Как и какво ще се учи през тази учебна година

За първи път след 25 години новата учебна година започва с нов закон - със Закона за предучилищното и училищното образование, в сила от 1 август.

Обратно в новината

Коментари - Как и какво ще се учи през тази учебна година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, 96, не се пише "четът", а "четат". Пише се "потрошиха", а не "потрушиха". Научи първо основите на българската граматика, пък после коментирай.

Ако сте безработен коректор се кандидатирайте за работа в медиите, където статиите им са бъкани с грешки, а не се престаравайте във форуми където такива грешки не са съществени и много често са поради недоглеждане

Ей, 96, не се пише "четът", а "четат". Научи първо основите на българската граматика, пък после коментирай.

Повторението е майка на знанието и баща на ЗАТЪПЯВАНЕТО както се вижда при вас. Грешка във форуми не е съществено а това което се коментира е важно

Ще се учи ''азбуката'' на куневица:)))Така както до сега караха първолаците да ''четът'' на букви/м-а-м-а/ а не логично както сме учили /ма-ма/ повечето стават във втори клас БЕЗ да могат да прочетът и осъзнаят четенето на една малка приказка..Сега ще разбъркаме азбуката белким ги ''научим'' името си да прочетът на края на първи клас. Толкова изгъзици направиха в образованието, толкова милиарди потрушиха за тях за да имаме едни слабообразовани ученици

"Поради демографската криза през новата учебна година се закриват 27 училища. Най-много са основните училища - 12, следвани от началните училища и..." Каква демографска криза за църните бе??? Уфф...че съм зле, верно че на тия не им се учеше (headbang)

само не разбрах как възнамеряват да задържат децата в училище. повечето обикновено маат гащи по кафетата и обогатяват докторите да им правят фалшиви медицински бележки.

Смятам,че в новите учебни прог- рами по история,роден край и други сродни дисциплини трябва да залегнат теми свързани Хай-дуккостовата чета и плнът "Ран-Ът",за да знае младото поколение кой бастиса държавицата ни и защо.

Като гледам какви ще са задълженията на учителите все се сещам за обществената перцепция как работели половин ден само. Лични подробни профили на всяко дете - 26 броя. Програми за обучение на випуска, раздробени на учебни планове, един друг куп задължителни писания, от които никой няма нужда и никой не поглежда след като са написани. Подготовка за всеки отделен час, търсене на нови и 'иновативни' методи за поддържане на интереса на незаинтересовани малки особи със заврени в телефоните носове, към които не може да се предявяват никакви претенции, но се предявяват претенции към повишаване на квалификацията на преподавателите с лични средства, без възвръщаемост разбира се.

еми половин ден работят само... докато имат часове това не го броиме за работа, щото 90% от случаите само се отчита дейност.

... прав сте. Няма как за този половин ден???/6 часа/с учениците да им се плаща за звероукротители, защото да дресираш диви животни не е хуманно и даже и в цирка вече е забранено. Така че няма как да им плащат за нелегалната работа, която вършат учителите.

И тази година ще се учи колкото и каквото се е учило предната. Демек ще се набляга на чалгата, а практическите занимания ще са как да се друсат и правят групов секс.

Цялата пара на локомотива е насочена към свирката-имаше едно време такъв виц! Всичко ще си върви по старому-неграмотни ученици,отегчени и недоволни учители,незаинтересовани родители,прехвърлящи своите отговорности върху училището,директори,които тичет от семинар на семинар,а в същото време в местоработата ми -хаос-въобще-нищо добро няма да се случи,промяната е само на думи!

"-Много го закъса българското образование!... си мърмореше дядо Генчо, докато триеше надписа ХОЙ от стената си...

Чак толкоз неграмотни няма!