Коментари - Петокласник удари учителка, брат му нападна охранителя | Днес.dir.bg

Петокласник удари учителка, брат му нападна охранителя

12-годишно момче, петокласник в СУ „Н. Й. Вапцаров” в Царево, е ударило учителка в час, а по-късно брат му нападнал охранителя.

Обратно в новината

Коментари - Петокласник удари учителка, брат му нападна охранителя | Днес.dir.bg

Коментари

Банда ученици начело с русоляво момче с червено яке и бели маратонки преследва и тормози хора в горния край на кв.Триъгълника.

Въпросният примитив /подчовек/ сега е нужно да се вкара в ареста и да му вкарат шутове докато му смелят вътрешностите напълно , ако го пожалят ще оформят бъдещ рецидивист.

Не се ли върне режимът на образование в училищата както преди 1989 година България ще се самоунищожи сама ...Това е самата истина и единственото правилно решение.

Цигани , цигани ,цигани ,90% от негативните новини , а те са преобладаващи са свързани с циганската престъпнос.Там изнасилили бабичка , а като допълнителна екстра я убили ,там пребили възрастно семейство за 5 лева ,на друго място след като секли незаконно дърва ,взели ,че нападнали горските.Все циганите ,мръсни ,крадливи ,миризливи.Става досадно .Разбираемо ,че са любимата сива маса на сивите депутати ,защото са продажни и едните и другите ,но те няма и не са работили никога за икономиката на страната.

Не е вярно ,че е извън темата и съдържа спам.Няма да прилагате ваште юдо-масонски критерии

в мафията няма изискване за образование и диплома ,само да си верен на винету !

Не знае каква беля го чака с Красимир Кънев... В това отсъствие на държава...

Виновниците за това състояние на държавата трябва да бъдат избити,но понеже същите виновници са главните поръчители на всички показни убийства в страната,то затова измежду тях няма нито един разстрелян!

Болен здрав носи... както винаги под зурната не ЕС-есовските тъпанари. Думкат бюджета за наша сметка, като че ли сме тъпани.

Скоро ще е нужен нов български тълковен речник. На крадците, побойниците, убийците и подобни им казват "уязвими социални групи". А на битите и малтретираните как да им викаме! Те са от най-простата социална група. Учат и работят до откат, безправни, безгласни, бият ги, газят ги, с една дума роби!

има дума за нас. гои. така ни наричат онези неверници и продатели на Христа си, които насаждат тази антихристка система.

При 80 % дебили така ще е.

като са от уязвими социални групи, нека "филатропа" сорос да се бръкне и за тях, а не само за джендърските си кресливци и лицемери. според една статистика, само 0.3% от събираните помощи за циганите стигат до тях- крайният продукт на системата. всичко останало се изтича по разни "благородни" канали от които смучат всякакви пищящи за правата им да не им се отнема неграмотността и "особеностите" на циганите, че инак те, техните адвокати и еспч стават напълно излишни.

ми тъпанаря Вълчев ко речи? или пак се опита да гледа умно?

...нагли, самонадеяни и озверели човекоподобни, изискващи право на заплати, без да полагат труд, изискващи помощи по болест, без да са болни, детски за деца, които играят с прасетата на улицата, и майчински помощи за жени с инстинкти на улични кучки... Мигар не е прав В. Симеонов?

"И двамата братя са от уязвими социални групи" Баш са си неуязвими те, ами - ни закон ги лови, ни болест, нищо!

другарката цачева или някой друг апологет на арменския поп няма ли да ни представи сериозни статистки за пострадалите лекари/лекарки и учители/учителки. или тези статистики са неудобни за бхк, понеже това са просто ценностите на този електорат. тези ценности, които не се отличават особено от евроатлантическите ценности.

Проблемът с циганите има много лесно решение! Като в Италия. Там циганите са социална прослойка, която няма италианско гражданство. Нямаш италиански паспорт, нямаш и право да гласуваш. Лесно решение. Само че, в този случай ГЕРБ ще останат без електорат. Как ще печелят избори по много пъти? Сега е лесно; оставяш циганите безнаказано да си правят каквото искат, не ги притесняваш и те гласуват за теб. Когато обаче нямат право на глас по избори,вече нещата са други. Бирата и кебапчетата мигновено ще изчезнат.

Много си заблудена овца.Я си спомни Евророма с Цв.Кънчев и другите цигански партиики в коя коалициика бяха.Не бяха ли дружки с бесипето?

А разлика къде видя? Хвани едните, удари другите.

Партията на Касим Дал и Корман Исмаилов беше в Реформаторския Блок при Борисов 2. Тогава тези ислямисти с кои бяха дружки? За тях нещо да кажеш?

Какво значи "уязвими социални групи"? За роми ли става въпрос, или да?!Вчера мъж и жена от плевенското село Дисевица, извадили коловете от оградата и пребили двама полицаи, които в момента са в болница. И какво правим?Този етнос докога ще си позволява такива изпълнения? Кога ще се научат да спазват законите?Полицаите не предприемат нищо, защото после те ще излязат виновни. В САЩ за такова нещо ще им стрелят при самозащита и на полицаите копче няма да им кажат! ЗАЩОТО ПОЛИЦАЯТ Е СИМВОЛ НА ДЪРЖАВНОСТТА! ТОЙ Е НЕПРИКОСНОВЕН! ПОСЕГНЕШ ЛИ НА НЕГО ПОСЯГАШ НА ДЪРЖАВАТА! Нашите дървеняци кога ще го научат това?!

Стига с тоя САЩ! Ние сме в ЕС и НАТО.

Още по-зле! Уж сме в Европейският съюз и НАТО, а някои наши сънародници продължават да не спазват законите на страната! Щом сме в тези общности , защо няма законност? Какво ме грее мен, че сме там когато в България, масово не се спазват законите, и то не само от ромите!

не бе бате става дума за цигани бе бате мангали

даржавату има нужа от матрял за сапун и ша заработа верила маи скору

Днес сутринта по Радик дарио в едно предаване финансирано от "Америка за Бойко" се възмущаваха, че медиите съобщили етноса на убийците от Варна. Това било недопустимо и варварско!

Явно трябва да отваряме газовите камери.

FuckTheEU

Браво, бъдещето на българия успешно попива евроатлантическите ценности!

Докога ще се търпят изродчетата? Мръсно пуберче, даже още не е и такова. Затова ли им подхвърлят 6-700 лв. да ги бият, псуват и малтретират, дяа издевателстват и една по една да мрат без време? Няма училищен вход без некролози на починали учителки. Продължавайте все така с правата на детенцето докато дойде и вашия ред, но вече ще са на по 25-30 г., напълно оформени аутсайдери и мутри и няма да се мине само с един шамар.

заради тия приобщените хиляди деца са лишени от нормален педагогически процес,учителят трябва да се занимава само с тарзанчетата,които са и безкрайно нагли

Каква била причината за агресията ли? Ами причината е ,че никой досега не им е набивал канчетата на двамата братя! Ако още първият път като е изпсувал, е изял един тлъст шамар, нямало е да се стигне до там да удря учител...А ако сега и двамата не ги наритат подобаващо - бъдете сигурни, че някой път ще ги четем за по-страшни престъпления и тогава пак някой малоумник ще се пита защо така станало....

Държавата е БЕЗСИЛНА! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД УЗРЯВА МНОГО БАВНО. ОТКОГА ТРЯБВАШЕ ДА ИМА ГРАНДИОЗЕН ВСЕНАРОДЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАГЛИТЕ ЦИГАНИ. НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЕТО РАЗЧИТА НА ТЕАИ ПАРАЗИТИ ЗА ИЗБИРАТЕЛИ. МОМЕНТАЛНО СПИРАНЕ на СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ, ЛИШАВАНЕ от БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ, МАЙЧИНСТВО, ДЕТСКИ НАДБАВКИ...!!! Иначе......... ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ...НА ПРОТЕСТ !!!

а бе ще се сетите за баи тошовото време ама ще е мнооого късно ... по добре е да караш москвич , да имаш работа и да се прибираш ти и децата ти спокоино по всяко време на денонощието !!

Не закачайте бъдещите ми гласоподаватели.

Докато за това племе има само привилегии и държавни помощи то те ще бият, ще убиват /циганета убиха варненския клошар/, ще крадат ще чупят по обществени места и какво ли още не. Но нали това са "ИЗБИРАТЕЛИТЕ" на просташката партия, която получава милиони лева субсидия и после им плаща да я избират.

Защо циганите нямат държава? Ами много просто-няма държава само от престъпници! "Уязвими малцинствени групи?!" Че то в нашето джендърско общество май българите са най-уязвимата група...Гледайки сводките на МВР. И не вдянаха ли най-накрая-не се учи туй-що не ще да се научи, както и не се гаси туй-що не гасне!

толкова много бля-бля! ТВЪРД КУРС! ЗАКОН! ЛИШЕНИЯ ОТ ВСЯКАКВИ ОБЩЕСТВЕНО-СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ! НЯМА циганин-партизанин или революционер! ИМА само циганин - НАРУШИТЕЛ и ПРЕСТЪПНИК! ЗАТОВА - ТВЪРДА РЪКА с ТВЪРДИ ЗАКОНИ! Продължават даже в 21 век да произвеждат неграмотници - бъдещи безработни КРАДЦИ, лежащи на НАШ ГРЪБ! ИЛИ НАС, ИЛИ ТЯХ! ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ИЗБИРА!

като учениците вече имат само права, а даже и не знаят какво е това задължения, уважение към възрастните хора, уважение към учителите. А правилото ученик да не може да повтаря клас от 1 до 4 клас е най-големият /засега/ абсурд, който доведе до това четвъртокласници да не познават буквите. Но финансирането за образованието си върви...

А правилото,че ученика не може да се изключва ,само задължително се премества в друго училище .Само то досега е дало на държавата над 200 000 полуграмотни и неграмотни за последните 15 години!

КАКВО ДЪРЖАВНО БЕЗСИЛИЕ! ОТ ИЗТОЧВАЩИТЕ ДЪРЖАВНАТА КАСА! И......Държавата е БЕЗСИЛНА! МОМЕНТАЛНО СПИРАНЕ на СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ, ЛИШАВАНЕ от БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ, МАЙЧИНСТВО, ДЕТСКИ НАДБАВКИ...!!! Иначе......... ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ...НА ПРОТЕСТ !!!

помощи за дърва или ... за огрев, ток.... Недопустимо е ПОДИГРАВКА с Държавата! Ние, Данъкоплатците и ОЩЕТЕНИТЕ от Държавни Грижи НЕ СМЕ ЗА ПОДБИВ, ако Правителството е съгласно да се дупи на циганските си Избиратели-престъпници!

Storen

С протести не стават тези работи. Не и в България, където традиционно се гласува за "по-малкото зло" без значение какви ги върши, защото иначе "няма за кой" или ще дойде Доганя. Ако недоволните граждани обещаят да се закълнат публично, че никога повече няма да гласуват за партията която в момента е на власт и не изпълнява волята им, ви обещавам, че много бързо ще видите промените които искате.

насилил, а и охранителят е жив - пълно щастие; все пак мон трябва да уволни тази учителка

какви наказания ?На учителите им е забранено вече 2 години да гонят от час всеки които руши дисциплината,проваля часа и пречи на другите,защото ще му причинят стрес? КАКВО ОСТАВА ЗА ДРУГИ?

Нео либерализма и безхаберието на държавното управление, особенно на средно ниво и в малките градчета роди свободията във възпитанието на 2 поколения. Тези резултати ще се преодолеят много трудно, ако изобщо е преодолеят и зачитането на Учителя бъде издигнато на необходимата висота.

Storen

Чули сте че неолиберализъм е лоша дума, но май не сте наясно какво точно означава.

Ами малките гледат от батковците какво прават, батковците от чичковците, те гледат какво става в държавата и така....

А Боце се дърви и дуе в Давос какъв велик държавник е! На кого си премиер бе, мутрафон? Не виждаш ли, че сме по-зле и от Индия, защото там поне има касти и ако посегнеш на човек от по-горна каста си свършен!

Vinetou

Браво на кмета! Когато управленците (кметове, министри ...) застанат зад изпълнителите (учители, лекари, полицаи ...), тогава ще се оправим. Някои хора от "уязвими социални групи" трябва да разберат, че тук има държава. А, дано!

Когато в училищата отново се върнат наказанията и за побой над учител - веднага изключване ... нещата ще се променят. Браво на кмета на града, че застава зад училището. Кога от Министерството на образованието ще разберат, че с този делегиран бюджет ни вързват ръцете и учениците се качиха на главите ни. Станахме за смях, срам и позор пред обществото.

Е, няма такъв народ! Циганите го крадат, бият, убиват, а той не роптае. Няма по света такива мазохисти! Търпи и изглежда, че му е приятно!

Не им е приятно, а знаят че няма на кого да се оплачат нещата са изпуснати тотално.Не виждаш ли, че ако някой учител си изпусне нервите наведените медии и НПО-тата ще го разкъсат, а властта се прави на ни чул, ни видял, че идат следващите избори и ман.галите пак ще им потрябват.

"... изглежда, че му е приятно" ?! Нее! Просто така е политически правилно! Разбираш? Не? Ц-ц-ц-ц-ц ...

Ами като главен защитник им е тиквата ББ, а и полицията е безсилна. А пък ние ако посегнем, ще ни съдят. Трябва държавата да започне да работи за тези, които плащат данъци и сметките на тези паразити. Да им се спрат помощите и да работят като всички нас. Ха дано, ама надали!

Нагла, развилняна, циганска пасмина. Жалко, че не ги смилат от бой, като едно време.

Едно време си отбих от цигани ! И не съжалявам ! Сега съм на 65 и ми е мъка да гледам какво се случва ! Българите не смеят да погледнат циганин в очите ! А държавата се прави на сляпа за престъпленията им ! И това е по волята на господарите на света , чийто слуги са нашите политици !

Коментари - Петокласник удари учителка, брат му нападна охранителя | Днес.dir.bg

Петокласник удари учителка, брат му нападна охранителя

12-годишно момче, петокласник в СУ „Н. Й. Вапцаров” в Царево, е ударило учителка в час, а по-късно брат му нападнал охранителя.

Обратно в новината

Коментари - Петокласник удари учителка, брат му нападна охранителя | Днес.dir.bg

Коментари

Банда ученици начело с русоляво момче с червено яке и бели маратонки преследва и тормози хора в горния край на кв.Триъгълника.

Въпросният примитив /подчовек/ сега е нужно да се вкара в ареста и да му вкарат шутове докато му смелят вътрешностите напълно , ако го пожалят ще оформят бъдещ рецидивист.

Не се ли върне режимът на образование в училищата както преди 1989 година България ще се самоунищожи сама ...Това е самата истина и единственото правилно решение.

Цигани , цигани ,цигани ,90% от негативните новини , а те са преобладаващи са свързани с циганската престъпнос.Там изнасилили бабичка , а като допълнителна екстра я убили ,там пребили възрастно семейство за 5 лева ,на друго място след като секли незаконно дърва ,взели ,че нападнали горските.Все циганите ,мръсни ,крадливи ,миризливи.Става досадно .Разбираемо ,че са любимата сива маса на сивите депутати ,защото са продажни и едните и другите ,но те няма и не са работили никога за икономиката на страната.

Не е вярно ,че е извън темата и съдържа спам.Няма да прилагате ваште юдо-масонски критерии

в мафията няма изискване за образование и диплома ,само да си верен на винету !

Не знае каква беля го чака с Красимир Кънев... В това отсъствие на държава...

Виновниците за това състояние на държавата трябва да бъдат избити,но понеже същите виновници са главните поръчители на всички показни убийства в страната,то затова измежду тях няма нито един разстрелян!

Болен здрав носи... както винаги под зурната не ЕС-есовските тъпанари. Думкат бюджета за наша сметка, като че ли сме тъпани.

Скоро ще е нужен нов български тълковен речник. На крадците, побойниците, убийците и подобни им казват "уязвими социални групи". А на битите и малтретираните как да им викаме! Те са от най-простата социална група. Учат и работят до откат, безправни, безгласни, бият ги, газят ги, с една дума роби!

има дума за нас. гои. така ни наричат онези неверници и продатели на Христа си, които насаждат тази антихристка система.

При 80 % дебили така ще е.

като са от уязвими социални групи, нека "филатропа" сорос да се бръкне и за тях, а не само за джендърските си кресливци и лицемери. според една статистика, само 0.3% от събираните помощи за циганите стигат до тях- крайният продукт на системата. всичко останало се изтича по разни "благородни" канали от които смучат всякакви пищящи за правата им да не им се отнема неграмотността и "особеностите" на циганите, че инак те, техните адвокати и еспч стават напълно излишни.

ми тъпанаря Вълчев ко речи? или пак се опита да гледа умно?

...нагли, самонадеяни и озверели човекоподобни, изискващи право на заплати, без да полагат труд, изискващи помощи по болест, без да са болни, детски за деца, които играят с прасетата на улицата, и майчински помощи за жени с инстинкти на улични кучки... Мигар не е прав В. Симеонов?

"И двамата братя са от уязвими социални групи" Баш са си неуязвими те, ами - ни закон ги лови, ни болест, нищо!

другарката цачева или някой друг апологет на арменския поп няма ли да ни представи сериозни статистки за пострадалите лекари/лекарки и учители/учителки. или тези статистики са неудобни за бхк, понеже това са просто ценностите на този електорат. тези ценности, които не се отличават особено от евроатлантическите ценности.

Проблемът с циганите има много лесно решение! Като в Италия. Там циганите са социална прослойка, която няма италианско гражданство. Нямаш италиански паспорт, нямаш и право да гласуваш. Лесно решение. Само че, в този случай ГЕРБ ще останат без електорат. Как ще печелят избори по много пъти? Сега е лесно; оставяш циганите безнаказано да си правят каквото искат, не ги притесняваш и те гласуват за теб. Когато обаче нямат право на глас по избори,вече нещата са други. Бирата и кебапчетата мигновено ще изчезнат.

Много си заблудена овца.Я си спомни Евророма с Цв.Кънчев и другите цигански партиики в коя коалициика бяха.Не бяха ли дружки с бесипето?

А разлика къде видя? Хвани едните, удари другите.

Партията на Касим Дал и Корман Исмаилов беше в Реформаторския Блок при Борисов 2. Тогава тези ислямисти с кои бяха дружки? За тях нещо да кажеш?

Какво значи "уязвими социални групи"? За роми ли става въпрос, или да?!Вчера мъж и жена от плевенското село Дисевица, извадили коловете от оградата и пребили двама полицаи, които в момента са в болница. И какво правим?Този етнос докога ще си позволява такива изпълнения? Кога ще се научат да спазват законите?Полицаите не предприемат нищо, защото после те ще излязат виновни. В САЩ за такова нещо ще им стрелят при самозащита и на полицаите копче няма да им кажат! ЗАЩОТО ПОЛИЦАЯТ Е СИМВОЛ НА ДЪРЖАВНОСТТА! ТОЙ Е НЕПРИКОСНОВЕН! ПОСЕГНЕШ ЛИ НА НЕГО ПОСЯГАШ НА ДЪРЖАВАТА! Нашите дървеняци кога ще го научат това?!

Стига с тоя САЩ! Ние сме в ЕС и НАТО.

Още по-зле! Уж сме в Европейският съюз и НАТО, а някои наши сънародници продължават да не спазват законите на страната! Щом сме в тези общности , защо няма законност? Какво ме грее мен, че сме там когато в България, масово не се спазват законите, и то не само от ромите!

не бе бате става дума за цигани бе бате мангали

даржавату има нужа от матрял за сапун и ша заработа верила маи скору

Днес сутринта по Радик дарио в едно предаване финансирано от "Америка за Бойко" се възмущаваха, че медиите съобщили етноса на убийците от Варна. Това било недопустимо и варварско!

Явно трябва да отваряме газовите камери.

FuckTheEU

Браво, бъдещето на българия успешно попива евроатлантическите ценности!

Докога ще се търпят изродчетата? Мръсно пуберче, даже още не е и такова. Затова ли им подхвърлят 6-700 лв. да ги бият, псуват и малтретират, дяа издевателстват и една по една да мрат без време? Няма училищен вход без некролози на починали учителки. Продължавайте все така с правата на детенцето докато дойде и вашия ред, но вече ще са на по 25-30 г., напълно оформени аутсайдери и мутри и няма да се мине само с един шамар.

заради тия приобщените хиляди деца са лишени от нормален педагогически процес,учителят трябва да се занимава само с тарзанчетата,които са и безкрайно нагли

Каква била причината за агресията ли? Ами причината е ,че никой досега не им е набивал канчетата на двамата братя! Ако още първият път като е изпсувал, е изял един тлъст шамар, нямало е да се стигне до там да удря учител...А ако сега и двамата не ги наритат подобаващо - бъдете сигурни, че някой път ще ги четем за по-страшни престъпления и тогава пак някой малоумник ще се пита защо така станало....

Държавата е БЕЗСИЛНА! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД УЗРЯВА МНОГО БАВНО. ОТКОГА ТРЯБВАШЕ ДА ИМА ГРАНДИОЗЕН ВСЕНАРОДЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАГЛИТЕ ЦИГАНИ. НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЕТО РАЗЧИТА НА ТЕАИ ПАРАЗИТИ ЗА ИЗБИРАТЕЛИ. МОМЕНТАЛНО СПИРАНЕ на СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ, ЛИШАВАНЕ от БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ, МАЙЧИНСТВО, ДЕТСКИ НАДБАВКИ...!!! Иначе......... ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ...НА ПРОТЕСТ !!!

а бе ще се сетите за баи тошовото време ама ще е мнооого късно ... по добре е да караш москвич , да имаш работа и да се прибираш ти и децата ти спокоино по всяко време на денонощието !!

Не закачайте бъдещите ми гласоподаватели.

Докато за това племе има само привилегии и държавни помощи то те ще бият, ще убиват /циганета убиха варненския клошар/, ще крадат ще чупят по обществени места и какво ли още не. Но нали това са "ИЗБИРАТЕЛИТЕ" на просташката партия, която получава милиони лева субсидия и после им плаща да я избират.

Защо циганите нямат държава? Ами много просто-няма държава само от престъпници! "Уязвими малцинствени групи?!" Че то в нашето джендърско общество май българите са най-уязвимата група...Гледайки сводките на МВР. И не вдянаха ли най-накрая-не се учи туй-що не ще да се научи, както и не се гаси туй-що не гасне!

толкова много бля-бля! ТВЪРД КУРС! ЗАКОН! ЛИШЕНИЯ ОТ ВСЯКАКВИ ОБЩЕСТВЕНО-СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ! НЯМА циганин-партизанин или революционер! ИМА само циганин - НАРУШИТЕЛ и ПРЕСТЪПНИК! ЗАТОВА - ТВЪРДА РЪКА с ТВЪРДИ ЗАКОНИ! Продължават даже в 21 век да произвеждат неграмотници - бъдещи безработни КРАДЦИ, лежащи на НАШ ГРЪБ! ИЛИ НАС, ИЛИ ТЯХ! ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ИЗБИРА!

като учениците вече имат само права, а даже и не знаят какво е това задължения, уважение към възрастните хора, уважение към учителите. А правилото ученик да не може да повтаря клас от 1 до 4 клас е най-големият /засега/ абсурд, който доведе до това четвъртокласници да не познават буквите. Но финансирането за образованието си върви...

А правилото,че ученика не може да се изключва ,само задължително се премества в друго училище .Само то досега е дало на държавата над 200 000 полуграмотни и неграмотни за последните 15 години!

КАКВО ДЪРЖАВНО БЕЗСИЛИЕ! ОТ ИЗТОЧВАЩИТЕ ДЪРЖАВНАТА КАСА! И......Държавата е БЕЗСИЛНА! МОМЕНТАЛНО СПИРАНЕ на СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ, ЛИШАВАНЕ от БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ, МАЙЧИНСТВО, ДЕТСКИ НАДБАВКИ...!!! Иначе......... ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ...НА ПРОТЕСТ !!!

помощи за дърва или ... за огрев, ток.... Недопустимо е ПОДИГРАВКА с Държавата! Ние, Данъкоплатците и ОЩЕТЕНИТЕ от Държавни Грижи НЕ СМЕ ЗА ПОДБИВ, ако Правителството е съгласно да се дупи на циганските си Избиратели-престъпници!

Storen

С протести не стават тези работи. Не и в България, където традиционно се гласува за "по-малкото зло" без значение какви ги върши, защото иначе "няма за кой" или ще дойде Доганя. Ако недоволните граждани обещаят да се закълнат публично, че никога повече няма да гласуват за партията която в момента е на власт и не изпълнява волята им, ви обещавам, че много бързо ще видите промените които искате.

насилил, а и охранителят е жив - пълно щастие; все пак мон трябва да уволни тази учителка

какви наказания ?На учителите им е забранено вече 2 години да гонят от час всеки които руши дисциплината,проваля часа и пречи на другите,защото ще му причинят стрес? КАКВО ОСТАВА ЗА ДРУГИ?

Нео либерализма и безхаберието на държавното управление, особенно на средно ниво и в малките градчета роди свободията във възпитанието на 2 поколения. Тези резултати ще се преодолеят много трудно, ако изобщо е преодолеят и зачитането на Учителя бъде издигнато на необходимата висота.

Storen

Чули сте че неолиберализъм е лоша дума, но май не сте наясно какво точно означава.

Ами малките гледат от батковците какво прават, батковците от чичковците, те гледат какво става в държавата и така....

А Боце се дърви и дуе в Давос какъв велик държавник е! На кого си премиер бе, мутрафон? Не виждаш ли, че сме по-зле и от Индия, защото там поне има касти и ако посегнеш на човек от по-горна каста си свършен!

Vinetou

Браво на кмета! Когато управленците (кметове, министри ...) застанат зад изпълнителите (учители, лекари, полицаи ...), тогава ще се оправим. Някои хора от "уязвими социални групи" трябва да разберат, че тук има държава. А, дано!

Когато в училищата отново се върнат наказанията и за побой над учител - веднага изключване ... нещата ще се променят. Браво на кмета на града, че застава зад училището. Кога от Министерството на образованието ще разберат, че с този делегиран бюджет ни вързват ръцете и учениците се качиха на главите ни. Станахме за смях, срам и позор пред обществото.

Е, няма такъв народ! Циганите го крадат, бият, убиват, а той не роптае. Няма по света такива мазохисти! Търпи и изглежда, че му е приятно!

Не им е приятно, а знаят че няма на кого да се оплачат нещата са изпуснати тотално.Не виждаш ли, че ако някой учител си изпусне нервите наведените медии и НПО-тата ще го разкъсат, а властта се прави на ни чул, ни видял, че идат следващите избори и ман.галите пак ще им потрябват.

"... изглежда, че му е приятно" ?! Нее! Просто така е политически правилно! Разбираш? Не? Ц-ц-ц-ц-ц ...

Ами като главен защитник им е тиквата ББ, а и полицията е безсилна. А пък ние ако посегнем, ще ни съдят. Трябва държавата да започне да работи за тези, които плащат данъци и сметките на тези паразити. Да им се спрат помощите и да работят като всички нас. Ха дано, ама надали!

Нагла, развилняна, циганска пасмина. Жалко, че не ги смилат от бой, като едно време.

Едно време си отбих от цигани ! И не съжалявам ! Сега съм на 65 и ми е мъка да гледам какво се случва ! Българите не смеят да погледнат циганин в очите ! А държавата се прави на сляпа за престъпленията им ! И това е по волята на господарите на света , чийто слуги са нашите политици !