Ударите по хусите - разширяване на войната или просто американско-британски фойерверк

За да бъде смазано шиитското движение трябва мащабна наземна операция, която Западът не е в състояние да проведе

Обратно в новината

Коментари - Ударите по хусите - разширяване на войната или просто американско-британски фойерверк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

целят едно да заявят че са фактор в региона след като спечелиха войната срещу арабите сунити и салафисти в Йемен и взеха властта.......лошо няма че подкрепят палестинският народ както но не като террористи членове на хизбула,хамас и турористични организации...вместо да си благоустроят държавата и подобрят стандарта на живот отново по талибанската схема...два ред була каптагон,амфета уааалах акуабар и като отмине еуфорията от енергийните напитки и амфетамина вечер пушене на наргилета с хашии и осъзнаване и вайкане как са се осрали в очите на съседите си и останалите държави.....

Само без русия и иран ще има мир на земята!

Световните терористи Русия и Иран твърдо са решили да потопят планетата в кръв. То не бяха прокремълски преврати, проислямистки преврати, то не бяха политически убийства, то не бяха наглоруски пролети, то не бяха, кремълски циркове и чудеса. Свикнали да тормозят останалия свят и да крадат от всички, докато не подпалят и потопят планетата ни с кръв, няма да мирясат!

брикс е пробито корито. От Изток дебне злото Китай. Фашистка Русия паразитира в упадък. Трябва да се държим за НАТО. САЩ отстояват свободата и справедливостта по света. САЩ ще смачка всички фашистки отпадъци както го е правил до сега. НАТО ще ни освободи от робството на кремълските нацисти и техните слуги!

САЩ ЕС НАТО правят това което трябва - помагат на света да се защити и отърве от рускоиранската фашистка чума и сатанизъм! Зеленски прави това което трябва - защитава Европа и Украинския народ от руските терористи които от осем години извършват ежедневно геноцид и военни престъпления срещу цивилни украински граждани - деца, жени, невинни хора! Европейските държави никога няма да бъдат руски губернии! Европейците никога няма да станат руски роби! Украйна ( България) предпочетоха за свое бъдеще ЕС и НАТО пред руския Гладомор! Вечна Слава на Зеленски нсък на ръст но Великан по дух, Светъл Лъч който разпръсна Мракът на кремълската империя на злото и нейния кървав фюрер Путин! Слава на Украинските Майки които раждат Герои! Слава на САЩ ЕС НАТО и Украинските антифашисти които прочистват Планетата от иранския и руския нацизъм и колониализъм! Благословена си ти Земя на Украйна с такъв президент като Зеленски!

В Кремъл управляват сатанисти начело с антихриста кагебеец исл ямоф илът Путин член на сатанинската комунистическа партия която седемдесет години воюваше и унищожаваше християнството, събаряше църкви, избиваше истинските православни свещенници и ги подменяше с агенти на КГБ. Днес същите комунистически сатани отново управляват Кремъл! Затова русия е пръв приятел и съюзник на антихристиянски комунистически и ислямистки режими като китайския и иранския - смъртни врагове на православието! Или си с Христа или си в коалицията на Сатана и неговия отбор - русия, китай, иран които воюват с Бог!

русия и иран треперят, знаят че им остава още малко време!

русия и иран са злото. Това се вижда всеки ден!

САЩ и Великобритания са били винаги авангарда на развитието и прогреса в света! От 75 години им се налага и да бъдат основен стожер срещу разпространението на комунизма и радикализма като ЧУМИ на обществата! И действат основно премерено и по периферията на заплахата! С нетърпение очаквам момента когато ще им писне и ще унищожат веднъж за винаги огнищата на тези зарази - Москва, Техеран и Пхенян!!!

Байдън да пуска атома в Москва и Техеран! Само така може да се оправи скапания човешки свят!

Тия дето ги защитават във форума на Дора не отвлякоха ли няколко български моряци?

Световните терористи САЩ и Англия твърдо са решили да потопят планета в кръв.То не бяха майдани, то не бяха политически убийства,то не бяха англо-краварски пролети,то не бяха циркове и чудеса.Свикнали да тормозят останалия свят и да крадат от всички , докато не подпалят и потопят планетата ни с кръв, няма да мирясат.

Слезли хората от дърветата,въртят бизнес - купуват,продават,търгуват... Влязла им някаква муха в главите на няколко прости мангали - буйстват,чюпят,крадат... Подгонила ги полицията... ама нямала тя право,не можело то тъй... Тъй ли?Екшън,мамка ви малоумна... аман от простотиите ви.

Екшън, екшън, ама ракети не останаха за екшън. Пък и с тези тарамбуки обикновен екшън не върши работа. Там работата е точно "В чуждо село и керемидите бият" . Справка: Афганистан.

Странни хора има. Милеят за мургавелки, които не могат да произведт и едно лагерче, моторче стругче или процесорче от техниката която изпозват. Какво бъдеще могт да имат тия, дето изяло зависят от мозъците срещу които воюват? Питам се напите, които ги подкреапят по форумите на руско-арабски компютри ли пишат? Западната си валута в иеменски риали и рубли ли обръщат? Бъдещетето на хуските технологии ли е? "е се качат ли на самолет конструиран и произведен от хуси и палестинци. Що не отидат на Лъвов мост в София кда си опреснят малко представите?

Ти кога ходи да ги видиш кой какво може да произвежда бе умник и там си имат цивилизация, не са маймуни с калашници както пропагандират американците дето са много цивилизовани и по 1 масова стрелба в училища всеки месец евала

Худи муси… поредното пушечно месо

Едно е сигурно ингилизите имат голям сърбел и ще ги почешат яко скоро!

Трябва следващите фойерверки да бъдат над основния спонсор на тероризма по света и в Близкия изток - Иран. И то от гъбените форйерверки

Ми що не идеш да хвърлиш една гъба, да та и гъбата проста?

Що си толкова проззззззз бе, кратунковец, от къде се пръквате такива боклуци

Обичам такива статии в стил Дир...вменяващи конкретни тези :) Все едно слушам БСП младежи да съчиняват брошурки !

по циганора

да пукат тия отрепки

Дирници, голямо търкане, бре, цензурчета €-атлантически…

Ооо, американци и британци нямат стигане срещу бойци с джапанки и чаршафи. Уф, забравих за афганистанците.

Руската пропаганда в България става вде по ожесточена. В дира вече и редакторите риснаци. Денис Коробко е написал тази статия.....

Коробко всеки ден ни информира какво е казал зеленскii, колко напредват украинските сили, колко самолета бабата с бурканите е свалила, и колко милиарда помощи ние и нашите "съюзници" даряваме на украiна. повечето статии са антируски.

Така е , но за първи път пише нещо смислено .

Вярно ли е че в отговор на обстрела хусите са потопоили американски военен кораб ?

Не, не е вярно, колкото и да ти се иска и привижда, идиотче!

това е мокър сън.. може да се събуждаш

Редактора е Денис Коробко...... Сайта е 100% руски.

А защо не украински? :)

+++

Ok, не виждам защо се оплакват като ги бият. Също като Хамас, започват нещо и после мрънкат и търсят ескалация и обществена подкрепа.

Някой ги нахъсва. Навсякъде се играе на шахматната дъска. Путин си играе игричките и саботира морския път. Хути, Мути, Сомалийци, Хамас са си нахъсани от Путин клетки. Впоследствие пропагандата ще ги героизира и ще е налице следващия ход. Демокрацията е хубаво нещо но са слаби пред предизвикателствата и пропагандата. Крайно време е да се вземат сериозни мерки.

Накрая хусите ще ударят някой кораб с българи, а форумските тролове ще викат "Браво, така им се пада на българите".

Путин запали 3-та световна война с идеята да промени световния ред. Може и да успе е .

Путин е само част от уравнението. Бият се някакви кланове за това как да се управлява света... дано спечели 3-ти

Хм, Путин ли организира Майдани и Арабска пролет? Де ви копат, ДеБили???

А тия пирати откъде имат ракетни установки? Изкопали са ги от някоя дюна?