Удушената от съпруга си Евгения имала извънбрачна връзка, съдът разпита любовника й

Според брата обвиняемият Орлин Владимиров бил човек, който не изразява никакви емоции

Обратно в новината

Коментари - Удушената от съпруга си Евгения имала извънбрачна връзка, съдът разпита любовника й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горкото момиче. Красотата й явно не е работила в нейна полза. Всеки се е възползвал от нея. От мъж психопат, та на глог безотговорен любовник,. Въобще нешастните жени в брака са лесна плячка за безотговорни мъже, които нямат чуства. Нашраво ми става жал за Евгения. Заобиколена ебила от лицемери и нарциси.

Да , горкото момиче, ебало се наляво и надясно. Цоцала пари от дебелата ИТ заплата на мъжа си, който е докарала до психическо разтройство със заплахи от рода - 'ще ти взема апартамента и детето при развод.' Направо жал ми става, че модерната жена е нищо повече от една курва, която не може да отгледа деца и не може да задържи семейството си.

Реагирал е тъпо. Ако беше по-разумен, можеше да обърне нещата и вместо престъпник, да си живее живота. Показва записите на швъкливата съпруга и иска 50:50 родителски права. С материалните възможности на семейството си можеше да постигне много. А всички около жената са й правили лоша "услуга". Сеир са гледали и са се забавлявали не само на негов, но и на неин гръб. Вместо да й поговорят като близки, каквито, очевидно, не са били. Две от сеирджийките се опитаха да пуснат сълзи пред камерата, не стана. Майка й само за пари бръщолеви. Тъпкачът с целия си акъл се яви в съда. Жената е живяла в лъжа с лъжци. Жалко за детенцето.

Има хора, които много тежко понасят предателството, особено ако то се повтаря за пореден път в живота им. Въпроса е, че Евгения го е знаела всичко това е (предупредил я е да не му изневерява, бил ревнив, явно несигурен в себе си, следящ и т.н.) и въпреки всичко е ходила (1-2пъти седмично) да се кълчоти и то с някакъв завършен боклук (туко-що оженил се и той). Ако някои хора бяха мислили повече преди да правят глупости, нямаше да се случи това.

В друга статия бях чела, че Орлин имал изневяра и в предишна връзка, явно тежко го е понесъл, защото също така четох, че е заплашвал Евгения “ако изневериш, ще те убия”. Е, добре де, ако мъжа ти каже това, с какъв акъл после ходиш с някакъв за единия секс?! Ако се беше изнесла тихо и кротко, може би нямаше да я четем сега. Не оправдавам убиеца в никакъв случай, но това момиче явно въобще не е разсъждавала трезво. Щом знаеш, че тоя е болен ревнивец и ти го е казал в прав текст, що ги правиш тия работи? За да го предизвикаш, да му натриеш носа или въобще какво очакваш? Почти всички афери биват разкривани рано или късно и това би трябвало да го знае. Въобще цялата история е доста отровена и от двете страни и четейки, подозирам че Евгения и Орлинчо са имали типичната токсична връзка.

Как е попадала все на психопати..

Яко се епрецакала, че и мъжа си. Докторът или каквото е я използвал докато се женел, тя се вклюбила и мъжът и я убил от страст или от пари ( харчела му е програмистката заплата). Съжалявам и я и нея с глупостта и мъжът и,ч е си е съсипал живота заради нея.

Още в началото писах че е к..валък. Много ме нападаха и обвиняваха чее светица. За един се знае другите мълчът.

Урвите, това заслужават, че трябва и да е законно.

Габриел Димитров, невролог във ВМА и Габриел Димитров, офтамолог в Александровската болница. Някой знае ли кой от двамата?

Невролога от ВМА е !

Офталмолога.Даже е водила и детето , но не се съобщава колко пъти на преглед.То връзката /любовната/ е била два месега ,то това дете трябва да има много проблеми с очите

По време на соца имаше улични телефони, имаше и армия.Старшината имаше една житейска философия, когато се прибира, да звъни на жена си да я предупреди.За 5 стотинки викаше, няма да си развалям семейството.

Както съм чувал да казват старшините в казармата,любители на български поговорки ,някои съм запомнил:Първата: "Чудно нещо е жената ,ти я е--ш ,тя се смее и ме целува,ако мен някой така ме е-е ,гърлото му ще прережа., Другата е "Е--на невеста хорото води,а е--н мъж гората лови"

Аман от уж "неразбрани"ку..и

Като смотания мъж ми изневери , никога няма да си помисля да го разфасовам ! Това е неразбираемо за жените ! Само един мъж може да смята ,че той има правото да прави каквото се реши, а жената да седи кротка и вярна на фона на всичките му глупости! Така и моят любовник ревнуваше жена си като луд! Само ,защото бях любовницата не ме е набил ,че си имам и друг!

Ами да изчакаме,втора серия,може да има развитие

Кандидат "куфарен багаж" ли усещам тук?

Ти не си жена.А ако си от женски пол и си написала това,то тогава си по-скоро боклук

Дай и аз да те пое...на малко...:))))))

Няма да го направиш,защото се омъжвате за мижитурки домашари които готвят,чистят,перат,че и деца гледат. А такива като теб бръмчат.

Не си струва да влизаш в затвора за невярна жена

Трагедия откъдето и да се погледне. Като е имало проблеми в семейството най доброто е да се разделят навреме . Дано това е урок за всички семейства и да не се стига до убийства. На два стана не може да се тъче ... Е пък може при арабите ама там имат кладенци с петрол и един мъж може да си позволи 5 жени .

По корана са до четири. За петата ще види административен зор.

Образът ,който майката на Евгения Владимирова и нейните поддръжници ,системно и последователно изграждаха , във всички интервюта в различни медии на убиеца-съпруг още от самото начало изглеждаше не съвсем реален.Всички интервюта бяха изградени на принципа на контраста,от една страна сияйният и безгрешен образ на съпругата , а от друга страна зловещия,инроверт,обхванат от параноя ,а като допълнителна екстра ,толкова алчен ,че не я убива от ревност ,а за пари,за някакъв заем, който не е проблем да бъде обслужван от добре платен програмист.Реалността се оказа доста по-различна.Ревността,за която уж не е имало никакво основание да изпитва съпругът ,се оказа мит.Не е лошо майката на жертвата да направи ретроспекция на своят живот ,да види какъв личен пример ,чрез своите действия е дала на дъщеря си.Хич няма да се изненадам ,ако се окаже ,че има още такива разкрития.Още в самото начало ,една колежка на Владимиров го охарактеризира като добронамерен ,отзивчив, спокоен човек.Кой знае какво е било в къщи на Владимиров. Нещо на майката не вярвам, на повече от 30% ,останалото е някаква абракадабра, за изграждана на кристално чистият образ на дъщерята и демонизирането на съпругът И.Убийство от страст и чувство за дълбока измяна, и семейно предателство е силно смекчаващо обстоятелство

Е то винаги е така. Оня битият от полицаи примерно - той никому нищо не правел а те злодеите го смазали от бой, ама така жестоко, че след два дни е освободен за домашно лечение. Освен ако не става дума за тормоз в училище истината винаги е някъде по средата.

Има една палава песничка ,в която има един рефрен."Всяка игра започва така ,с много закачки и смях"-Но по-важно е как завършва играта

Всяка истинска жена си мечтае за секс със черен.Ако мъжете знаеха какви мисли има в главите на половинките им, удушените щяха да са в пандемични размери.

Добре, че покрай мен няма истински. Това мангали и маймуни - жената е поне един порядък по-голям расист от мен. И не ми пробутвайте разни латентни теории, че само така си говори.

Е, не е точно така , някои са силно гнусливи ,а негрите излъчват някаква странна миризма на амоняк ,която никакви парфюми не могат да прикрият ,без значение на полът

Като такава ще обясня - искаме задоволяващ секс- няма значение точно колко му е , но все пак 10 см. и под 5 минути , никаква работа не върши! И да ,и ние харесваме секса ,когато мъжа може да се справи. За съжаление ,има много смотани женички, които се примиряват със смотания си мъж ,който не върши никаква работа , но някой ден събира смелост и му изневерява - много тъпа постъпка! Като си легнеш с някой и той не ти свърши работа дори след третия път , просто си тръгни- по - разумно и за двамата!

Когато човека е травмиран в детството, като това момче, защото майка му признава във репортаж, че е бита от деспотичния си мъж, след това той става затворен и озлобен.Такива после попадат на жени, които не ги уважават, защото са непълноценни.В този казус истинския виновник е Бащата.

Мъжете са винаги виновни, че апартамента вече е тесен, че заплатата свършва след третото ходене в мола, че кола над 5 години е каруца че детето трябва да бъде водено на плуване, езда, фехтовка и тенис 3 пъти седмично, че Гърция е вече демоде и всички са по островите че много работи и не ти обръща внимание че един а-хоооой като цяло не стига.. Как не се сетихме по-рано.

В Петрич,Сандански и Благоевград ,някой мъже си пускат жените на гърци. Тая пари ако беше изкарвала,щеше пича мед да и носи. Ама си е било курвалък. Ако толкова тоя човек е бил лош,защо не е отишла при ебльо? Всеки майстор си намира майстора. Това е!

Няма дим без огън.В крайна сметка всеки си го получава, дали е справедливо, решава Господ.

Имаш 10/10 семейство Мъжа ти много работи Малко ти "обръща внимание" Търсиш разнообразие Намираш си тъпкач Мъжа ти е командировка Каниш го у вас Весело ви е Той пие кафе от чашата на мъжа ти Смеете се къв бонак е 10 мегапиксела камерата ви снима Опаковат те в куфар Трагедия... никога не е късно да я предизвикаш.

Това догадка ли е или има такива изгледи? Тоя яко смекчаващи обстоятелства ще има, ако действително е така.

А още по-глупаво е да кръшкаш на ИТ специалист. 100% я е знаел къде е 24/7. Опитал се е да търпи. Не му се е получило.

Ха, ха, то и аз съм ИТ. В детската градина тормозеха децата по едно време, ама като нямахме доказателства не бяхме сигурни какво се случва... и в дрехите им яко "бръмбари" накачулих. На момичетата беше по-лесно, щото там и по-едри можеха да се скрият. Ама после прецених, че ако наритам лелките, само по новините ще има да се правят на жертви, та просто преместихме децата в друга детска градина. Вкъщи всичко е управляеми IP камери, за да ги гледа майка им по всяко време, а когато си спят в стаята включва motion/sound detection-а. Тая явно е била доста тъпа. Барем хубава ли е била, ако са й показвали снимка?

Дали Жени е пуснала Габриел в задния двор..

Най-лошото е, че го е видял на запис. Не съм сигурен колко от "нормалните" пишещи биха издържали да не я опаковат в стил Кристо ако видят същото. Жената си е имала проблеми с ценностната система.

И така да е, да убиеш жена си, не в момент на ярост, а да го планираш предварително, това също е проблем с ценностната система.

Тя яростта е 5 до 10 минути макс. Какво са 10 пропилени години и пропуснати шансове.. Пиеш едно уиски и обръщаш нова страница плюс няколко хилки издръжка месечно в следващите 10 години понеже си еякулирал не във правилния индивид.. Нищо работа. ХАХА.

1 Минимална МРЗ, но не мисля, че ще има адекватен баща, който да остави детето си да мизерства та 1-2к месечно не му мърдат според възможностите. За какво ще ги харчи корвата това е вече друга бира.

Ае стига с тия програмисти, бе... Цяла България само програмисти е станала. Освен това, тия заплати от 8-10 хилки, не са за редови програмисти, а за поне лийдове. За капак: Нуждите на децата, които имат право на издръжка, се определят съобразно обикновените условия на живот за тях, като се вземат предвид възрастта, образованието и другите обстоятелства от значение за случая, като съгласно ППВС от 1970 г. „не следва да се присъжда издръжка в размери, стимулиращи към обществено неполезен начин на живот, лукс и даващи възможност сумите да се използуват за цели извън издръжката.“ Ей сега съдът ще присъди няколко хилки за едно дете. Като да нямаме наблюдения и да не знаем какво се случва на практика в съда.

Заплатите са напълно реални за Синиър и Лийд. Частни детски градини и училища започват от 1000 на месец. Лукс ли са? Децата са скъпо удоволствие. Общо взето ти плащаш за детето а джофрата ако работи си харчи заплатата както намери за добре. При всички положения с в джаза и съда определя колко енергично ще танцуваш. Не се бракувайте.

Години те мамят ама пиеш едно и за 5 минути ти минава. Ти това сериозно ли го мислиш? То после само като я погледнеш и ти е пред очите оня или онея как я пълнят.

да кажат какво е видял поне човека. човешката психика не е от желязо. момата трябва да е знаела какво и кога.. за всичко трябва да има мярка.

Преди 10-тина години, Орлин преди да се запознае с Евгения имаше приятелка, която публично го унижи, като се целуваше с колега пред него на фирмено парти. Човека от тогава явно е превъртял. Жалко за погбунените човешки съдби на толкова много хора.

напълно го разбирам човека. Жените могат да са доста долни създания.

Едва ли е само това. С такъв мил баща, явно и подходящи гени носи.

Късала му е нервите, но не е убиването начина!

струваше ли си заради едно ебане...значи, все пак е имало тъпкач.

Много забавно беше как го обявяваха за ревнивец без причина и психопат разни възпалени фемоиди. Ще кажеш, че няма нищо по нормално от либералното плющене наляво и дясно (но само ако си жена)... Лудост тресе менструиращите.

Не ме е жал за курвата дето изневерява.. Никой не я е държал насила до мъжа и.. Би могла да го напусне и да се чука с всеки. Просто и е било сладко и забранено... Сега да гние от курвенски акъл..

Алеко, ще ти влезе много леко. С насилствена смърт се подиграваш.

Трай си. Не с лошо срещу Алеко

Пич ли си пичка ли си или си ТО И ти си за йебане

Няма ли да е задейства БХК, заради непрекъснатия психически тормоз, който жената е прилагала към мъжа си със скандалите и изискванията си? Колко време би издържал един нормален човек на този тормоз?

Ми щом си слабичък и тормозен моли защита бе. Нежничкото ми.

Това е модерен свят, бракът е само формалност, не е нотариален акт за собственост над жената!

Но е договор. И който наруши договора не би трябвало да претендира за жилището и децата. Да не си въобразяваш, че мъжете съществуват само за да ви обслужват?

Такива неща се решават в съда а не в къщи

И съдът винаги прецаква мъжете. Затова и масово младите мъже отказват да се женят. С това мислене ти желая успех.

Е убийството щот е по договор. Много малкопишковци се навъдихте бе

Абе ако се е блъскала в семейното гнездо по-скоро душенето е било по взаимно съгласие. Много просто парче трябва да си за да извършиш подобна мерзост.

Да, обаче при развод точно жената прибира нотариалния акт за собственост над жилището, което (най-често) мъжът е купил. В редки случаи и двамата имат дял, но тогава пак женската прибира всичко, а човекът почва от начало да копа. Защото, съдът по подразбиране винаги защитава жената. Е, нали има равенство, нали и жените са силни като хората? Защо тях защитава Законът, а не дели по равно, например? Или, просто има двоен стандарт - като ти изнася си силна и независима, освободена и модерна, като не - слаба и беззащитна. Много ги бива женските в преструвките и сълзите.

Жена прицакана още не съм видял,но мъже,ойлеле роман мога да напиша. Затова и младите момчета не искат да се женят и да стават рогонодци и обслужващ персонал на модерен език,но аз си му казвам Робство!

Без да те познавам,мога да кажа,че и ти не си по различна от която и да било ка

Габриел (любовника),да знае че другия път като се заиграва с жени със съпруг,може и той да е в куфър....много такива хитреци има в днешно време.

АЗ МУ ПОЖЕЛАВАМ ОЩЕ СЕГА ДА ВЛИЗА В КУФАРА ТОЯ мъж

Значи, цялото семейство и всички приятелки на Евгения са знаели, че някакво докторче я шмули по хотелите, но никой нищо не и е казвал, че не е редно това. И сега изведнъж всички са много изненадани от развръзката ?!

Подържам софтуерните по някой хотели. Виждал съм съпругите на приятели,комшии,познати в хотелите...,но не съм казал.... И това грешно ли е от моя страна??? Веднъж казах на братовчеда за неговата и братовчеда се отказа от мен чрез държавен вестник.

Грешно е. Ако можеш снимаш и пращаш анонимно.

Като е искала да прави това, което е правила, да се беше развела, да си е свободна по закон жена. Да почива в мир сега, но това, което е правила е неуважително, първо към самата нея, после към детето и после към останалите.

Съдът разпита и Габриел Димитров, който каза, че е имал интимни отношения с Евгения. Интересно е как са го открили или сам си е признал?

Нали мъжът и я е тормозил?! Защо не е отишла при любовника си?! Нещо не се връзва. На мястото на този,бих ги мандръсил и двамата и вън. Само ме притеснява на любовника да не му хареса и да остане.

Виц: Семейство. Мъжът отива командировка. Жената се обажда на любовника си: - Скъпи, идвай веднага, мъжът ми го няма. Пича отива и започва лют секс. Съпругът внезапно се връща и ги сварва, и казва на пича: - Я ела в кухнята да ти покажа как се ходи по чуждо! Отишли там и той му теглил една и го пуснал. Не минало много време мъжът пак трябвало да отсъства от къщи. Жената пак се обадила: - Скъпи идвай! Агента отишъл и започнал да я награбва. Мъжът и пак ги се върнал внезапно и вика: - Ти, пак ли си тука?! Я ела пак в кухнята! И пак го опънал! След седмица мъжът отишъл в Париж и жена му се обадила пак на любовника: - Миличко мъжът ми е в Париж идвай веднага! А той отговорил: - Аааа ми като го , аз за какво да идвам!!!!

... - Аааа ми като го няма , аз за какво да идвам!!!!

"бягайте крачета по чуждите момчета.."

Не е ли по-добре да набие и да нае*е нейния любовник?

Кучката докато не вдигне опашката,то кучето няма как да се качи. Какво е виновно кучето в случая?

На тъпанарите все друг им е виновен.

Според мен е прекалено подобни детайли да стават обществено достояние. Долнопробно става, а и няма отношение към важното - престъплението. "Умирам" като се почнат репортажи със сестрата, братовчедката, бабата, любовника.... Възможно най-сухо трябва да се представят фактите и толкова. Всичко друго е за пред разследващите и там трябва да си остане. Отдолу се почва линч от тези, на които същото или подобно някъде или някога се е случвало, които се заблуждават, че с псувни и храчки по жертва, която вече не може да се защити, ще им олекне и като че ли миналото ще изчезне. Напълно излишно. Всички някъде и за нещо сме страдали несправедливо - и мъже, и жени. Някои обаче въпреки всичко сме останали хора със здрав разум, а не животни, водени само от инстинкти. Иначе жив човек няма да остане. В случая има извършено убийство и процес, който тече. Нека службите бъдат оставени да си свършат работата и да се изпълни предвиденото в закона. Без емоции, без пикантерии, без сеири.

Може пък хора, намиращи се в подобни ситуации да се замислят и да променят своето поведение и тактика, да се замислят, дали няма опасност да станат жертви или извършители на престъпление. Все пак, умните хора се учат и от грешките на другите. Виждате, колко хора в коментариите проявяват разбиране и съчувствие към убиеца.

Аз съм от малакандра град. Имах съученик и комшия които правише на мравката път където му казваме. Беше тих,скромен,помагаше на всеки.които го помолише.Работише яко за да и задоволява капризите,направо жив да го жалиш. Жена му си беше мастия,сама си търсише кой да я "оправя",тъй като сме малък град той макар късно го разбра. А може да е знаел преди това,но да е търпял и да си е затварял очите. Един ден се разчу,че я е убил. Аз не мога да съдя човека който съм познавал от дете,че е психопат. Чукнете на дърво да не ви се случи и затова не коментирайте глупости. Не,че съм за убийството,но на всеки може да му паднат бушоните в определен момент.

На човек със стабилна психика бушоните не падат! Каквото и да се случи! Всичко друго е психопатия!

Явно е,че ти не се бръснеш все още да пишеш коментари и още повече за здрава психика.

Пише се помолеше,а не помолише. Защо си неграмотен? Ти си тъпанар!

Ти за такива дреболии ли се хващаш бре??? Тук да не се пишат романи??? И на мен ми се е случвало да пиша едно,а редактора на клавиатурата изписва друго. Аман и от такива психопати като теб.

Преди да я сложи в куфара дали е проверил дали е пълна със сперма.

Аман от коври

Добре де, Венчали са се, подписали са брачен договор, не върви между тях, единия бърза да забие нож в гърба на другия - защо? Не го търпиш повече, защо не разтрогнеш брака първо и след това всеки по пътя си, ама не - първо рога. Това би трябвалло да е наказуемо - не спазваш сключения договор, предизвикваш по най - гадния начин другия. Тука е ключа към всичко. Както сте подписали договора така и ПЪРВО се разтрогва и след това всеки е свободен да си живее живота със съответните задължения.

"една маймунка никога не се пуска от клона преди да се е хванала за друг".

Те това много вярно го каза. Сега една маймунка по малко. Ура. Жалко за човека

Сандо,ти не си с всичкият. Остави това къде какво пише. Живея в не толкова голям град. Имаме си х*х инструктор-ка и се плющи като за световно. Вика,крещи,драска... и по случайност или не познавам съпругът и. Един ден се заговорихме за жени,секс... Той ми каза,че неговата жена откакто се занимава с йога и духовно извисяване е станала фригидна и не искала секс,защото е на по високо духовно ниво. А познавам още 4 човека където са я "рендосвали",а още колко където не зная. Преди това си мислех,че си затваря очите заради децата най вече,но явно както всички жени манипулаторки си го лъже. Или както му казваме всички знаят,че Марийка е курва,само Иван-чо не знае,което си е вярно.

На жена ми три живота да има и секс в ушите да прави не може да ми върне! Всеки батко си има батко, а аз отдавна съм станал татко. С първата си жена, отдавна съм разведен. След това само секс и беж.

Законите в България са направените така, че при развод винаги жената да е облагодетелствана. Най-малкото, взима децата и ако реши, може да изнудва мъжа докрай. Ама няма значение кой какво е направил преди това, дали той е изневерил, дали тя - винаги майката е с предимство. Докато не се махне това безумие и не се променят законите така, че виновният за разрушения брак да си носи последствията и да не получава ни деца, ни от семейната имуществена общност, дотогава нищо няма да се промени. Не го оправдавам този убиец, но го разбирам. Да, заслужава да гние до живот, ако не и повече. Но жените (пък и мъжете) дето излизат извън къщи да си чешат таковата, заслужават нещо по-лошо от просто развод.

Убиецът е психопат. Това, че не е изразявал емоции допълнително го доказва. Умишлено и преднамерено е извършил убийството и е осъзнавал напълно какво прави. За бащата няма много информация. Какъв е бил неговият случай за деянието.

Ти какво си завършил?

Сигурно е завършил криминалистика в пернишкия университет

Оо принцип не съм от хората където пишат,но ме засегна. Имам братовчед които преди около 15 години направи нещо подобно. Беше най големият майтапчия,винаги усмихнат,весел докато се ожени. Жена му хойкаше,той идваше при мен и не плачеше,а ревеше като магаре. Дадох му съвет да се разведе. Тя така го беше извъртяла с номера,че адвоката му беше казал,че при развод ще му вземе всичко. Човека превъртя в буквалният смисъл на думата. Уби я,влезна в затвора и после в психиатрията и там си замина преди 3 години. Голем залък хапни,голяма дума не казвай. Та ГОСПОД да пази от......

Значи по-добре да убие и да иде в затвор, отколкото да му вземат всичкото...Браво!

Ко,ко,каза? :-D Ти да не си онлайн психолог? Може би си Кашпировски.

Във Враца най малко се изнаверява. При нас има една поговорка. Бой йебане и нощна сменя на работа и ще те гледа в очите. В този случай не е имало нищо от трите,а той избрал четвъртото.

Ти със сигурност вярваш на жена си, когато ти каже, че не ти изневерява, нали? :))

Щом има съмнение значи няма съмнение.

Жалко за жената, доста мъже очаквят жените да приемат техните кръшкания, че е само секс, нищо не влагали и какво толкова било станало, само че с една малка подрабност- когато се отнася до тях.Когато обаче са потърпевши на същото, съвсем други са разсъжденията и реакцията.Жалка и животинска постъпка.

Изневярата?

Изневярата не е престъпление според Наказателния кодекс.

Адвоката на убиеца е измислил тоя тъпкач, за смекчаване на вината. Никъф ебач не е тоя, а е обратен и набързо е склонил. Има си тъпкач, но е друг и няма да тръгне да стърчи из съдилищата.

Много си осведомен бе, Шерлок.

Да бе не я е убил от ревност, ама друг път

Абе искал да и тегли една майна и да я изрита на улицата, ама кат се сетил как на оня мъдете и бият по ануса и му паднало пердето. С други думи - невинен.

Ей, засмях се от сърце. Българския език е нещо страхотно.

Нейна приятелка знаела за това че тя си има любовник и се вижда еди-къде си с него,и даже я предупреждава че в същия район е забелязана колата на мъжа и! Всички тези “приятелки” после се правиха на шокирани по-медиите,и на недоумяващи…

Си осведомена

Жените на тема изневяра са за ОСКАР Пазят се,вардят се,фалшиви алибита правят,лъжат. Абе всякакви сценарий,само секс с чуждо да има. Актриси голямо са!