17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изявения русифилистик и руски агент - стефчо още и набеден академик

напоследък напъните на русолюбците за възстоановяване на българоруската дружба добиват странни измерения

Никакво пипане на руините. Който иска полет на фантазията да строи на частна земя.

Щом Воденичарката е на чело, нищо няма да стане. Той е там да спъва, да пречи. За да нямаме нещо велико, нещо значимо. Иначе ще засенчим угрофините и те ще разберат що за нищожества са. И от къде са получили четмо и писмо, език и религия.

А юртата на Аспарух кога ще възстановят ? Или нямат ярешки кожи :)

ще "възстановьват" алтайски шатри....вместо наследието на Великия Рез, Одрис, Терес, ГЕТА, ТомиРис, Флавий Котис, императорите-българи Галерий, Максимус, ГЕТА и Капитала, Константин и Консанциите, Юстин и Юстиниан, Лъв Бесът...СамБат Кой, племенникът му кънязъ ЕспереРих, синът му кънязъ ТелецРих, княза БойРис....

ГЕТА и Каракала

Тези автохтонни хипотези са нещо сериозно и напълно пренебрегвано в нашата ужнаука ужистория. Надставката АРИХ не е обяснена до сега от славяно-българската теория която пък много се клати ту на изток , ту на запад според политическите отношения с Русия и т.н. Тва с трите народа не го вярвам за сега. Траки, славяни и прабългари. Просто ми е много скалъпено, което не прави автохтонната хипотеза водеща явтоматично. С две думи нищо не трябва да се пипа. Ако е стена и порта по-може, но духовно средище не. Щото не знаем на кого е. На българите - ама кои. Тези дето са славяни пък взели да се наричат българи щото така или тези дето са българи и като набили Константин 4ти, а после и арабите щото явно били достатъчно многобройни взели, че си изгубили езика щото пък били малобройни и взели та се претопили у някакво славянско море , което странно как като цяло море нищо не е оставило като археология да го докаже и отличи, че го е имало и тем подобни.

Воденичката що не се оттегли вече от сички тия патриотично-беленски напъни и да си харчи академичната добавка към пенсията, колкото дупетатска заплата (всеки месец от бюджета на БАН). Също така не е ясно и къде в случая е друг един "интелекуалец" на повикване (демек от ескорта ;) - пиарчето на ония, дет беха направили пътя край Своге .. Изобщоо .. Време заделно! :( ):

От какъв зор?! Там никой не живее, кой ще се черкува? Кат толкова църква им се строи да построят където има нужда!

а дано ма надали?!