Училищна директорка връхлетя в класна стая с тесла

Училищна директорка в пловдивско село нахлула в класна стая с тесла в ръката. В гнева си тя я размахала, сечивото изхвърчало и се забило в първия чин.

Обратно в новината

Коментари - Училищна директорка връхлетя в класна стая с тесла | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Йакоооо: 'изпращам екип от експерти'..... Мухаааааааааахааааа...

С радост прочетох тази новина! В България все още има учители , които не са смачкани от системата. Предлагам тази директорка да бъде назначена за министър на образованието,защото си мислех че, са останали само учители тип "шушумиги".

Кражбите е са основание да се заключват вратите на класните стаи по време на час. Има други начини - технически средства - камери, чрез които се упражнява контрол. Недоумявам как и защо пък разярено същество с тесла в ръка, го наричат изобщо директор!..... Чудя се не е и могла да почука на вратата..............!?

СЛЕД 19 Г. стаж в тази сфера мога да кажа само едно: оправя ги само бой по китарата - нищо друго. не ме интересува дали съм политкоректна, както е модерно да с изразяваме.

И похвала ли чакате с подобно гнусно изказване? Нас в обикновените фирми ни държат има няма по 5 години и идват следващите,т.е. подмяна. Понеже вас ви държат по 19 години затова и изперкващият елемент е налице!

Ех, едно време ни пошляпваха преди да правим бели и нещата бяха под контрол. Сега ги бият, когато положението вече е извън котрол. Нещо като от комунизъм към демокрация ....

Едно време, когато правихме някоя простотия, учителите ни напукваха шамарите. И не смеехме да се оплачем вкъщи, защото ще има шамари и от родителите. Ама така е от тези еврогейски ценности(педераслъци, изпедерастяване).

Някой е дигнал мерника на тая директорка

И това не е за подценяване.

Когато боя свърши, се почва с теслите.

Да попитам само - А на теслата дръжката...с нея какво стана?

потъна някъде :))

Работата е наистина сериозна!!! Учениците се държат в училище все едно нямат родители и все едно живеят и растат в гората! Учителите го закъсват от това с нервите и почват да имат психарски прояви..........., въобще ТРАГЕДИЯ!!!

Проблемът е и в директорите. Същите са като феодали -- несменяеми до живот. Статии като тази са резултат от това -- повярвала си е твърде много.

Не е вярно, сменят се директорите.

има много добро решение на проблема. слага се във всяка стая камера и се записва преподаването или пък се предоставя он-лайн достъп на родителите да видят децата им как учат и дали наистина са в клас. Сигурен съм, че в близкото бъдеще така ще бъде във всяко училище.

Камерите не решават въпроса.При нас има и ефектът е нулев, дори казват да видим как изглеждаме.

Учителите били изнервени! Работят 4 часа на ден , дори по 4 дни седмично и имат 60 дни платен отпуск !

Сутринта оставям детето в училище. Госпожата го поема. В 17.00 отивам да го взема. Госпожата е още там... Какви 4 часа????

Когато влезеш в клас в който половината не знаят български,а другата половина го говори долу -горе ще те питам как ще се чувстваш...

Родителите да си възпитават децата. Такава слободия, безхаберие и невъзпитание, а и простотия, която се шири сред т.н. ученици у нас не бивало никога до сега. Тези "хуни" са в състояние да изкарат от нерви и най- хладнокръвния учител.

То трябва и да си педагог, ама сега всякакви нереализирали се другаде и връзкари пуснаха в училищата отдавна трябваше да се въведе психо тест за преподаватели и редно е да има камери, че да е видно как учителя си говори за готварски рецепти с първия чин, а останалите чатят

Sm3hurk0

Училищата станаха - Каубойска Среща ! Правото е на по-бързия или на този с пистолет...

Плевню да извика 6 натовски изтребителя за да оправят БГ-ОБРАЗУВАНИЕТУ съсипану от гусин ПУТИН.

sawo

Достатъчно новини има където трябва да пишеш, не е тук мястото - ще има наказания :)

Много си пост колега, няма как да разбереш , колко си прост.

Много моля от утре всички Директори на Училища да носят:Тесли,гюлета,копия,стрелички за Дарт,та по тях да ви познаеме,където ни съсипвате с безумните си идеи и планове децата още от училище!

Уважаеми пишещи, всички хулите директорката, а вие питате ли се как бихте постъпили ако трябва да работите в така среда - по същия начин или подобен на този.Вие си нямате представа каква разюздана сган е в училищата поне в 80% от тях е така.Поколението няма никакво чувство за уважение, отговорност, дисциплинираност, а за интерес към знания и умения никакъв.Не се опитвайте да ме оборите, всеки ден съм сред тази среда и знам за какво става реч.Лошо поколение и май е правилен израза за материала.

Колега,завърнах се в България след 15 години в чужбина.Оставих една България,но сега виждам,че нищо не е останало.От една година съм отново в системата и съм ,меко казано,ужасена.безвъзвратно загубени за себе си млади хора,с угаснали погледи,вандализъм,разруха... В началото някои колеги ме предупредиха да не се впечатлявам.Това било положението.Питам се ,как успяхме само за четвърт век да унищожим цветята на живота и да ги превърнем в плевели.Има и добри деца,но и те са подложени на бавна смърт всред тази смрад .Всеки,който се старае е тормозен,на всеки,който иска да учи му се пречи от връстниците му в класа.Ужас! Ужас! Ужас!

Ще постоиш някой дРуг месец и пак ще забегнеш в чужбина...минал съм и аз по тоя път.. Не че в САЩ или зап Европа няма простотии, Но в БГ са просто от друга класа!

Тая директорка не е само тъпа, а е и с психични отклонения. Не е важно, драги форумци, дали теслата се е забила в чина, а дали са били застрашени здравето и животът на децата. Освен това, безумно е да се заключва класна стая отвътре, ясно е защо. Може да се монтира брава с топка отвън и дръжка отвътре, което ще гарантира безпроблемното излизане от помещението.

СЛЕД МАЛКО СИ ПРЕБРОЙ ВОТОВЕТЕ И СЕ СЕТИ, КОЙ Е ПО-ТЪП

По-тъп си само ти!

"...в един момент изпуснала теслата, тя се ударила силно в пода и се забила в плота на първия чин." ...АБЕ ВИЕ ОТ ДИР СТЕ ГОЛЕМИ КРЕТЕНИ:)...ТОВА ЗВУЧИ КАТО ДА ИДЕШ НА ЛУНАТА С ТЕНЕКИЯ ОТ СИРЕНЕ ЗАДВИЖВАНА С 2 БАТЕРИИ ПО 1.5 ВОЛТА...А ИНАЧЕ УЧИТЕЛКАТА Е ПРАВА, АКО 1 НА 10 ДЕЦА Е С ВИСОК ИНТЕЛЕКТ, ОСТАНАЛИТЕ 9 СА ПЪЛНИ ИДИОТИ, ДЕГРАДИРАЛИ ОТ ПСЕВДО- ДЕМОКРАЦИЯ, ЧАЛГАРИ, ПРИМАТИ И НЕГРАМОТНИЦИ КОИТО ОБЩУВАТ ПОМЕЖДУ СИ НА ЕЗИК СЪС ЗВУЧЕНЕ КАТО ОТ ФИЛМА КОЗИЯТ РОГ:)

Много точна характеристика- и на инцидента, и на подрастващите !!

При тези олигофренчета не с тесла а с БТР трябва да се влиза!

Тази директорка - Летящата тесла я вземам за вожд

Бе, я си оправете заглавието! "Училищна директорка мята и забива тесла в класна стая" е истинското.

Aми aко стaне земетресение? Дaли ще нaмери ключa нaвреме? Идиоткa е директоркaтa, след кaто е уздaлa тaкaвa зaповед, пък после теслa и трябвaло. Aмa и тея децa в чaс по музикa не могaт ли дa пеят по-тихо и хорaтa дa ги игрaят нa място.

Тая тесла има странни свойства.. Също като нещата на нинджите... а защо ли си мисля , че е естествено- от другарката Директорка- да се оплаква - другарката Колинарова... Смехх .. и един въпрос..- от някой неведом по темата- дали тази другарка- дето не е другарката Директорка- не е някоя кандидатка за мястото на "ДИРЕКТОРКАТА'... запивали ли сте се ..:))) смяххххххх .... еее- не е чак толкова смещно де ...- все пак е било час по музика ... може да са пеели химна -и повечето от децата да ги е избило на ПАТРИОТИЗЪМ .. да са надигнали малко глас... - а на ШЕФКАТА ДА ИМ Е БИЛО ПИСНАЛО И ПРЕДИ ТОВА ... ВСЕ ПАК- ШЕФА СИ Е ШЕФ... ДОРИ И ПУШКА ДА РАЗМАХВА ДЕ :)))))

Това да не е томахавка бе?! Писалият статията виждал ли е тесла на живо? Няма начин да хвърлиш тесла и тя да се забие. А да се забие при "рикушет" е абсолютно невъзможно.

Естествено, че всичко е пресилено...Нали трябва да има сензационна новина. Бих се обзаложил с тъпия дописник на каквото желае, ако ми забие тесла в полет

Да не оспорваш забитата тесла?

Да се обзаложим, а ?

Пак е по-правдоподобно от моторната резачка, с която срязали гащите на брадърката Пенка.

Ееееее, истински ме разсмя:-))))))

Абсолютно правилно.Ако е томахавка-да.Но теслата и с насочен удар в пластмасата на чина е невъзможно да я забиеш.И аз съм родител,и то на две много палави момчета.Но истината за дисциплината в училище е зловеща.Особено в 6 и 7 клас. Безпардонност,простащина,крясъци,демонстрации на непукизъм,бягства от час,закъснения без причина...Всеки учтив опит за въвеждане на ред е обречен на провал.лично са ми заявявали: " Госпожо,правилата в тази класна стая ги определяме ние!" Все пак,предполага се,че ние възрастните сме по-умните и по-опитните и трябва да се намери начин да се въвежда ред и дисциплина.От реда и дисциплината тръгва всичко.Аз лично не се оплаквам.Не е лесно да си строг и да имат респект от теб и в същото време да те уважават и обичат,но е постижимо.Ежедневно учителите са подложени на невероятен стрес от единични "зрънца',които пречат и на останалите.Все пак ние сме в училище да защитим правото на образование на всички деца,както е по конституция.На административни мерки и санкции се гледа формално,институциите също спят,родителите често вярват,че "Поверили сме ви децата си,оправяйте се." И когато детето расте в семейна среда,в която липсва уважение към училището и учителите и образованието е "неизбежното зло", неговото отношение е същото. Цари чувство на безнаказаност.Какво значи преместване в друго училище или изключване,когато в района има само едно училище и тези мерки са неприложими.И родители и ученици това го знаят.Дори и да се постараем да ангажираме вниманието им с адекватни на възрастта и епохата забавни и атрактивни неща- апатия,безхаберие,простащина.Учителят е сведен до "пъдар" и "отчетник" на оценки,наказания,графици и цял океан бумащина.Мисля си понякога да поема риска и да поканя специалисти -психолози,методисти да понаблюдават отблизо обстановката и да ни направят едно показно как се работи по европейски с тинейджъри на ръба на истерията.Съгласна съм,че не бива да се стига да изстъпления като това на директорката,но от друга страна я разбирам.

"когато детето расте в семейна среда,в която липсва уважение към училището и учителите и образованието е "неизбежното зло", неговото отношение е същото" Донякъде е така, но има и учители, които просто не стават за тази работа. Във всички случаи отношението е сложно нещо, което зависи и от двете страни.

Колко много хора , бъркащи образОвание с образУвание , дават акъл как трябва да се образОват образУваните от тях все още необразОвани образУвания

Е това не е толкова Страшно,по-важно е самата система на образование и нейната абсолютна закостенялост и от там децата ни са оразовани но некадърни.

Това е друга тема, но да дават съвети за образованието хора, които са неграмотни е меко казано жалко...

Училищата, които имаме днес, са такива, каквито сме имали в средата на индустриалната епоха. Това заяви в сутрешния блок на бТВ Яков Хехт, визионер, създател на първото демократично училище в света. Системата подготвя хора, които да работят във фабрики, днес ние живеем в епохата на знанието и няма нужда да ги подготвяме да работят във фабрики, просто защото те не съществуват. Ако в миналото е трябвало да подготвиш хора да си намерят работя, днес трябва да подготвиш хора да си създадат работа. Днес напълно различни неща ти дават предимство, днес трябва да си творец, да си различен и адаптивен, стандартизираното мислене днес не ти помага", обясни Хехт.

Училището служи главно за да се помогне на хората да не откриват непрекъснато колелото или топлата вода. Креативността и творчеството са вродени дарби, могат да се подпомагат, но не се научават.

Милиони правила и процедурки само да изведеш учениците на разходка в парка .И понеже българското образование бъка от правила,забрани в името на европеизма и демокрацията,резултат е-неграмотност,опростачване,пълна липса на духовност и ценности,безкраен мързел .Младите не се подготвят да се борят,да постигат цели,не се стимулират да раждат идеи и не се подкрепят в развитието им.Нямам предвид единиците.Имам предвид масата.Бец идеали,без мечти,без цели....Ние създадохме паразити и консуматори , ние възрастните. И както изглежда,това май ни устройва.Но иде Видов ден. Няма да има на стари години кой една чаша вода да ни подаде.За тройка- ifon,за четворка- таблет,за петица и шестица не се плаща.

Да и аз гледах това интервю ,и съм силно заинтересована, но се оказва че в РБ май то никога няма да пробие щото сме бетонирани тикви.Тази с-ма на демократично образование се прилага вече на 5 континента.

БТv ? Яков ? Визионер ? "Демократично училище" ? Нямало вече фабрики ?? (че кой произвежда, банките ли ?) "Епоха на знанието ??" Точно от такива визионери сме на този хал. Долу ръцете от училището ! Връщане към традиционните ценности !

Не зная как,но пробвах няколко пьти и не ми се полу4и ,не се заби теслата никаде.Сигурно вьпросната тесла е с извьн земен характер.

Верно е било томахавка значи.

Давам безвъзмездно тристаен апартамент в София на този, който повтори този номер с теслата. Хвърля го на пода, тя отскача и се забива в чина. Мисля, че някой ни взема за мезе и заслужава " на т'слата" дръжката-анално.

Образованието бе сринато от едни висококвалифицирани експерти /не влизали никога с дневник в учебен час/, които въведоха системата на финансиране на училищата, наречена "делегиран бюджет". В момента това, което все още е останало се досъсипва чрез принудителното участието на училищата в десетки невероятно тъпи европейски програми, единствената полза от които е усвояването на едни пари от предварително определени за целта наши хора. Жалко, но това е истината.

Съсипването е планирано отвън и отдавна, от това страдат нашите деца. Тъпите европрограми са експериментални, за да се съсипе бъдещето на България. По-лесно се управляват неграмотни и бедни.

Правилно,със сърп и чук или тесла.Напред науката е слънце!

Слава богу,че не е влетяла в класа с картечница!Нали се сещате,какво може да направи луд с картечница.

"Затъпяване "- скритата цел на нашето образувание.

Тая книга и аз си я купих наскоро!

Възможно ли е децата да учат, без да ги принуждаваме? Какво носи образователният минимум полза или вреда? Може ли училището да е част от реалния живот на общността? Може ли училището да е творчески плод от труда, волята и решенията на уникалната местна общност учители, родители и деца? Необходими ли са специфични умения за живот в свобода?

Има и демократично образование, но е трудноприложимо в момента в България заради бюрокрацията и непризнаването му от държавата. Все пак има стотина семейства, които могат да си позволят да обучават децата си. За съжаление, повечето родители не се чували за него и няма как да си го позволят.

Образовам, не образувам. Това е друго. Как се обръщам, а?

Явно наистина имаш нужда, защото "образУвание" е нещо, което се е образувало , а в книгата става въпрос за образОвание - от образовам идва!

Идеята е ясна,само не разбрах къде е образуванието,и колко е наше...

...се "набиват" "чивиите" на разюзданите дечурлига и ...разхлопаните дъски на ...ДАСКАЛИЦИТЕ ИМ !!!

Точно случай за Валя Ахчиева, да хуква и да разследва, кучето е умряло, може да вади ножа.

Значи вътре е имало час с учителка и е било пълен ад, защо никой не е отворил на директорката?

Гледали са порно. С образователна цел разбира се. Имаше такъв случай.

Заключени врати в училищата по време на занятия?!? Тези хора са луди. Ако се запали училището децата ще изгорят живи. По добре да им откраднат мобифона.

Браво за директорката, за в бъдеще да ползва само пръчка. И аз съм родител, обаче без дисциплина и наказания децата стават хулигани, нямат респект и уважение към нищо. Имам познати учители, горко им. Тези соросоидски закони отдавна са приети в образованието, нито са качествено образовани, нито стават пълноценни хора. Аз лично съм дал правомощия на учителките да го бият при не дисциплина, въпреки че те не са се възползвали от това.

Какви са тези безмислици които говориш, това образувание ли е с прът ?Света върви напред ,а нашето ораз.не е мръднало от Макаренково време с бухалка и набиване по програма, която не е ясно какво и защо се учи и то от всички еднакво.Има различни деца, например на мене никога неса ми притрябвали геометрията и купища излишни неща.Има демократични методи в цял свят само у нас тесли пръти и накрая престъпници.

На теб май и българският език не ти е бил сила ...

Имах едно време даскал, който при всяка простотия шамареше по един от всяка маса на случаен принцип. Демек 1/3 от говедата бяхме ошамарвани. При по-големи простотии имаше събеседване насаме в хранилището. На това събеседване сега биха му викали побой. И кво - станахме хора... горе долу... почти всички... абе поне някои...

Бахти, а колко пъти на ден разни изродчета тероризират учителите си? Накрая и някой учител да претрепа ученик няма да се учудя, цялата "образователна" система изперка тотално.

Всеки божи ден се моля да не допусна да ме вкарат в някой филм подобни тъпани. Нагли и провокират.

Ето такива трябва да бъдат учителите ! Днешните разлигавени и разхайтени деца нямат бъдеще , ако не бъдат вкарани в правия път !Тесла не , но с тояга ако трябва да им се налее ум в кратуните , за да имат уважение към възрастните и родителите си .

Днешните деца като се съберат повече от 3 стават неконтролируеми, особенно ако има някой между тях да им пуска фитили. Може да е било тоталитарно влеме- но тогава имаше дисциплина в училище. Какво им беше на униформите- всички бяхме еднакви, но по този начин не се и парадираше кои родители разполагат с повече пари. С намалено поведение неможеш да завършиш. Защо трябваше да се унищожи изграденото с години.До какво ни доведе криворазбраната свобода ?? Неграмотност, разюзданост, безхаберие на власимащите, унижаване на учителите и учението,неуважение към различния . ЗОЩО се допусна това

А е още само сряда....

Много интересно. Заключена класна стая.... ПО ВРЕМЕ НА УЧЕБЕН ЧАС??!!! Какво точно е преподавала тази дама? Голям вой по директорката, но ако вътре става беля, познайте кой го отнася.

Заключила е класната стая, защото разни лекета, ученици или безработни младежи непрекъснато отварят, влизат, прекъсват учебния процес. Ще кажете ама няма ли пропусквателен режим в училище - има, но съвсем неефективен, една, две прислужнички стоят на централните входове, но в училищата има задни врати прозорци и какви ли не черни входове. В условията на съвременната безотговорност и безнаказаност, за охраната на едно средно голямо училище ще са необходими едно отделение полицаи. Та добре е заключила учителката, че не знае кой и защо може да влезе и после тя ще го отнесе.

А защо не се сложи система с чипове като на повечето жилищни входове и да се лимитира достъпа през прозорци, мазета, тайни вратички и т.н.? Какво като стаите са заключени по време на час (освен че става и изключително опасно в случай на пожар например)? Тези деца не ходят ли до тоалетна, в стола, кой и как гарантира безопасността им в междучасията? Така описано, излиза, че стаите се заключват предимно за комфорта на преподавателите, а не за безопасността на децата. И не ми обяснявайте, че такова е положението. Директорката, ако не може да опази децата, е редно да си го каже в прав текст. По - добре едно училище по - малко, отколкото училище като хан, опасно за здравето и живота на учениците и учителите. А ако вместо изнервена директорка тропаше полицай, за да се евакуират учениците и учителите (пожар, бомба , или друга причина), и той ли с тесла трябваше да ги приканва да отворят?

Тази луда непременно трябва да бъде отстранена от работа!

Абе не знам какво ги учат в тези училища , ама като задам някой въпрос на такива едни ученици , гледат просто като луди! Все едно съм ги питал нещо по висша математика и дума не могат обели! Срамна работа , а им задавам не чак такива сложни работи , като например кой е Иван Вазов или Алеко Константинов и прочие

Ами Ив.Вазов и АЛ. Константинов не са ходили по дискотеки и не са се изтипосали във фейсбук - от къде да ги познават?

Преди няколко години напуснах професията заради психическия тормоз, който упражняваха върху мен ученици и родители, безумните изисквания и отговорности налагани от експертите на регионалния инспекторат, както и заради пълния хаос и непродуктивност в системата на средното образование. Педагогическият персонал в бившото ми училище е в предпенсионна или пенсионна възраст, нови колеги не са постъпвали от години. Жал ми е, че благородната и високо хуманна професия на учителя бе принизена и окаляна до толкова, че да предпочета пред нея лепенето на гипсокартон и поставянето на климатици, но все пак живота е само един и човек трябва да съумее да го изживее по най-добрия за себе си начин.

Отлично Ви разбирам, униженията на Българският учител са причината за такива инциденти (даже всъщност тези инциденти са много малко на фона на ширещата се простотия и тормоз над учители.

Колега,в този живот има две положения.Да си или наковалня ,или чук.Който не може да бъде чук е наковалня.Средни положения няма! Ние учителите трябва да владеем два езика-на цивилизования човек и този на простака.Целта е да БЪДЕШ РАЗБРАН! Ако говориш на цивилизован и няма резултат,налага се да проговориш на другия.Няма да пострада реномето ти на възпитан човек,ако на простака говориш като простак.Той само така ще те разбере.Сигурно е само едно.Че учениците познават и двете личности в мен. От тях зависи коя ще поканят на разговор.И ще получат онази госпожа,която са си поканили на разговор. На мен ми бяха нужни точно 4 дни да наложа статуквото.Глутницата трябва да е наясно кой е шефът.Или ти компндваш парада или,полудяваш, или напускаш.След това ти преценяваш колко да разхлабиш хватката.Без обиди,без,унижение,без шамари,с уважение към личността.И един поглед стига за да си подвие опашката.

Учениците толкова са изпуснати, че не всеки може да издържи на тяхното поведение - не само в училище, но и по улиците, в превозните средства и пр. Те пият,пушат, дрогират се.Училищата са обсадени почти винаги от ученици, които дори и не влизат в клас.Не е далеч деня, някои "луди" ще започнат да стрелят по тях.Кой е луд, е друг въпрос.Може би на учителките трябва да се раздаде оръжие, за да могат да въдворяват ред (стига да могат да го опазят).Не мислете,че се шегувам.Нали се чака да се случи нещо фатално и тогава да се вдигне пушилка за няколко дни, след което - пак по старому.

В България има деца,които искат да учат и други,които не искат.Не е тайна,че има такива,които стигат до 8-ми клас без да знаят таблицата за умножение, без да могат да напишат 5 смислени изречения, а да ги слушаш като четат текст е пълна мъка- сричат и запъват на всяка 2-ра дума. Може би за това има вина самият начин на преподаване, самите учители, но основният проблем е в нежеланието на определен контингент от деца да учат и да спазват определени норми на поведение! Самочувствието,че всичко им е позволено, че никой нищо не е в състояние да им направ и да им поиска сметка за непристойното им поведение в клас е определящо. Виновни за поведението на тези деца са и родителите им с мнението си, че учителят е "един прост даскал", който " 5 пари не струва"!Много често тези родители и деца са с огромни претенции за "права", но без чувство за "задължения" към обществото. Смятам,че училищата трябва да се разделят на два вида: -за тези, които искат да учат, да вървят напред и да спазват "правилата"-едни -за тези, които не искат да учат- други т.е. такива,които ще ги обучават на професии с които да си изкарват прехраната. Основната цел ще е да бъдат полезни за себе си, а не да висят цял живот на шията на знаещите и можещите, и да смятат,че пожизнено някой трябва да ги издържа с помощи!!!

Епа какво толкова, в 66-то СОY нашата Ватева по музика бие шамари.... като не и издържат нервите :)

С деца, чиито родители са вдигнали ръце от тях, как да се оправят учителите? Нищо, нека вилнеят, да не учат, да не слушат... всичко си е за тяхна сметка - рано или късно.

E ние сме вдигнали , вие сте се предали тогава за какво ни е такова образувание в България! Кръгли две нули сте!

Определено такова образууувание не ви требе...

Не,госпожо.Всичко си е за наша сметка.Точно тези гамени утре ще формират средата,в която ще чакате смъртния си час,ще ви пребиват ,ще се гаврят с вас по улиците ,автобусите и опашките.Не гледайте като страничен наблюдател,защото и вие сте обитател на бъдещото общество.Сега сте учител и имате кураж,но утре,без здраве и сили ,всеки ден ще умирате бавно с мисълта,че е можело младите да ви уважават като възрастен човек,но сте ги оставили да вкарат живота ви в тяхната си сметка.Не е за тяхна сметка,а за наша,на всички ни!!!

Тази ако се събере с учителката обрала банка, не ми се мисли какво ще става!

Ами то с тази невъзпитана паплач май няма друг избор освен с бой, едно време не смеехме да гъкнем на учител или полицай а са анархия до смърт

Следващия път искам директорка нахлува в клас с коса в ръка!

Верижен трион не щеш ли? :) Добре, че махнаха кабинетите по НВО.