Украинският президент готов за среща с Путин, Тръмп, Мей, Меркел и Макрон

Нека да обсъдим на кого принадлежи Крим и кой не е в Донбас, призова Зеленски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Беше клоун. Професионален. Сега е кукла на конци. Професионална.

Клоунът си е клоун. Става още по-смешен и жалък.

Той хубаво е готов.., ама кой го бръсне за с..ва!?

И тоя завалия взе че прихвана нарцистичната болест на простите стигнали до властта много бързо:((((((.. Кой си ти та да казваш как Путин ще седне да ти се обяснява на тебе и то след като се разпореди и кои други да участват Отиди първо в Крим и питай хората ам, след това отиди в Донбас и питай хората там пък тогава се замисли с кого реално искаш да седнеш и да говориш.....

Това кадър от филма ли е?

''Очаква се днес в Киев да се състои среща на високо равнище с висши представители на ЕС.'' Та кои са тия ''висши представители'' на еврогейския като помежду си немогат да се договорят за власт и пари та ще решават простотиите на зеленски?? Как не проумя и тоя че джълността му не е клоум в тв предаване и пъчейки се навсякъде постига нещо реално...

Като че все с някакви залязващи ''лидери'' дето дори в страните им не са уважавани както би следвали за един реален лидер..

където стъпи Червениат ботуш шега не бива! Така е и с Крим,ще трябва да се появи нов Рейгън да се реши проблема!

Ние като приятели на укрите искаме да ги отървем от гадната руска зависимост, като вземем транзита на газ ! Дайте газа насам ! Укрите нали не искат нищо руско !

Най-разумното е да питат хората отново какво искат. Така ще се спре с тая тема, но знаем как биха гласували повечето

Нищо не свърши Рейгън ! Уж събори комунизма, пък сега комунистически Китай, в комунистически БРИКС е най силната икономика в света ! Рейгън - некачествена работа !

да бе, ти ше кажеш ! Нали транзитират бе, да ги отървем !!

Да седи готов на копче. Той като им потрябва на някой от изброените, те ще го повикат.

И аз съм готов ???

Китай от 30г са със САЩ, защото вече не им се работи за купа ориз на ден.

Крим е руски ,както Македония българска.

Никой не иска да е в Украйна. Няма пари,няма газ,разцепена държава. Всеки иска да е с Русия.

Не виждам България да си е прибрала Македония, както Русия Крим... Не ви стиска на вас захлюпените балканци да развеете байряка. Само кудкудякате в интернет.

Не разбрах те дали са се съгласили да си позагубят времето с тоя.. Зеленски едно е да си ''готов'' ти ама те и другите трябва да са готови а в реалността дето живеем е много по реално ти да бъдеш готов ако те те поканят..

Ама зеленски много е сбъркал като не те е сложил на първо място, не чул за подвизите ти при ''оправяне'' на западните балкани:))))

отивате в то эи формат и си анексирате в Украйна Крим

Schilo

Че що са ти другите? Проблемите касаят Русия и Украйна. Другите да го държат за ръката ли са му? Клоунадата продължава.

Schilo

Нещо не си личи да са заедно.

Schilo

А бе, най-добре е, Украйна да влезе в състава на РФ и тогава ще се намира в една държава и с Крим и с Донбас.

Всеки иска да е с Русия. --- смЕх !

Украинският президент Володимир Зеленски е готов да се срещне с руския си колега Владимир Путин.хо..хо.хо. ха.ха среща на комедийни артисти..ха.ха

колегата зеленски сякаш списува потайно от тук някъде... говори си с путин епистоларно, ама путин не знае за това. и е така, и не е. защото на колегата зеленски не му трябва напредналия "изкуствен интелект" във вид на гугъл капча за да се изкаже, нито има кой да го подтиска по ип адрес... ама нейсе... в северна корея трябва да е още по-зле относно свободата на словото, но е много по-добре, защото я няма няма фейк пропагандата на дойче уеле и нпо-та...:-))))

Шиле агнешко най добре е да ти влезнат на коча орехите..ха.ха.ха

Schilo

Хахахахаха,май ги поназнайваш тези работи?

Благодарение на БКП и Москва Македония не е българска .

Schilo

Искат, искат, щот боинг съвсем ще фалират, а европата ще тръгне здраво надолу.

Неопитен е.. Пропусна дядо Бойко!

не ти си от овчата порода- шиле ..ха.ха ти си запознат най- добре..ха.ха

Schilo

Овчата порода "Шиле"? Мдааа, Щерев, от некадърност и за овчар не ставаш!

Schilo

Него го пазят за финалните преговори.

Украйна избра своята съдба- ЕС и НАТО!!

И кой точно е Зеленски, че Тръмп и Путин да се срещат с него?????

Schilo

Тц, благодарение на Фердинанд не е. Ама требе книжки да се четат, а не лиШчетата от амбасадата.

Schilo

Е, кЪ....Държавен глава на най-древната цивилизация- укропската.

Ти за интелигентно шиле ли се имаш ..ха.ха за водач на овцете не ставаш..хах.а

Schilo

Ми да заминават. Кой ги бръсне за нещо? Проблемите сами си ги създават, реват други да им ги оправят. Тия те бият по тъпотия.

Schilo

Са, водача на овцете се казва по друг начин. Има доста литература, както и българските класици са писали на тая тема. Казах ти, не се задоволявай само с лиШчетата, които ти дават като застъпиш на смяна.

Че кой е Путин та с великите Тръмп и Зеленски да се среща..ха.ха ще си направи автограф с тези лидери и ще се фука за вътрешна пропаганда че е от тая класа..ха.ха азиатски джудже..ха.ха

Schilo

Ми "великия" Зеленский го търси. А бе, кво смени плочата, та забрави Порошенко? До оня ден го възхваляваше и плюеше срещу Владко.

аз лично винаги много съм се притеснявал от ролята на хора, които смятат, че света и Сътворението се въртят около дупката на пъпа им... в смисъл те си пърдят (с извинение) във ваната, а те си мислят, че бълбукането на водата там е вселенски отговор на мислите им...

Schilo

Не може да се отрече, че Тръмп и Зеленский, ако направят свое хумористично шоу, ще имат доста фенове. Безспорно са добри актьори.

Шиле смотано овчарски , нещо да се те учили учили твоите овчари за наследствената македонизация на българите ?Нещо да кажеш за мечтата на Москва за Южнославянска федерация където няма Българска държава?

Да, бе за миг забравих! :))

Украйна ще и се наложи да преболедува и явлението Зеленски. Този е истински смешник, но прекрасен популист. Нещо като по млад и малък Тръмп. Болестта е ясна, лечението: време и патриотизъм И накрая Украйна ще стане истински свободна от руския новофашизъм и путинизъм

Същата работа като с македонците