

Вече започна да повдигаш духа на бойните другари от подразделението?

Странно. Я ми обясни тогава що оня цифльо с камуфлажчето обикаля да проси пари, оръжие, хора и пак пари постоянно? Нали се разправят с руснаците? Що оня не се е прибирал от месеци в крайна? А жена му от години.

Ааа ми то тоз е Мечо от Филиповци бе на Исмата бричеда виж начи къф са го напрайли тес Украинци

А ха ха ха, няма луди вече да ходят да умират за зеления и кликата му, хората разбраха, че са слуги на запада и предпочитат да си живеят живота, а не да са пушечно месо на изкукуригалия дядка от говедарника.

Хаха, чекай ти да зарежат слънчака, баровете, мурвите , ланците, баленсиагите, за въшкарници и снаряжение и да се запишели в легион в Полша да ги апат комарите по къра...

Нови евроатлантически еничари срещу братска Русия? Къде се нашите дебелогъзи бананоядци и умнокрасиви хрантутници на Посолството и защо са на диваните в Драглаевци и Бояна, а не в траншеите в Авдеевка и Бахмут ?

Со керес туке Кай джас бе Бас Мечо Бас моля дайте му кларинета да изкара парчето "со мангал дикме"

Брей и в тея храсти, се крият путлерасти!

След Ковида е време за ново преброяване на идиотите и за отпадането им от генофонда на човечеството!

да изброи колко човека, негови роднини са в армията

Ти го слушай кво приказва, не го гледай какво прави!

А на Путлер и Медведев и останалите лешпери в Кремъл, колко от роднините се бият на специлната военна насирация? Трол безмислен!

Отдавна вече ме убедиха, че е основно човешко право да не пипаш оръжие, да бягаш от мобилизация защото е против твоите пацифистки и религиозни убеждения, да бягаш от ужасите на войната в друга страна, където пък туземците са длъжни да те издържат. След това докарваш там и цялото семейство, щото не е честно само ти да лапкаш на готово. И защо в нарушение на човешките права затваряли некви вратички, щото хората избягват мобилизация? Та нали твърдо ни убедиха, че насилствена мобилизация в Украйна няма (за разлика от Русия). И пред ТЦК непрекъснато има огромни тълпи желаещи да станат част от победоносната украинска армия. Нали ни убедиха, че 60-те милиарда мвоенна помощ от САЩ вече е изравнила възможностите на украинците с тези на руснаците? Отделно дето НАТО дава по 40 милиарда, отделно ЕС дето дава по 1,5 милиарда всеки месец, отделните страни (дори и ние) дават пари, оръжия, боеприпаси ... Сега отново - ама не им били равни силите! Хора нямало? Как така бе? Нали са като едно време армията на Тита, дето при преброяване войниците викат= Я до ньего! Следващият вика Он до мене! и така до последнияя в редицата, който крещи "Титова войска край нема!". В Украйна оследният вика: Бандеровска войска край нема! А вие - хора нямало!

както обичат да казват самите украинци: "Колкото си по-далече от Украйна - толкова по-силен е патриотизма" хахахахах Защо никой в Украйна не отива доброволно да воюва? Защо украинските Телеграм канали са забити до тавата на с видеа на насилствена мобилизация? Защо гражданите горят колите на ТЦК? Защо не им се мре за клоуна-наркоман, който стана милиардер покрай конфликта? Защо така?

Ами то и за българите в чужбина важи това правило.

Този украински легион преследва две цели. Първо, да събере избягалите мобилизанти от чужбина (без да се налага да ги ловят един по един) и второ, да прикрие влизането на полски войници във войната. След някой друг месец ще обявят "сформирахме легион от украинци, идваме да воюваме". А половината от тях ще говорят само полски. Да видим колко ентусиасти ще съберат.

С кеф чакам да мобилизират и ганьовци в тази война. Дано им дойде акъла тогава.

Нещо проблем ли имаш кой какви езици говори? Защо да не говорят полски, финландски, френски, български, сръбски? А нали това беше основната опорка за тероризиране на рускоговорящите в Украйна. Разходи се из Киев и ще видиш, че голяма част от хората там разговарят на руски и нямат никакъв проблем с това. Нали пропагандаторите не надпреварват да крещят как руският бил забранен в Украйна. А нима в руската армия не се говори на корейски? На десетина африкански наречия, на чеченски? Или там не влизат в атака с възгласа "Аллах акбар"? Знаеш ли че над 50% от тези, които воюват за Украйна говорят руски? А кубинците дето ги наеха уж за шофьори на какъв език говорят? А главорезите на Асад?

Ма ноу харизматичен тоя, Рустем. Сигурно, сега след неговия призив стотици хиляди и милиони ще си оставят живота ЕС и презглава ще хукнат да мрат в калта, под руските снаряди, бомби и ракети.

Ей, 20 милиона искат да избият и прогонят за да напълнат наркомонските си гуши и да получат каубойски плакет!

От Слънчака: Е сега!

И украинците му отговорили :"Ей сега тръгваме"

Аха и те така си викат - у европата сме, щото много искаме да мрем заради слугински отрепки ...

Тая лоена топка на снимката - вместо да призовава тоя и оня да ходи на фронта що не даде личен пример? Да хваща автомата, и да заминава.

Хайде сега е момента всички, които подкрепят Украйна да се записват и да отиват. Един съвет от мен, вземете си мапмерси и ботуши, че като завали зимата и се разкашка, окопите се пълнят с вода, ако случайно оживеят до тогава. Ние, които подкрепяме Русия, ще седим да ви гледаме сеира, те руснаците хора си имат, не им трябваме, така че хайде, вдигайте гълъбите. П.с. За да не ви гръмнат по-погрешка вашите, вземете и едно нацистко знаме, така няма как да стане грешка. :)

Добре де, вече веднъж им свършиха хората на фронта.... като свършат и новите мобилизирани - кво ще правят?

От години слушам от кафетата украйнсиките патриоти да разпправят, как имлао списък с над 4 000 000 (4 милиона) доброволци и нямало нужда те да се прибират в родината. Но ако се наложило щели да се приберат! Кафе-тупаните си вярват, че са патриоти, връткат търговика в платформа за втора упореба, нап си бара топките както винаги

Това някакъв тест за наградите на Дарвин ли е?

е защо в Полша а не в Украйна ??

Да бе, те в Полша ще си ги държат, ще си ги хранят, ще си ги обличат, ще си им плащат и никога, ама НИКОГА няма да ги хвърлят в боя. Елате, хора, запишете се и умрете - това е предложението :)

сума ти пара са дали да офейкат,сега ще идат да мрат. Да ве...

1. Руският президент В. В. Путин Първата съпруга живее във Франция. Дъщерята Мария е омъжена за холандски бизнесмен Фаасен и живее в Холандия. Дъщеря Катя, съжителстваща с южнокорейския гражданин Йена Джонг-Гу 2. Министър-председател на Руската федерация Дмитрий Медведев Синът Иля живее в САЩ. 3. Министър на външните работи на Руската федерация Сергей В. Лавров Дъщерята Екатерина живее в САЩ. 4. Прес секретар Песков Д.С. Съпругата е гражданка на САЩ. Дъщерята е гражданка на Франция. Синът е британски гражданин. 5. Вицепрезидент на Държавната дума на Руската федерация Железняк. Дъщерята Катрин е в Швейцария. Дъщерята Анастасия е в Лондон. Дъщерята Лиза е в Лондон. 6. Вицепрезидент на Държавната дума А. Жуков. Синът Петя не само живее в Лондон, но и лежи в английски затвор. 7. Дъщерята на Сталин – десетилетия наред живее и умира в САЩ. 8. Синът на Христов е гражданин на САЩ. 9. Къде са дъщерите на Путин? Те не се виждат в Русия. 10. Заместник Пехтин. Със сина си в САЩ. 11. Министър на транспорта на Московска област – Кацива. Със сина в САЩ. 12. Децата на депутата Железняк живеят в Швейцария. 13. Децата на Астахов. Единият във Франция, другият в Англия. 14. Децата и внуците на "главния патриот на Русия" ръководител на Руските железници Владимир Якунин живеят извън страната – в Англия и Швейцария. 15. Дъщерята на външния министър Сергей Лавров, Екатерина живее и учи в САЩ. 16. Синът на вицепрезидента на Държавната дума А. Жуков дълго време е живял и учил в Лондон. 17. Дъщерята на заместник-председателя на Държавната дума Сергей Анденко учи и живее в Германия. 18. Най-големият син на вицепремиера Дмитрий Козак – Алексей живее в чужбина и се занимава със строителен бизнес. 19. По-малкият брат на Алексей Козак, Александър,

Таман .... или очакваш да се върнат наистина ? Абе като копирвате едно и също мислите ли, че нещо се променя на фронта ? Или на слънчака ? Или щом плащат няма проблеми да се излагате ? :)

как ще се промени.. руските орки мрат в окопите женшини се чукат с араби а хората около Путин си живеят в загнилия запад..ха-ха ха ха от руснаците по-големи балъци има ли ..ха.ха заслужават да ги мачкат добитък крепостен..ха.ха

Много българи има в ВСУ а за войските на путлер...... няма желаещи ха ха ха ха ха

Ми тръгвай бе, дебуле. Докато укрите ги водят туристи у нас и си живеят.

ти няма ли да дойдеш? или си в мензис ха ха ха ха