Трезво реагираха Париж и Берлин на победата на Доналд Тръмп

Победата на кандидата на Републиканската партия на президентските избори в САЩ предизвика сдържани реакции в Париж и Берлин, отбеляза в обзор агенция "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Трезво реагираха Париж и Берлин на победата на Доналд Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Германците и французите са ясни.Не ми ясно кога и от къде ще се обади нашият действащ президент?Дали в някое интервю пред ББС ще зклейми американците като едни върли комунисти или ще чака фа го подсетят тези които дават парите и да получи разрешение да поздрави новоизбраният президент на САЩ

берлин и париж имаха вид на наакани, а дали е било трезво не стана ясно

Кой е следващия? Ти решаваш!

ИЗБОРА НА ТРЪМП ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ,Е КАТО ХВЪРЛЕН КАМЪК В БЛАТО!!!МЕРКЕЛ И ОЛАНД СА НЕПРИЯТНО ИЗНЕНАДАНИ!!!АКО ТРЪМП НАИСТИНА СЕ ОКАЖЕ ЧОВЕКА КОЙТО ЩЕ ИМА СМЕЛОС ДА ПРОМЕНЯ САЩ КЪМ ГРАДИВНА ВЪНШНА ПОЛИТИКА,ТО РЕАЛНО ЩЕ СЕ СБЛЪСКА С ОГРОМНИ ПРОБЛЕМИ!!!ЖЕЛАЯ ЧРЕЗ ГРАДИВНА ПОЛИТИКА,ДА ЖИВЕЕМ В ПО-ДОБЪР СВЯТ!!!

ЖЕЛАЯТ! ЗАЩОТО"ВОЙНИТЕ СА ЕВРЕЙ.КАТА ЖЪТВА"!!! ДОКАТО КИЛЪРИ Е БИЛА ДЪРЖ.СЕКРЕТАР,СИРЕЧ 10Г.,ДВОЙНО СЕ Е УВЕЛИЧИЛА ПРОДАЖБАТА НА ОРЪЖИЕ ОТ ФАЩ НА САУДИАРАБИЯ И КАТАР!!! ТОВА ГО ПИШЕ В НЯКОИ ОТ ИМЕЙЛИТЕ,КОИТО ФБР СПРЯ ДА РАЗСЛЕДВА,НО ДЖ.АСАНЖ ГО КАЗА!!!

Досега от т,н, лидери на ЕС не се искаше нищо освен да плюят Русия, да настаняват американски войски и талибани у дома си. А Тръмп се изказа против Меркел и бежанците. Ами ако Тръмп се разбира с Путин добре? Отрепките всички ще изгубят изборите, както в България.

Периода за несигурност е за теб и Меркел, а не за Европа и света.

Такива забавни президентски избори! И тук, и през океана - социологическите агенции се оказаха същите корумпирани боклуци. До последно дават преднина на единия кандидат, а се оказва че печели другият. После всички оядени, дъртги, дебелобузи важни важни политици от ЕС се оказват в шок, представи си! Тези и германци и французи нещо си въобразяват, че могат да нареждат на американския народ кого да си избере за президент! Колко смешно!

Ал

Демократо-Шорошките подлоги са в паника! Дълго време Меркел и Оланд бяха европейските изпълнители на тяхната политика. Без да се усетим ни заробиха, нахлузиха хомота и ни впрегнаха да работим за тях. Не знам дали промяната е за добро. Надявам се! НО промяна трябва да има! Това е пътят на свободата!

Иде ред да свалят и тия от снимката, с техните ''евро-атлантически ценности''. Напълниха Европа с джихадисти. Хора на заплата + процент от глобални лобисти. На Шмекерела, все едно и плащат директно от Саудитска Арабия, та толкова много глупости върши и дрънка. Политически трибунал и затвор за Меркелица!

Гледах Меркел по DW. Бузите и се бяха свлекли до раменете. Да не се окажат верни слуховете че е на ремоут контрол, който сега ще се окаже в чужди ръце.

Тези двамата са покойници вече.

Меркел говори за достойнство. А достойнството на европейците се потъпква ежедневно от мюсюлмани, уж бягящи от войни.

Европа и ЕС се нуждаят от нови политици и устройство. Сегашните са не само посредствени, доморасли и самозвани, но и повече апаратчици от колкото държавници. Направените изявления срещу Д. Тръмп в предизборната кампания, показаха и че им липсва възпитание, дисциплина и политическа и житейска прозорливост. Няма време да бъдат чакани да се учат и усвояват тези качества, за сметка на другите граждани на Европа. Трябват нови лидери.

А, бе не ги разбирам тез работи: "Лидерът на френския крайнодесен Национален фронт"... тра-ла-ла. А, кой е "Крайнолевият фронт" във Франция? Този на Оланд ли, който плаща по 11,000 евроса на перукера си? хехе

Моята сексуална ориентация е към високи брюнетки

ТРЕЗВЕНО?! ЩОТО ЮНКЕР РЕДОВНО МИ СЕ СТРУВА НЕТРЕЗВЕН!ДОСУЩ КАТО НАШТА МИНИСТЕРКА НА ВЪТР.БОЛЕСТИ!!!

Аз бих попроменил заглавието "Трезво реагираха Париж и Берлин на победата на Доналд Тръмп". Например по следния начин: "Париж и Берлин май ще почнат да изтрезняват след победата на Доналд Тръмп".

гледах по телевизия "Алфа" кадри от предизборните срещи на Клинтън и на Тръмп! На тях ясно се виждаше, как са манипулирани за да изглежда, че на срещите на Хилъри хората са многоповече от действителния брой, а при Тръпм е правено обратното- цяла претъпкана зала е заснета все едно има 10-15 човека! Доста се потрудиха и "независимите" медии в САЩ, но се оказа, че от тях нищо не зависи...!

ЛИЦЕМЕРИ - това са Евро управленците, а нашите по-лицемери и от тях

"Ангела Меркел например е сметнала за нужно да припомни "уважението към човешката достойнство" по повод победата на Тръмп." меркел да се замисли за човешкото достойнство на германците, и особено на жертвите на орките, които тя покани в ЕС и после да търси кусури на другите!!!

а, бе и 4-тия Райх е на път да се разпадне. И той, като 3-тия изкара само 5-6 години.

След победата на Тръмп много страни по света ще се ослушват на къде ще духа вятъра.Ще се ослешват и тук в ЕС.А ще се ослушват и нашите соросоидни форумни котараци но ги няма нещо не се виждат. А дали ще има пак грантове за тях или ще се наложи да работят ?

"обърканите цели на външната политика" на Тръмп, наистина може и да са тревожни...В смисъл за някои хора! Виж, "праволинейните цели" във външната политика на Хилъри си бяха напълно устойчиви - подпалване на Близкия Изток, чрез нападение и върху Иран и ежене срещу Русия до ...ами до Трета световна!

Aиде бабите и пингвините на боклука!

как изнесе баба си. На носилака или в дървено пардесю

След като "Бялата акула" спечели изборите сега всички си мислят, че ще им се наложи да си говорят с неудобен бизнесмен, който пресмята интереса и никак не е навит да губи заради емоции. Просто никак не им е хубаво, но както се казва: "Дипломацията изисква да бъдем усмихнати!" Има нещо много важно за американците- те се оказаха по-близки по дух до пионерите си, а не до бюрократите си и с тази жизненост лелеяния за някои голтаци, "край на Америка" се отлага! Както казват мъдрите българи: "Гради и върви напред!"

Меркел-следващата извън политиката!

но вътре, в психиатрията! преди да бъде изпратена в кабулски затвор да си се интегрира със своите, за десетина годинки.

Първо нашта мама.

о, да! Изтрезняването тепърва започва... исках и друго да кажа но ми се повдига от този парцал.

На "терзво" след тежък махмурлук!

Ашколсун на американците, че не позволиха да им набият американската Меркел, както на нас се опитват да го направят с българската.

Интересно ми е тоя франдсето специалиста са кви че ги говори да омилостиви новия шеф.

Дони пък каза на дъртата вещица да го ду*а.

Французите пак са се о..ли. Администрацията на Оланд е изпратила на 08.11 вечерта поздравителна телеграма до Клинтън по случчай избирането й за президент. Разчитали на прогнозите след началото на изборите. Това на сайта на RTL.

Германия и САЩ споделят общия златен запас на първата. Така че, няма избор, пък и пита ли я някой. А Тръм дали иска, а?

Клинтъница, Меркелица и Цеца да яхат метлите и да отлитат!

Усеща се треперенето на всички нива на прислугата. Най-вече се чувства притеса на Меркелица, Оландка и други подобни. Ужас....Началника се сменя, а новия хич не харесва май такива бърсалки...

Кифла смачкана!

Нищо трезва няма ,просто са попарени с вряла вода.Чакат ги много безсънни нощи!И се питат кои ще бъдат първите политически трупове!?

браво че нарита баничка кифлова

Дано догодина германците да изритат тази вещица Меркел и нейната исламо-тиранична партия от властта!

фон дер Лайна, яе да поставя условия на САЩ? скоро жреме ще има дърпане на уши. много са се разпасали тия либерасти напоследък. А самата фон дер Лайна да си иде дома да си гледа децата, яе да освободи едно работно място, на което е настанена, заради приятелите на тате! аман от тъпи и некадърни връзкарки!

КОЛКО Е ВАЖНА ПОБЕДАТА НА ТРЪМП!!!!! КАНЦЛЕРЪТ НА ГЕРМАНИЯ ДА ВЪРТИ ОПАШКА КАТО ПУДЕЛЧЕ !!! АКО ТОВА НЕ СВЕТНЕ В ГЛАВИТЕ НА НЕМЦИТЕ, ЯВНО СИ ЗАСЛУЖАВАТ ИСЛЯМА !!

че канцлер на германия само с одобрението на САЩ неграмотнико! да не мислиш, че немците си избират ей така който им харесва? ако не е одобрен от САЩ никой не моье да стане канцлер, информирай се малко.

Одобрен канцлер от Барак Хюсеин Обама не значи одобрен от Доналд Тръмп. Дори произхода на името е от различна свещенна книга, да не говорим за религията на бащите им.

Фрау Меркел да изпратиш малко бежанци нататък? Само че, май ще удариш на камък, при Боко у нас минава номерът ти, но при Дони зад океана - нямаш шанс!

Какво "близко" искаш с Тръмп бе бабче, човека си има млада и хубава жена, приискало и се "близко". Хайде, качвай се на шейничката и гиб гас!

Близко сътрудничество между Европа и САЩ винаги е имало. Това е същото близко сътрудничество, каквото има между куклите и кукловода. Льо Пен първи поздрави новият президент на Щатите. Ха дано да е на хайрлия.

Тръмп даже нема да си прави труда да я подслушва тая.

ами тя сама ще си му пее

Танте Меркел не си му в полезрението на Тръмп, той ще издига стени по южната си граница, ти си дигаш фустата по всички граници.

Тръм за Меркел нищо не е казал но за Путин само хубави . Меркел пътничка си като Хилъри , да не мислш ,че теб бабаишкерата Тръм ще слуша та ако те слуша веднага трябва да наводни Америка с Емигранти

с изкл на индианците всички останали са емигранти. не го забравяй!

Имигранти са били пра прадядовците им.

цецките навсякъде са в паника

Тъпака Оланд направи доста неуместни и груби изказвания срещу Тръмп по време на кампанията.

Либерастката Меркел в момента и иде да се гръмне.

Меркел, диктатора на Европа, крепителката на демокрацията! Хайде стига подигравки. Да се надяваме че бабата в напъните си да запази властта няма да предизвика война в Европа.

Докато златото на Германия и още доста други държави "се пази отговорно" в САЩ, европейските политици имат правото само да махат щастливо с опашки.