Учител е задържан след намеса с юмруци в бой между ученички (видео 18+)

Скалпът на едната можеше да остане в ръцете не другата, обясни възпитателят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

даскалите са виновни че у нас расте чалга поколение на слабоумни родители с пари,при комунизма даскала биеше за назидание и ако се оплачеш на баща си и той те биеше защото даскала е прав,но при чалгата е така малоумщина и при даскали и ученици,а ученичките явно не са се разбрали коя да се снима в кенефа със айфоня на накое мамино синче

оставяш ги да се избиват, кво толкоз

нее точно така ;) като гледам всеки бие всеки .... мила родна картинка !!!! родителите след това децата там е вината...

Уважаеми ,читатели Вие просто не знаете за каква "образователна система" става на въпрос. Това е пародия на образование , горките учители .....................

И ТИ, с тази писмена култура ще ми говориш за "чалга поколение на слабоумни родители"???

Единствения адекватен от клипа е учителят, който бие едната ученичка с идеята тя да пусне косата на другата. Явно с думи те е станало. Прав е учителят и подкрепа за него!

Всяко дете в училище трябва да премине през медицински преглед за да могат учителите да използват електрошок когато разтървават биещите се "деца".

моята писмена култура ме е направила човек а не нищо като въпросителна,явно чалгата е повсеместна щом някое обидено родителче като теб се кълчи да го псувам с право защото е отгледало олигофренче

Ако учител посегне на детето ми, ще му смазвам главата бавно в училищния двор.

Затова ли са в училище- да се налага да ги разтървават! Срамота! Родителите трябва да плащат глоби, ако децата им се държат така, а за учениците - поне 6 месеца труд в полза на обществото, за дя им.дойде алълът Учителят да иска обезщетение за причинения стрес. Ако ги бяха оставили да се бият ине дай Боже се беше случило нещо по-лошо, пак учителите щяха да са виновни и пак щеше да има задържани учители!

Женското говедо отнесе тупаниците за да не осакати другото женско говедо. Говедарът постъпи правилно като удари едрото женско говедо. Учителите вече може да наричаме говедари, защото се занимават с човешки говеда.

Затова сме на това дередже- момичета се бият в клас. Родителите вместо да ги възпитават, все учителите обвиняват. Ами, ако нещо се беше.случило с някоя от изперкалите девойки кой щеше да е виновен, бе, отворко?!

Ако детето ти нападне друго дете, лично аз ще съдействам да натрошат детето ти

Ако детето ти е като тези и ти си за бой!

КАто те гледам си някакъв пъпчив смотан комплесиран мастурбатор.... биенето на учител не като биенето на чекии...

има си начини за прилагане на сила с цел овладяване на подобни ситуации, и навремето са ги учили в педагогическите училища, но сега е толерастия и не се преподават.

щото ди същото лай..О..селяндери ш тарикати и така си възпитавате дицата на наглост...

Затвор за изверга! Как може да бие ДЕТЕ !

Лео

Много е сложно...ако не направи нищо - ще го обвинят в бездействие. Ако ги разтървава - обвиняват го в агресия. Ако се обади на 112, ще го обвинят в некомпетентност да се справя с учителските задължения. Кажете ми: какво може да направи той в дадения случай? Може би да седне да им говори "...ама недейте така, мили деца. Вие сте приятелки, учите в едно училище. Това не е редно. Подайте си ръчичка и се сдобрете..." Не го оправдавам, че я налага чак толкова, но и мотивът му на пръв поглед е да помогне на ученичката в по-слаба позиция. Не знам... Сложен казус...

Ами много правилно я е заудрял по кухата глава. Какво да я прави иначе? Да я гледа ли!?

Точно така е, майката на тази ученичка със специални потребности си стои в къщи ни лук яла ни лук мирисала и чака дъщеря й да се прибере и да разкаже кой е обидила, с кой се е сбила. Я да друснат една яка глоба на родителите да видим как ще стоят пред училище по цял ден и ще стискат палци учебния ден да мине без произшествия.

Че ги е разтървал. Сила трябва за това. Ами ако децата се бяха убили!? Учителя е за награда

Знаем. На въпрос.

няма да му смажеш главата защото си толераст и либераст, вашата порода не ги умеете тия неща.

Учителят е за медал ,защото се е захванал да ограмотява цигански чада,а те се бият като в гетото.

Това не е дете, а побойник и бъдещ престъпник. Само бой!

Някога приз соца,майка ма говори с учитилката да не ме удря за лоши оценки ,това е съвсим друго..тук има нагли тинийджйрки..Висички чалгосани родителш вече викат удряй ,дръж се селски..ш тн..Пропада мопално тая територия а обичам България

На кое казваш дете? На това което цялото училище е вдигало ръце от него и се молят учебния ден да свърши без премеждия, а майка му казва ами знам че е такава ама нищо не мога да направя. Длъжни ли са децата, които отиват да се образоват и да научат нещо да търпят изроди, които се гаврят с тях ежедневно, пък било то и малолетни.

и какво за клипа? на клипа ясно се вижда кой е насилникът-животното на име барбара, вкопчило се в косата на другото момиче, на име...франческа! и още неща се виждат-че двете циганки се бият и скубят "за момче", вместо да учат. че още един циганин нахлува в стаята и започва да се бие и той! че снимащият вероятно е от същия катун. че цяла сутрин "родителката" врънка за обезщетение по "българските" медии с безобразен нечленоразделен "български" език, (както и "пострадалото детенце" ), които услужливо й даваха думата и запушваха устата на истината. че въпросната "потърпевша" е правела десетки простотии в училище, но въпреки това е оставена сред по-нормалните същества.плюс обичайните чиновници, които си пазят заплатките и нищо друго не ги интересува... да, жертвата е българският учител!!! но "държавата" и "медиите" му се нахвърлиха, само защото му е писнало от тоя зверилник, само защото не остави двете моми, да се изтрепят, както се трепят в катуна си, а трябваше да ги остави!!! няма надежда...циганският хоризонт е право пред нас.

Вместо да похвалят учителя те тръгнали да го хулят. Не виждате ли на видеото, че човека не може да ги разтърве и удря другата ученичка, за да пусне тази, на която е сграбчила косата. Ако ги беше оставил това цигане да изскубне косата на ученичката по-добре ли щеше да бъде? Напълно абдиккирала власт и липса на държавност!

Децата се налагат като озверели маймуни, учитилят и той със смешни боксови движения ги разтървава. Правителството, Сарос, Путин и Международното положение са виновни. Оставка!

Нямаше нужда чак да ги удря, просто се бият, нормално е.. Но ако се налага овладяване на сериозна ситуация, хваща се детето за косата точно над горния преден край на ухото и се дърпа, в моята дългогодишна практика не съм срещал дете което може да издържи на тая хватка.

трябва да има дрегери и тестери за наркотици просто.

Боя възпитава .

Като я обичаш България толкова много, вземи научи български Хасане.

цигани? училище? хаха трактор? духова музика?

Съжалявам учителя честно..подложен е на такъв стрес човека ..не виждате ли ме казва какво става??и и унря леко..той е за обезщетение..ужасена съм от това какво става тая дйржава

Имам син. Не иска да чува за връзка с българка. Разбирам го. И, не, не са циганки!

ооо айде стига да си вземе рускиня..не всички българки са еднакви

в коптора цигански бе

ГРОБИЩНИЯТ ПАРК , КЪДЕТО ПОЧИВА МАКАРЕНКО, ТВЪРДИ , ЗАКЛЕВАЙКИ СЕ, ЧЕ ОТ МЯСТОТО ПОД ПЛОЧАТА ЯСНО СЕ ЧУЛО " ОООХХХ !! "

и без това си безполов сорос,все в устата ще ти го мушка

То с хора да се разбереш. Но животните обикновено само от бой разбират. Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна;)

веднъж са майки като раждат на 12....втори път са деца, когато ИМ разтървават силово зверщините. Вземете се разберете най-накрая

това ти е особено важно,да се заядеш ,а не какво казвам

По-скоро твоята глава някой трябва да размаже

А какво да направи учителят, да гледа как неистово си скубят косите и дерат очите ли? Да им казва благо „ ама недейте така, не е хубаво това“. Какво се чудиме. Там, където децата са кръщавани Барбара, Франческа, Изаура, знем къде, поведението им се определя от по-други норми на общуване.

Насилието тихо се насърчава от Държавата/партиите. На подчинението към по - силния са базирани всички авторитарини режими, каквто е БГ от край време. В цивилизованият свят, щеше да има изключени ученици.

Напишете закон в който ЖИВОТНИТЕ, които изпращате в училище могат да се избиват по между си. Тогава учителите ще гледат и ще броят жертвите. Какво да направи човекът, когато двете пепелянки са се сплели в смъртна схватка?

Грешката му е че използва ръцете си-трябва тояга. И бой с тоягата- тези само от това ще разберат. Ако имаше друг начин, човечеството , през хилядолетната си история, да го е открило. Ама няма. Не мога да ги разбера западняците-защо не зачитат хилядолетния човешки опит.