24 г. затвор за студента, заклал учителката си

На 24 години лишаване от свобода при първоначален строг режим осъди Окръжният съд в Габрово 22-годишния Светослав Дончев, който уби учителката в Националната Априловска гимназия Снежана Стефанова.

Обратно в новината

Коментари - 24 г. затвор за студента, заклал учителката си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За една жена толкова години са много! Женския живот струва по-малко от 5 години!

Как му признават чисто съдебно минало, когато две, пак негови учителки свидетелствуват ,че преди две години ги е нападнал със сексуални намерения ? Аз нищо не разбирам,признавам си.

съдебно минало, означава, че не е осъждан, а не че не е извършвал престъпления. Учителките е трябвало да го съдят, а не да се срамуват.

Eдно животно би разбрало повече! 3а тоя мръсник е нужно доживотен затвор!

Да е вменяем, да е вменяем, колко да е вменяем? Младо момче - студент, който трябва да ходи по партита и да се сношава със себеподобните си, а той тръгнал да иска секс от 58 годишната си учителка. Това да искаш секс от по-възрастни жени и то с авторитета на учителките ти ме плаши малко. Едва ли трябва да съм Фройд, за да схвана Едипов комплекс и подсъзнателно желание за сношение с мистичната, властна мама - поведение водено от нагона. Иначе е вменяем!!!

За съжаление има и други такива на свобода...

смятам,че присъдата му е дори малка!Извратено животно такова!Накъде отиваме,хора?!Какво става?!

Ми то от адвокат какво да очакваш ?При тях морални категории няма.Само някакви алинеи и параграфи / като & 22/ и всичко е наред. Дано им дойде до главата да видят тогава как изглеждат нещата.

Пребиването с камъни го пожелавам на твоите роднини от тези, които защитаваш , пък ти живей където пожелаеш / като адвокат сигурно можеш да си го позволиш , за разлика от нас дето искаме справедливост тук и сега/.

Това говедо е за доживотна присъда!

Малко са му.

залко, че няма смартно накаазание за такива изроди. откаде накаде мизерствуващя балгарски народ ще хрантути този изрод 2ч години? такива изроди-изверги не трябва да зивеят. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

само електрически стол сте оправи тези изроди.

Още една присъда срам за правосъдието.В конкретният случай този плаче за доживотна без право на помилване.Всичко друго е подигравка с паметта на убитата.Бог да я прости.

Наистина странни хора. Как може да живеем общество, където на малка фирма ЗА НИЩО могат да друснат минимална глобица 15000, която да се плаща с кървава пот, а пък за зверско убийство да се "плаща" с 5-10-20 годинки излежаване и после шапка на тояга?

Не разбирам какво съдът ви е пак виновен? Дали са му възможна най-високата присъда, при положение че е направил самопризнания. А който иска смъртно наказание и пребиване с камъни да ходи да живее в Иран, примерно.

Представяш ли си, г-н "авокат" - живеем в държава, където максималната присъда е 1/3 човешки живот. Че то всеки изрод би се радвал да се развърти с ножа колкото му душа иска, после да се "самопризнае". И да прекара останалите 2/3 на свобода, все са кяр.

Освен затвора трябва да му отрежат пикалото, защото той ще си продължи "ухажванията". Както разбираме за него това е традиция.

Нека му оставят пикалото, а да му отделят "яйчниците".

Дари

Може и да е вменяем, но има нужда от психиатрично лечение - това гонене на учителки не ми изглежда съвсем нормално

тотално сбъркан народ, заслужава си съдбата

Те там в затвора ще го излекуват, ще го научат и на много други "хубави" нещица, пък като го пуснат ще почне да си отмъщава.До живот му е майката, без право на замяна.

24г- ще излезе от там на 45, ако някой весел президент не го помилва! Ама друго си мисля - добре, съда е присъдил към 330 000 лева на засегнатите, ама как и кога тоя ненормалник ще ги върне!! Никога .... следователно поредната ялова присъда!!

Когато присъдят 24 години - смятай че след ПО-МАЛКО на брой години, когато никой вече не се сеща за случая, ще го пуснат. И тогава за изрода ще започне нов хей Живот.

Малка и несериозна присъда!!!

Съгласен!

А на колко е осъден убиецът на Боби? Или етнотрадициите не са подсъдими?

обясни за Боби и етнотрадициитер моля! Объркахме се вече!