Полицаи ”внимателно” ще връщат децата в училище

Правителството реши да има механизъм за съвместна работа на институциите по обхващане и задържане в образователната система на деца и ученици.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи ”внимателно” ще връщат децата в училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха-ха.

Ти ли бе, неграмотен комуняго.

Полицаите направо да почнат да изпитват вместо учителите,а проблема ,че няма училище в БГ без 3-4 знайни и на котките дилъри на трева да го оставят за решаване на пчеларското дружество или рибарския съюз!

Дир, вие сте свине.

В тоя ред на мисли, ако на протестите се издигне лозунг" Циганите на училище" обидно ли ще бъде?

Препоръчвам Ви да гледате филма: - /Полицаите сигурно са полудели/. Сега ще имат причина да реват за увеличение на заплатите - успех . Приятно препускане с поредната дивотия.

нали господарката килъри каза,че те са бъдещето на България.жална ни майка.

Изтрийте репликата и си я наврете в гъза. Свине сте.

Аз се пошегувах, че Борисов с бухалката и шлифера ще вкарва децата в училищата. А той верно така ще прави.

ТЪПИЯ ВОЕНЕН СИ ОСТАВА ТЪП дори да сложи пред фамилията си титла ДОЦЕНТ по УТИЛИЗАЦИЯ НА БОЕПРИПАСИ! Кого ще вкарваш в час бе фелфебел? Размножаващите се като хлебарки роми, за които ние българите сме донори на СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ли? само малоумници като теб и началника ти ли още не са рзбрали, че НАЦИЯТА Е РАЗДЕЛЕНА на имащи право РОМИ и нямащи права БЪЛГАРИ , които трябва да осигуряват ромските ЕЛЕКТОРАЛНИ ЕДИНИЦИ за бъдещите ви изборни победи. Скоро и последния българин ще напусне държавата бе фелди! ЩЕ ВИ ОСТАВИМ ДА СЪЩЕСТВУВАТЕ ЗАЕДНО С ВАШИТЕ ОБГРИЖВАНИ РОМИ.

Лелееее, тежко им на даскалите, сега ще се наложи да "обучават" и орки! Ич не им завиждам за тая мисия невъзможна!

Свиньо, млъкни.

Полицаи внимателно ще връщат децата в училище Също така "внимателно" да водят и престъпниците в затвора.

А ако не им се получи с "внимателно", ще може ли и с "малко кютек"?;)

Броят се на пръсти циганин с афинитет към учене. Те са генетично ограничени не стават за нищо друго освен бой ебане крадене чалга . Пари хвърлени на вятъра.

Я да се доизнясним колко внимателно ? Колко въпроси имам в това заглавие ? Мафия !

Вземете и се поучете от китайците, те вече са минали по този път.

Кога ще вкарате 240 разбойници и продажници в затвора ?

За Тиквочев всичко е магистрала, но винаги пропуска да забележи, че тя е двупосочна...

Ами тогава и полицаите да стоят в училище и да ги пазят

Дираджиите, ако не ви дават 10 000 лв заплата, не си заслужава да участвате в тази гнъс. Честно. Най-вероятно са толкова.

когато някои заминават с родителите си другаде да живеят или пък идват за ваканциите в България, но учат другаде... Някак си юридически няма основа.

Аман от магистрали

МНОГО ПРИКАЗКИ- А СТАВА ДУМА ЗА МАНГАЛЧЕТАТА- ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОПИТОМЯВАТ-С БОЙ И СТРАХ!

Само празни приказки.

Deus Vult

А нас едно време даскалите "внимателно" ни връщаха в час... с помощта на "възпитателка" (тънка дрянова пръчка)

Свиньо импотентна, млъкни.

95 са тези за затвора...!!!

Както е тръгнало, направо да ги назначават за лелички в яслите. Щото вече няма престъпност, по пътищата всичко е наред, а градовете и селата са оазиси на спокойствието.

ТОВА ЛИ РОДИХА ДНЕС БОЛНИТЕ ВИ МОЗЪЦИ! За това ли ви плащаме министерските заплати от по няколко десетки хиляди левове? Не знаете какво да правите! Просто се намирате на работа. И С ВАС И БЕЗ ВАС НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ , А ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА! МАЛКО ЛИ СА НИ РОМИТЕ , АМИ И ВАС ДА ХРАНТУТИМ БЕ БОКЛУЦИ ТАКИВА! ВИЕ НЕ СТЕ НИ НУЖНИ! ХОДЕТЕ СИ!

На сила хубост не става!

До всяко сигане - полицай, до всяко българче заминаващо през терминал 2 - също полицай.

Уфффф... Забравих за другите 27...!!! :::)))

Дир, вие сте свине.

Да започнат от Тиквун

Сега в КАТ те посрещат от портала, тоалетните свежи Остава да се разхождаме и МАНГАЛ да не видим по улиците!?

Пенчо бре, чети! Пенчо не чете. Пенчо, работи! Пенчо пак не ще. Пенча го мързи, гледа да лежи, ходи, та се май, търси да играй. Време се мина, Пенчо порасна, иска да яде, няма откъде. Ако "Пенчо" или "Манго" решат да си чоплят носовете в час, полицаи "внимателно" ще им наливат образованието с фуния в главите.ли? Мотивацията, Боко, мотивацията....

Какви циганчета в горните класове?!? Пак ще кажа, колкото и да не е приятно - напускащите училище от 9 до 12 клас са етнически българчета, а причините са много, и някои далеч не са заради мързел от учене.

винету. толкоз от управляващите. има мангали, които са чели много, много, много повече. ама вашите комунистически биячески тлъсти мутри не могат да го схванат.

По супер-авангардна идея не бях чувал. В останалите държави в ЕС така ли са подходили "колегите" .... Майко Българиооооо!!!!

И ценностната система!

КОНСТИТУЦИЯ Чл. 53. (1) Всеки има право на образование. (2) Училищното обучение до 16-годишна възраст е задължително. (3) Основното и средното образование в държавните и общинските училища е безплатно. При определени от закона условия образованието във висшите държавни училища е безплатно. (4) Висшите училища се ползват с академична автономия. (5) Граждани и организации могат да създават училища при условия и по ред, определени със закон. Обучението в тях трябва да съответства на държавните изисквания. (6) Държавата насърчава образованието, като създава и финансира училища, подпомага способни ученици и студенти, създава условия за професионално обучение и преквалификация. Тя упражнява контрол върху всички видове и степени училища." АЙДЕ СТИГА СТЕ МИ НАВИРАЛИ ТИЯ ЦИГАНИ ПРЕД ОЧИТЕ!

Полицията пребори престъпността и сега и възлагат нови задачи! Трябва да си много тъп да измислиш подобно нещо! Но пък ако си толкова тъп няма как да измислиш нищо! Извод: това се прави нарочно!

Всъщност "всяко българче е важно" е много точно казано. Всяко БЪЛГАРЧЕ обаче, защото напоследък те започнаха да свършват в милата ни родна страна. Онези, дето предпочитат да се омотават в бурки и забрадки, не са ни важни, мисля - те искат да си живеят по свои правила, така че има варианти да им помогнем за това. Запазването на българите и българчетата в тази държава обаче е най-важното в момента. Защото това лашкане между Европа и Балканите, между СССР и САЩ и т.н. ни доведе до там да не знаем кои сме и кое е важното за нас. А новото пробуждане на националното ни съзнание и гордост започва от семейството, но продължава в училище! Затова - да, важно е всяко БЪЛГАРЧЕ да ходи на училище.

Към кого да напиша молба да ме върнат в училище? По възможност в 11ти клас в паралелка с усилено изучаване на френски, но съм готов да разгледам и други предложения.

Като ги знам мангустите как ползват линейките за такси до София, сега полицията ще стане такси за чаветата

ЦИГАНИТЕ НА САПУН И ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД,А СЛЕД ТАХ И ЕВРЕИТЕ

Ха-ха-ха! Тази статия не можах да я дочета от хилеж!!! :)