17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... кой ще ДАРИ парички за ОГРАМОТЯВАНЕТО НА ДЖУРНАЛИСТКАТА НА ПИСАЛА ТАЗИ СТАТИЯ ? Или никой не е в състояние да дари ТОЛКО МНОГО СРЕДСТВА ?

визирам изречението: "...В този ден тя е предизвикана от да прави само добрини..."

Понеже незнайно защо триете, ще го повторя. И имайки предвид, какво сте изтрили .... за кого точно работите всички вие, дирци? На една заплата... Да сте чули милиардерите тук да правят нещо подобно. Дори минимален жест към някой в нужда?

Голямо БРАВО! Учителка ПО ПРИЗВАНИЕ изнася ЖИТЕЙСКИ урок по СЪПРИЧАСТНОСТ.

Радвам се ,че има и благородни хора в България !

Това не е добра новина, това е лоша новина... че се налагат такива саможертви и липсва система. Това е галене на андрешковщината у българина,която за съжаление е доста.

А ония калъф искаше да си даряваме заплатите за войната.

Учителите са хора, на които най-малко трябва да се дават пари... Първо, работят по половин ден, имат 3 месеца ваканция... Къде го има това?!?! Второ, то се вижда каква им е работата... Резултатите от образованието ни са меко казано плачевни... Трето, ако бяха кадърни наистина, щяха да работят нещо много по-престижно от това да приказваш едни и същи неща 40 години на хора, които знаеш, че никога няма да имат нужда от онова, което си им казал... И не на последно място: е ,хайде стига бе, кой иска да стане учител в днешно време?!?!?!

Доста простотия си излял. Ролята на учителите е доста важна. Хората ще искат да стават учители, когато заплатите им не са на това ниво. Има много свестни хора измежду тях и тази статия е един пример за това.

Как така за другите деца има, а за моето няма??

Доста неуместен опит за ирония. Дори е цинично.

Най-после нещо хубаво! Браво на момичето, хубава и свястна!

Това не е учителка, това е будителка! Браво!