Коментари - Уволниха учител, проповядвал идеите на сектата ”Анастасия” | dnes.dir.bg
назад

Уволниха учител, проповядвал идеите на сектата ”Анастасия”

Издадена е заповед за уволнение на учителя по философия в Езиковата гимназия "Акад. Людмил Стоянов" в Благоевград Росен Ангелов. Досега той бе временно отстранен след мистериозната смърт на 25-годишен мъж, членувал в неговата фондация "Мечта", вдъхновена от идеите на руската секта "Анастасия".

Обратно в новината

Коментари - Уволниха учител, проповядвал идеите на сектата ”Анастасия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като "Анастасия" е обявена за секта, предлагам да се забрани АНА КАРЕНИНА като особено опасна, д-р ЖИВАГО като рушащ устоите на демокрацията терорист, а ГРАФ МОНТЕ КРИСТО най-добре ще е да се изгори веднага, защото подтиква към безредици и учи на двуличие, нещо несъвместимо с високия морал, който се шири в милата ни държавица. Защо се чудим, че от Абсурдистан се превръщаме в КРЕТЕНИСТАН, след като никой няма доблест и дупе да защити собствена гражданска позиция. Колко изказват осъдително мнение без да познават проблема, а нима не е подло да приемаш за основание мнението на деца, които нямат формирана ценностна система. Горко на тази нация, която вместо да възпитава в децата духа на Жана д`Арк създава Павлик Морозов-ци!

Тоя му гледах интервюто. Толкова нагло ко..ле отдавна не бях виждал. Той само преподавал идеите и не се чуствал отговорен за подкокоросаните от него деца. Чудя се какво чакат родителите на децата, та още не са го линчували. Уж македонския край се славят, че са кибритлии.

Крайно време беше, сега и прокуратурата да се намеси, защото това са нашите деца и хора, които не владеят добре такава опасна материя и само вредят, вместо да помагат,трябва да си носят отговорността.

Само не разбрах коя е опасната материя - чалгата; насилието по телевизията и кината; цинизмите в театъра; порното по 24 часовите канали; безнаказаността на безочливите престъпници-добре облечени бизнесмени.....да продължавам ли още?

тоя да го изпращат веднага в затвора до живот! изсмуква мозъците и душите на децата и ги убива. а и парите им май лапва.

Но същото правят и тези в Парламента и в Министерски съвет

Докато не се разплете случая не може да се обвинява човек. Ами какво лошо ги е учил да прегръщат дървета , е това е по-добре отколкото да прегръщат чашки с алкохол нали?

Опасно е! - ако всички хванем гората кой ще робува на политическия бизнес елит?!?

Колко му е да уволниш един учител,винаги виновен,винаги беззащитен

Ако беше истински учител и учеше децата на неща, които ще им помогнат в живота съм изцяло зад учителя. Тоя изрод им е промивал мозъците като някои от учениците му са стигнали до фатални последствия.

Преди да се коментира нещо, трябва да се познава материята. Колко души са чели книгите за Анастасия, която е литературен герой? Самият автор не е очаквал такъв отзвук от читателите. А защо се е получило това? Защото се засягат сериозни въпроси за опазване на природата, за живота в градовете, за възпитанието на децата в съвременния свят. Защото хората чувстват, че съвременният технократен свят ги убива бавно и сигурно и искат да променят света около себе си. Разбира се, не трябва да се изпада в крайности, както много често правим, без да се замислим за същността на едно литературно произведение и подтекста в него.

Прочетох няколко части от книгата и ми харесват идеите, заложени в нея. Но мисля, че за да ги приемат хората трябва да са израснали в духовен план, а за някои това е въпрос на далечно бъдеще.

kgb777kgb

тъпи нещастници ! Това че някой проповядва някакви идеи , които се разминават с чалгата и простотията в тази държава е причина да те уволнят !!! ебати боклуците !!

Г-не или г-жо Разбира се че е лесно да се уволни учител а и не само учител дори и бих се съгласил с вас но подобни ругателства с които и започвате и завършвате говорят за липсата ви не само на възпитание но и на други неща! Тези други ви приближават много близо и до чалгата и до простотията за която пишете ! Що се отнася до проповедите на учителя не разбрах той проповедник ли е или учител?

Простено Ви е, Г-не, че не използвате запетаи - по Ваше време още не са били измислени, както Ви е простено, че се хващате за думата "проповядва" /дали ще кажеш проповядва или защитава една идея, какво значение има?/.

kgb777kgb

Ако ще ви хареса повече , уважаеми Господине/Госпожо мога да направя своето мислоизлияние в съответствие с всеки посочен от вас морален и граматически критерий , тъй че крехката ви , но богата душевност да бъде максимално задоволена ! И ако ще бъдете щастлив да се хванем за думичката и да я разнищим до край ! Проповядвам означава да разясняваш определена позиция , знания ,мироглед - същото като да учиш някого на нещо ! Но ако вашата нежна душа ще бъде по-задоволена да използвам такива думички -добре ! И бихте ли бил/ така любезна , ако не ще ви много затрудня в умотерзание да ми отговорите ?- като го написах така нещо промени ли това , че уволниха човек , който говори за светли идеи , любов , живот в хармония с природата и чистота , само защото са тъпи и прости да го разберат и се отклонява от линията на чалга ,силикон , простотия и кражби - естествено това е риторичен въпрос ! Не Госпожо/Господине - тъпите нещастници го уволниха това е факт - другото е демагогия !!!