Украинският посланик: Преди имаше хибридна война, сега е открита агресия

Виталий Москаленко посочи, че десетки кораби в момента са блокирани в Азовско море

Обратно в новината

Коментари - Украинският посланик: Преди имаше хибридна война, сега е открита агресия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как точно Россията завладява укр. с "пълзяща" анексия, при условие, че е заловила УКРАИНСКИ кораби на СВОЯ територия?

Дано ООН не проспи раждането на чудовището Путин, както ОН проспа създаването на чудовището Хитлер!

Москаленко не е ли също москал ?

Да им имам терминологията. Крим и Донбас било хибридна война, а пограничния (руски териториални води!!) инцидент - открита агресия. Нещо се обърках...

Дебил, блядь...Укропитек...

Ти не си украински посланик а украински измамник!

такае било ипрез30-те и тогава обединена евпора/ЕС / създаде обучи въоръжи и подпомага Хитлер с една цел-Русия.Обаче след руската намеса резултата е счупен гръбнак и изкормена нац.германия.Сега е същото -пак ЕС си отглежда неофашисти и нацисти и пак целта Русияи и пак от ЕС ще остане само ръждясали чукала и спомени.

Върхът на цинизъма!

Нов посланик, изглежда интелигентен. Предишния, много елементарен и ги дрънкаше едни. Опитва се да покаже, че е в нещата, но върти суче и не казва, че камъчето в обувката е САЩ и че те докараха неприятностите на Украйна. Ясна му е истината, личи че е начетен, но той си знае какво трябва да приказва.

Тя Руия ако ви вземе трябва ръка да и целувате, ама Русия трябва да е пропаднала да взима такива буклуци и предатели като вас.

Айде, бегай у лево ! Европа по един престъпен начин се прави, че не вижда, какво става във вашата нацистка "държава" в стил Третия Райх. Даже, лагери за обучение на "хитлер юнген" си имате и мрежата е засипана със снимки и видеоклипове от тях. Само евро- тумбаците не ги виждат. По същият начин, същата тази курвенска Европа се правеше, че не вижда нищо, когато се надигаше истинският Трети Райх. Резултатът беше 70 милиона загинали. Колко може да загинат сега, ако Украйна по политически причини бъде вкарана в НАТО и въвлече целия свят с нова и вероятно последна световна война.

Този прилича на евреин. Какъв ли е истинският процент евреи в Украйна? Те се рият под руски и украински имена.

определено знае какво да приказва - методичката е същата както и на Микола Балтажи. За това не им трябва интелигентност. Напротив, интелигентните там не трябват.

а Порошенко -Валцман кой е според теб?

Тия пияндурници, ще направят бела, жалко че сме близо!

няма да се признае. Те и на мова приказват само в Радата, а вкъщи тихичко - на руски.

Москва не вярва на сълзи! България още повече! Тя и на лъжи вече се НАУЧИ да не вярва! Трябва да си мнооого ненормален да скочиш срещу тях...Потрошенко, отиди на ваканция.

Как така - целия свят е признал , че крим е анексиран? Точно обратното. Цяла Европа, а и САЩ и Япония въобще не говорят по въпроса. За тях Крим е руски.

Що не идеш в Русия

аз съм проста жена и по никакъв начин не мога да достигна висините на мъжката логика. Но знам, че все още не ми се мре заради нечия алчност, подлост и властолюбие.

укро-идиот....инсталиран като посланик

Лъжа (под диктат от Биг Брадър) отначало докрай. Господине, ние, българите, имаме сходен проблем, както Русия с вас! Проблемът се нарича държавата Македония, която паразитира върху историята ни, езика ни, националното ни единство. Вие сте руската Македония. Вместо да се ежите и да се опитвате безрезултатно да убеждавате българския народ в нещо, което изобщо не е така, вземете си оправете отношенията с Русия, и дайте възможност на народа си да се отърси от синдрома на войната, бедността, мизерията и омразата. Така ще направите поне едно добро нещо на целия свят!

Порошенко лъже по-добре

...открита военна агресия води фашисткото украинско правителство срещу собственото си население ….повече вярвам на посраник Макаров !

...посланик ...

ДА СИ ПРАВЯТ БЪЛГАРИТЕ ИЗВОДИТЕ... СЕГА СМЕ В ХИБРИДНА ВОЙНА С ТЯХ. СЛЕДВА ИСТИНСКАТА...

на техния консул в Германия, дето си беше направил закрита фейсбук група и беше сложил снимка на тортата за рождения си ден с надпис 60 годиини майн кампф. Страхотен фен на Адолфчо. и се оказа, ч в групата имало сумати дипломати, стана голям скандал и германците го натириха дъртия - дето и дъщеряму дипломатстваше в Германия. какво друго може да се очаква от един високоплатен чиновник, който си брани привилегиите, освен да бъде ехо на началника си?

Иловайск и Дебелцово,където ядоха големия бой било хибридна война ,а конфликт в морето,който сами предизвикаха бил агресия.Аде у лЕво,а ?!

А СТИГА С ТИЯ ФАШИСТИ, ЧЕ ДРАЗНИТЕ БЕ? ТИ ЗНАЕШ ЛИ КВО Е ФАШИЗЪМ? ЗАКЛЕЙМАВАМЕ КАТО ПРИ СТАЛИН, А?

Да не се правим на ударени. Русия си взе Азовско море - няма международни води, няма международно право. Сложи си военни кораби и авиация и дефакто да влезеш в Азовско море е все едно да влезеш в Русия. Ако те пуснат - влизаш, ако те пуснат - излизаш. Ако не искат да те пуснат, ами твой проблем.

ИМА СТАТИЯ С НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ГУБЕЩИ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА ЗА 2017. ЗНАЕТЕ ЛИ КОЯ Е НОМЕР 1? ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ!!!!!

Куртрошенко, и цялата фашистка хунта в Украина, трябва да бъде осъдена и избесена по дърветата, а за назидание трябва да висят на тях, докато бъдат изядени от гарваните.

Сещам се за стария виц: - Колко души живеят в Одеса? - Ами,... към един милион. - А, колко евреи живеят в Одеса? - Вие май не слушате, като ви се отговаря! Ясно казах - към един милион!!!

Има ли поне един, който искрено да вярва на празнодумието на украинския чиновник, когото фащианците са излъгали, че ще спасят само ако инициира война с Русия. Всъщност, на тях той не им е нужен за друго, освен за мишена. И все пак, изглежда много щастлив от нарастването на авоарите по личната му сметка, от където и да идват те. Включително от кожата на собствения му народ.

2 военни катера и един дърт влекач? Та какво точно са предизвикали? Да не бутнат моста ли? :)

ПУТИН Е ЗАМИНАЛ ЗА КНДР ДА УРЕДИ СПЕШНО ВНОС НА СЕНО И СЛАМА, ЩОТО ТРЕВАТА СВЪРШИ... СЛЕД НОВИТЕ САНКЦИИ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ)))):

Oчевидно е, че в този инцидент активната страна са били украинските кораби. Не са задържани руски кораби край Одеса...

май фалшиви новини разпространяваме, а?

А хунтата в масквЕ, шеломов, ротенберг, милер, османов и абрамович, все чистокръвни, православни славяни КО ще ги правиме, а!

ТИ ЩО ВЗИМАШ СТРАНА НА РУСИЯ? ЩОТО ТИ ПЛАЩАТ! МЕН НЕ МИ ПУКАВСЪЩНОСТ -И ЕДНИТЕ , И ДРУГИТЕ СА МАСКАРИ! МАЧКАТ БЪЛГАРИТЕ НА ТЕРИТОРИЯТА СИ!

че за украйна има такова нещо като международно право?

Азовско море стана поредната територия заграбена от Русия. Единствената държава в Европа, която в последните 30 години постоянно си увеличава територията. И все го играе, че някой я заплашвал. А тук едни балъци продължават да вярват.

Точно! Откъде накъде украински кораби ще влизат в Азовско море, това си е Руско море!

Няма да го направят, защото са държава без история (изкуствено създадена) и като Македония трябва или да си я откраднат или измислят (като това че първият човек бил хохол)

до козирката. има снимки - разгледай ги. барабар с документите със заповедите за "тайно преминаване". в мрежата са.

руската империя живее от кръвта на поробените народи-винаги в историята си ! Ако няма свежа кръв, започва да линее...

Това добре ли е или зле?

Аз да те питам - що щат българи на тяхна територия или на каквато и да е друга територия? Ако работят или са на екскурзия дали ги мачкат? Напусналите България НЕМОГАТ да са българи, както и да ги оправдавате.

Кой си ти е, Гошко, че говориш от името на 99 процента от българите! ХАХАХАХАХАХА

просто сифилистик - с тая тъпа ирония.