Коментари - Украински сайт разкри кой е руският дипломат, обвинен в шпионаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тез укропи много услужливи бе ама скоро салото свършва и че стане интересно

То това сало от много отдавна свършва и все нищо!!

Свършил му мандата и са си го прибрали, а на Козяк няма щпиони всички са персона грата начело с посланичката. Бил шпионин, ами те всички дипломати по земното кълбо са шпиони на държавата си трябва ли да ги гонят, това им е работата.

значи има и украински шпиуни...

те са от добрите ва он наште...нъл знайш с приятели като българите не ти трябват врагове

вие чувате ли се какви ги дрънкате бе !!!??? "Русяев участвал в много мероприятия на руското посолство в България. Едни от последните му изяви били детски танцов фестивал"

Ами ако е разучил стъпките при такт 7/8 -какво правим!?Не може да дава такава информация от лоялен член на НАТО!

На всички дипломати шпионирането е втората официална работа, за която са изпратени в държавата. Но защо никой не съобщава името на "високопоставения служител, с достъп до секретни данни на НАТО", с който най-показно пред всички е имало среща и какви са данните, които той е предоставил? Защото неговата официална рбота е да опазва тези данни. Но пак ни пращат за зелен хайвер, както с новичока, защото те толкова си могат и не ги интересува дали ще им повярваме, важното е да се обвинява.

Много тежък шпионаж. Един път шпионира детски танцови ансамбли, друг път шпионира поднасяне на венци, трети път студенти на конференция. Направо задминава 007 и Ширлиц взети заедно. Мисля, че малко много ни дойдоха калинките в МВнР и ДАНС....Освен това, то има ли нещо скрито у нас дето да не го знаят всички - и американци, и руснаци.

Главанаците от МВнР повтарят скандала с руската изложба. Изисква се талант постоянно да си блъскаш главата в една и съща греда. ... Слугинската роля на България е омерзителна.

За един Руснак трябва задължително да се Изгонят 10 Укри , в Усрандия да си ходят ! Сайт помогнал да обвинят Дежурния Руснак Смешници !

България с малко "б" , не мога да повярвам ! Срам и резил

Русофилите свързани с него са лесни за откриване: ето тук в Дира например просто се проследяват онези които с пяна на устата защитават руските интереси

соросоидите пък също лесно откриваеми - почети коментари - ако има някакви твърдения които против логика и здравия смисъл и нямат зад себе си факти и доказателства - пиши го соросоид. Еволюцията просто има задъдено отклонение : маймуна ->соросоид озлоблен -> хомо еректус -> хомо сапиенс

Тръмп нали иска данни за Байдън и синът му от Зеленски.Те обаче отклоняват вниманието с руски депутат в България.Хънтър Байдън бе избран за платен член на управителния съвет на Бурисма Холдингс.На страната е на Обама .Клинтън.Сега Украйна изнасяла революции и в САЩ.Байдън притежава дялове от газопреносната мрежа на Украйна,Байдън младши трябва да плати дълговете към Газпром,за да подновят договорите за 2020г.В противен случай Газпром ще врътне кранчето.Байдън отива на вятъра.А Нато ,това е едно название на САЩ.Съдават хаос по света .Както направиха в Либия,Ирак,Афганистан,Сирия .На принципа ,вълкът изяжда кобилата,,а другите оставя ,гривата и опашката.

Голям купон е на тролските ви оперативки сигурно, ама недей да пействаш всичките опорки накуп.

Не ви щем ни меда, ни жилото. "Братушки". Да бъде проклета оная минута, когато руски крак е стъпил на българска земя!

абсолютно си прав Захарчо. Под турците толкова сладко ти е било.

Прав е, да. Няма разлика между русия и турция. И двете са азиатски анахронизми за времето. Отврат у ужас.

В Анкара още няма решение дали е шпионин.

А УШАТИЯ ШПИОНИН КОГА????

Русия и Турция много опасно се сближават геостратегически. Ердоган става все по-силен, а това не е добре за България. В случая е много добре, че САЩ са на наша страна.

Много са на наша страна американците, но още повече са на нашите пари- те друго не разпознават в този живот.От къде ви изкопават такива подмазвачи....?

До нас са, подпират ни отзад.

Борисов се опитваше да защитава страната само през първия си мандат, остаря, измори се и се бои че изхвърлят ли го от властта, става неизвестен, дори намразен, като Костов, царя, Луканов.

И кога и с по какъв начин е защитавал страната си през първият период? Защитавал е от началото само своите интереси.

Не позволи на Шеврон да дупчи земята на Добруджа, Хилари Клинтън дойде в България, но той каза, че българската природа му е по-скъпа, още на следващия ден медиите извадиха миналото му, Цветанов изпрати жандармерия срещу протестиращите, имаше ранени, после свинете пред парламента и Борисов подаде оставка. Между другото, в Северна Добруджа румънците разрешиха сондиране, надупчиха земята на хората, въпреки протестите, но не откриха нищо и си заминаха. Опъна се и за изгонването на руски дипломат, и сега не е взел отношение, наивно се надява да се измъкне и обвини някой друг, щом още не са взели мерки, принудили се да използват украинците.

Абе щото ние не сме го хванали та затуй американците са казали на украинците да ни подсетят... че си имаме дипломат който носи значка аз съм агент на ГРУ, тя тая история много заприлича на онази австрийската дето Немското разузнаване, което уж не работи на територията на Австрия, пусна информация по немските вестници че са открили руски агент работещ в Австрия, а накрая се оказа че австриеца е работил за СССР преди сума ти и години ама немците просто са нямали друг под ръка за да раздухат скандал в необходимият момент. Апропо руснаците подариха ли географски карти на трите американски военни аташета които преди две седмици свалиха от влака докато са се опитвали да стигнат руската военна база в Северодвинск;)

Ама сериозно ли аташетата са пътували към военна база с влак?:) Това звучи като някакъв виц:) Та по този начин няма никакъв шанс да получат каквато и да е информация, сигурно са имали някаква друга задача, иначе е просто смешно.

Ми с влак- то иначе ще бие на очи. Пък и ,,спестяват,, от опосканият бюджет на Америка- хахахах.

Имам предвид, че точно пътувайки с влак ще бие на очи - пътници, кондуктори, всички ще ги забележат далече преди да пристигнат до базата. Пък и наистина ако искат да получат някаква информация по-скоро трябва да вербуват някого на високо ниво, това едва ли ще стане като цъфнат пред базата и я разгледат отвън. Отделно съм убеден, че всеки служител на американското посолство в Москва в момента в който излезе от посолството получава "опашка" докато не се върне обратно. Въобще нищо не се връзва на едно такова пътуване с влака:) Може би хората са решили да поразгледат руската провинция, но са доближили някаква база и руснаците, които са си шпиономани, са ги свалили да походят пеша.

Дир-а писа че са ги свалили от влака... па те може и за гъби да са отивали, абе американска им работа;)

Разкриха му името и му свърши кариерата на човека. Явно не е за тази работа, щом тук не можа да се опази

че то, ако ще гонат руските шпони, май цялото правителство воглавес премиера ще трябва да бъдат засилени към Сибир.

Защо ми се струва, че е обратното- към Америка- нали все там закусват, вечерят и т.н.

По правило поне половината персонал в посолствата се занимава с шпионаж. Все пак важно е да се прави елегантно, ненатрапчиво за страната домакин. Очевидно този човек е попрекалил със способите си за събиране на информация, това е характерно за представителите на големите държави, те имат самочувствие на недосегаеми, особено в малките си сателити. В момента кой знае колко американци правят същото, но най-вероятно техните контакти са в графата обмен на информация по линия на НАТО и директно получават всякаква информация по канален правителствен ред. Реално няма как да одобря нито този "легален" шпионаж на американците, нито този на руснаците, защото и единият, и другият са ВЪВ ВРЕДА на България.

МВнР няма ли да излезе с коментар по темата? Има заловен шпион и в Полша. ГРУ за една седмица се проваля два пъти в ЕВропа.

Ами там където америчките се провалят все има поръчки някой да бъде заловен.

Явно няма доказателства, а познатото "обосновано предположение" на Цв,Цв, този път заповядано не от Израел, а от САЩ

Хахаха, ти ме разсмя- САЩ не смеят да п.ъднат без онези да са им казали да го направят.

Със съжаление ще отбележа, че днес България е като една разтворена книга, без държавна политика в дългосрочен план. Имаме нещо като футболисти тичащи една едната врата към другата при отрицателен за страната резултат. Който ни подхване, той ни забива голове. Единствената ценна информация за посолствата може да бъде, колко и кои са чуждите шпиони.

Похвалата от САЩ е най-важна, другото е без значение ! Резултата е 1: 0 за Боко, но не е и за останалите, тях кучета ги яли.

По-скоро резултата е 1:0 за Цветан Цветанов. Борисов тъкмо затопли отношенията, явно по указания на Ердоган, за да се свърже максимално бързо "Турски поток" със Сърбия. И тук на САЩ им писна от въртигъзльовци и изтряскаха първи коз на масата. Кой знае колко още неща знаят в Ембасито.

Не се задава главния въпрос - кои са българските шпиони? Радев и БСП странно мълчат!

Радев, а не Борисов ?

Борисов да отива с гранатомета, щом още не е напуснал страната, но да се помни никой не обича предателите, не им вярва. Всички подлоги завършват по един и същи начин, справка - Садам и Кадафи.

Това "поймала" като "поела" ли се превежда!? То за 140 години само този да беше поела и пак е като лъжицата ф...и в кацата с меда....

Щп не го пуснаха в Искъра да води борба срещу империализЪма с бетон обувки..

Защото не са ни наредили.

Всички посолства, на всички държави по света, са шпионски, во главе с посланика. Това основно им е работата, другото е за пред хората. Но скандала с ТОЧНО това посолство, ТОЧНО в този момент е очевидно режисиран и раздухван !! Бих казал не особено майсторски. Все пак носим глави на раменете си, а не тикви.

Един американски дипломат след промените се хвалеше, че по влаковете разговарял с хората и получавал нужната му информация.

тук ще се разчистват казашки сметки. Не въвличайте България в мръсните си игрички. Споко, ще ви платят в зелено.

Кой ли му е помогнал на този украински сайт ?? Който и да е той, видно е,че мно-о-го загрижен за България

От "братска" Русия с любов...

"Дипломатът" шпионин ще си ходи дома, но нашата "високопоставена" подлога трябва да отиде при бай Ставри - без южно изложение, само на тъмно и за дълго!

Чорапче, ти си садист -само бай Ставри ли; виж какво пише в "МОТОРНИ ПЕСНИ" ....в затвора попаднал на хора и станал .... Сега и бай Ставри е обречен

Колко интересно се е получило! Ние и украинците работим съвместно. Информацията и при нас и при тях се появява почти едновременно. А кой е замислил всичкото това няма нужда да гадаем?! И още колко пъти ще си предлагаме услугите?

Нищо не "предлагаме" - ползват ни, по усмотрение.

Няма как другарите от БСП да не са замесени. Продажбата на България е техен стар бизнес.

За Цецо - канграчулайшан.

Да кажеш БСП е лесно и удобно. Нещата са много по- надълбоко!

Не разбрах - единствено доказателство за шпионската дейност е детски танцов фестивал ?

"Танцов фестивал" за прикритие на купуване на информация.

Ти "дорогая" едва ли някога нещо ще разбереш...

Същият на който на русначетата изгоряха ногите заради напеченият асфалт на който ги накарахте да танцуват боси (в Несеееба'). Пак ваша "инструктрка" водеше танцуващите деца!

„Русофилско движение“!!!-А не е ли по правилно, „РУБЛОфилско движение“ в долари!??

Дали е рублофилско или доларофилско, няма голямо значение. Важното е, че не е българофилско, а е предателско спрямо България.

PEYTSCH

На снимката от 9.май в Стара Загора се виждат предателите на България ! Забрана !

сега рассия ще изгони леля Пенка - чистачката от посолството ни в масква. Язък! Дръж се, лельо Пенке - ние сме с теб!

Вероятно. И след половин - една година ще ни вдигне цената на газа.

Ей, голямата работа! Шпионираш бил-това му е работата. Просто са го разкрили. Все едно нашите не шпионнират в Русия. Стига с тази истерия, ами елате в нашето село да копаете, че нивите няма кой да ги работи и няма кой да нахрани кокошките! Всичките селяни граждани станахте и ITспециалисти!

А ти вместо да пишеш, отивай да копаеш.

Аз съм прост и беден, нямам ниви. Комунистите ми окрадоха всичко!

В началото на 2016г. официално в България започна да действа още една турска структура, финансирана мащабно от турската държава и служеща като организация за т.нар. меко влияние. Става дума за обвързаната с турските служби Турска агенция за сътрудничество и развитие (TIKA). Нейн филиал в България е отворен след изричното настояние на Давутоглу по време на срещата му с българският премиер.

Какво лошо е направил човекът? Янките си правят тук военни учения, тровят ни зенята, водата , въздуха, умовете и душите, а ние сме седнали да гоним руснаците, понеже си приказвали с нашите хора... И това ако е държава...

С ВАШИТЕ хора.

Жална ни майка, докато се делим на наши и ваши.

Виж сега дали е руснак,американец или някой друг и нарушава българския закон е нормално да бъде изгонен,сега сме съюзници във военен блок различен от Варшавския договор. С почти всички страни от този договор сме съюзници и сега,преди руснаци имаха бази и троврха въздуха и земята ни,сега са други,не казвам че се кефя на това,но на този етап си мисля,че това е по малкото зло,половин век мизерия с предишния Главен съюзник е достатъчно .

Шило

Калоянов, кажи една съветска база! Където да е имало съветски войски. Че нямам спомен за такова нещо.

schilo, цялата ни страна беше съветска база бе рашънски тъпоъгълник! Всичко беше подчинено на СеСеСеРето, ДС беше поделение на КГБ, а армията на директно подчинение на Москва!!! Ей тролове НЕбългари, спрете с лъжите вече бе ахмалдаци!

Направил много лошо - празнувал е 9 май, а това вече е углавно престъпление !!!

Готина снимка. Трогно ме чичкото ,гушнал червеното знаме на заден план. Липсват нинова, стефан данаилов и погачите.

Викаш, друго си е Цецо нареден на "молитвена закуска", или Местан да наднича иззад завесите на тур. посолство.

Информацията на уважавания Дир от фалшиф украински сайт ли е ? Трябваше да ни информират по-рано, за да не си губим времето

неграмотникооооооо

За украински сайт приляга и с Ф. Украинските сайтове са фалшиФи

Последно! Според ТАСС не бил щпионин, ами шпионка и то не на посолство, а на входна врата на комуналка. И не в България, а в Русия, белким нещо научат и от нас. И не бил военен, ами с вълнени дрехи, понеже не се надявали да е топло, ами студено. А Симов пуши пура и му дреме на вура!

За пореден път българските органи показват некомпетентност. Като са разкрили шпионин трябваше а го ескортират до самолета и да си го изпратят у тях с шут в гз! А не да се чудят какво да правят и да чакат краварите и чайниците да се изказват по наши ВЪТРЕШНИ въпроси!

Нищо не са "разкрили" - американците са им казали кого да изгонят, че да се дига шум по "медиите".

Интересно кой наш дипломат сме изпратили да шпионира руснаците и те ще ни го върнат, щото си мисля, че ние дипломати нямаме и не само в Москва ?

Лошото е, че продажните български управници пак тласнаха БГ към съюз с губещи държави. За трети и последен път в българската история ....

днес не сме съюзници с руснаците, така че може и да не загубим.

Украинският сайт дали има информация кой ще спечели балотажа в София.

Сега е време да се изгонят Укрите за Равновесие ! Те отдавна настройват Българите един срещу друг ! Апелирам към Правителството на ГЕРБ да изгонят Укрите , нямаме никаква полза от въшливите Укри !