Коментари - Украинският главнокомандващ: Русия струпва сили в северната част на Харковска област | Днес.dir.bg

Украинският главнокомандващ: Русия струпва сили в северната част на Харковска област

Италия отказа да разреши нейни оръжи да бъдат използвани за украински удари на руска територия

Обратно в новината

Коментари - Украинският главнокомандващ: Русия струпва сили в северната част на Харковска област | Днес.dir.bg

Коментари

На укрите пак ше им сцепат гъ....

Тъкмо да ги подготвят за масово изтребление! Пиздин трябва да бъде съден за геноцид над руския народ и за престъпления към човечеството!

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА

Аве , русофилистици Вашите постове са изтрити , защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРНИКА… Днеска русофилските курви и МОДЕРАТОРЧЕТО ОТ червения ДИР ще останат без копекките , които им плаща посолството. ЕБА МОДЕРАТОРИ БЕЗПЛАТНО … И ЖЕНИТЕ ИМ . ДОКАТО ЧЕРВЕНИЯТ ПЕДЕРАС-МОДЕРАТОР ТЪРКА ТУКА . АЗ ЧУКАМ ЖЕНА МУ ВЪВ ВСИЧКИ ОТВОРИ… МАЗЕН, ДОЛЕН ПЕДАЛ , БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО… ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА МЕ БЛОКИРАШ… НЕКАДЪРЕН ПЕДОФИЛ.

Гледахте ли долният ляв педал на Волга при Ризова?Тоя не искам да го виждам на живо,много джендъраски бой ще яде.

Сирски вече не говори за победа и настъпление. Сега остана само "стабилизиране на фронта" и "удържане" от по-изгодни позиции.

Как ще разпознаят по останките на една ракета дали е била италианска или гермнаска? Целия този шум е безсмислен. Украинците стрелят с каквото имат, без значение дали донорът е разрешил.

Сирски е достоен потомък на древните укри, дарили цивилизацията на света. Под негово вещо ръководство войните на светлината в недалечно бъдеще ще дефилират по московските улици.

Сериозно ли говориш

Кои са тези "древни укри", за които историята не е чувала?

Тези са като древните македонци.

Генерал Сирски : Руските загуби са 7-8 пъти по-големи от украинските 13.02.2024 г. . РУСКИТЕ ТРУПОВЕ ВЕЧЕ СА НАД 504 000 . ХА СЕГА РАЗДЕЛЕТЕ ТАЗИ ЦИФРА НА ОСЕМ... и ще разберете и колко Украинци са загинали. Но те загиват за своята Родина , за своята свобода , деца , жени , земя. … . А за какво загива руският крепостен роб ? За дворците и яхтите на путлер. За този психопат, който вече 23 години граби народа. . Русия не цени живота на своите войници, по последни данни загубите на окупаторите са 7-8 пъти по-големи от украинските. „Не можем да си позволим поведението на руските военни лидери, когато те прилагат тактика за щурмова атака“, каза главнокомандващият. .... Русия има само една тактика във войните и от незапомнени времена тя никога не се е променила - да затрупа противника с труповете на собствените си войници. . Русия като феодална държава най-евтиното и неценящо се – това е човешкият живот. На руските феодали им доставя удоволствие да хвърлят своите роби на заколение. . Жертвите във Втората световна война . Германия – 8,4 милиона СССР - 26,6 милиона трупа . Това е повече от 3 пъти . Мустакатият австриец Хитлер успя да очисти 20 милиона , докато мустакатия грузинец сталин мина 50 милиона свои руснаци ... Тъй ,че какъв гиноцид ги гони тези...орки,сър! Да трепеш руските свини не е геноцид а прочистване на човечеството от туморните образования.

Втора световна армия в света МИТА за "величието" на руските въоръжени сили беше разбито от силата на духа на въоръжените сили на Украйна https://youtu.be/wOK-yyio8Lc .... Половин милион руснаци загинаха във войната. Генералният щаб актуализира загубите на Руската федерация в Украйна СЪБОТА 25 МАЙ 2024 Г Загубите на Русия във войната в Украйна от началото на пълномащабната инвазия надхвърлят 500 хиляди души. През изминалото денонощие украинските въоръжени сили са унищожили 1140 окупанти, 22 бойни бронирани машини (БМБ) и 41 артилерийски системи. https://www.rbc.ua/static/ckef2/img/photo_2024-05-25_07-25-59.jpg

Вижте, има известна разлика между западния (американски), и източния (руски) подход към конфликтните ситуации. Западняка смята разходите и се старае да минимизира своите и да максимизира тези на противника. В момента в който противника реши че не може да издържа повече, той иска преговори. Руснака смята заплахите (разходите просто не го интересуват) и ако реши че заплата е станала нетърпима вдига залога (примерно използва тактическо ЯО). ---------- Путин подсмърчаше 8 години и уговаряше запада да изпълни минските споразумения. Когато реши че заплахата от запад ВЕЧЕ е неприемлива - удари. От 2г Путин говори на запада за мирни преговори, но когато пак реши че заплахата от западните оръжия е минала всякакви разумни граници пак ще удари - с ЯО (защото друго не му остана). --------- Путин няма какво да губи. (даже и Русия да има)

Русите правят зверски лобут на бандерлюгите! Не е за хохли със слаби сърца :)

Ееееех... А как всичко започна ПОМНИТЕ ЛИ киевзатридня, демилитаризация, денацификация, геноцид украинцев и теперь колоны ЗСУ в мордоре , история повторяется , ждем развалины кремля и грузина с флагом на спаской башне ... Втора световна армия в света МИТА за "величието" на руските въоръжени сили беше разбито от силата на духа на въоръжените сили на Украйна https://youtu.be/wOK-yyio8Lc

Този Сирски колко хубаво са го обучили в Москва.

Зет пропдандиста Марков "видя" и подозира, че войната е обърнала по грешен път Целите на Руската федерация в Украйна се изпълняват точно обратното. В редиците на руските Зет -патриоти, след две години от войната, „прозрението“ започва да напредва. Един от най -активните пропагандисти в Русия е политическият анализатор Сергей Марков, обобщавайки резултатите от „СВО “, стигна до извода, че е загубена от Русия. Първият резултат от войната, според Марков, беше появата на нова една от най -мощните армии в света - въоръжените сили на Украйна. В допълнение, клането доведе до масови жертви и унищожи останките на про –руските настроения в Украйна. Днешната Украйна е монолитна в омразата си към Руската федерация и отхвърлянето на „руския свят“. „Украинската държавност издържа на удара и процъфтява. Про -руските настроения са унищожени. Населението на Украйна се консолидира около властите. Ръководителят на страната Зеленски се превърна в световна политическа звезда с първа величина. Страната получи толкова оръжия, колкото не можеше да си представи ... Инфраструктурата, на първо място, енергията, беше стабилизирана или страдаща малко “, оплака се Зет -политолога.

Ама ти сериозно ли? Верваш ли си? Смешник

Орките на Руската ПИдерация, започвайки тази война, се виждаха вече близо до Париж, но само заседнаха ЗА 2 ГОДИНИ близо до Авдеевка, САМО на 50 км от ТЯХНАТА граница. . Путин се виждаше като властелин на света, но сега удълбава бункера си още по-дълбоко И ДА ПРОСИ ЗА ПРЕГОВОРИ , Сега само мързеливият не си е избърсал краката в Руската федерация. Русия е губещият на годината... /// Ватенките неистово крещяха : „Можем да повторим... ще стигнем и до Прага, и до Рига, и до Берлин... А всъщност те ДВЕ ГОДИНИ ЗАВЗЕМАХА малка Авдеевка... . След като професионалната армия на пидерашка беше унищожена, останаха само тълпа от престъпници, канибали, изнасилвачи, крадци, педофили и наркомани. . „С балалайка и бастуни“: ЕС забрани на руснаците да внасят лични коли, шампоани и смартфони . Youtu . be/5YOxHLbbmzk

За три дни в Киев...три години ще станат, а някакви села превземат, най-великата армия :) Жалки болшевики

Му ха ха ха :)

А укрофашагите да бегат да ловят 500К укропрасенца по спирките на метрото :)

В Русия започват да се замислят дали не е време да думнат 2-3 ядрени гъбки за охлаждане на страстите на Запада. Защото, ако си спомняте, в началото на СВО западът се въздържаше да изпрати и 5 патрона на Киев. След като се престраши и изпрати 5 патрона се закле че никога няма да изпрати танкове. А за изтребители - абсурд, боже опази! В никакъв случай не искат разпалването на ТСВ. След танковете им мина стеснителността и започнаха с всякакви други опъжия, включително и да говорят за натовски войски на място. Това е принципът на сварената жаба. Пусната в гореща вода, една жаба на мига ще изскочи от там. В студена и бавно загрявана до кипване вода, жабата спокойно ще си стои докато се свари. На руснаците това им е пределно ясно и се замислят дали не е време за охлаждане на мераците.

Ако не беше тролчик , можеше да сметнеш колко бази в европа има, и колко в русия. И ако някой сега не дава оръжие, след удар с тактическо оръжие, после какво ще настане ? Особено ако се Кефиш - то къде смяташ да се окопаеш а ?

Този дали има планове някой път да си отиде до Русия да си види близките, роднините, приятелите от детството там? Сигурно ще му се зарадват.

Е какво очакват? Приеха закон, че няма да преговарят за мир с Русия, а сега - оле, мале, каква стана тя...

Русия има само една тактика във войните и от незапомнени времена тя никога не се е променила - да затрупа противника с труповете на собствените си войници. . Русия като феодална държава най-евтиното и неценящо се – това е човешкият живот. На руските феодали им доставя удоволствие да хвърлят своите роби на заколение. . Жертвите във Втората световна война . Германия – 8,4 милиона СССР - 26,6 милиона трупа . Това е повече от 3 пъти . Мустакатият австриец Хитлер успя да очисти 20 милиона , докато мустакатия грузинец сталин мина 50 милиона свои руснаци ... Тъй ,че какъв гиноцид ги гони тези...орки,сър! Да трепеш руските свини не е геноцид а прочистване на човечеството от туморните образования.

Пропуснал си да сложиш милионите убити от САЩ при техните експанзии и колко държави са направили свои васали и са ги "демократизирали" и източили.

ДНР, ЛНР и Крим са руски земи по волята на народа там. Агресора е Украйна която атакува руски земи

Да не пропусна Харков и Одеса :)

А не бе, Русия докога ще бъде снизходителна към вас и ще ви цепи басма? Имате си нови приятели, те да ви носят от Америка шистов газ, оръжия и муниции - само КРЪВТА, изтичща по бойните полета и в окопите да бъде ВАША, а черните забрадки – за вашитш жени и майки. ТОВА ВИ ДОНЕСЕ ДОСЛУКА С АМЕРИКА !!!

След ДВЕ Мински споразумения - особено това от 2015-та год. "Гарантирани" от МЕРКЕЛ и ОЛАНД - които по-късно си признаха какво са "гарантирали". (Да готвят Усрайна за война.) А в споразумението е записано, че Киев трябва да приеме промени в конституцията до края на 2015 година, за децентрализация на самообявилите се Донецка и Луганска република и даването им на специален статут. През 2018-2021-ва година "демократите" Порошенко и Зеленски вече бомбандират собствения си народ. Щото по времето на преговорите в Минск - включително от Меркел и Оланд, се говори за сепаратисти. Като тез в Шотландия и Каталуния. Но в края на мандата на Потрошенко и от избирането на "демократа" Зеленски вече те са ТЕРОРИСТИ. И Усрайна провежда АНТИТЕРОРИСТИЧНА операция. Е и Потрошенко, Зеленски, Меркел и Оланд искаха война. Що пищят сега, че я получиха. А и какво вещаеше Потрошенко за едни деца в мазетата? Ами предсказанието му се сбъдна..

не добавим и ПРИЗНАНИЕТО на парламентарния вожд на партията на Зеленски в Радата.. И водач на укроделегацията на преговорите в Инстанбул от април 2022-ра. За постигнатия проектодоговор за мир. И за това КОЙ е попречил за неговото подписване.. Боридсчото Джонсънчото що се забравя. За неговия огромен принос.. За продължаване на войната там.

Ще гласувам за Путин и Русия !!! И... Вива усраине !!! Вива кокаине !!! Добре дошли при Степан Бандера !!!

Кой е върховният главнокомандващ в усрайна след 21 май 2024 г

Който и преди - нато ! Но вероятно имаш впредвид кой е говорителят на нато от украинска страна, наричан от някои незнайно защо "президент" ! Досега тази роля я изпълняваше зеУенски, говори се, че му търсят заместник - кличко, учи усилено английски, за да знае какво да казва ... но е боксьор, отнема доста време и затова има забавяне ...

Според мене, целта на САЩ и васалите му е да задържи нещата така както са. Тези 20% да си останат за Русия и после да се договорят за останалата част на Украйна да влезе в НАТО и/или ЕС. Всички знаят че няма как да махнеш руснаците от тези 20%. Реално, от тяхна гледна точка има логика. Хем позволяват на Русия да пише победа, хем и те могът да запишат победа. Така, всички могът да минат за победители...едните взели 20% та победили, другите запазили 80% та и те победили. Ако нитиснат Русия прекалено много, ще ги думне с ядерната хурка и не смеят. Русия пък ако натисне за прекалено много, САЩ ще реагира и тогава на Русия ще се наложи да размаха ядрената хурка но ще изглежда кофти в очите на така нареченият Глобален Юг. Поне така мисля че го гледат англосаксонците. До колко е точно така от руска гледна точка не знам. Но има признъци и че и то го разглеждат поне малко по този начин. Мисля че Русия ще натиска за около 40% от територията на Украйна и гаранци че останалата част няма да влезе в НАТО, но ще им разрешат да влезнат в ЕС. Англичаните казаха че на последните преговри руснаците са искали този вариант.

Харков и Одеса :)

Русия има само една тактика във войните и от незапомнени времена тя никога не се е променила - да затрупа противника с труповете на собствените си войници. . Русия като феодална държава най-евтиното и неценящо се – това е човешкият живот. На руските феодали им доставя удоволствие да хвърлят своите роби на заколение. . Жертвите във Втората световна война . Германия – 8,4 милиона СССР - 26,6 милиона трупа . Това е повече от 3 пъти . Мустакатият австриец Хитлер успя да очисти 20 милиона , докато мустакатия грузинец сталин мина 50 милиона свои руснаци ... Тъй ,че какъв гиноцид ги гони тези...орки,сър! Да трепеш руските свини не е геноцид а прочистване на човечеството от туморните образования.

Ами да започнем с теб тогава.

Друга евтина опорка ???

Особено в Кринки.. Пълни мазета с трупове на укросолджъри..

С Посрайна отдавна е приключено! Последни напъни на Сирски за пълното ликвидиране на работоспособните там, че приключат както обикновено.

Сега укронацистката отбрана ще стане тънка като конец и ще бъде разбите.

Българският народ обича Росия и ако не бяхме в НАТО, а в естествен братски военен съюз с Русия, както е било преди 1990 (да ни пази от агресивни съседи, като Румъния, Гърция и т.н.), Путин никога не би искал военна помощ от нас и ние никога не бихме изпратили български военослужщи или оръжие в помощ на Москва, както това никога не се е случвало, например в Чехословакия 1968, та затова ние се борим да излезем от НАТО, да се чувстваме по-спокойни и да има МИР

Глупости на килограм!

Посолството, как сте днес пачаври и миндили? «Священная война» Вставай, страна огромная, Вставай на смертный бой С фашистской силой тёмною, С проклятою ордой. Пусть ярость благородная Вскипает, как волна, — Идёт война народная, Священная война! Как два различных полюса, Во всём враждебны мы. За свет и мир мы боремся, Они — за царство тьмы. Дадим отпор душителям Всех пламенных идей, Насильникам, грабителям, Мучителям людей! Не смеют крылья чёрные Над Родиной летать, Поля её просторные Не смеет враг топтать! Гнилой фашистской нечисти Загоним пулю в лоб, Отребью человечества Сколотим крепкий гроб! Пойдём ломить всей силою, Всем сердцем, всей душой За землю нашу милую, За наш Союз большой! Встаёт страна огромная, Встаёт на смертный бой С фашистской силой тёмною, С проклятою ордой!

Можеш ли да говориш като Юрий Левитан? Един от най-разпознаваемите гласове е света? Навремето Хитлер е обявил 250 000 марки, награда за неговото убийство.

Действията на Хитлер не са били особено адекватни, защото той е бил говорител на Сталин. Не писател на речите му. Хитлер е забранил и доста немски автори. Прочети Кръвни Братя, от Хефнър. (Има доста новели с тива заглавие.) И виж какво е забранил. Хората казвашти истината. Обърни внимание и на това как главният герой Людвик влиза в затвора. А това са немците и до ден днешен. Едно към едно - стилът е типиш дойч.

както и самата песен «Священная война», не са просто един глас и една песен, това са оръжия и то с изключителна мощ...

Вземем ли властта, Възраждане ще пратим бъкгарска военна помощ на Русия, която по най-вероломен и подъл начин е нападната от укро-юдейско-нацистката шайка и от загниващия колективен Запад. Тази Велика Отечествена Война е последният, и то неуспешен, напън на почти загнилия Запад да спре прогреса и напредъка на Новите Сили под Водачетсвото на Русия, включващи още велики държави като Китай, Индия, Бразилия, Виетнам, Венецуела, С. Корея, Иран и стотици други... Също така Възраждане много далновидно веднага ще изкара България от ЕС и НАТО, ще затвори границите за да няма манипулация на българските граждани и ще започне активно да работи за тесни връзки с Русия, Китай и други приятелкси страни. По този начин само в рамките на 1-2 година благоденствието и просперитета на българите ще скочат поне десетократно! Гласувайте за Възраждане и за Костадин Костадинов - новият прозорлив и далновиден Вожд и Учител на българския славянски народ!

Това от Посолството ли ти го пратиха?

що написаното прилича като писано в стаята на чистачкта на Козяк?!

Абе я кажи къде живееш, че от 4 километър те търсят. Не си пиел хапчетата редовно.

Комунизъм трябва и ще се подредят нещата.

Иран и Северна Корея също изпращат оръжие на россия (по просия) само за отбранителни нужди

Маймай найСтрашното е що Е отн.Пекин….

Искам само да попитам евро... поддръжниците, Милошевич като умря в затвора, за какво точно беше осъден и на колко?

Той не само че не е осъден за нещо, но се оказа и невинен. Оправдаха го, но пост мортем. Това последното е по адрес на сръбските юристи.... Къде бяхте; да четете не знаете ли? Хвърлихте невинен човек като парче месо на песове да имат западните ви колеги да си пишат есенца по петте протеворечиви доктрини на команд респонсибилити. Я напишете по една книга да видите как се пише и ще разберете какво сте извършили? Престъпление!

ДО-ВИЖ-ДА-НЕ!

До две години няма да има нито украйна, нито т.нар украинци.

А КремълРусия - до Дни ли ?

Командированите “наши” на Острова ? …да де - И-двете Команди. Схематизациионните “креативности” ОтвъдАтлантика на други Командировани”наши” ? “Случката” в Брюксел ? …та хА КажетЕ, де !

Пропагандата в този е конфликт е както никога до сега в историята!!! Бясна и безочлива! Не можеш да повярваш и на една дума на който и да е от участниците...били те директни или косвени!!! Истина има, но тя се губи в море от пропаганда.

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

Дръжте се руски момчета! Работите по кодекс. Четете Военния Устав; четете и Наказателния Кодекс. Отбраната на Русия и Националната и Сигурност е ваша работа. Престъпленията по Наказателен Кодекс нямат общо с националната сигурност. Вие сте част от армията на Европа защо сте европейски народ и на вас се крепи световния мир. Русия е източната част на европа. Трябва да победите, но без да ви развалят структурата и формированията. При вяко действие трябва да осатавате в съзнанието на хората като на военни на които може да се довериш, без значение от възраст, раса, религия, национална принадлежност или пол. Така както бяха предците ви. Ние които сме били близо до вас никога не сме се боили или съмнявали в каквото и да е стане ли дума за руски войни. Трябва да разширим сега влиянието ви навътре към Западна Европа. Вие сте в правото си, но мислете и за това което е извън Украинските погранични земи. Войник е професия и може да се упражнява навсякъде.

Кавички туктам - Ще повдигнат Сарказъма.

Бъдещето просто се случва - то настъпва. Това е бъдещето на Евразийския регион от света. Земята едена и не е разтегателна. Правото е едно, и ние никога не сме се договаряли да се унищожи русия и руския народ и да се приобщава Украйна където и да е било. Така че, геноцид над руския народ няма да бъде допуснат. От теб зависи дали ще успееш да се пригодиш към бъдещето; дали ще си в крак с времето или ще стоиш като ему със зарита глава в пясъка.

На кого му пука за тази измет - украинците?

А нещоМакар отн.”медийната” среда у Нас, Колеги ?

Колега, помня Ви още от времето на "Дърводелеца" и трите точки /.../. Оттогава се опитвате да сте оригинален - и по начина на използване на българския език и смислово, но според мен не Ви се получава. Честно!

НЕ вдянах отн.посрещачите, Колега….какво Имате предвид ?

Защо се води тази война? Защщо Русия нападна по-слаба съседна държава? Защо през няколко години в последните 35, Русия постоянно тормози съседите си и не спира да се разширява. Русия е най-голямата държава в света. Какво ще прави с още и още територия? Една империя, ако не се разширява, значи ще започне да се самоизяжда!

СССР = Грешка. …а Опитите за Удължаване живота Му = СвръхГрешка. …кагеБеизъм, Колега. Обикновен. ———- Струва ми се Пораженията/Загубите от ТазиВойна - Са ВечеПовече от на Втората.

Отговор на този въпрос е наставлението на Сюлейман Великолепни към наследниците които ще управляват Османската империя!!! "Колете навън, за да не се изколите вътре"!

Е, то ся Ако вземете та рЕкнете че Сюлейман=Соломон ….:-)))))))

Щом задаваш тези въпроси, значи,че нищо не знаеш,не си чел,само гледаш новините по телевизията.

Специално за умнокрасивите "защитници" на Украйна: Тази война можеше да бъде предотвратена. От 2014 г. насам в Украйна тече гражданска война. Украинската армия бомбардираше собствените си граждани. Накрая подписаха Минските споразумения - според които на Донецк и Луганск се даваше известна автономия, но оставаха в Украйна. Зеленски дойде на власт с обещанието за мир - това беше волята на украинските граждани. И какво направи - обяви Минските споразумения за "предателски". Споразумения по които гарант бяха Германия и Франция, но те си замълчаха. И сега когато НАТО участва с оръжия и "инструктори" във войната, да попитам - къде беше това НАТО преди да започне войната? Защо нямаше американски войски в Украйна, или поне полски или дори наши, български? Та нали има дори българско малцинство в Украйна? Щеше ли Путин да нападне Украйна, ако там имаше натовски войски? Щеше ли да нападне Украйна, ако Германия и Франция бяха спазили задълженията си да гарантират Минските споразумения? Когато започна гражданската война преди 8-9 години по бТВ дори в новините имаше репортажи за децата в Донбас които се криеха в мазетата от бомбардировките на украинската армия. Още ги има в интернет тези новини. Какво направиха НАТО тогава? Отговорът е много прост - отговорете си на въпроса, който още древните римляни са задавали в такива случаи: "кой има полза". Кой печели от тази война? Русия ли? Украйна ли? България ли?

Жъъъъ ви плющи!

Русия вече е световен агресор номер 1. Чудесен подарък за САЩ, които дори и умрял президент да изберат, идват на бял кон да посяват демокрация. Браво лилипуте от червената крепост! Голям човек, голяма коса, голям мозък. Не знам, ако пукне лилипута откъде ще намерят друг толкова голям стратег.

Никой и нищо не заплашва и не застрашава Европа за да се въоръжава. Заплаха за Европа е личното безумие и извратеност на няколко изглупели индивида самопревърнали се в слуги на червата си, несмогващи да ядат, да ядат, да ядат милиардите, вкл. "хранещи" и с пари оцапани със страданието и кръвта на хиляди невинни човеци. Духовната грозота и уродливост на антихуманизма е по-отвратителна от физическата

По-интересно ще е като струпа сили в Софийска област - много еврокурви ще си сменят пола, демек партийните книжки!!!

Оооо - таваришите из горада Сталина действуют ли што’л ?!

е дали САЩ ще спасяват руснаците за 5ти път от гладна смърт за последните 100 години или не

Какво струпване в СО? Направо да им сервират "сърмите" и да се свършва с това наркоманско свърталище.

Ще дойдат и други работи. Неизбежно е.

Ще дойдат едни хаймърси и атакамс-и и ще има едни печени струпани орки

Кенеди през 1963-та: "Да потърсим общите си интереси със СССР. Мирът не трябва да бъде неосъществим и войната не трябва да бъде неизбежна!" За това го разстреляха като куче

Снощи се смях. Много черни новите руски солдати. Предполагам спешна доставка на пушечно месо от братска Нигер, ама въпреки това е голям смях.

Шило

И все с лопати, казваш?

Сигурно са с лопати, щом за 3 години превзеха едва 10 селца.

ПИПО

Уф мани и аз умрях от смях. Украйна печели и върви смело към Москва. Има няма още 30 км остават и ще превземат Кремъл. Голям смях пада с тия. А сега сериозно. Стотици хиляди жертви даде Украйна, цвета на нацията им замина по гробищата, а на вас ви е смешно? Кое точно те радва? Кое е смешното?

Не бе Расия печели и върви към Киев. Втората по сила армия в .... Украйна

А теб кое точно те радва, че путлеристан избива децата на уж братската им държава?

До мен, колко цивилни жертви има 2022-2024 и колко 2014-2022 ? После провери и за броя на децата сред тях !

Коментари - Украинският главнокомандващ: Русия струпва сили в северната част на Харковска област | Днес.dir.bg

Украинският главнокомандващ: Русия струпва сили в северната част на Харковска област

Италия отказа да разреши нейни оръжи да бъдат използвани за украински удари на руска територия

Обратно в новината

Коментари - Украинският главнокомандващ: Русия струпва сили в северната част на Харковска област | Днес.dir.bg

Коментари

На укрите пак ше им сцепат гъ....

Тъкмо да ги подготвят за масово изтребление! Пиздин трябва да бъде съден за геноцид над руския народ и за престъпления към човечеството!

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА

Аве , русофилистици Вашите постове са изтрити , защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРНИКА… Днеска русофилските курви и МОДЕРАТОРЧЕТО ОТ червения ДИР ще останат без копекките , които им плаща посолството. ЕБА МОДЕРАТОРИ БЕЗПЛАТНО … И ЖЕНИТЕ ИМ . ДОКАТО ЧЕРВЕНИЯТ ПЕДЕРАС-МОДЕРАТОР ТЪРКА ТУКА . АЗ ЧУКАМ ЖЕНА МУ ВЪВ ВСИЧКИ ОТВОРИ… МАЗЕН, ДОЛЕН ПЕДАЛ , БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО… ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА МЕ БЛОКИРАШ… НЕКАДЪРЕН ПЕДОФИЛ.

Гледахте ли долният ляв педал на Волга при Ризова?Тоя не искам да го виждам на живо,много джендъраски бой ще яде.

Сирски вече не говори за победа и настъпление. Сега остана само "стабилизиране на фронта" и "удържане" от по-изгодни позиции.

Как ще разпознаят по останките на една ракета дали е била италианска или гермнаска? Целия този шум е безсмислен. Украинците стрелят с каквото имат, без значение дали донорът е разрешил.

Сирски е достоен потомък на древните укри, дарили цивилизацията на света. Под негово вещо ръководство войните на светлината в недалечно бъдеще ще дефилират по московските улици.

Сериозно ли говориш

Кои са тези "древни укри", за които историята не е чувала?

Тези са като древните македонци.

Генерал Сирски : Руските загуби са 7-8 пъти по-големи от украинските 13.02.2024 г. . РУСКИТЕ ТРУПОВЕ ВЕЧЕ СА НАД 504 000 . ХА СЕГА РАЗДЕЛЕТЕ ТАЗИ ЦИФРА НА ОСЕМ... и ще разберете и колко Украинци са загинали. Но те загиват за своята Родина , за своята свобода , деца , жени , земя. … . А за какво загива руският крепостен роб ? За дворците и яхтите на путлер. За този психопат, който вече 23 години граби народа. . Русия не цени живота на своите войници, по последни данни загубите на окупаторите са 7-8 пъти по-големи от украинските. „Не можем да си позволим поведението на руските военни лидери, когато те прилагат тактика за щурмова атака“, каза главнокомандващият. .... Русия има само една тактика във войните и от незапомнени времена тя никога не се е променила - да затрупа противника с труповете на собствените си войници. . Русия като феодална държава най-евтиното и неценящо се – това е човешкият живот. На руските феодали им доставя удоволствие да хвърлят своите роби на заколение. . Жертвите във Втората световна война . Германия – 8,4 милиона СССР - 26,6 милиона трупа . Това е повече от 3 пъти . Мустакатият австриец Хитлер успя да очисти 20 милиона , докато мустакатия грузинец сталин мина 50 милиона свои руснаци ... Тъй ,че какъв гиноцид ги гони тези...орки,сър! Да трепеш руските свини не е геноцид а прочистване на човечеството от туморните образования.

Втора световна армия в света МИТА за "величието" на руските въоръжени сили беше разбито от силата на духа на въоръжените сили на Украйна https://youtu.be/wOK-yyio8Lc .... Половин милион руснаци загинаха във войната. Генералният щаб актуализира загубите на Руската федерация в Украйна СЪБОТА 25 МАЙ 2024 Г Загубите на Русия във войната в Украйна от началото на пълномащабната инвазия надхвърлят 500 хиляди души. През изминалото денонощие украинските въоръжени сили са унищожили 1140 окупанти, 22 бойни бронирани машини (БМБ) и 41 артилерийски системи. https://www.rbc.ua/static/ckef2/img/photo_2024-05-25_07-25-59.jpg

Вижте, има известна разлика между западния (американски), и източния (руски) подход към конфликтните ситуации. Западняка смята разходите и се старае да минимизира своите и да максимизира тези на противника. В момента в който противника реши че не може да издържа повече, той иска преговори. Руснака смята заплахите (разходите просто не го интересуват) и ако реши че заплата е станала нетърпима вдига залога (примерно използва тактическо ЯО). ---------- Путин подсмърчаше 8 години и уговаряше запада да изпълни минските споразумения. Когато реши че заплахата от запад ВЕЧЕ е неприемлива - удари. От 2г Путин говори на запада за мирни преговори, но когато пак реши че заплахата от западните оръжия е минала всякакви разумни граници пак ще удари - с ЯО (защото друго не му остана). --------- Путин няма какво да губи. (даже и Русия да има)

Русите правят зверски лобут на бандерлюгите! Не е за хохли със слаби сърца :)

Ееееех... А как всичко започна ПОМНИТЕ ЛИ киевзатридня, демилитаризация, денацификация, геноцид украинцев и теперь колоны ЗСУ в мордоре , история повторяется , ждем развалины кремля и грузина с флагом на спаской башне ... Втора световна армия в света МИТА за "величието" на руските въоръжени сили беше разбито от силата на духа на въоръжените сили на Украйна https://youtu.be/wOK-yyio8Lc

Този Сирски колко хубаво са го обучили в Москва.

Зет пропдандиста Марков "видя" и подозира, че войната е обърнала по грешен път Целите на Руската федерация в Украйна се изпълняват точно обратното. В редиците на руските Зет -патриоти, след две години от войната, „прозрението“ започва да напредва. Един от най -активните пропагандисти в Русия е политическият анализатор Сергей Марков, обобщавайки резултатите от „СВО “, стигна до извода, че е загубена от Русия. Първият резултат от войната, според Марков, беше появата на нова една от най -мощните армии в света - въоръжените сили на Украйна. В допълнение, клането доведе до масови жертви и унищожи останките на про –руските настроения в Украйна. Днешната Украйна е монолитна в омразата си към Руската федерация и отхвърлянето на „руския свят“. „Украинската държавност издържа на удара и процъфтява. Про -руските настроения са унищожени. Населението на Украйна се консолидира около властите. Ръководителят на страната Зеленски се превърна в световна политическа звезда с първа величина. Страната получи толкова оръжия, колкото не можеше да си представи ... Инфраструктурата, на първо място, енергията, беше стабилизирана или страдаща малко “, оплака се Зет -политолога.

Ама ти сериозно ли? Верваш ли си? Смешник

Орките на Руската ПИдерация, започвайки тази война, се виждаха вече близо до Париж, но само заседнаха ЗА 2 ГОДИНИ близо до Авдеевка, САМО на 50 км от ТЯХНАТА граница. . Путин се виждаше като властелин на света, но сега удълбава бункера си още по-дълбоко И ДА ПРОСИ ЗА ПРЕГОВОРИ , Сега само мързеливият не си е избърсал краката в Руската федерация. Русия е губещият на годината... /// Ватенките неистово крещяха : „Можем да повторим... ще стигнем и до Прага, и до Рига, и до Берлин... А всъщност те ДВЕ ГОДИНИ ЗАВЗЕМАХА малка Авдеевка... . След като професионалната армия на пидерашка беше унищожена, останаха само тълпа от престъпници, канибали, изнасилвачи, крадци, педофили и наркомани. . „С балалайка и бастуни“: ЕС забрани на руснаците да внасят лични коли, шампоани и смартфони . Youtu . be/5YOxHLbbmzk

За три дни в Киев...три години ще станат, а някакви села превземат, най-великата армия :) Жалки болшевики

Му ха ха ха :)

А укрофашагите да бегат да ловят 500К укропрасенца по спирките на метрото :)

В Русия започват да се замислят дали не е време да думнат 2-3 ядрени гъбки за охлаждане на страстите на Запада. Защото, ако си спомняте, в началото на СВО западът се въздържаше да изпрати и 5 патрона на Киев. След като се престраши и изпрати 5 патрона се закле че никога няма да изпрати танкове. А за изтребители - абсурд, боже опази! В никакъв случай не искат разпалването на ТСВ. След танковете им мина стеснителността и започнаха с всякакви други опъжия, включително и да говорят за натовски войски на място. Това е принципът на сварената жаба. Пусната в гореща вода, една жаба на мига ще изскочи от там. В студена и бавно загрявана до кипване вода, жабата спокойно ще си стои докато се свари. На руснаците това им е пределно ясно и се замислят дали не е време за охлаждане на мераците.

Ако не беше тролчик , можеше да сметнеш колко бази в европа има, и колко в русия. И ако някой сега не дава оръжие, след удар с тактическо оръжие, после какво ще настане ? Особено ако се Кефиш - то къде смяташ да се окопаеш а ?

Този дали има планове някой път да си отиде до Русия да си види близките, роднините, приятелите от детството там? Сигурно ще му се зарадват.

Е какво очакват? Приеха закон, че няма да преговарят за мир с Русия, а сега - оле, мале, каква стана тя...

Русия има само една тактика във войните и от незапомнени времена тя никога не се е променила - да затрупа противника с труповете на собствените си войници. . Русия като феодална държава най-евтиното и неценящо се – това е човешкият живот. На руските феодали им доставя удоволствие да хвърлят своите роби на заколение. . Жертвите във Втората световна война . Германия – 8,4 милиона СССР - 26,6 милиона трупа . Това е повече от 3 пъти . Мустакатият австриец Хитлер успя да очисти 20 милиона , докато мустакатия грузинец сталин мина 50 милиона свои руснаци ... Тъй ,че какъв гиноцид ги гони тези...орки,сър! Да трепеш руските свини не е геноцид а прочистване на човечеството от туморните образования.

Пропуснал си да сложиш милионите убити от САЩ при техните експанзии и колко държави са направили свои васали и са ги "демократизирали" и източили.

ДНР, ЛНР и Крим са руски земи по волята на народа там. Агресора е Украйна която атакува руски земи

Да не пропусна Харков и Одеса :)

А не бе, Русия докога ще бъде снизходителна към вас и ще ви цепи басма? Имате си нови приятели, те да ви носят от Америка шистов газ, оръжия и муниции - само КРЪВТА, изтичща по бойните полета и в окопите да бъде ВАША, а черните забрадки – за вашитш жени и майки. ТОВА ВИ ДОНЕСЕ ДОСЛУКА С АМЕРИКА !!!

След ДВЕ Мински споразумения - особено това от 2015-та год. "Гарантирани" от МЕРКЕЛ и ОЛАНД - които по-късно си признаха какво са "гарантирали". (Да готвят Усрайна за война.) А в споразумението е записано, че Киев трябва да приеме промени в конституцията до края на 2015 година, за децентрализация на самообявилите се Донецка и Луганска република и даването им на специален статут. През 2018-2021-ва година "демократите" Порошенко и Зеленски вече бомбандират собствения си народ. Щото по времето на преговорите в Минск - включително от Меркел и Оланд, се говори за сепаратисти. Като тез в Шотландия и Каталуния. Но в края на мандата на Потрошенко и от избирането на "демократа" Зеленски вече те са ТЕРОРИСТИ. И Усрайна провежда АНТИТЕРОРИСТИЧНА операция. Е и Потрошенко, Зеленски, Меркел и Оланд искаха война. Що пищят сега, че я получиха. А и какво вещаеше Потрошенко за едни деца в мазетата? Ами предсказанието му се сбъдна..

не добавим и ПРИЗНАНИЕТО на парламентарния вожд на партията на Зеленски в Радата.. И водач на укроделегацията на преговорите в Инстанбул от април 2022-ра. За постигнатия проектодоговор за мир. И за това КОЙ е попречил за неговото подписване.. Боридсчото Джонсънчото що се забравя. За неговия огромен принос.. За продължаване на войната там.

Ще гласувам за Путин и Русия !!! И... Вива усраине !!! Вива кокаине !!! Добре дошли при Степан Бандера !!!

Кой е върховният главнокомандващ в усрайна след 21 май 2024 г

Който и преди - нато ! Но вероятно имаш впредвид кой е говорителят на нато от украинска страна, наричан от някои незнайно защо "президент" ! Досега тази роля я изпълняваше зеУенски, говори се, че му търсят заместник - кличко, учи усилено английски, за да знае какво да казва ... но е боксьор, отнема доста време и затова има забавяне ...

Според мене, целта на САЩ и васалите му е да задържи нещата така както са. Тези 20% да си останат за Русия и после да се договорят за останалата част на Украйна да влезе в НАТО и/или ЕС. Всички знаят че няма как да махнеш руснаците от тези 20%. Реално, от тяхна гледна точка има логика. Хем позволяват на Русия да пише победа, хем и те могът да запишат победа. Така, всички могът да минат за победители...едните взели 20% та победили, другите запазили 80% та и те победили. Ако нитиснат Русия прекалено много, ще ги думне с ядерната хурка и не смеят. Русия пък ако натисне за прекалено много, САЩ ще реагира и тогава на Русия ще се наложи да размаха ядрената хурка но ще изглежда кофти в очите на така нареченият Глобален Юг. Поне така мисля че го гледат англосаксонците. До колко е точно така от руска гледна точка не знам. Но има признъци и че и то го разглеждат поне малко по този начин. Мисля че Русия ще натиска за около 40% от територията на Украйна и гаранци че останалата част няма да влезе в НАТО, но ще им разрешат да влезнат в ЕС. Англичаните казаха че на последните преговри руснаците са искали този вариант.

Харков и Одеса :)

Русия има само една тактика във войните и от незапомнени времена тя никога не се е променила - да затрупа противника с труповете на собствените си войници. . Русия като феодална държава най-евтиното и неценящо се – това е човешкият живот. На руските феодали им доставя удоволствие да хвърлят своите роби на заколение. . Жертвите във Втората световна война . Германия – 8,4 милиона СССР - 26,6 милиона трупа . Това е повече от 3 пъти . Мустакатият австриец Хитлер успя да очисти 20 милиона , докато мустакатия грузинец сталин мина 50 милиона свои руснаци ... Тъй ,че какъв гиноцид ги гони тези...орки,сър! Да трепеш руските свини не е геноцид а прочистване на човечеството от туморните образования.

Ами да започнем с теб тогава.

Друга евтина опорка ???

Особено в Кринки.. Пълни мазета с трупове на укросолджъри..

С Посрайна отдавна е приключено! Последни напъни на Сирски за пълното ликвидиране на работоспособните там, че приключат както обикновено.

Сега укронацистката отбрана ще стане тънка като конец и ще бъде разбите.

Българският народ обича Росия и ако не бяхме в НАТО, а в естествен братски военен съюз с Русия, както е било преди 1990 (да ни пази от агресивни съседи, като Румъния, Гърция и т.н.), Путин никога не би искал военна помощ от нас и ние никога не бихме изпратили български военослужщи или оръжие в помощ на Москва, както това никога не се е случвало, например в Чехословакия 1968, та затова ние се борим да излезем от НАТО, да се чувстваме по-спокойни и да има МИР

Глупости на килограм!

Посолството, как сте днес пачаври и миндили? «Священная война» Вставай, страна огромная, Вставай на смертный бой С фашистской силой тёмною, С проклятою ордой. Пусть ярость благородная Вскипает, как волна, — Идёт война народная, Священная война! Как два различных полюса, Во всём враждебны мы. За свет и мир мы боремся, Они — за царство тьмы. Дадим отпор душителям Всех пламенных идей, Насильникам, грабителям, Мучителям людей! Не смеют крылья чёрные Над Родиной летать, Поля её просторные Не смеет враг топтать! Гнилой фашистской нечисти Загоним пулю в лоб, Отребью человечества Сколотим крепкий гроб! Пойдём ломить всей силою, Всем сердцем, всей душой За землю нашу милую, За наш Союз большой! Встаёт страна огромная, Встаёт на смертный бой С фашистской силой тёмною, С проклятою ордой!

Можеш ли да говориш като Юрий Левитан? Един от най-разпознаваемите гласове е света? Навремето Хитлер е обявил 250 000 марки, награда за неговото убийство.

Действията на Хитлер не са били особено адекватни, защото той е бил говорител на Сталин. Не писател на речите му. Хитлер е забранил и доста немски автори. Прочети Кръвни Братя, от Хефнър. (Има доста новели с тива заглавие.) И виж какво е забранил. Хората казвашти истината. Обърни внимание и на това как главният герой Людвик влиза в затвора. А това са немците и до ден днешен. Едно към едно - стилът е типиш дойч.

както и самата песен «Священная война», не са просто един глас и една песен, това са оръжия и то с изключителна мощ...

Вземем ли властта, Възраждане ще пратим бъкгарска военна помощ на Русия, която по най-вероломен и подъл начин е нападната от укро-юдейско-нацистката шайка и от загниващия колективен Запад. Тази Велика Отечествена Война е последният, и то неуспешен, напън на почти загнилия Запад да спре прогреса и напредъка на Новите Сили под Водачетсвото на Русия, включващи още велики държави като Китай, Индия, Бразилия, Виетнам, Венецуела, С. Корея, Иран и стотици други... Също така Възраждане много далновидно веднага ще изкара България от ЕС и НАТО, ще затвори границите за да няма манипулация на българските граждани и ще започне активно да работи за тесни връзки с Русия, Китай и други приятелкси страни. По този начин само в рамките на 1-2 година благоденствието и просперитета на българите ще скочат поне десетократно! Гласувайте за Възраждане и за Костадин Костадинов - новият прозорлив и далновиден Вожд и Учител на българския славянски народ!

Това от Посолството ли ти го пратиха?

що написаното прилича като писано в стаята на чистачкта на Козяк?!

Абе я кажи къде живееш, че от 4 километър те търсят. Не си пиел хапчетата редовно.

Комунизъм трябва и ще се подредят нещата.

Иран и Северна Корея също изпращат оръжие на россия (по просия) само за отбранителни нужди

Маймай найСтрашното е що Е отн.Пекин….

Искам само да попитам евро... поддръжниците, Милошевич като умря в затвора, за какво точно беше осъден и на колко?

Той не само че не е осъден за нещо, но се оказа и невинен. Оправдаха го, но пост мортем. Това последното е по адрес на сръбските юристи.... Къде бяхте; да четете не знаете ли? Хвърлихте невинен човек като парче месо на песове да имат западните ви колеги да си пишат есенца по петте протеворечиви доктрини на команд респонсибилити. Я напишете по една книга да видите как се пише и ще разберете какво сте извършили? Престъпление!

ДО-ВИЖ-ДА-НЕ!

До две години няма да има нито украйна, нито т.нар украинци.

А КремълРусия - до Дни ли ?

Командированите “наши” на Острова ? …да де - И-двете Команди. Схематизациионните “креативности” ОтвъдАтлантика на други Командировани”наши” ? “Случката” в Брюксел ? …та хА КажетЕ, де !

Пропагандата в този е конфликт е както никога до сега в историята!!! Бясна и безочлива! Не можеш да повярваш и на една дума на който и да е от участниците...били те директни или косвени!!! Истина има, но тя се губи в море от пропаганда.

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

Дръжте се руски момчета! Работите по кодекс. Четете Военния Устав; четете и Наказателния Кодекс. Отбраната на Русия и Националната и Сигурност е ваша работа. Престъпленията по Наказателен Кодекс нямат общо с националната сигурност. Вие сте част от армията на Европа защо сте европейски народ и на вас се крепи световния мир. Русия е източната част на европа. Трябва да победите, но без да ви развалят структурата и формированията. При вяко действие трябва да осатавате в съзнанието на хората като на военни на които може да се довериш, без значение от възраст, раса, религия, национална принадлежност или пол. Така както бяха предците ви. Ние които сме били близо до вас никога не сме се боили или съмнявали в каквото и да е стане ли дума за руски войни. Трябва да разширим сега влиянието ви навътре към Западна Европа. Вие сте в правото си, но мислете и за това което е извън Украинските погранични земи. Войник е професия и може да се упражнява навсякъде.

Кавички туктам - Ще повдигнат Сарказъма.

Бъдещето просто се случва - то настъпва. Това е бъдещето на Евразийския регион от света. Земята едена и не е разтегателна. Правото е едно, и ние никога не сме се договаряли да се унищожи русия и руския народ и да се приобщава Украйна където и да е било. Така че, геноцид над руския народ няма да бъде допуснат. От теб зависи дали ще успееш да се пригодиш към бъдещето; дали ще си в крак с времето или ще стоиш като ему със зарита глава в пясъка.

На кого му пука за тази измет - украинците?

А нещоМакар отн.”медийната” среда у Нас, Колеги ?

Колега, помня Ви още от времето на "Дърводелеца" и трите точки /.../. Оттогава се опитвате да сте оригинален - и по начина на използване на българския език и смислово, но според мен не Ви се получава. Честно!

НЕ вдянах отн.посрещачите, Колега….какво Имате предвид ?

Защо се води тази война? Защщо Русия нападна по-слаба съседна държава? Защо през няколко години в последните 35, Русия постоянно тормози съседите си и не спира да се разширява. Русия е най-голямата държава в света. Какво ще прави с още и още територия? Една империя, ако не се разширява, значи ще започне да се самоизяжда!

СССР = Грешка. …а Опитите за Удължаване живота Му = СвръхГрешка. …кагеБеизъм, Колега. Обикновен. ———- Струва ми се Пораженията/Загубите от ТазиВойна - Са ВечеПовече от на Втората.

Отговор на този въпрос е наставлението на Сюлейман Великолепни към наследниците които ще управляват Османската империя!!! "Колете навън, за да не се изколите вътре"!

Е, то ся Ако вземете та рЕкнете че Сюлейман=Соломон ….:-)))))))