Село на бунт срещу деца бежанци

Жители на с.Калище в община Ковачевци се вдигнаха на бунт срещу това децата им да учат заедно с деца бежанци. Учебната година започна без чуждите деца.

Обратно в новината

Коментари - Село на бунт срещу деца бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нямат място "бежанци" от Сомалия и Афганистан. Първо да си прочетат закона за бежанците- нито бягат от съседна страна нито от репресия. Това са просто емигранти. По обратния път към страните от които са дошли. БРАВО на кмета и на това малко населено място срещу безумията в тази държава напудрени като "хуманности". Всички "бежанци" да си ги настанят при "хуманните" софийски институции на тяхна територия, защото малките населени места са оставени на практика сами да се оправят със всичко , а органите, които би следвало да защитават сигурността на гражданите са на километри разстояния от тях. Браво на общинския съвет, браво че все още има българи родолюбци, които поставят на първо място в БЪЛГАРИТЕ, а не гражданите на чужди държави.

Истината е в изселването на имигрантите ,а не в кое училище и въобще какво да ги правим...Огради по границата и депортиране на влезлите.По примера на Европа.

Не може да не си отворим очите за примера на европейците. Всички там са недоволни от заселването на орки години наред. сега вече ясно виждат каква грешка са направили и политиците им са с ниски рейтинги.

отново коментират прости хора и лишени от всякаква мисъл....циганите са ни добре тях ги търпим, но тези които искат да учат не може....

Соросоид, доста европейски орки, които са учели в евро училища, с евро граждани днес се бият на страната на ИД. Взе ми си ги и си ги учи у вас докато не ти отрежат главата. Сутринта гледам Румен Леонидов по тв, който сам имаше опита да настани орки в излишния си апартамент, за парите от агенцията и имаше проблеми после. Защото тези хора имат различен манталитет и култура, устойчив манталитет като на ромите. Но иначе се явил Леонидов по тв да ги защитава. За какво говорим? На нас бг външни врагове не ни трябват ние си имаме бг предатели и мръсници.

е такива сте всичките мръсници и ни преебавате дърявата

Бате, проста нация сме си, и това е. Не проста, а МЕГА проста! Тъпака не ще.. защо не ще?- и той не е наясно, но просто си не ще! Плюя на ШИБАНОТО БЪЛГАРСКО И ТЪПО СЕЛЯНДУРСКО ПЛЕМЕ! То един друг се дере и мачка.. та чуждите..

Толерантността се възпитава с личен пример! Българският цар Калоян се е оженил за куманка, за да го последват и много негови обикновени и знатни поданици и така двата народа да се слеят в един. Нека Върховният главнокомандуващ на българската армия Росен Плевнелиев последва примера на великия си предшественик и вземе за жена някоя знатна бежанка. Дори ако трябва да прати сегашната си съпруга Юлиана в манастир, по примера на великия си предшественик цар Иван Асен II. Нека знатната българка Кристалина ЕСейска задоми някой бежанец и заедно си родят и отгледат дечица-българчета! Без лична ангажираност на българската аристокрация, няма как поданиците да им повярват и да ги последват.

Вземи си научи историята. Куманите и печенегите са ни били роднини, за разлика от нелегалните емигранти, дето ни се натрисат от всякъде и се опитват да минат за бежанци. А за другото - не конкретно Плевнелиев, а ПРИНЦИПНО всеки, дето ми реве да сме били приемели "бежанци" - да си ги вземе у дома и да си ги гледа. Не виждам причина да пропущам двукраките неща от НПО-тата от рода на аБХК например. С най-голямо удоволствие бих използвал въдворяване със съдебна заповед в т.нар. бежански лагери на такива като тях - да си опитат от нещата, дето се опитват да ни натресат на всички ни по поръчка на господарите си.

България от запазен чрез труда на българина земен рай,ти искаш да превърнеш в пустиня чрез тези т.н. бижанци,защото те наистина оставят след себе си пустиня и тя им е критерии за живота.не чух един "бежанец" да се извини за неудобството, в което ни поставя изневиделица, пак макар и на родния си език!по тротоарите на столицата се излежават вече достатъчно "бежанци" с магазинчета за дюнери и ибрици!

Изключително прост народ в това село. Тя България се опразни, те избират етнически кой да учи при тях. Сигурно девизът им е ,,Да превърнем България в пустиня"

Етнически се напълни с само с една, основна група! Не бери грижа за хора, които отстояват правата си! Заради такива, като теб живеем в пустиня! Само бедуини ни липсват!

Ако бяха деца на богати араби тези от Калище щяха да се сбият за да могат да седят на един чин с тях.Щяха да се изкарат и някакви роднини от времето на прадядо им- както неотдавна се изкараха братчеди с Дилма Русев.к

Нашата земя на българите е красива, плодородна, богата на полезни изкопаеми, минерални извори и населена от чудесни хора - българите. Защо имаме тази прекрасна земя, защото нашите деди са успели да я отвоюват, защото ние успяхме да я запазим и защото децата ни ще продължат делото ни! Бъдещето е наше! Време е да запрятаме ръкави и да се обединим около правилни решения и действия в интерес на българите и България, а не в интерес на други чужди нас мераци и групи!

Предполагам, че основно имаш предвид стотиците англичани, купили си изоставени къщички по селата. Предполагам, също имаш предвид и хилядите руснаци с имоти по Черноморието, Банско и др. китни кътчета на страната ни . А също и хилядите декари изкупени от Турция с подставени лица, в райони, където от 137 години не са чували турска реч.

Гати фашистите невменяеми.

Поучили сме се да...нашите "малцинства" са ни предостатъчно, а като е толкова загрижена министър Коларова да си ги вземе у дома. Но по-добре да се погрижат за българските деца, учащи в училища с течащ покрив, излющени грозни стени. Срам!Поредните дупедавци овластени!

Ебати заглавието!Селото не е на бунт срещу децата бежанци,а срещу техните родители-канибали ! Уточнявайте, ако обичате !

Ний тук имахме по-важна работа от 15 септември. Училището и бюджета за децата ни ша коментираме некоя друга година. и всички партии тихо ни четоха в захлас. нелека ви вечер.

Трябва да сме по-толерантни. Не разбирам какво лошо ще ви направят чуждите деца. Няма нищо лошо в това - така и нашите деца ще се научат да уважават другите народности и религии. Синът ми беше двегодишен, когато емигрирахме и в детската градина и училище беше с деца от Алжир, Мароко, Етиопия, Сомалия, Еритрея, Румъния, Украйна, Белорус, Афганистан, Китай, Камбоджа, Виетнам, Перу, Мексико, Конго. Сега е тийнейджър. Говoри, чете и пише на български, английски и френски и уважава съучениците си, независимо от каква националност и религия са. С омраза възпитаваме децата си. Опомнете се.

Да прав си аз предлагам американците да са по-толерантни и да махнат визите, Англия да прибере емигрантите от българската територия така е редно нали са толерантни демократи, богатите скандинавски страни да ги спонсорират нали са богати така е толерантно? И предлагам да не си палим сами къщата за да угодим на "толерантните демократи" от запада!

Pesh0

А случайно там където си , да можеш да издържаш детето си със почтен труд ? Защото те са хора дошли без паспорти . Никой не знае какви са и от какво бягат. Тук нямат жилища , не знаят език . Как ще се издържат ? каква заплата ще вземат за да си плащат наема и да си учат децата ? Като пораснат , дали няма да надянат фереджетата и да стават активисти на Алкайда или на ИД или ще се интегрират. Играй си на тото с твойте деца и ги прати в ИД , да видим дали ще ги заколят или интегрират.

хуманен. Я дай пример и се засели в село с бежанци и след това давай акъл. Дайте да дадем по примера на "душа дава за наука , за свобода, но не свойта душа братя, а душата на народа - това си ти.

И пак с тази "толерантност" и "омраза". Изтърка ви се лентата вече. Щом хората не искат нелегали връщайте ги в Сомалия и Афганистан. Малко са ни нашите мангасари, сега и тези да ги хрантутим. Хора били! Ами стоварете и целия китайски народ на плещите на българина, нали и те са хора. Лицемерци, все чуждите са им по-мили.

Не с рогите бе Ганчо! Какви плещи, какво хрантутене? Легнали сте и само говорите за "усвояване" на европейски фондове по български-ще рече пладнешко крадене-безогледно. Европейците си поемат част от товара- Италия-200 000 бежанци на година, Англия, Германия и т.н. и те така- а Ганчо иска само да лапа и да "усвоява", но не и да поема отговорност.

Лъжеш като дърт талибан, българите внасят по-големи вноски в ЕС. Всичко, което сме построили е плод на нашите ръце и ум въпреки такива като теб!

Сега точно ДПС да говори за фондове.. Това не отговорност, това е самоубийство наложено от либералите левичари в Европа, добре, че почнаха да се променят нещата

Каква отговорност бе,чуждопоклонник? Каква вина да изкупувам и защо съм длъжен да приемам "бежанци" дошли от майната си?

Ех, как не ми падне в ръцете този чиновник, който е заплашвал БЪЛГАРИ. БИЙТЕ ГИ! Предателите са жалки страхливци.

Pesh0

Да ви кажа от сега че и аз ще си махна сина от училище , в което запишат талибанчета или Исмямски държавници или каквито и да са .

Pesh0

и малката напуска детската градина , ако се запишат такива . И не ме интересува интеграция .... минтеграция .

Вън БХК от България те са национални предатели.

Глупаци ще ви се да ликвидирате българите и България потрошихте маса пари и време и накрая се провалихте отново сте на нулата в изходна точка. България е недосегаема поради следните прости причини: - НАТО и ЕС се налага да се правят, че ни пазят ако не лицемерничат и другите бивши СОЦ държави ще ги ритнат - Русия има сериозни интереси в България - Всичките ни съседи са тантарела и не щат да си имат проблеми - "Запада" е в криза и няма много ходове - Българите са във възход, започват да се осъзнават като народ и да се обединяват - Потенциалът ни за самозащита е сериозен Духате супата!

Руските интереси в България по - сериозни ли са от българските интереси?

Даваш ли, даваш, Балканджи Йово? - Даваш ли, даваш, Балканджи Йово, хубава Яна на турска вяра? - Море, войводо, глава си давам, Яна не давам на турска вяра! - Отсякоха му и двете ръце, та пак го питат и го разпитват: - Даваш ли, даваш, Балканджи Йово, хубава Яна на турска вяра? - Море, войводо, глава си давам, Яна не давам на турска вяра! - Отсякоха му и двете нозе, та пак го питат, разпитват: - Даваш ли, даваш, Балканджи Йово, хубава Яна на турска вяра? - Море, войводо, глава си давам, Яна не давам на турска вяра! - Избодоха му и двете очи, и го не питат, нито разпитват, току си взеха хубава Яна, та я качиха на бърза коня да я откарат долу в полето, долу полето, татарско село. Яна Йовану тихом говори: - Остани сбогом, брате Йоване! - Хайде със здраве, хубава Яно! Очи си нямам аз да те видя, ръце си нямам да те прегърна, нозе си нямам да те изпратя! Към съдържанието на Православната Читалня

Кво се правиш на глупак, или нас ни вземаш за глупаци на Балканджи Йово и на много българи им пука и избират православната християнска вяра и ако това е едниственият начин да я запазим ще го изберем! Не ни притискайте, че ще съжалявате много!

ЕС да направи резерват за българи, да си прибере циганите а Турция турците! И да изберем някой за Винету!

Черноморието е място за почивка на руснаците Планината е място за почивка на западняците и готово

но резервата не е добре защитен. много бракониери има. броим, броим - диви зайци няма. само питомни зайкини рупат моркове..

Време е да се оттървем от всички българофоби и предатели, защото толерантността ни към такива грозни създания ще ни излезе през носа. Не е останало ненаказано добро, така че е крайно време българите да почнем да проявяваме егоизъм и да се грижим за себе си!

1300 коментара наливат вода в мелницата на Доган. Викате му циганин и се вайкате защо циганите станаха мнозина. Видехме Атака, следващите го да не са други.. За да изкарат 1% да минат бариера, наливат на Доган 10%. Правят ви постановки. верно сте офце! КАК? Как ще приобщим и върнем Македония когато деца не приемаме като майка България? В Сомалия отвличат и българи. И се плаща скъпо. Е па да ходи някой от писачите тук да учи език, живот, обичаи , религии....като го е страх от сомалийче знаещо български тук. не вервам народа да е толкова прост и жесток, колкото в коментарите. на предизборен шум повече мяза.

С искрено съжаление искам да ви съобщя, че циганите в България не са много, те са по-малко като процент от тези например в Унгария и са много по-малко от тези в Англия идващи от Пакистан и Индия. Колкото и да ви се иска да е иначе българите са господарите на тези земи. толерантността, която проявяваме към българите мюсюлмани е резултат от нашата добрина и няма нищо общо с принудата или слабостта, ако си го набиете в празните тикви ще спечелите много иначе ще се наложи да го научите по трудния начин!

туй вчера беше!

Другарю нали така се поздравявате? Та другарю спри да изместваш темата. 1. за 400000 работливи турци дето си били тръгнали от България, питай другаря Доган като доносник на БКП и ДС какво е правил? 2. В темата няма никаква връзка да намесваш онова време прези 1984 -1989г. 3. Ако си забравил твойте хора доста бели направиха и бая народ избиха и то малик деца 4. Кат оне ти харесва тук отивай в Турция там ще те посрешнат с рахат локум и шурбет. 5. Колко работливи са били така наречените турци е доста относително щото като видиш статистиката по тогавашно време доста пари и суровини заминавах да подпомагат тия хора. Та интересно ми е защо ДПС дума не продумва за бежанците ? А и спир да плюеш по българите, ако бяхме изроди като турците нямаше и 1 турчин да остане в България след освобождението . Ай сега и за арменците да кажеш нещо и за след 1878г. колко още българи сет избили ? Ставаш смешен трай си там.

Всичко, което казваш е така, но Афганистан и Сомалия нямат нищо общо с турците или Османската империя. По-лошото е, че имат с Ислямската Държава с която забележи, ние воюваме ! (не питай защо-не знам защо сме в конфликт с ал-кайда!)

Най-вероятно защото всяка една светска държава би трябвало да се противопостави на ИДИЛ и Ал Кайда

По т.1 Това е решение на българското БКП и Доган при най-добро желание не е могъл да въздейства на тези събития т.2 Напротив има пряка връзка т.3"Моите хора" никого не са избивали- бяха храна на прасетата в Белене т.4 Мога да живея където си поискам- тези земи са колкото твои толкова и мои- отвори си учебника по история т.4 Какви помощи бре- помощ да ги освободиш от собствеността им ли!- те там сте майстори- да легнете върху чуждото. Големи сте бързаци- за 500 години косъм не ви падна от главите,а вие се опитахте за 50 години да ни заличите.

Караш ни да си мислим "че крушата не пада по-далеч от дървото" и явно е имало защо да ги съберат в Белене, ако са били толкова опасни за България като вас, какъв избор са имали изобщо? Все пак не са ви пуснали ядрени бомби като американците в Япония и не са ви горили с напалм като американците във Виетнам, проявили са благородство и милост!

Ехх наглост, наглост ..

"Отива Обама при старият индиански вожд "Седящия Бик" да го пита как да се оправи държавата че напоследък не върви а той отговаря: "Обърни внимание на емигрантите че ние навремето подценихме този въпрос !!! "

Браво, единственото смислено мнение.

какво направи с 20 милиона емигранти? или още седиш на Седящия бик? разказвай...

Като разказвате вицове поне го правете грамотно... Има разлика между "емигрант" и "имигрант". Така тотално сте обезсмислили добрата история...

Тези от БХК ,БЧКи Агенцията за бежанците да си вземат талибаните в техните домове и много да не дрънкат.

Че от теб има ли по - голям талибан? И те се опитват да ограничават по - умните от тях.

Българките няма да сложат бурки, българите няма да се обрежат и няма да приемем исляма, колко по-ясно да ти го кажа от това!

Има нещо сбъркано в това да делим децата ...децата са на всички ,моля ви проявете малкото останала човечност в българина и като християнин и като човек ...Благодаря ви за което ...

Децата не ги делим ние, а демокрадците, те ни разделиха на източни и западни, на славяни и неславяни, на католици и православни, те създадоха терористите и ислямската държава, сега фитила е запален бомбата така или иначе ще гръмне, защо да гръмне в България и в ръцете на българските деца, не мерси, който си е дробил попарата да си я сърба и да не ни я навира на нас!

Значи, докато бежанците са в собствената си държава можем да ги бомбандираме, но когато са у нас ставаме милосърдни християни. Малко е лицемерно, не мислиш ли ?

"Западните демократи" похарчиха сума ти пари за бомби, напалм и квото можеш да се сетиш за да избиват мюсюлмани, да не говорим за хилядите избити палестинци последните 3 месеца от които много бяха за съжаление деца! И сега тези ни учат на толерантност и демокрация! Как да не ти се доповръща от отвращение и възмущение! Българите са най-добрите хора на света ние спасихме евреите и циганите!

В шок съм ! Хората били заплашени от МОН , че ако откажат да запишат 10-те деца, ще им бъдат наложени санкции и ще им бъде отнет автобусът, с който извозват учениците !!!!!!!! МОН все още ли е Министерствво на образованието и науката ?????? Или ?

Геноцид над собственото си население, а в дира седнали да коментират кризата в украйна!

Би ли пояснил? Или просто спамче за рамиване на темата?

Явно си в перманентен шок по рождение. МОН да би да ти е кръжока по плетиво в твоето село, че да се води по акъла на няколко глупендера?

МОН не е някоя агенция по въпросите за бежанците и НЯМАТ право да възпрепятстват българските ученици, още по-малко да им отнемат автобуса или да налагат санкции!!!!

... ти си знаеш ...

Предлагам решение, тези хора от същото село да се споразумеят с друго училище в съседно селище децата им да учат там и да пътуват с тамошният автобус, така училището терорист изнудвач ще бъде закрито и проблема се решава моментално. Ако има по-свободни баби и дядовци пенсионери, майки в майчинство може да им направят живота черен като им направят гражданско неподчинение заради изнудването.

Нямам никакво доверие на временни правителства. Който и да дойде след тях няма да поправи непоправимото.

има 2 групи. -едни сакат да менят ген повреден от пияни мужици тук, другите искат да го поправят на Запад. -едни искат тук 2-3 етноса тук за да ги насъскват евтино един срещу друг, другите харесват по-шарени черги. ...истината е, че исторически на България винаги се е плащало за да преминават дни и да не преминават други. навярно и днес плащат, но не става ясно на КОЙ?

Българите са православни християни, които искат да запазят вярата и страната си, ако са принудени да правят избори между мюсюлмани от арабски държави и турция ще изберат обединение със сродни народи със същата вяра като нашата, точно и ясно!

по света от няколко века богатеят северни държави и северни части от държави. по-преди било е обратното. днес по- изгодно за живот е да си северна част или да си отделен, но не и да си на юг. Кои държави в ЕС удари кризата? Защо забогатя..Ленинград? Защо Калифорния фалира? ..... просто факти за размисъл...това са бавни процеси, но където трябва локално лесно ги ускоряват.

Доколкото разбрах, тези не са бежанци. Защо не са екстрадирани по етапен ред? А за гаднярските номера на властите оставам безмълвен.

Ръжен ( нерегистриран ) 15.09.2014 17:02 Виж кво пич ще ти разкрия една тайна за българите, ако нямаме дрег избор ние ще изберем да се обединим с руснаците, сърбите и другите славяни, но никога няма да се обединим с турците и арабите. Не ми се мисли велики западни мислители и плановици как ще ви се изпоти вратът с една огромна славянска държава дето държи всички ресурси и огромно количество човешки и интелектуален потенциал. Не ръчкайте в огъня да не си изгорите ръчичките!

Типичен балканец! Пийнал две сливови и виж ти - голямата работа ...

"Демократ" какво имаш против Балканците? Нещо да не те гони расизма или ксенофобията? Боже опази таквиз страшни работи да хортуваш!

Като чета тази боза горе по-склонен съм да приема, че чашките са 3 пъти повече.

те западняците щото не пият или не си правят ясно сметката че направо цепят стотинката на 10. ай таковай се ве цървул Всеки е в правото си да откаже нещо което му създава проблем или ще му създаде.

вече си се обединил. и живота ни е подобен на сърби и руснаци...само че руснаците обясняват с книги, че не са славяни.. България е обединявала славяните по Балканите и не само, но руснаците не я обединиха с Югославия. защо ли?

тия дето тръгнаха след другаря Ленин опс Улянов. Дето мяза на татарин, ама май не е точно татар. Те драги наистина руснаците са повече славяни от нас, ние сме малко по малко но имаме и славянска и българска и тракийска кръв. Ама това не бърка гърците да играят че ида приемат Русия.

Насила ( нерегистриран ) 15.09.2014 19:54 Моето дете знае перфектно 6 езика и си учи в България! Нищо не пречи на детето, което знае български да си учи у тях, насила хубост не става, не ви искаме!

Да е живо и здраво! Вероятно ще тръгне да обикаля и по чужди страни и тогава ще си даде сметка колко назад и встрани са мама и тати, които иначе се кефят да пазаруват с дисагите по чужбините, но иначе са големи "патриоти".

Лъжеш дърта курво!И тролстваш пак от анадола.

Нека въпросът за бежанците да се реши с допитване до народа. Това ще реши проблема с нелегалните емигранти.

Сега тези талибанчета ще ги доведат в София. Всички родители трябва да се противопоставят на това.

Софиянци, не сме селяни! Още по - малко, пернишки селяни.

Сериозно... ама вие от БХК не сте София а една шепа хора

Искаш талибанчета ли? Я се уточни, че нещо не си наясно със собствената си мисъл.

NIKI NIKOLOV

Ти да ни би да живееш на ъгъла на Пиротска и Жданов.

В гостоприемните европейски страни има шариатска полиция,шариатски съдилища и шариатски зони...гостоприемните европейски страни дадоха над 4000 бойци за ИДИЛ.. Та поумней или умри "европеецо"- толерастията води до смъртта на светската държава;)

Скандинавските страни и цяла Западна Европа, така са го закъсали със "светската държава", че има наплив на скандинавци и западноевропейци да живеят в ПАТРИОТИЧНА И ЕТНИЧЕСКИ ЧИСТАТА БЪЛГАРИЯ.

Ти виж кои партии спечелиха в Западна Европа на последните избори за Евро. парламента, виж и кои партии печелят все повече популярност и защо..пък тогава ми обяснявай

Сега вече "блеснахте" в реална светлина. Бай Ганьо няма нищо против синът или дъщеря му да печелят в Европа, внуците му да ходят там безплатно на училище, да ползват без свян социалните придобивки на съответната държава, но когато той трябва да даде нещо- ела та гледай... Мръсно, двулично и използваческо племе живеещо още в пещерната епоха. За него всичко се върти около "келепира"- за друго не го питай!

Сега блесна ясно ЧЕ НЕ СИ БЪЛГАРИН и ЧЕ НИ МРАЗИШ e "КАКВОТО ПОВИКАЛО ТОВА СЕ ОБАДИЛО" отговаряме ти със същото отношение! Ти си едно грозно същество, което обижда моят народ, българите са добри, честни и работливи хора и не заслужават такова отношение. ти не си добре дъшъл в Родината ми, върви си у вас, докато не се наложи да те изгоним, ти си персона нон грата!

Мразя простотията, арогантността и надмеността във всяка една от превъплъщенията им. Бай Ганьо е събирателен образ за всичко негативно в българина-затова изпълзяхте от мрачните си дупки- хлебарките не обичат светлината.

Не бе, аз не искам да отида в Мюнхен или Кьолн, да ми осигурят работа и образование и да работя за 5000 вместо за 500. Докато си стъпя на краката може германската държава да ми осигурява жената , детето и жилището. Как не съм се сетил, а си стоя в България.

Закъснял си. Такива като ДПС-то вече отдавна са там и ползват тези благини. При това в стремажа си да си осигурят социални придобивки са достигвали такава префиненост и изтъчченост, за придобиване на която ще са ти необходими поне 7-8 години. Раждат деца и се плодят като циганите у нас и размиват немската нация, която вече няма нищо общо с нашите представи за истински германец. При това уменията им да ползват немската социална система се предават като народното творчество от човек на човек и от уста на ухо. В течение са на последните законови изменения и лежат на гърба на всичи останали работещи. Единствени техни съперници са украйнците и т. нар. "стари германци", дошли от Казахстан, които имат дори списание, издавано наруски език и разглеждащо именно въпросите как да бъде пробита немската социална система с цел изгодите от нея за бъдат използвани по-пълно. РАботил съм там години наред и зная това от личен опит, наблюдения. Виж това което е написал Пинко по-долу.

Що се правиш на улав, конкретно "Бай Ганьо" не желае мюсюлмани, араби и негри ..които държави са ги приели " хаир" от тях не са видели

Като дърт талибанин лъжеш! Манипулираш. Не искаме подивели и фанатизирани ислямисти по нашите земи! Не го усуквай като курва на околовръстното.

Какви християни, какво милосърдие какви пет лева!? Готови сте да го извъртите по хиляда начина, но фактът си е факт- Работещите в чужбина българи са повече от тези в България. Всяко второ семейство е "легнало" на записи от чужбина, но в кочината, в която живеете сте много велики- аман бедните дечица да не замърсят чистокръвните ви "арийски" отрочета.

Пак лъжеш! Не са повечето в чужбина! като дърт талибанин лъжеш. А и точно в голяма степен заради ДПС отидоха там - очакваха се времената на такива мазни приказки дето сега ги ръсиш и на ви безкрайното крадене.

Ти се замисли защо съществува електората на ДПС..как са постъпили българите след Освобождението... и как примерно са постъпили гърците с турското малцинство

Пълен тъпак. Това не са Европейци не ни трябват ислямисти тук и Турция никога не трябва да влиза в ЕС.

Като седне някой да ви пита... В ЕС България е само пълнеж-нищо не зависи от нея и на никой не му дреме какво иска Ганчо от Долно Уйно!

Преди близо 50 г., през 1965 г., Херберт Маркузе, предупреди във философското си есе "Репресивната толерантност", че именно криворазбраната политическа, религиозна и икономическа толерантност и издигането в култ защитата правата на малцинствата, ще бъдат основните фактори за разрушаване на западната цивилизация. Е, вече го виждаме и го преживяване, и това е само началото..." Пак от форума:"Ислямът в момента започва настъплението, за което се говори от 40 години насам: Един ден милиони мъже ще напуснат Южното полукълбо на тази планета и ще нахлуят в Северното. Но не като приятели. Защото те ще нахлуят, за да покоряват и ще покорят Северното полукълбо с децата си. Ние ще победим чрез утробите на жените си - Хуари Бумедиен, президент на Алжир, в реч пред Общото събрание на ООН през 1974г."

така е! За повечето драскачи тук е извън възможностите им да го знаят това.

С МАЛКО УТОЧНЕНИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО КОЛИЧЕСТВО ДЕЦА СА СПОСОБНИ ДА РОДЯТ СЛАВЯНСКИТЕ УТРОБИ ТЕ ВЕЧЕ СА СТОТИЦИ МИЛИОНИ! КОЙ ЩЕ ИМ ИЗЛЕЗЕ НАСРЕЩА?! МОЖЕ БИ САМО КИТАЙ!

За утробите разбрах! Ние ще осигурим качествено семе.

Хамериканците да отделят малко от тези милиарди долари дето ги харчат да убиват деца по света и да ги инвестират в транспорт, да закарат тези нещастни деца до Статуята на свободата, да им дадат дом и образование в САЩ. Успех!

Поредното мероприятие на говняно-червени клоакисти!

Скъпи българофоби ако продължавате така упорито да изнасилвате волята на българите накрая ще получите нация от поне 7 милиона граждани, която ще гласува 90 % за Атака, нация която ще е готова на всичко да се оттърве от вас, мислите си че ще ни бомбандирате и ще си решите проблемите, но забравяте, че ние сме БЪЛГАРИ, който се е заел с нас си е счупил зъбите! Русия много си мечтае да се обедини с нас, защото за тях България е перла и те са влюбени в нас и земите ни. Ако трябва да избираме между вас и тях ще изберем тях и ще ви .... мамата!

Българофоби са атакистите защото поставяте интересите на Русия и Турция над България и българските интереси. Атака ще вземе 90% от избирателите, когато Болната чалма стане българин.

ДО: До всички ограничени селяндури и примати като тези по телевизията!!! Моето дете учи в частно училище - аз и мъжът ми плащаме от собствения си джоб. Днес разбрах., че в класа ни има нови деца - 3 сомалийчета, 4 афганистанчета и 3 сирийчета. Таксата им е платена от са на някакви стипендии за бежанци. Нямам нищо против - така става обмен на различни култури, а НЕ НА ИДЕИ НА Ал Кайда!!! Родителите им бяха дошли да ги изпратят на първия учебен ден - скромни хора с букети за учителките. Децата бяха чисти и измити, сресани и пременени доколкото могат със скромните възможности на родителите им. Така че и в София "Сме си взели бежанчета" - и нямаме нищо против.

Поздравления за училището, чуждите деца и за Вашият коментар!

Смешен си и архи жалък като си отговаряш сам, да не ви съкратиха бюджета!

Лъжеш като "дърт циганин"! Интересно как ще преведеш този израз с гугъл преводача!

Вие сте на страната на бъдещи терористи. Всички талибани ,араби вън от България, защото те са заплаха за националната ни сигурност.

Дядо ти като крадеше кашкавал през 1944г., какъв беше?

ДА НЕ ГОВОРИШ ОТ ИМЕТО НА ЦЯЛА СОФИЯ! Ти и мъжа ти може да нямате против ама 99% от софиянци имат.

Кат ти режат главата, или на децата ти след време да не пищиш много! Всички нелегални имигранти трябва да получават само временен статут, да положат клетва, че няма да променят държавно устройство и религиозен статут и ВИЕ да станете гарант с имущество. Ако направят зулум -плащате и влизате в затвора. Така е в богата Америка. А тук няма отговорност национална черта- натрапвана отвън. За да може да се краде повече и най-накрая идва най- силният Чичо и отнема всичко от крадците.

Ако има държава, тя трябва да се съобрази със своите собствени граждани ! Тези, които живеят, работят и плащат данъци! Всички други са гости, но домакинството си има край !

Изконното население на даден град или село НЕ иска незаконно пребиваващи талибани да бъдат установени на родната им земя. Какво трябва да се коментира ? Имам чувството, че българските политици неистово се опитват да ни докарат до етнически размирици ! Хората НЕ искат бежанци в града си ! Оставането им в града и в училището води до натрупване на напрежение между местното население и неустановените субекти.

Замисляли ли сте се , че много български училища са пред закриване, и по добре ли е да се закрият малки училища в малки населени места и децата да пътуват до големите училища .....

Заради такива манипулатори като теб България е паднала под турско робство, като са толкова полезни вземете си ги в Детройт или в Ню Йорк ние не ги искаме - този път ясно ли е?

Казвали ли са Ви, че умението да мислите не Ви е по силите. Ако не сте, се замислете.... !

Много ,ама много тъпо.Така започна Майдана.Ние тези не ги щем,ние имаме ресурси,ние сме.....Иде зима и стрелбата не стихва.За примирие никой не говори.Хиляди избити,милиони бежанци.От фашисткия Майдан.Болен деца няма една продажна кр.ва за любовница.Вие имате ли какво да губите?.Защото някой наистина нагнетява напрежението и наистина за глупости-12 деца.

Глупак! Натресъл си ми се в къщата и искаш да ми кажеш какво ще си правя у дома! Ама че си тъп искаш да кажеш, че цяла България сме атакисти, ако се докарате дотам тежко ви и горко ще ви подпалим гъзовете!

Не съм глупак.Не съм се натресъл на никой в къщата.Това е моята Родина ,защото съм българка.Просто отбелязвам,как някой запалиха Украйна.Но тези които я запалиха не страдат.Страдат обикновените хора.

За да се отклонява вниманието от колосалните кражби и схеми които се разиграват. Затова ни пускат подобни нивинки. Щото сме много умни всички във фрума и гледаме да се наДумуваме над другия. А в това време лудите едно хубаво лудуват.. И никой не обръща внимание

Платени писачи българите ви объркаха плановете, свиквайте такива сме и ще направим, каквото решим ние българите, а не това което ни нареждате! Като сте толкова щедри и демократични приберете си емигрантите и си ги образовайте, давайте им помощи, не и им искайте визи. Оставете ни на мира ние нито искаме, нито можем да ги приемем и няма да ги приемем. Точка!

Олигофрен, това са нещастни хора, избягали от райони където е несравнимо по-зле да се живее. Селяни като теб и другите примати в Розово и пернишката кочина рушат непоправимо добрият имидж на страната като гостоприемна, и скоро ще ни взимат не просто за бедняци, а за прости бедняци, което е ужасно. Поумней или умри, България няма право да отглежда такива дебили като теб ако иска да е цивилизована и просперираща държава.

Никой не ги е канил да бягат някъде другаде например в Лондон, Лос Анжелис, Париж, Осло ........имат голям избор!

Едно от децата на бежанците говореше много добър български. А комплексираното селяндурче от с. Калище, не говореше, а мънкаше някакво подобие на български език със силно изразен пернишки диалект. Чуждото дете се беше постарало да научи български, а пернишкото, дори не е в състояние да разбере какъв нещастен диалект и каква огромна чалга има в главата му.

Чалга има в твоята глава ! Не искам тъмни субекти из софийските улици, нито децата им българските училища! Ти не виждаш ли какво става по света ? Я виж родителите на тези деца как режат главите на хуманитарните работници ! Това ли искаш ?

Моето дете знае перфектно 6 езика и си учи в България! Нищо не пречи на детето, което знае български да си учи у тях, насила хубост не става, не ви искаме!

Рацисти!!!!А какво ще кажете за хилядите наши емигрирали деца,нима за тях ние не сме ,,афганистанци,, , но никой няма такова отношение.Срам и позор!!!!

Как да няма бре? Я се позаинтересувай. Имигрантите никъде не са добре дошли защото ресурсите на държавите са на превършване....

елицо наяите деца не ходят в Афганистан и сомалия - нека да заповядат деца от германия англия и испания добре са дошли! там отиват българските деца така че и ние ги приемаме :)

Защо всички сте се разпенили така??Защо не помислите кой направи така,че децата да са необразовани?Кой разпродаде България?Кой насади всичкия този расизъм?Нима са циганите,нима са Афганистанците?И какво значение има кой от какъв етнос е,всички сме хора... и не забравяй,че както сме тръгнали утре може да сме и ние като тях.

Нашите имигранти никъде не се опитват да налагат свои правила, религии и работят, не лежат на помощи. Чичковците запалили войната в Сирия ни събориха икономиката и сега пробутват всякаква паплач която да се смеси с българите и в един мпмент по даден знак и пари да скочат за права и да колят християни. Тия стипендии за ученици чернячета ги плащат Ислямските фондации с нефто-пари да сеят ислямизъм и война - джихат. Да си ги вземат в Арабия и да си чуват как сакат. Като загърмят атентатите в БГ ще пищиш: Къде са службите за сигурност? После тия не са бежанци. Те са инфилтрирани от Турските спец служби бъдещи служители на Исляма.Платени антиБГ агенти и обикновени Кукувици пробутват в БГ обществото нежелани елементи.

Селяните не искали деца на бежанци да учат в българско училище!? Каква смешка! Това е пернишки синдром на комплексар - селяндур! И в София не искаме селяни, но са плъзнали като хлебарки.

Добре де , гражданино, защо не приемете тези сомалийчета в София и в училището на твоите деца? Ха на бас че всичките предпочитат София пред Калище!

Предпочитам деца на бежанци да учат в софийски училища, отколкото селянче от с. Калище говорещо български език с пернишки диалект. Бежанските деца, са научили малко от езика ни, но го говорят правилно.

"Селяните" както ги наричаш са българи, които са си у дома, дедите им са умирали за да я има България, те са гласоподаватели, плащат данъци. ти си тъпо копеле и за щастие тези "селяни" имат повече акъл и интелект от теб. Хората са прави и ще бъдат подкрепени от другите българи - "селяни"! Купувайте си билети да не се наложи да бягате по бели гащи пеша през границата за Турция!

Атакистки алабализми!

Що не си прибереш няколко талибана тогава? Много лесно се говори от разстояние.

... и твоята майка също.

Хората имат право да защитават по всякакъв начин битието си от нашественици. Европа е водила повече от 500 години войни с резеняците, а сега брюкселските кухи зелки искат за има-няма 30 години да заличат цивилизацията ни. ЕС е нефелно бюрократично гнездо без никаква връзка с народите на континента, поради което се очертава да бъде разритано. В българия няма бежанци, има само нелегални емигранти. Могат спокойно да бъдат настанени да чукат камъни в някоя кариера, за година-две, с идеята да си платят по този начин билета за връщане. Никаква интеграция, никакви международни споразумения и други недомислици. Европа е за европейците.