Коментари - Училищен автобус катастрофира, 10 деца са леко пострадали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво е правело това рено в средата на пътя ?

Не можещи да мислят и карат шофери. Това е според мен причнината за множеството катастрофи напоследък. А лятото още не е започнало...

Преди няколко години Милен Цветков направи едно култово изказване в неговото предаване(когато още го даваха в нормално време ,а не през нощта).Дуите му бяха нещо от типа: Гледат ги българите германците,присмиват им се и им викат- егати балъците ,спазват всички правила,не са тарикати като нас- е като са балъци,и си спазват правилата,защо взимат по 3-4 хиляди евро заплати, а ние тарикатите масово сме на по 250-300 евро? Ей това обяснява всичко- никой не спазва правилата,всеки се прави на по-тарикат от другите и за капак законите не се спазват. Няма значение убил ли си някой ,откраднал ли си, все си невинен.

Много се радвам, че няма жертви. Също така съм убеден, че някои си мислят, че това е конспирация срещу правителството и разбира севиновни са всички останали.

Народът масово е малоумен, комплексиран и неадекватен. Няма друга страна в света, където има ограничение 50 км. , карам с 55-60 и всички до един ме изпреварват. И после псуват , че всичко е объркано в тази държава. И умират.

Става топло и хората се побъркват.

В криминална и просташка кочина е така. Народа е много прост,зъл и див .подобни случки са нормални, и тази популация иска да има ядрени централи,много е опасно , просто е лудост. По пътищата е война , придвижването е опасно ,храната е за трето качество популация,колите втора употреба и за подобни малоумници е опасно оръжие.Водата с уран, въздуха мръсен , отношенията между индивидите ужасни,корумпирани и зли. Пълна лудница .Горките деца, добре ,че Господ ги е запазил.

Не са всички кухи лейки като тебе, спокойно.

"Народа е много прост,зъл и див" И ти си средно статистическа извадка от този народ , нали или си изключение както всички участници във форума?

гледат новините предната вечер и на другия ден цел им става и те да обърнат автобус ... България - страната на обърнатите автобуси.

Какво става бе? През 1 час заглавие за катастрофирал автобус със жертви! Не мога да разбера рейсовете ни ли са зле или шофьорите или и двете... Или вече тотално всички са изтрещели и си мислят, че пътят е място за състезания... и ако си втори значи си никой... Айде спрете се бе, да му се не види, животът ви зависи от това!

диваци, бг диваци, в Сирия са загинали на война 13 американски военни, в БГ от началото на годината колко?

От нашите няма военни!