Коментари - Украинската армия твърди, че Русия изтегля войски от градове по Днепър и че стреля с "празни" ракети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай Боже да е така

И жертвите им били виртуални... Абе тия що не вземат да изиграят една BattleField - за колкото месеца искат, и после да мирясат, вместо да мъчат гражданите?!

Това е геройско тактическо изтегляне. Следва юнашко бягане.

и те да мръзнат! Да им думнат тока и отоплението, и като стане максималната -15'С, ония без бой ще се озъбят...

истина ще да е... а тия 500 000 войници дето се подготвят и чакат да замръзне земята са там да играят карти...

Реката е идеална граница за пазене и трудно да стоиш от другата страна откъснат в гръб и трудни доставки. Така че не би трябвало да се изтеглят, а да подържат границата за през зимата, докато може да се фокусират в други области. Така че границите по края на Днепър, е много вероятно да не се променят през зимата.

Демек фътрешното го няма... Мдааа...

Oрките свършиха истинските патрони и минаха на халостни.

Даа Русия се е изтеглила одтатък Урал и чака синский да влезе в кремъл...

Киев вече говори руски и английски, твърди че му унищожават инфраструктурата, но ракетите били фалшиви, УА ТВ вече се казва Freedom, УА ТВ вече се казва Freedom, ... УФДЛ "ке открива" закони за промяна на неприкосновенността на частната собственост, след като закри свободния пазар. Евро-политиците, включително и нашичките, говорят за териториална цялост - значи територията е важна - не хората? какво става в същност с "Демокрацията"?

https://www.youtube.com/watch?v=Dd3Q0oA6mWc

защото на място на руснаците идва генерал Студ! (Мороз!)

Ебах руснаците пак почнаха да бягат Аййй вие гонете ги бе белким отидете на топло към Москва

Поредната укронацистка "партенка", от типа " Русия почти си е изчерпала запасите от ракети". Добре ще бъде, ако преди да се разпостраняват такива "новини" да се получи потвърждение от сравнително независими източници.

Всъщност стрелбата с ракети примамки води до по-бързо изхабяване на отбранителните способности.

Вчера Зеления каза,че положението е сложно и трудно,днес се казва,че руснаците се изтеглят,д.за да вдигнат бойният дух на войската си.

Разбери, че няма наркомани, има само дози...

Мда и зЕленски каза, че войските също така се псуват до смърт, но спести подробности около употребяваните думи.

Сараево си е тропиик в сравнение с Киев. Зимата в Сараево темературите са около нулата. А в Киев -15-20 са си норма

Агенция Ройтерс отбелязва, че не е успяла да потвърди достоверността на тази информация.

Грешка правят че искат преговори. Бой по кратуните докато се заеме целия бряг на Днепър + Одеса и после още бой докато кухите терористи не бъдат изтласкани зад линията Житомир-Виница.

Пак прегрупиране, а ОРКи гнусни! HIMARS и френските гаубици лошо шибат! А! ХИ ХИ ХИ Ще ви ритат докато се разкарате и от Крим! :)

И за Херсон беше така! :)

Първо Днепър да минат...направиха ли саловете!?

Искат преговори за да не ги гонят докато бягат.

Руснаците нямат вече барут и затова стрелят ракетите си празни без взрив вътре Руснаците стреляли ракетите си като гюллета. А после реве че с тези безбаеутни ракети ,направени с части от перални..им унищожават армията и електропреносната мрежа.

В тази дописка само последния абзац е верен! Пълно с противоречива информация и окровенни лъжи! Защо изобщо се публикува такова нещо!

Тя украинската армия твърди и че има само 10 хил жертви... Ма вчера Урсулата се поизпусна малко...и ония ревнаха

Руснаците тактически се изтеглят към позиции от които бързо да могат да избягат.

Преди войнат в Русия имаше 14 завода за производство на ракети ! сега не се знае колко са. Западът не трябва да се заблуждава, че ракетите ще свършат.

Шило

Ба си глупостите, дето са ги измислили хората на Нарколенски!

Не им ли дожаля за хората, за територията разбрахме, че всички - без изключение - я искат цялата? Киев приключи с украинската слава, както и да свърши ужасът - украинският вече не е господстващ, хората ги няма и политиците говорят само за оръжия и пари. Труповете са само за декор.

"Грабвайте телата!" - някой си изкряска и трупове мъртви фръкнаха завчаска

Войната дорогие е касапница,не е както да лежиш на дивана и да цъкаш простотии за "Дир.ру"... фронт и последнего боя. По словам бойцов они не могли покинуть фронт, написав рапорт или жалобу. Он уверяет, что за спинами мобилизованных стояли заградительные отряды, которые не давали бойцам уйти из окопов: — Если они [мобилизованные] назад пойдут, то их там пустят «под расстрел». Кто был в этих отрядах, я не знаю. Информация о применении заградотрядов в российской армии появлялась в российских медиа. Об этом, в частности, рассказывали родственники мобилизованных из Курска

Шило

Който родственик е бил на място и е видял, нали така?

говори, но руснаците и американците си говорят и тия изтегляния към даден рубеж говорят за предстоящи преговори

Нали плащат за папагалене на "политкоректна" информация.

Шило

Те си говорят, вярно е. Ама, кво ли готвят за Зеления?

Очаквано. Руската армия чисти складовете си от съветско време. Намерили са им някакво приложение, (на Х-55), в подкрепа на цялостните въздушни атаки. Изтеглянето на професионалната войска от Днепър към Донбас - също. Донбас е главната им цел. Едва след като го отвоюват ще проявят истинско желание за преговори. Интересно е дали украинците ще посмеят да се пробват да форсират Днепър. Напоследък атаките им много намаляха и са постни - без бронетехника, само с пушечно месо. Или са свършили оръжието, или го крият и пестят за някаква нова офанзива.

Тези статии би трябвало да се редактират поне от хора служили в армията, ако не от ексерти защото се пишат тотални тъпотии :)) Какви ракети какви чдрени бойни глави олеле мале, някакви хора преписват като развален телефон от някакви агенции които пък цитират някакви окраински експерти и накрая пълен мармалад. А овцете четат и цъкат с език и си слагат жълто-сините знаменца по профилите..

Руските тролове НАСРАНИ от УЖАС! Много експерти казах, че до краят на Декември ВСУ ще атакува Крим! :))))) Орките строят траншеи и бункери като бесни в северен Крим! ХИ ХИ ХИ

Пак ми дожаля за войничетата затова им казах да бягат презглава посока Крим

Украинците свалиха празна такава ракета. Ядрената глава е махната Целта е да се хаби украинското ПВО

Шило

Хайде, де! Може- натоварени в конски вагони към изолаторите. Както каза Медведев, нали?

Вчера укрите казаха че няколко градчета и села около Бахмут са взети от руснаците,днес зеления казва че никоя страна няма особен напредък там! В Бахмут руснаците унищожиха огромно количество техника и загиват над 200 души ежедневно!Украйна призна за 250 ранени на ден само около Бахмут!

Аааа медведев бил казал! БУХАХАХАХАХА

Информацията е от ЕЖК

Самохипнотизираш ли се!? Със същия успех може да пробваш и със харе-кришна...харе-рама...харе-харе...рама-рама

Заградителните отряди са Велико руски откритие което придава смелост на войниците.Напред смърт от врага, назад смърт от своите....лучше сдаться в плен.

Шило

Обикновено така става.