Указът за механизма за разследване на главния прокурор вече е подписан и подпечатан

Остава обнародването в "Държавен вестник", за да влязат в сила новите правила за смяната на Иван Гешев

Обратно в новината

Коментари - Указът за механизма за разследване на главния прокурор вече е подписан и подпечатан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не се наакаш от кеф. Пази се да не се изложиш.

Този много ме изнервя с визията си .Прилича ми на малоумен.Вероятно е и душевно , и духовно нечистоплътен.Личи му отдалече.

Каскета омръзна на всички, да го махат по-скоро и да се успокои малко държавата

Айде, че от олигарсите български, Избягали в чужбина, чакат да се върнат на бял кон в България. Ни лук яли, ни мирисали! Червената мафия е в готовност

След една година нищоправене отвори работа на КС!

само като му погледнеш уродливата идиотска физиономия на внучето на кацамунски и да ти се доповръща. А като си отвори мазните устенца и почне да бълва простотии.... Тоя е толкова некадърен, че няма повече накъде. Типично кървавочервено уродче на мама и дядо.

Поредният идиот във властта!

Божков, Миньо, Маджо, Арабаджиеви, Баневи, все пак успяха да свалят главният прокурор. Мафията и олигарсите вече владеят държавата!

Айде, че от олигарсите български, Избягали в чужбина, чакат да се върнат на бял кон в България. Ни лук яли, ни мирисали! Червената мафия е в готовност

Той не го е подписал!?! Крум Зарков какво престъпление е направил? Това е измама

Залагам 10 / 1 че този механизъм/закон никога няма да бъде приложен, както и много други закони. Закона е само лист хартия ако няма кой да го приложи.

Мамин Крумчо!

Законът "Гешев" ! Написан от комунисти и децата на комунистите !

Червената мафия все още е в засада, Чакат удобен момент

На кво се радваш бе дебил, че изпрахте тулупа от Банкя ...нищожества

Зарков напоследък е все много усмихнат, жалък човечеч и той на хранилка

Е с този указ предателя Бойко си подписа смъртната присъда. И разстреля последните остатъци от демокрация в България.

Най-голямото постижение на кърваво-червеното лайно Зарков... горд наследник на болшевишката фамилия Кацамунски. Слабо Зарков, слабо другарю. Дедо ти Леонид навремето колеше и бесеше като генерал-майор от ДС и шеф на ГСУ. А ти ми се размотаваш с някакво незаконно изменение, което даже не е закон. Срамота! Вместо да ви нахакаме една яка лустрация навремето и да приключим с вас за един ден, ние се подлъгахме по новите комунисти със сини якички. Но време разделно пак ще дойде Круме. И тогава може да стане и по-страшно от времето на Дедо ти!!!

До сега Гешев ги криеше тези разследвания ,но след като разбра ,че го хвърлят на кучетата се активизира ,но мафиота Борисов и си задействаха процедурата за махане и ще го махнат и така ще му запушат устата .Ще изберат пак свой човек и хорото ще продължи, защото народа сме овце. ВСС ,ще го махне защото е съставен от корумпирани съдии и прокурори и ако се разприказва Гешев ще пострадат и те и за това сега ще го махнат.

къде е кака Сийка ?

И ти ли, Круме...

А прошнурован ли е? :D

Ламиниран, да не може Гешев да го скъса ;))

А тея кога ще ги разследва ,или ка близки на който трябва. Разследването на Гешев е поръчка на правилните хора,които искат да се докопат....до....

Без НС няма какво да подпечатва Ради;))) Все едно е намазал с миро закона, като го е подпечатал:)))) Благословил го е и сега няма да има лоша енергия:)))))Доста и излязъл извън правомощията си Ради и е време да го набутат в уютната хралупка на Плевнелиев:))) Да подпечатва и да съобщава за Новата година:))) Надявам се 2024 да започне с обръщение и след това няколко месеца да не ну гледам клепналите уши.

И това отвратително мазно комунистче охилено до уши.. Айде свърши си работата, за която ти платиха. Събирай си парцалите и си ходи! 3 години занимават цялата държават с тая измислена драма. Гешев та Гешев.. всичко друго ни е наред, само той е най-големия проблем в тая шибана държава..

Поредният закон , който ще падне при представянето му в КС! Освен че е противоконституционен , е насочен различно - главният прокурор се освобождава с 13 гласа , с шефовете на ВАС и ВКС с 17! Защо?

Какви да са тия нови правила за разследване на Главния прокурор.Или пак е направена някоя промяна недоносче,която после пак ще трябва да изменяме.Струва ми се ,4е е второто.

ще изгорят като нощни пеперуди в огъня!!!

интересува ни да бъдат разследвани депутатите

педалска усмивка :))))))

Кажете какво е свършил Гешев 12 месеца назад ? И колко пари е изхарчил ?

Щом толкова са се разбързали значи на някои им пари под дупарите. И Радев е в кюпа с лайната.

Мунчето

на Мунчо

Що толкова бързате, МИШКИ?

А нужен ли е главен прокурор .?!? Трябва да се рсботи добросъвестно , а не някой да се прави на важен , да се вози в бронирани коли и нищо да не прави !

Нужен е! Но той трябва да е Христо Иванов или друг човек на Прокопиев, Черепа, Баневи и сие!

Ати какво правиш, с какво си полезен изобщо

Тиквата Главен Прокурор

На този само като му видя физиономията ..................

Комунист утопист

Крумчо, тъпо парче си си! Първо недоносчето ви ще ходи у КС, ако въобще си чувал за КС, или поне за Конституция! Да се надяваме, че въобще няма да влезе в сила!

Толкова е щастлив този, ще речеш, че са му връчили държава подарък.