Учителите стават най-търсените висшисти през 2020 година

Агенцията по заетостта е провела изследване сред 396 000 активни предприятия в страната

Обратно в новината

Коментари - Учителите стават най-търсените висшисти през 2020 година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смях!!!Вече сме ПЕНСИОНЕРИ.

дир е най - скапаният сайт.

Мъдаааааа, Търсте, търсете.... Изпуснахте питомното, сега гонете дивото..... То на тази територия вече живеят под 6 милиона човеци и човекоподобни, ама......и държава няма вече..тааа... Продължавайте да търсите.. все по-малко ще намирате...

Един прекрасен ден в близко бъдеще ще останат само “човекоподобните”. Престъпниците от жълтите павета и хайката от мутри около тях няма да има вече от кого да крадат или кой да им слугува и ще се изядат помежду си.

точно.

Няма заплата която да ме мотивира да съм звероукротителка на малките идиотчета и да търпя капризите на родителите им. Не мерси.

в днешни времена, за да стане човек учител, той трябва да е определено и мазохист. помислете само. да те набутат в една стая, пълна с вмирисани гаменчета, чиито родители са предимно асоциални типове и типеси, още да работиш с това пропаднало министерство за мизерна заплата, то трябва и да си голям експерт предимно по оцеляване в джунглата... :-)))

Общуване на родния език най-желателната компетентност?!! Маммма мия - за Филолози ГЕРБ отнася ли се?!

Учителите и сега са търсени. Ама няма предлагане. За 800 лева на месец чисто, с дебилните учебници и кретените в министерството...

Няма такова нещо. Не са търсени учители. В провинцията няма ученици. По 30-40 учители кандидатстват за 1 свободно място. Може да се търсят в София. Другаде- не.

Не само учители,а и редица други сфери в икономиката имат и ще имат нужда от знаещи и можещи кадри.

Психолози, културолози, мениджъри, икономисти, юристи ...?

да може да работи под напрежение, значи - преведено - да го товарят с повече работа, а той да не се обажда...да не се оплаква...

И когато колегата напусне, да поеме и неговата работа ... без пари, разбира се.

Строителни инженери винаги са били търсени, до преди няколко години - и добре платени. Обаче след предната криза заплащането си остана на едни нива, на които трудно се оцелява. Ако погледнете в сайтовете за работа ще видите, че не една и две фирми търсят инженери, поставят куп изисквания, а предлагат трицифрени заплати ... А трудът е тежък и отговорен. Но пък ние сме интелигентни хора, видели сме много зор по време на следването и практиката си, затова предизвикателствата не са проблем за нас. И по тази причина много колеги забегнаха в чужбина. А аз и много колеги се преквалифицирахме. И се реализирахме в други сфери, по света и у нас. А тарикатите "инвеститори", "строители" да го ду.ат! Тепърва ще се усеща гладът на кадри, защото и кандидатите за УАСГ стават все по-малко.

Ей, тия програмисти ще си счупят краката даскали да стават....

С правилната финансова мотивация (смятай над 6К чисто) ще станат ;)

Cheeseus

"Учителите стават най-търсените висшисти през 2020 година." А езиковите критерии за работа като журналист си остават все така занижени.

Нима????!!!!

Учителите ще са търсени, но не се знае предлагането какво ще е.

Общуване на роден език? Като наемаш виетнамец, изискването за него ще е да общува на виетнамски.