Удължават учебната година за около 300 училища, останалите ще решават индивидуално

Допълнителните 2 седмици могат да бъдат използвани като задължителни занимания или извънкласни дейности

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това удължаване не е лошо, но защо само за някои. Защо не и за по-големите, които буквално подивяха при дистанционното “обучение” – по-голямата част от тях се занимават с пиене, пушене на трева и произволни сексуални контакти – особено девойките, които са в постоянно “съревнование” по това “направление”. За грамотност да не говорим, а за IQ и дума да не става. Погледнете примерно “изпълненията” по време на започналите абитуриентски балове и повече информация не ви трябва: думкане на даарета в кръшни циганнски ритми, “страстни” кючеци от пийнали ученички в стил на опитни гювендии, нечленоразделни викове от яко пияните момчета, които не са в състояния да играят кючек, но стоят разкрачени, с бутилка в ръка, с намерение да внушат на всички, колко са напредничави, освободени и модерни мъжкари. Както се казва, пази боже сляпото да си помисли, че е прогледнало. Да се чуди човек, как тези млади хора извървяха толкова бързо обратния път към дърветата. Малкото умни момичета и момчета няма да ги видите в тези сцени, но за сметка на това тях ги смятат за смотаняци. Бог да ги поживи, че на тях се пада тежката орисия да движат цивилизацията напред. А за маймуните, животът ще създаде достачно зоопаркове, някои дори под формата на затвори.

Децата ако желаят да имат право да ходят допълнително на училище в специално създадени летни класове. За това по желание може да получат Удостоверение.

Не съм учител нито родител но снимката ме шокира понеже не знаех че толкова малки деца са принудени да са маскирани. Много тъжно гледат горкичките.

Нищо не е случайно. Европа така нарежда.Във Франция така учат-до края на юни.Не е сигурно,обаче,че знаят повече.Просто ги пазят ,за да не вършат "глупости"по улиците.