Удар с палка в главата довел до смъртта на Махса, отприщила народния гняв в Иран

Нравствената полиция в Техеран спряла семейството на 22-годишната жена на 13 септември на излизане от метростанция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От една ислямска кочина, поддръжник на голямата кочина какво друго?

удър в главата удар по главата

Абе тоя братчет нали живее в Иран?! Защо не знае че в нравствената полиция няма въоръжени с палки служители... нравствената полиция е съставена само от жени които не носят никакво оръжие, и освен да ударят някой шамар или да оскубят нарушителката просто няма какво друго да направят. По щях да повярвам на думите на братчеда ако твърдеше че е гледал в кристална топка, и там е видял как полицайките блъскат главата на починалата във вратата на автомобила с който искат да я откарат в участъка= Ама то в САЩ не останаха хора дето да познават персите и си фантазират все едно щатски шерифи са извършили ареста, то палки, то сълзотворен газ... като за американска публика;)

Оле, ама наистина си болен мозък! Що не отидеш да поживееш там с жена си и дъщеря си, пък после ни разправяй приказки от хияда и една нощ.

Древната 'цивилизация' Иран не прави такива грозни работи. И не беси хора с кранове по площадите.

В горната статия, излиза след като западните журналисти направиха интервюта с родителите на жената които са присъствали на инцидента, разказват какво твърди човек който нито е роднина, нито е бил на мястото на инцидитента. Мразете си колкото искате... но поне не лъжете-)

В Сирия това е ежедневие - правят го народните милиции-джихадисти, подкрепяни от САЩ. Свободата на жените там се брани само от правителствените сили.

Чакайте сега, моля синхронизирайте опорките. Кого подкрепят САЩ? Щото Иран, като цяло подкрепя Русия, нали, т.е. терориста си обича терориста, или?

Жена и вероятно силно интелигентна. Аятолахът и слугите му са за затвор, да убиеш тази жена, за това че се вижда косата и в 21 век. Тия живеят в див феодализъм

Типична арабска пролет едно към едно. Ясно е, че ЦРУ, вероятно и МИ6 го правят това. Един и същ почерг, явно някой им го е измислил и те го повтарят постоянно, защото не могат сами да измислят друго.

Какво ЦРУ, какви пет лева бе? Това е мракобесието , което иска Москва за да управлява с терор! Тия в Техеран са най-близките им сподвижници. Същите методи и психопати. Вижте нашият Копейкин как почна да заплашва и правете сметка за каква сган от психари става дума! Но съм сигурен, че ние простите българи ще гласуваме за Възраждане-то на най-тъмните времена от историята ни, вместо да мислим за бъдещето!!!! Мога да се обзаложа .

За тия, дето ни разтуриха държавата, това, което Копейкин им обещава е малко

_stankow

Жалко наистина за младата жена ! Бог да я прости ! Но ми прави впечатление, че навсякъде се говори за кюрди. Тоест протестите имат етнически характер. А кюрдският проблем е особено тежък в Иран, Турция и Сирия. Там живеят най-големите общности от кюрди. Нито една от тези страни не е във възторг от намерението им да се обединят и да си направят държава за сметка на съседите. Впрочем, затова се скараха Турция и САЩ. Щатите поддържат кюрдите. Или по-скоро ги използват. И кои са най-големите "врагове" на САЩ в Близкия и Средния Изток. Точно така - Сирия, Иран, Турция. Ако толкова са се загрижили за хиджабите и правата на човека, янките могат да си говорят по темата със Саудитска Арабия.

А кого подкрепя Русия, че нещо много са близки там, но не ги споменавате ....

"каза неин братовчед", това ли ви е истината бе идиоти такива?

ето това ще стане скоро и в Русия…

Ето това не мога да разбера,как мъж може да не харесва умна ,високо образована,културна ,с прекрасно възпитание ,мила жена. Та това е най-хубавото създание на окаяната планета наречена Земя.Лично аз съм убеден , че ако истински /подчертавам за не разбралите -истински / жени управляват тази планета живота ще е по -добър .Не говоря за феминистки и някакви синтетични миксове ,които американогейските ,юдомасонски ,демократични ,неолибералсти се опитват на пробутат и наложат на обществото,като новата нормалност

Чудя се дали иранките си слагат джуки и цицки. И ако,да, то за кого го правят

Ама защо не дават на жените да ходят нормално облечени. Някога когато бяхме млади,колежките в института носеха престилки от тънък плат ,който ако не греша се казваше зефир.Беше цвят пролетна върба ,много светла резеда. Прозорците на помещенията бяха в посока изток и посока запад.Лятно време беше много топло ,но климатици имаше само ИЦ и огромният плотер. Важното беше докато говориш с колежка ,лице в лице ,с малки стъпки да се ориентира позицията така,че колежката да застане между говорещият и прозореца.Повечето колежки в горещите дни носеха само "танга "".Тангата това е предшественика на прашките.Триъгълниче отпред и триъгълниче отзад свързани с тънки декоративни ластичета. На повечето колежки бюстовете бяха размер поне В или С,даже и Д. Красота

Стигна ли по-далече от тези "мокри" гледки или и до днес това е, което знаеш за жените .....

Да мрът всички Иранци и араби !!! НЕ ни интересуват... АКо видят някой иранец до българската граница- само КУРШУМ в тиквата да му пускат !!!

В САЩ колко често полицията убива цветнокожи, и американците не протестират.

Що така нагло лъжеш бе ватник!

Навсякъде по света, радикалният ислям постига това. Жените там са същества по-нисши и от козите, основаната им цел е за разплод, като не слушат, ги бият с тояги, а за разни другаде безобидни неща ги пребиват с камъни. Пребиването е публично и гледката е просто ужасна - завиват горната част на жената в бял чаршаф, връзват я и я заравят до кръста в земята. След това, разни познати и непознати започват да хвърлят камъни, докато белия чувал не заприлича на кървава дрипа. А имаха развита цивилизация. Жени полицайки, минижупи, модни магазини…. Всеки ден на този режим е в повече.

И пак не слушат. Смятай ако ги оставят да правят каквото искат докъде ще се стигне. И там много искат алкохолизъм, наркомания и проституция.

Тъй става като продаваш дрнове на рашъните!

Цру сваля режима в иран, подлъга путин да нахлуе в украйна, тормози 1.4 милиарден китай, направи казахстанците американофили, съсипа европа икономически, иска да отдели армения от руската сфера на влияние, вкара в конфликт киргизи и таджики, умори от глад африканците, направи кубинците гейове, накара руснаците да емигрират, избира редовно правителството на България... Тези от цру кога спят, кога се къпят, кога еват?

Не е виновно ЦРУ, а такива прости тарикати като теб!

""" Тези от цру кога спят, кога се къпят, кога еват?"""" Тъй като те са педерасти, последната дума от предходният цитат се отнася за тях.

ЦРУ подлъга Путин да нахлуе в Украйна - хахахахахахахах, охахахахаха, няма такава тъпотия - хахахахахаха! Ееее, това изби рибата по глупост! То всичко, което сте изписал/а е глупост, но това просто е венеца на глупостта.

Привет. Доста хора не разбраха иронията тук. Поздрави

Тотални изроди! Думи нямам за тази жестокост и малоумие! Това трябва да падне незабавно! Престъпен режим!

Такива гадости стават ежедневно в ислямските държави.... и в не малко християнски и индуистки. Религия ли е, не ми я хвали. Ама защо само Иран им е в устата? Дали не е заради "американския" петрол под Иран????

Иранските и руските жени свалят двата фашистки режима. А къде ли са мъжете им?

Жените могат да си свалят само долните гащи. Всичко друго е безмислено.

добра ирония

Тепат хохоли в Донбас.

От коментарите до тук разбрах, че нравствените полицаи в Иран са агенти на ЦРУ....

Точно така е според тролчета

"Нашите младежи знаят, че ако този режим падне, ги чака по-добър живот", добави той. То те и Иракските и Либийските знаеха, а сега им е много добър живота благодарение на Краваристан.

Наивници! По-добър живот няма никъде, където е дошла 'Демокрацията'!

Ми кво правиш в демократична държава тогава, ватенко, марш при путкин!

Баламосват биомасата ...

Така трябва. Жените трябва да са забулени. Като искат, могат да се фръцкат пред мъжете си. Навън не! Тръгнали по цици, после що магарето скъсало синджира. Магарето било виновно

Отивай в Халифата

То па просто говедо. На западната либерализация единственото хубаво е, че жените ходят полуголи. Най-обичам лятото да гледам плът.

Сега чакаме САЩ да пратят оръжие на иранските жени, за да си пазят "правата"

Бтлгаринът няма чувство за хумор

На 15.09.2022 Иран влиза в ШОС (конкурент на НАТО и ЕС), и ден след това започват масови протести заради това - колко удобно за едни западни "демокрации" и "цивилизации". И колко съмнително. Май си повтарят сценария с черния Флойд, който беше убит в САЩ при арест.

Пак ще го кажа, иранските жени имат по-големи топки от руските мъже!

Моля руските мъже, да не цъкат минусчета хихи

И от хохолите също, щото те са "социални емигранти" в Германия.

Западът няма право да критикува Иран о тези въпроси. До преди 130 години жените в Западна Европа и Америка са били много опресирани за разлика от Източна Европа. В православието се казва, че мъжът и жената са равни

Правилно го каза - до преди 130 год. За това време Запада е еволюирал.докато тези не са мръднали .

Измислена история.....Инсценировка.... Просто Иран играе в един отбор с Русия и Китай!? Иран ще устои ,не е Украйна !!!

Не, не е Украйна и никога няма да бъде. Украйна млати на фронта Русия така, както и Хитлер не го е правил.

Глупости.

Същите идиоти си ги имаме тука - всичко дето не има харесва е джендър, евро-гей, соросоизъм. Седят си в миризливите панелки или порутени селски къщи и между шкембе чорбите псуват ли псуват Още 10на 20 години и ще измре тва поколение малоумници

Прав си до последното изречение, в него няма истина-увеличават се.

Революция направена от ФАЩ

Пожелавам ти да поживееш в Иран, като жена!

Като добре съхранена, консерворана и херметизирана жена. Само тръбичка да му се подава да диша. Не се допирай до нечисто - и в библията даже е написано. Ушанките са най-нечистоплътната посявка на планетата, барабар с тези тето си бият главите в земята по не знам колко пъти на ден ...

Точно така. Лично американците убиха тази жена, за да намерят повод да свалят братския демократичен ирански режим.

Докато Вовата и аятоласите се подкрепят взаимно в международен план, изпуснаха собствените си държави. Няма връщане назад.

Верно ли?

САЩ финансира още една ревюлуция в страна, която не ходеше по свирката и

Той живее от една година в Иракски Кюрдистан, където се е присъединил към иранската кюрдска националистическа група Комала, която отдавна води борба срещу властите в Техеран. ... Сам си признава как са се "зародили" протестите

ама разбира се, според теб жените трябва само да слушат мъжете

"Нашите младежи знаят, че ако този режим падне, ги чака по-добър живот", добави той. И ние така знаехме преди 33 години ама....явно не сме знаели добре нещо.

Организират им Майдан. Браво, отлично се справят с тези преврати отвътре.

Комунягите да си удрят дъщерите с палка, за да слушат!

Краварите нарочно са я ударили по главата за да направят цветна революция и да свалят ислямистите от власт.

Светът щеше да чудесно място за живеене, ако ги нямаше циганите, негрите и мюсюлманите.

и щеше да е рай, без евреите и американците в днешния си вид

Краваря бара и там

я виж да не те е хванал и за задника!

iСиктир

докато му въртите свирки съм спокоен

орките, които одобряват убийството на иранката , незабавно да слагат хиджаб на жените, майките и дъщерите си

Кой каквото иска да ми казва, но в 21ви век при толкова медии и свързаност в света на всякакви нива не може да ме убедите, че жените в Иран искат да стоят забулени и че това може да се наложи чрез сила. Тая част от исляма е напълно архаична, безмислена и води след себе си до много по-големи проблеми сред населението им.

Кюрдите в Иран и Турция се активизираха едновременно по поръчка.

А ти се кефиш, като гледаш да изнасилват и пребиват жена ти и дъщеря ти, нали?

Народния гняв по поръчка на нпо-тата

Друго си е викаш, да си живеят в терор. Що не отидеш да поживееш там с майка си, жена си и дъщеря си, а после, като ги убият защото им се видял кичур от косата да те питам кой ще ти поръча гнева. Да не мислиш, че тази жена е единствения случай!