Удължават извънредната епидемична обстановка до 31 август

България e на 7-о място по обща смъртност от COVID-19, до момента напълно ваксинираните у нас са едва 16%

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя година?

Въобще не ме интересува. Животът ми си продължава както досега, нищо не се е променило и няма да се промени. Положения, КППта, тъпотии. Като забранявахте да се ходи в парка, пак си ходех, само дето се гонехме с едни униформени. Като имаше КППта пак си пътувах през заобиколни и черни пътища. Каквото и да правите сте прекалено тъпи за да обмислите всички варианти, никога няма да си сложа доброволно хомота и да позволявам някой друг да определя живота ми

Спокойно можеше да е до края на годината. Новата вълна тепътва ще идва септ-октомври пик. После зимата е нормално да се кара по-предпазливо.

Щеше да е новина, ако я бяха прекратили.

Ей няма край тоя цирк! Ама то така, пара пада ли.... дълго ще е.

Направо до края на годината да я удължат да им е.а майката проста

Тоя Баце, пак удължи извънредното положение. Да идва по-скоро новата власт, че тоя си прави каквото иска. И емигрантите пак ни налазиха, а при бай Тошо нямаше емигранти. За какво ли тоя Бойко ходеше при Ердоган???!!!. Да живее Славчу при него всичко е песни, танци и ма йтап с успелите българи.

Действат като по команда, спускат заповедите на едно говедо а след това всички офци като видят почват да блеят в същия тон. Елементарно. Истината е, че няма никакви случаи и никави делти, епсилони и пр.

Живейте си живота и не се поддавайте на това да ви контролират по всевъзможни начини. Бас държа, че на никой не му пука за Ковид и никой не спазва малоумните мерки за маските

Само Реал Мадрит

При бай Тошо ние бяхме емигрантите ;-)

Чалгари, харесва ли ви промяната?!

Каква обстановка бе? Кръчмите се пръскат, плажа е фул, дупе до дупе, магазините гъмжат, дискотеките трещят....., ама викате и парата да тече, а!? Лош бил Боко, прост бил, а вие умни хитреци...., на хората им е все тая как ще ги крадат, с простащина или с любезности, всички сте уродливи по рождение, аман!

и с НОЩ И БЕЗ НЕГО,ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА СА ДЛЪЖНИ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАПОВЕДИТЕ !!И ТИЯ СА КАТО ОНИЯ И СЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ БЪДАТ КАТО ТИЯ,Е*БЕТЕ ИМ МАЙКАТА !

Държавата се управлява със заповед на някакъв министър масон.Това не е ли противоконституционно? Отговорът според мен е да.Няма никакво основание за обявяване на епидемия в момента.Заболелите са под 0,1%. На какво основания удължихте мерките другари комунисто-масони.Услажда ви се май а???

Хареса ни , а на тебе тиквичке ?

А добро утро!

Айде бе, новите варвари нали щяха да разгонят фамилията на щаба, нали пандемията не била реална, а само било да се контролират и ограничават хората. Защо не отменят пандемията или просто лъгаха хората с цената на здравето им?

Кой ми се смее сега?! Пуснете си Химна на Работниците - Националният Химн на Китайската Комунистическа Империя - на Олимпиадата, пардон, КОВИДиата, звучи всеки ден!

Тия в миниетстерския съвет явно получават непрекъснато спам за удължаване на...

Всеки иска да ми пази гъза, като ми го забие четвъртит.. АМАН!

Точно така, на плажа хората са задник до задник, няма къде да се разминеш. Заболеваемостта е ниска, а те удължават епидемичната обстановка

Кой не Скача е Червен! Вече 2 години от Живота ви си заминаха, а как върви и поне още 2 ще си заминат - няма кой да ви ги върне!!

Да ви е@а майката, ама от сърце ви го казвам, Доктор Менгеле и Гьобелс ряпа да ядат. Ама ще дойде Видов ден и за вас, мръсни садисти!!!!!!!!!!!!!!!

Правилната позиция на умният и можещият министър на здравеопазването, след извършване на всички необходими действия, би трябвало за бъде: Отменяме всички ограничения, въведени от предходното управление на министерството, защото: 1. Сме създали необходимата организация за действие в болничната, доболничната и спешната помощ при повишаване на заболеваемостта; 2. Сме осигурили необходимото количество ваксини от всички одобрени видове и по този начин сме дали възможност всеки да се погрижи сам за себе си по единствения ефективен от медицинска гледна точка начин. Хората и бизнесът очакваха това, а получиха още една порция от идиотщините, с които ни заливаха предишните, само че планирани, а не ад-хок ...

Без бой няма да пуснат кокала! Време е за отпор! Не може да си играят така с хората! Ще продължат завинаги с тея идиотизми! CDC отказва да изпозлва ПЦР-а, защото дава 80% false-positive! А тея тука още драпат да държат тази "обстановка"! Изроди! Време е за стачки, метежи и бунтове!

Като ти харесва, лапай шланга и се потапят

Не сме и очаквали друго. Паричките капят, правата ти отиват в коша за боклук. Медийно-корпоративното плашило работи на пълни обороти. Далавера отвсякъде.

докато Бледоликите се Борят с Уханският Кашлюк, Китай Утрои Милионерите си, Удвои Милиардерите си, Прати Успешно Сонда на Марс и отбеляза Икономически растеж от 18%...

kgoranov

Тази лъжа (че спират PSR Тестовете ) от къде я измисли ?

Г-да Изродите мърсни!, Защо лъжете бе? Къде пише, че CDC отказва PCR заради 80% false positive? А даваш ли си сметка, че в такъв случай починалите от вируса са не 2, ами 10% от заразените?

да не мислиш, че някой ще ти свърши работата?

Не чакай някой да ти дава информация!

Стойчо да стане шеф на Ковид болницата.

И двамата сте абсолютно прави, преди десетина дни бяхме на море със приятелката ми и детето ни и хората са г.з до г.з, нямаше къде да се разминем и много трудно се намираха шезлонги, те тръгнали за епидемия да ми говорят...

Извънредната обстановка трябва да продължи по една-единствена причина: Всички допълнителни пари, които се отпускат на пенсионерите и на бизнесите са във връзка с извънредната обстановка и борбата с вируса. Ако се прекрати инвънредността, всички тези пари ще трябва автоматично да отпаднат, докато няма редовно правителство и решение на парламента по тези въпроси. Служебните го обясниха това преди 2 месеца, ама кой ти помни в далечното минало.

Аз се боцнах 2 пъти с Пфуйзер. Някой да знае къде има 5G-антена, за да се ъпдейтна за делта-версията? хи-хи

Предложения за промяна?

Може ли да попитам ......? Пак ли старото правителство е виновно? Нали хората на Президента дрънкаха сумати глупости, докато бяха по протестите. Сега, като взеха властта защо не е по-различно? Защо още има извънредно положение? Защо заразата се усилва? Нали беше манипулация на ГЕРБ? КОЙ ще ви е виновен сега? КОЙ?

И на какво основание сме извънредни? Може би, че само 16% са приели отровата?

Г-н Матеевич, Това са грешни схващания. В света няма болнична и доболнична помощ, която да се справи с такова повишение на заболеваемостта. Наличието на ваксини не променя факта, че човешкият живот е по-ценен от еуфорията, която човек изпитва при повод да каже на ближния "казах ли ти какво ще стане".

за жалост CDC спира само един от pcr тестовете си, но това далеч не разсейва съмнението по тях - главно: - пср теста не казва дали си болен - пср теста е податлив на фалшиво позитивни резултати поради шум като се приложат много ct cycles и наглостта е, че на базата на всички тези проблеми се взимат решения за локдаун, пропаганда за генна терапия

Налагащите лудостта срах от ковида и мерките, трябва накрая да бъдат изправени пред съд и част да получат доживотен затвор без право на замяна. Починали от ковида не се броят в България и реалната смъртност едва ли има и 2 хиляди човека. Но какво докараха и като смъртност. С нелечението на други болести. Неходенето на прегледи. Отлагането на операции. Грешното лечение. Психозата със самоубили се. Дебелеенето в къщи и най-голямата сърдечна смъртност. Изкуствено сринатата икономика. Безработицата. И така нататък. За една година (не календарна, а от среда до среда), умрелите повече спрямо предната такава година са над 36 хиляди! Това по статистика от НСИ. Дори да си сляпо вярваш и да припишеш всичко на ковида (което е абсурд), то това пак е тотален провал и в пъти повече изкарвана смъртност от в други държави. 1/3 повече умрели за година (не календарна). Къде ни е прокуратурата? Дори всичките им заповеди за "епидемичната обстановка" съдържат лъжа, основаващи се на решение номер 325 на министерски съвет от 14 май 2020г. за "епидемичната обстановка", когато на тази дата няма събиране на министерски съвет. Всичко е решено на предният ден, ден преди да влезнат в сила законите. Това защото щеше да се получи дупка с извънредното положение, изтекло на 13 май 2020г., докато се съберат на следващ ден и мине процедурата. Едно от многото неща които не съобразиха. Но прави решената тогава "епидемичната обстановка" незаконно - при липсващ на деня действащ закон за това. Прави заповедите да са документи с невярно съдържание - лъжата от кога е. Както и основаващи се на нещо което няма на тази дата и на нещо което е незаконно.

Защото не им е изгодно и ще си изгубят всички спечелим парички, затова не я отменят. Единственият начин са протести

Пълни Шепи - Продължава!

Отзад я търси антената !

Далаверата е на лекарите ! Плащат им без да работят колкото януари 2020 г !

Ами айде стига глупости. Това го правиха и предишното правителство. С какво тия са по-различни. Ама нали са от “нашите” за тях може. Оставка!!!

В България ваксинирани са тези, на които са поставени задължителните имунизации. 16% са участващите в експеримента с биохимичната субстанция, която се тества като ваксина против SARS-Cov-2 и за сега много неуспешно, защото участниците освен, че се заразяват се и разболяват.

И как да го тълкуваме това? Че китайците се справиха с ковид? Те да не живеят на друга планета?! Или че заложиха на икономиката без оглед на ковид? Вие вярвате ли, че в Китай няма ковид??.....?