Коментари - Удари и скубане на коси между шестокласнички в София след забележка за цигара | Днес.dir.bg

Удари и скубане на коси между шестокласнички в София след забележка за цигара

Момичето, което е посегнало на своя съученичка, е с предупреждение за преместване

Обратно в новината

Коментари - Удари и скубане на коси между шестокласнички в София след забележка за цигара | Днес.dir.bg

Коментари

Деца са тея машки крветини

Интернат за такива. Обаче ЛГБТ, Хага, Холандия, то мамата си трака.... Остъй са!....

Докато има предупреждения ще има и такива случаи в училищата, наказанието веднага, това трябва да бъде като червен картон във футбола

"Децата на прехода" - вместо свобода, свободия, пушене, наркотици, дори на най-големите кретени им дават дипломи. Тия са бъдещето на Европейска България. Е искахте банани и долари и да бъдете като на Запад, ами на ви, като на Запад, ученици си бият учителите и последните гледат безпомощно. На децата дето учат се гледа на като на безполезни идиоти дето били балъци. България си заминава с подобни индивиди, а иначе вие си мечтайте за светло бъдеще.

Забележки: Изключително "тежки" мерки с огромен "възпитателен" ефект. А заплатите на учителите са ниски?...

За съжаление правата, които оставиха на учителите от МОН се простират до тези забележки. Не са учители а лукови глави търпящи всички простотии на тези деца

Това са децата на децата на прехода.

Отгледани от поколението, израснало през зрелия социализъм.

Това са 12 годишни деца. Не искам да си представя, какви ще са след години. България е на първо място в Света при тютюнопушенето при момичетата и затова се раждат толкова много деца с увреждания! Това е огромен и за съжаление неглижиран проблем. Няма лесно решение. Тези деца трябва да имат други, полезни интереси, за да не пушат. Примерно спорт, излети сред природата и красивите места на България и хиляди други. Опростачването е повсеместно обаче. Това са децата на чалго-мутренснското поколение...

Това пушещото и бърдучета прай гаранция. Гордите родители да и купят БМВ тройка за награда.

И след като я преместят в друго училище, ще спре цигарите, алкохола и другите субстанции ( там каквото си взима ), ще започне да учи и предполагам до една година може да я приемат в МЕНСА.

важното е, че не правят секс....... Само простотии могат да научат от родителите........ Демек, докато не санкционирате родителите нищо няма да се промени.

Напротив шибат се като за последно

Изплашили са гаргите с тия санкции

нищо чудно, само лузери и комплексари пушат цигари...

Шести клас пикли ше ми пушат... бе как ше ги отъркалям по пода да оберат праха....

Пропуснала ли съм Нещо? Да не са легализирали официално тютюнопушенето от ученици. Щото те открито си пушат пред и вътре в училищата. И от статията разбирам, че е наказана за побой, за цигарата нито дума.

Леле... 12-годишни деца! Това е заради джендър-идеологията, която Корнела откри в учебниците им. Всичкото зло от там иде ;-)

Ама Папи , наблюдавайте повече. Сигурно нямате дете в тая възраст. От четвърти клас вече пушат.! И аз първо зяпнах, видях познато дете , после се оказа че е почти масово. Е, някои пробват само, но други си започват.

Всъщност уж има закон за ограничение на тютюнопушенето, но всъщност няма. Има уж държава България, но всъщност е свободна територия. Уж има закони, а май няма. А пушенето е наркотична зависимост, защото никотина е наркотик, както кокаина и хероина, само дето едното е позволено от държавата, а другото не е. И наистина пешачите са по-нервни от не пушачите, но това си е техен избор, както и да дават хиляди левове за цигари. Пшачите са богати хора, гледайте на тях като на богаташи, кой нормален човек би издишал във въздуха 2000 лева годишно, а даже и повече и през тове време би рискувал здравето си? Даааа....

Искаш да си готин като другите, всеки ще ти продаде цигари, уж е вредно ама родителите ти пушат... Лесно е да се излъже подрастващия. А веднъж като се закачи е много трудно да се откаже, аз успях чак от третия път. Ние сме едно болно общество (не конкретно ние българите, по принцип) , пристрастено към цигари, алкохол, захар, порно... И всичко това генерира приходи. В същото време води до болно население, поради което здравната система изнемогва.

само за 1 мога да поспоря (извън темата на статията,но в контекста на коментарът Ви): коя точно здравна система визирате? Тази в която личните лекари "лекуват"по телефона, смятат се за специалисти ,раздават направления на базата на настроението си или лични симпатии? Че аптекарите по неволя станаха по- компетентни и са в пъти по- човечни - нали така? За санитарите в така наречените ни "здравни заведения" изобщо пък да не говорим

В други училища директорките си пафкат в директорския кабинет и никой не смее да им направи забележка.

От население с турско руско цигански корени какво очаквате адронен колайдер ли.Прости на гъз са всите

Между ученици: - Баща ми ме хвана, че пуша. - И кво? - Накара ме да изпуша цяла кутия. - И какво? Изпушил си ги? И всичко е наред? - Да. Сега чакам да разбере, че пия.

Не е до цигарите,изпусната работа.

Ето пример, че непушещите също са нервни и агресивни. Не е от цигарите.

Ти явно си пример как пушенето уврежда мозъчните клетки и води до затъпяване.

Добре, ще те снимам като претрепваш някого на който си направил забележка, че пуши, защото го считаш за умно!

Каквито родителите, такива и децата! Такава и държаватаТ?

Масово коментират хора, които не знаят как работи системата в момента.

И как работи?

Хич не работи!

Пореден пример за идиотското поколение, което отглеждат "рожбите на демокрацията". "Момичето, което е посегнало на своя съученичка, е с предупреждение за преместване, а ученичките, които са снимали са със санкция забележка от директора." Леле колко страшни наказания! Няма да се учудя, ако някои родители не се оплачат в комисията за защита на детето, от жестоките наказания.

Искаш да кажеш - рожбите на комунизма. Той направи такива хората.

Какви рожби на комунизма бре? Тия са с ЕГН започващо с 00

Съвсем сериозна напиши ти какво предлагаш?! Публично бичуване, една седмица в затвор на пост и молитва.....

Много разглезени ги възпитават сегашните изродчета на мама и тате все едно са богове никакви забележки никакво повишаване на тон и накрая се насират върху възрастните и тормозят ги бият ги убиват ги просто отвратително и родителите са за бой

Кечистките са на почит във всички училища на територията. Операторките също !

Явно им дават прекалено големи джобни ! Имат ли за цигари значи са повече от необходимо !

Навремето като дете никой не ми е давал джобни. Може да си взема сам. Но реално почти нищо не ползвах.

И другите се смеят и снимат. Какво поколение само. Бъдещето на България. А иначе правилно и е направила забележка за цигарите. Хората трябва да се освободят от тези наркозависимости.

Родителите са за бой. Така възпитават децата си.

Малко момиченце на касата в Кауфланд мъкне 4 бири! Касиерката я пита - Момиченце, как ще ги носиш самичка тези 4 бири? - Верно бе, що не шибна още сега две...

Късно е пропушила. За това е нервна.

В "Петролотърсачките" се биеха Клаудия Кардинале и Бриджид Бардо...

Санкция, забележка... Много строго бре. Направо са се уплашили! На времето, за подобни неща директно можеше да бъдеш изключен от училище. Тея само забележка.

С тези делигирани бюджети не смеят да ги изключват. Директорките вече не ги е.е за качеството на учебния процес или за възпитанието на децата, а се интересуват единствено и само да имат повече глави добитък, че им се плаща на глава.

С риск да прозвуча като дърт комунист Едно време при такъв случай нямаше "риск от преместване в друго училище", а съвсем реално преместване в ТВУ

Така е и беше правилно. Но сега гоним американците. Наглост простотия ,дебилщина , джендъри и бързо вървим към самоунищожаване.

Хайде пробвай в американско училище да запалиш цигара да видиш какво ще стане. Ако пък е дете ти, направо се приготви социалните да те следят на всяка крачка и поне половин година само споменаването на цигара да означава да останеш без детето си... Ако магазин за алкохол продаде цигари или алкохол на малолетен, направо си се прощава с лиценза. Без дискусии, без "ама аз не знаех"... Това, че ние тука сме свикнали някой друг да ни е виновен, не означава, че и там е така.

До Anonymous - Гледай филмът Dangerous Minds (1995) (ако не си го гледал) и после говори.

Долу ръцете от Бай Дончо! Омразата към САЩ го държи буден и изправен. Мрази ги и в червата. Кого ли обича! Я Бай Дончо кажи, какво се случи 47-ма край Розуел!

Историята мълчи по въпроса какво по - точно се е пушело... Тревичка за подобряване на паметта, ротманс плочка или електронна цигарка? :)

това, което виждат като поведение у родителите си. За съжабение целокупния български народ, смята ,че децата му са длъжни да ги възпитават в училище.

Ма това в Люлин 5! Направилата забележка много смела.. сигурно ще трябва да се премести. Lulun5 rules! Там даже учителите искат цигари от учениците...

Най лоши са телефони ските. Да им вземат устройствата, без право на тел докато завършат. После и го връщат

Закона на Кунева и идиотското финансиране на училищата, заедно с някои дебилни родители са в основата на разпада на българското образование.

Едно време всички пушихме пред даскало, а след часовете се биехме редовно и пак си бяхме приятели на другият ден.

Момичета бе тъпи. Ние се бихме за тях. Не жените да, се бият. И пушехме зад, не пред дасксло

едно време си пушил пред даскалото? кое време бе?? нощно време, или преди пет години? щото по мое време ако запалиш пред училище, ще ти пуши и врато и гъзо !

Директорката е за бой

А предупреждение за преместване на директорката, че е допуснала да се пуши в района на училището - кога?

Охраната на какви семки е била в това време - тиквени или слънчогледови?

Дебили, впрочем като родителите си !

А пушачката? За нея нещо или няма, защото родителите и са ... така да кажем.. важни хора.

Коментари - Удари и скубане на коси между шестокласнички в София след забележка за цигара | Днес.dir.bg

Удари и скубане на коси между шестокласнички в София след забележка за цигара

Момичето, което е посегнало на своя съученичка, е с предупреждение за преместване

Обратно в новината

Коментари - Удари и скубане на коси между шестокласнички в София след забележка за цигара | Днес.dir.bg

Коментари

Деца са тея машки крветини

Интернат за такива. Обаче ЛГБТ, Хага, Холандия, то мамата си трака.... Остъй са!....

Докато има предупреждения ще има и такива случаи в училищата, наказанието веднага, това трябва да бъде като червен картон във футбола

"Децата на прехода" - вместо свобода, свободия, пушене, наркотици, дори на най-големите кретени им дават дипломи. Тия са бъдещето на Европейска България. Е искахте банани и долари и да бъдете като на Запад, ами на ви, като на Запад, ученици си бият учителите и последните гледат безпомощно. На децата дето учат се гледа на като на безполезни идиоти дето били балъци. България си заминава с подобни индивиди, а иначе вие си мечтайте за светло бъдеще.

Забележки: Изключително "тежки" мерки с огромен "възпитателен" ефект. А заплатите на учителите са ниски?...

За съжаление правата, които оставиха на учителите от МОН се простират до тези забележки. Не са учители а лукови глави търпящи всички простотии на тези деца

Това са децата на децата на прехода.

Отгледани от поколението, израснало през зрелия социализъм.

Това са 12 годишни деца. Не искам да си представя, какви ще са след години. България е на първо място в Света при тютюнопушенето при момичетата и затова се раждат толкова много деца с увреждания! Това е огромен и за съжаление неглижиран проблем. Няма лесно решение. Тези деца трябва да имат други, полезни интереси, за да не пушат. Примерно спорт, излети сред природата и красивите места на България и хиляди други. Опростачването е повсеместно обаче. Това са децата на чалго-мутренснското поколение...

Това пушещото и бърдучета прай гаранция. Гордите родители да и купят БМВ тройка за награда.

И след като я преместят в друго училище, ще спре цигарите, алкохола и другите субстанции ( там каквото си взима ), ще започне да учи и предполагам до една година може да я приемат в МЕНСА.

важното е, че не правят секс....... Само простотии могат да научат от родителите........ Демек, докато не санкционирате родителите нищо няма да се промени.

Напротив шибат се като за последно

Изплашили са гаргите с тия санкции

нищо чудно, само лузери и комплексари пушат цигари...

Шести клас пикли ше ми пушат... бе как ше ги отъркалям по пода да оберат праха....

Пропуснала ли съм Нещо? Да не са легализирали официално тютюнопушенето от ученици. Щото те открито си пушат пред и вътре в училищата. И от статията разбирам, че е наказана за побой, за цигарата нито дума.

Леле... 12-годишни деца! Това е заради джендър-идеологията, която Корнела откри в учебниците им. Всичкото зло от там иде ;-)

Ама Папи , наблюдавайте повече. Сигурно нямате дете в тая възраст. От четвърти клас вече пушат.! И аз първо зяпнах, видях познато дете , после се оказа че е почти масово. Е, някои пробват само, но други си започват.

Всъщност уж има закон за ограничение на тютюнопушенето, но всъщност няма. Има уж държава България, но всъщност е свободна територия. Уж има закони, а май няма. А пушенето е наркотична зависимост, защото никотина е наркотик, както кокаина и хероина, само дето едното е позволено от държавата, а другото не е. И наистина пешачите са по-нервни от не пушачите, но това си е техен избор, както и да дават хиляди левове за цигари. Пшачите са богати хора, гледайте на тях като на богаташи, кой нормален човек би издишал във въздуха 2000 лева годишно, а даже и повече и през тове време би рискувал здравето си? Даааа....

Искаш да си готин като другите, всеки ще ти продаде цигари, уж е вредно ама родителите ти пушат... Лесно е да се излъже подрастващия. А веднъж като се закачи е много трудно да се откаже, аз успях чак от третия път. Ние сме едно болно общество (не конкретно ние българите, по принцип) , пристрастено към цигари, алкохол, захар, порно... И всичко това генерира приходи. В същото време води до болно население, поради което здравната система изнемогва.

само за 1 мога да поспоря (извън темата на статията,но в контекста на коментарът Ви): коя точно здравна система визирате? Тази в която личните лекари "лекуват"по телефона, смятат се за специалисти ,раздават направления на базата на настроението си или лични симпатии? Че аптекарите по неволя станаха по- компетентни и са в пъти по- човечни - нали така? За санитарите в така наречените ни "здравни заведения" изобщо пък да не говорим

В други училища директорките си пафкат в директорския кабинет и никой не смее да им направи забележка.

От население с турско руско цигански корени какво очаквате адронен колайдер ли.Прости на гъз са всите

Между ученици: - Баща ми ме хвана, че пуша. - И кво? - Накара ме да изпуша цяла кутия. - И какво? Изпушил си ги? И всичко е наред? - Да. Сега чакам да разбере, че пия.

Не е до цигарите,изпусната работа.

Ето пример, че непушещите също са нервни и агресивни. Не е от цигарите.

Ти явно си пример как пушенето уврежда мозъчните клетки и води до затъпяване.

Добре, ще те снимам като претрепваш някого на който си направил забележка, че пуши, защото го считаш за умно!

Каквито родителите, такива и децата! Такава и държаватаТ?

Масово коментират хора, които не знаят как работи системата в момента.

И как работи?

Хич не работи!

Пореден пример за идиотското поколение, което отглеждат "рожбите на демокрацията". "Момичето, което е посегнало на своя съученичка, е с предупреждение за преместване, а ученичките, които са снимали са със санкция забележка от директора." Леле колко страшни наказания! Няма да се учудя, ако някои родители не се оплачат в комисията за защита на детето, от жестоките наказания.

Искаш да кажеш - рожбите на комунизма. Той направи такива хората.

Какви рожби на комунизма бре? Тия са с ЕГН започващо с 00

Съвсем сериозна напиши ти какво предлагаш?! Публично бичуване, една седмица в затвор на пост и молитва.....

Много разглезени ги възпитават сегашните изродчета на мама и тате все едно са богове никакви забележки никакво повишаване на тон и накрая се насират върху възрастните и тормозят ги бият ги убиват ги просто отвратително и родителите са за бой

Кечистките са на почит във всички училища на територията. Операторките също !

Явно им дават прекалено големи джобни ! Имат ли за цигари значи са повече от необходимо !

Навремето като дете никой не ми е давал джобни. Може да си взема сам. Но реално почти нищо не ползвах.

И другите се смеят и снимат. Какво поколение само. Бъдещето на България. А иначе правилно и е направила забележка за цигарите. Хората трябва да се освободят от тези наркозависимости.

Родителите са за бой. Така възпитават децата си.

Малко момиченце на касата в Кауфланд мъкне 4 бири! Касиерката я пита - Момиченце, как ще ги носиш самичка тези 4 бири? - Верно бе, що не шибна още сега две...

Късно е пропушила. За това е нервна.

В "Петролотърсачките" се биеха Клаудия Кардинале и Бриджид Бардо...

Санкция, забележка... Много строго бре. Направо са се уплашили! На времето, за подобни неща директно можеше да бъдеш изключен от училище. Тея само забележка.

С тези делигирани бюджети не смеят да ги изключват. Директорките вече не ги е.е за качеството на учебния процес или за възпитанието на децата, а се интересуват единствено и само да имат повече глави добитък, че им се плаща на глава.

С риск да прозвуча като дърт комунист Едно време при такъв случай нямаше "риск от преместване в друго училище", а съвсем реално преместване в ТВУ

Така е и беше правилно. Но сега гоним американците. Наглост простотия ,дебилщина , джендъри и бързо вървим към самоунищожаване.

Хайде пробвай в американско училище да запалиш цигара да видиш какво ще стане. Ако пък е дете ти, направо се приготви социалните да те следят на всяка крачка и поне половин година само споменаването на цигара да означава да останеш без детето си... Ако магазин за алкохол продаде цигари или алкохол на малолетен, направо си се прощава с лиценза. Без дискусии, без "ама аз не знаех"... Това, че ние тука сме свикнали някой друг да ни е виновен, не означава, че и там е така.

До Anonymous - Гледай филмът Dangerous Minds (1995) (ако не си го гледал) и после говори.

Долу ръцете от Бай Дончо! Омразата към САЩ го държи буден и изправен. Мрази ги и в червата. Кого ли обича! Я Бай Дончо кажи, какво се случи 47-ма край Розуел!

Историята мълчи по въпроса какво по - точно се е пушело... Тревичка за подобряване на паметта, ротманс плочка или електронна цигарка? :)

това, което виждат като поведение у родителите си. За съжабение целокупния български народ, смята ,че децата му са длъжни да ги възпитават в училище.

Ма това в Люлин 5! Направилата забележка много смела.. сигурно ще трябва да се премести. Lulun5 rules! Там даже учителите искат цигари от учениците...

Най лоши са телефони ските. Да им вземат устройствата, без право на тел докато завършат. После и го връщат

Закона на Кунева и идиотското финансиране на училищата, заедно с някои дебилни родители са в основата на разпада на българското образование.

Едно време всички пушихме пред даскало, а след часовете се биехме редовно и пак си бяхме приятели на другият ден.

Момичета бе тъпи. Ние се бихме за тях. Не жените да, се бият. И пушехме зад, не пред дасксло

едно време си пушил пред даскалото? кое време бе?? нощно време, или преди пет години? щото по мое време ако запалиш пред училище, ще ти пуши и врато и гъзо !

Директорката е за бой

А предупреждение за преместване на директорката, че е допуснала да се пуши в района на училището - кога?

Охраната на какви семки е била в това време - тиквени или слънчогледови?

Дебили, впрочем като родителите си !

А пушачката? За нея нещо или няма, защото родителите и са ... така да кажем.. важни хора.