Крадец заплаши с нож и обра учителка пред деца в градина

Крадец, въоръжен с нож, нападна и обра учителка в столична детска градина пред очите на 10 нейни възпитаници.

Обратно в новината

Коментари - Крадец заплаши с нож и обра учителка пред деца в градина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

Баси, детската градина е като секретнен разузнавателен отдел - кодове камери и какво ли не (е, и нарушител). Абе хора, в какъв свят заживхме?! И то в страната с най-много полицаи на глава от населението. Така де, те щели да се отделят в печеливша фирма...

ВРАТАТА била С КОД,но към момента на инцидента НЕ БИЛА ЗАТВОРЕНА. Детската градина НЯМА жива ОХРАНА.

ей сега като плъзнат бежанци и терористи ще стане страшно

Първо това не е "Крадец", а "Грабител", защото това е грабеж. Все пак и да го хванат нищо няма да му направят, защото ще се окаже, че учителката е имала ценности в чантата си в размер на не повече от една минимална заплата. В тази връзка грабежът ще мине като малозначителен. В хода на наказателното производство ако даскалицата предяви иск за нанесени морални щети, съдът я одобри 1 000 лв., я не. Така, че боклукът му с боклук ще продължава да си граби безнаказано, защото ще се окаже, че няма законни доходи или имущество, та и тези 1000 лв. няма да могат да бъдат събрани. Нема такава държава!

И понеже сме овци, родителите на изплашените деца няма да се позаинтересуват кой е бил този олигофрен, и никой няма да му смачка главата.

И който му смачка главата... Жална му майка!!! Ще го лежи, като за човек! :-(

Прав си, брат! Но в тази ши.ана държава рано или късно ще се стигне до "зъб за зъб, око за око"! Изход няма!

Нека да видите какво става, когато се стискате! Когато Ви предложихме да дарите зорноволно по 20-30 лева на месец, вие се дърпахте, а сега вече сами ще ни донесете парите, ама ще бъдат по 40-50...

Досто е важно какво е шега и какво не....и почевето хора са учителки......щото по интерненит и тиливизиата са много отворени..

Една бърза присъда от 15 години затвор ще му е много по мярка.

Който иска България да се оправи от Престъпността,нека направи своя избор като гласува за БСП или АТАКА!!!Иначе няма за какво да се оплаквате.

Ама чакай малко, едните са десни а другите леви, а убежденията на хората? А идеите? Или няма значение.. Ръгай чушки в боба.

Ами така има избор - "левите" за "десните", а "десните" за другите леви...

пълна свинщина! пълно падение! не остана нищо, ама нищо свято, щом и децата не са ценност вече - газим ги, насилие пред тях, нямам думи! не беше ли по-добре да видим новината, когато нападателят е хванат бързо, категорично и светкавично осъден, наказан, изолиран и на практика обезвреден за обществото; сега остава чувството на страх, безредие, объркване как да ги възпитаваме тия деца - да са в постоянен страх от живота, който живеем или да са смели и добри! как пък е възможно за по-малко от един човешки живот толкова да се подменят идеалите на едно общество; толкова тъжно!

Някой от родителите е оставил вратата отворена и това е ежедневие навсякъде. После са силно възмутени, а всъщност те са причината за подобни инциденти.

т.е. по никакъв начин не можеше въпросният изрод да нападне майка с дете извън територията на детската градина; проблемът не е в липсата на охрана, липсата на затворена врата, а в липсата на ограничителни мерки за възникването, проявите и развитието на престъпно поведение и действия; въпросното лайно се е прибрало с чуждата чанта и е разказало в племето си за улова през деня - прагматичен разказ за останалите ловци и чуден модел за малките, които ще тренират с по-безопасни жертви, докато и те достигнат до зрели ловци; цялото племе е наясно, че начинът за прехрана си работи без външни ограничения

да, въоръжен грабеж. МВР ( с най- голяма численост на глава на населението в БГ) го няма никъде.Затова е хубаво да се повъоръжим ( пример- Швейцария.) При въоръжен гражеж , нападател с нож и 10 деца край него директно го гърмиш в главата. Чл. 15 НК- не носиш наказателна отговорност

Учителите и учителките трябва да си носят или бухалка или метална тръба когато отиват или се прибират от работа.

Това е бил любовникът на учителката,а дърпането на чантата е за заблуда,кой знае тази учителка колко мъже ги върти на малкият си пръст,и как се върти като латино въртележка отгоре им:0

Нещо не разбрах -крадец, въоръжен с нож, или циганин, или това обстоятелство не е от значение?

Не знам какъв етнос е бил, но изглежда е бил "невидим". Не е будил подозрение с вида се. То не, че е имало чие подозрение да събуди - нали нямат охранител. Иначе около 17 часа по принцип десетки деца започват да ги прибират от градина и има движение и преобличане пред гардероби и по коридори.

учители и учителки не ходете на работа без бомбички за пръскане на сълзотворен газ !!!

КАКВА ОХРАНА, БЕ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА? НАЛИ ПЛАЩАМЕ НА РОДНАТА ПОЛИЦИЯ ЛУДИ ПАРИ, ЗА ПЕНСИИ, ЗА ОСИГУРОВКИ, ЗА ДРЕХИ, ОБУВКИ И ПЛЮСКАНЕ..... За какъв .....й ще си назначава държавната детска градина и охрана, отново от данъци, отново от нашите пари, от таксите на децата ни? Милиционерите си направиха държава. Евала!

Родната полиция е около Парламента, Министерски съвет и подобни организации. Предпазва "слугите на народа" от нашата прекомерна любов към тях!

Харесвате Америка!? Ето, нравите им, престъпността им , клошарите им,измамите им, се появиха и тук.Доволни ли сте?...Аз НИКАК,НИКАК НЕ съм.Законът на джунглата и никаква социална справедливост....

Това е потресаващо. И за децата и учителите и за цялото общество. Принципно през деня детската градина е добре да е достъпна, но заради такива случаи сега ще трябва всичко да се оключва здраво. Наистина в повечето градини няма охрана, външните врати и а и тези на сградата са отключени особенно през топлото време когато децата са на площадките и влизат и излизат в сградата непрекъснато. Но явно вече е прекалено опасно в нашето общество и ще трябва да се затегне сигурноста.

Общество? Къде го? Предимно егоисти!

В България вече обират яслите и детските градини...

Ами нали преди два дни един мангал се хилеше най -нагло пред телевизията и каза че джебчийството си е нормално занятие,хората да си пазят чантите.

И това е официално кандидат за общински съветник във Варна!!!

Е да, ама не у нас. У нас рязането на части от анатомията за кражба е занятие от времето на хан Крум, а такива животни просто си просят да се прилага спрямо тях.

А това, за което става въпрос е и въоръжен грабеж, за което се полага отстраняване на горния празен крайник на престъпника по хан Крумовите закони.

Къде може да влезе Манго в една детска градина, освен в часа по латино танци!?! Какво да правиш - природа, привличане...

Защо не се интересуват родителите кога ще хванат и накажат престъпника? Другото са глупости - че нямало охрана и т.н. В затвор ли да си превърнем страната? Пък дали да се обърнат към специалисти - тяхна си работа, нека сами решат, да кажат.

Този значи трети ден е навън, по улиците. Влязал в детска градина, скрит зад перде. С нож!

що ли изродите управници и политици, министерствата, администрациите, общините из страната са с охрана, а детските градини, ясли и училища са без охрана? най-ценното не охраняваме, а измета и боклука е под денонощно охрана?

Всяко училище е с охрана. Но и по рота войници да има - както е в щатите, пак могат да станат проблеми. Този крадец е напълно безотговорен човек, без капка морал! За 20 лева и един телефон да стресира децата - такива хора охраната не ги плаши и по-скоро добре, че я е нямало - иначе децата щяха да присъстват на още по-стресиращи и застрашаващи ги сценки.

Тук не е Русия някой за да работи за 200 лева. У нас МРЗ е 380 лева.

Ало, русофоба - разходи се до Русия и виж какъв им е стандарта - сигурно щото заплатите им са по 100 евра и затова руските туристи заляха Европа и света? С такива тъпанари като тебе не можем да догоним Русия - върви се гръмни да помогнеш :)

Супер кеф 190 евро, о-ха-ха-ха, е така се живее на широко, по европейски!

Лелее сняг навалял в градината, а ние даже не сме разбрали, че е валял сняг.

България е страната, в която има най-много полиция на глава от населението и има най- много корупция и не наказана престъпност! Т.Е. разграден двор! Очевидно нещо куца в тази система и на никой не му пука!

Ако хванат изрода,някой мазен съдия ще го пусне под гаранция и след 8-9 години протакане на делото, най-много да го осъдят с условна присъда.

Мутрьо и ГРОБ ви гарантират насилие по всяко време и навсякъде!

Аз пък мразя Петко Шматката, който сигурно по някакъв начин е виновен за случая.

Да се хванем ли на бас, че тази отрепка е циганин?!...

Тоя трябва много да го е закъсал щом е тръгнал да обира учителки.

Знаете ли, че "живата охрана" в детските градини е бизнес на фирма "БУ и заплатата на наетия (обикновено пенсионер) е 200 лв. / месец. С разни хватки на фирмата, може да получи "чисти" около 180 , като за тях седи целодневно прав по над 9-10 часа, а практическата полза от неговото присъствие е условна. Много малко и крайно нуждаещи се хора се задържат на такава "работа". В яасоветв, когато се оставят и взимат децата от ОДЗ-то, при създадената в повечето градини организация, може да влезе всеки и където си поиска...

Видяхте ли бе ако бяхме в САЩ сега щяха всички там да са заклани и изпозастреляни!

Да, а ако бяхме в океана от лайна наречен Северна Нигерия, нямаше да имаме и бежанци...

Няма много връзка ама пак не си прав щото те бежанците там си живеят попринцип...

Дир-а, защо сте пропуснали да ни осведомите, че въпросното животно е от "ромски" произход?

не може в една свободна европейска държава да няма засилена охрана на детските градини. това да не е по времето на гадния комунизъм.....

Кога бяхме"зле" не беше така.

"бежанец" или циганин е нападателя?

не може да заключаш просто така

Беше набедена, че е добра детска градина, но преди време детето ми стоя там точно три месеца и го махнах, персонала тогава беше отвратителен, а за наглия грабеж, може да се случи във всяка детска градина това е притеснителното, охраната не трябва да са глухи старци, а читави млади хора, които от своя страна за тези пари няма да работят там!

Няма какво да се стресират, просто трябва да се подготвяте в бъдеще за по-лоши случаи. Добре че не ги е масово изпозастрелял или наръгал. Нашето общество се развива по американски модел. Единици свръхбогати и другите безправни бедни, роби. Въпрос на време е кога и при нас ще започнат масовите убийства от изтрещели демократични граждани.

Болшевик се вижда вече 25 години не може да създаде демокрация, БКП-то си направи уродлив пост-соц модел не без подкрепата на малоумнички като тебе ........... Там където има истинска демокрация, няма престъпност ( Холандия, Германия, Франция и т.н )

Няма престъпност във Франция, Германия и пр. да, Е имаше и там някакви араби дето поубиха няколко души. Но те не се развиват по САЩ-модел, там е по-скоро социализъм. А ние следваме модела на американците, страшно богати и само бедни, никаква средна класа, никакви социални помощи. Това е, трябва да свиквате сега младите.

В ОДЗ Вълшебство няма жива охрана. - Ееей, че жестоки тез обирджии в Павлово!

Така. Точната дума в случая е грабеж - обир със заплаха чрез оръжие!

И ако сега в чантата има само телефон и 14 лева ,пак ли е нищо особено,а?Това е ГРАБЕЖ,както и във вчерашната новина. Грабеж е отнемане на чужда движима вещ чрез употреба на сила или заплашване.

?!....

След като стигнахме дотам да крадеме от детските градини, и да извършваме обир пред децата ни, мисля че е време държавата да се закрие, и всеки да се оправя по единично без да плаща данъци и всякакви други такси. И без това нищо не седи зад тези неща, поне и да не плащаме. Пък тогава да му мислят хрантутняците на жълтите павета, може тогава да се ритнат да работят, знае ли човек.

Е, можеше да пише, че в ОДЗ "Вълшебство" се е промъкнал зъл магьосник, който е омагьосал чантата на фея по латино танци, която се е опитала да му направи бяла магия, но след съприкосновение с неговата злина не е успяла нищо друго да направи освен да изпищи с пълно гърло, така че да омагьоса всички останали феи да се скрият като пеперуди. Уви, говорим за поредния дришльо, който не иска да крадне мацинка, а чантата и. Явно е потиснат сексуално и чантата повече ще го задоволи. А, може да е мъжът 'и, който я ревнува и сега да се срамува да каже, че е той. Жени, какво да ги правиш, всичките да се скрият и да оставят колежката си сама!

Скрили са поверените им деца! Ограничили са евентуални .. щети, боже не ми се пише думата.."човешки". Няма как без жива охрана, направо е подсъдно това решение на тази детска градина да нямат човек на портала!

Жив смях!Вярвате ли че може да се осигури ЕФЕКТИВНА жива охрана за всяка детска градина !Или на всяко училище или детски ясли и т.н.? Да продължаваме да живеем като в обсадена крепост? Има доста фактори които могат да се изброят но като начало трябва да се почне с възпитателната работа по контингента.За целта трябва да се корегират някои закони ограничаващи възпитателната работа.Европа ,Европа,ама някои тук живеят в съвсем друга реалност.Па и в Европата - я вижте вчера новините от Франция!Вече 50 години там няма възпитателна работа и животните им се качиха на главите.

Просто пуснете няколко кадъра с лецето на този индивид. Другото ще се нареди.

Дайте му муцунката на този хубавец, МОЛЯ ВИ!!!

Нагло престъпление. Надявам се, че съда ще прецени подобаващо степента на обществена опасност на деянието. Дано и да осигурят охрана, би подействало успокояващо на служители, родители и деца.

На тоя да му отрежат топките най-малко да не се размножава поне.

пускайте още първобитни хора през границите.. скоро няма да има детски градини, а ще се заключваме с 19 катинара в домовете си

И двамата ми сина са били там, но не са станали свидетели на безумието. Просто бях ли там, от адреналина поемах ножа с гърди и го кастрирах на място без упойка този дебил! Детската е голяма и с ясла, трудно може да се постави жива охрана навсякъде и проблемът е в болното общество и болните душевно хора - абе как точно в детска градина ще влезеш да правиш въоръжен грабеж???

Не съм баша, майка съм, но само като прочетох новината и ми кипна всичко. С голи ръце ще го смажа тоя изрод, само да ми падне!

Аре по-кротко с изказванията стил Рамбо. Ще поемеш едун четвартит ако ти забият нож в гърдите, после детето ти ще е сираче. Мисли малко преди да дрънкаш глупости ;)

А ти деца имаш ли? Сигурно не за да говориш така...