Кунева спира фалшиви бележки за извиненията на ученици

Министър Меглена Кунева съобщи, че заедно със здравното министерство, ще предприеме мерки, за да няма фалшиви бележки за извиненията на учениците.

Обратно в новината

Коментари - Кунева спира фалшиви бележки за извиненията на ученици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КУКУ--КУКУ-НЕ-ВА - ТИ - ЗАТВОРИ КОЗЛОДУЙ...ОПИТВАШ СЕ И ДА ЗАТОРИШ И ОБРАЗОВАНИЕТО, ДА МУ СЛОЖИШ ТОЧКА, ДЕ. КУКУНЕВА, АЗ, АКО СЪМ ГЛАДЕН ЛИЧЕН ЛЕКАР, КАК ЛИ ПЪК НЕ ДА ИЗДАМ И АМБУЛАТОРЕН ЛИСТ И ДА НАПИША КАКВАТО СЕ ИЗИСКВА (ОТ КЛИЕНТА ДЕ ДИАГНОЗА) ,КУ-КУ-КУ-НЕ- ВА -МНООООГО СИ ПРОСТА, ПОЧТИ ТОЛКОВА, КОЛКОТО И МАЯ ОТ КЮСТЕНДИЛ.....О,БОЖЕ ЕЛА СИ ПРИБЕРИ ВЕРСИИТЕ.

"Всичко Мара втасала, та и до извинителните бележки го докарала!"....- казва народът. Госпожо министърке, оправете си всичките батаци в системата и чак тогава се занимавайте с този проблем. Защото, в резултат на вашите "умни" закони и псевдореформи, които водят до стрес, неврози, хипертонии, и др.,възможно е да се окаже, че всички ученици са не само за извинителни бележки!... Голям капацитет си, шапка ти свалям!!!

На всички учители, на всички ученици, на всички родители, на г-жа министърката на простветата, на г-н министъра на културата, ДА ВИ Е ЧЕСТИТ ПРАЗНИКА НА ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН. Много труд, успех, сплотеност и много обич в името на България. На този ден, моята майка, тогава учигтел, винаги пристигаше с безброй цветя в къщи. Учениците и родителите им, до един я тачеха и обичаха Сега, когато е в друг свят, един от учениците и каза за нея: Тя не беше най-добрата учителка в нашето училище, не и в нашият град, не и в нашата страна, тя беше най-добрата учителка на света, която някога съм имал. Как е постигала това не знам. Знам само, че беше с безпогрешни знания, с изключителен талант да предава знанията си, за нея нямаше работно време, ако някой ученик се нуждаеше от помощ, ако друг мързелуваше КЪМ всеки намираше подход, учениците и бяха отличници. Да си учител, който в следващите пет до дванадесет години ще полага основите в детската душа за що е то родина, как, защо и какво да учим в нейно име, как да се държим винаги заедно в труда си за личен успех, и как четмото и писмото на науката е пътят към него, това е дар Божи.

на първия учебен ден да говори такива глупости - да беше обяснила и за ползата от миенето на ръцете след тоалетна. Какво ли са разбрали малките първолаци, освен да се стресират!

ПЪРВО ДА СПРЕ С ФАЛШИВИТЕ УСМИВКИ,ФАЛШИВИТЕ ОБЕЩАНИЯ И ФАЛШИВИТЕ"УСИЛИЯ ДА ОПРАВИ "ОБРАЗОВАНИЕТО !!! ЕЙ БОГУ,НЕ МОГА ДА Я ГЛЕДАМ ДОРИ НА СНИМКА !!!

Отсъствия по семейни причини с повече от месец предизвестие и се решава от учителския съвет веднъж месечно :) Семейните проблеми понеже се планират поне месец по рано - кой идиот е предложил това? Това да не е планирана отпуска? След новите революционни промени може да се обнови и израза"От глупав по глупав" с израза "От Кунева по глупав" за да няма тафталогия...

За да няма двусмислие: "От глупав та Кунка". Щото както си го рекъл: "От Кунева по глупав", може да е само образа и в огледалото.

от първия учебен ден и ... простотии! а истински важните проблеми - мълчание! "произведено от куневръза"

Истината май е само в домашното обучение с изпити накрая. Без промивката на мозъците, без присъствието в зверилницата, наречена училище, без необходимост от присъствие. И да почнат да изплащат субсидията, дето я дават на училището за обучението направо на семейството.

Найс, а ? Ние с фалшивите дипломи няма да се захващаме, щото те се са проблем, но в болничните.... Браво на министърката !

Най добре ще е, Кунева и другите , като нея да емигрират.

Ами тя нали ходи по ЕП, ли беше, по Брюксел ли беше... И другите, опитват се... ама ни ги връщат!!! бетер от мигранти...

Все едно докторчето както пише бележки няма да напише и амбулаторен лист! Абе то не може един ден да не си бил учител и да те турят за министър на образованието. Ама това май важи и за цялата администрация на министерството.

За какво ми е докторче? Вкъщи имам пет кочана бележки, ако се наложи, ще купя още. Но можем и да се хванем на бас, че докторите ще започнат да се дърпат, ако всяка бележка се вписва някъде кога и от кого е издадена, особено в здравното ти досие! И особено ако се получи прецедент някой да изгори с глоба.

Образованието бълва неграмотни и невежи хора. Тая се хванала за медицинските бележки!

Мигленчето освен всичко е и много нагла. може с часове да говори и нищо да не каже, а и може за секунди много простотии да изрече. Да се подложи на матура и външно оценяване министър Меглена Кунева-Пръмова.

Тая па бележките и бъркат кривите очи

Не се бъркай в неща, които не разбираш!

"За мен преписването, фалшифицирането във всеки един смисъл, нечестността - демотивират на една много ранна възраст, а това не можем да го допуснем", коментира Кунева." Тая сигурно от собствения си опит го знае. От проявите и приказките ѝ на сегашната възраст следва, че тя още в пелени е владеела фалшиментото.

Изрод с полу човешко лице и дяволска душа.

Това няма нищо общо с работата и. Има ли полза от тъпото ти примляскване?

Национален предател ми говори за честност! Пфу!

Хич не я харесвам тая, но и ти си полезен. От нея и тебе - предпочитам нея, щото нещо работи. А ти само плямпаш и мрънкаш:((

а ушната кал на учениците, няма ли да проверяваш?!

Боже, тези хора нямат срам! Бива, бива лицемерие, но тяхното граничи с арогантно безочие. Тази жена да говори за ценности и морал!

кунева нищо не спира! кунева само реда мжое да спре! кунева създава само хаос, супер некадърна е и е голям срам, че имаме такава министърка!

На колко години е,не е ли време да се пенсионира,бая се е увисила? Това първо.Второ: Като политик не е направила нищо полезно за България,как да и вярваме,че ще направи нещо добро конкретно за образованието?! Няма да гласувам повече за ГЕРБ,точно заради нея!

Ми още не е за пенсия, още е много млада само около 59, пък и къде си видял пенсиониран политик!

15-ти септември е един от малкото останали Светли дни у нас!!! Внасям ведра нотка- Поздравявям, най-сърдечно всички бивши и настоящи учители, ученици, студенти и всички вас, които участвате във форума!!!

"Училището трябва да учи на честност..." - ясно, значи г-жа Кунева никога не е посещавала училище.

и затова има неистов ентусиазъм да го затрие...

Пожелала си е шестица. Какво обикновено си пожелава човек?

Тя и на (шведска) тройка много ще се въз-радва... ама нали е ненаядна шестичка и се приискало...

Ха !!! Ново "20"!!! За неграмотните ,мързеливи и прости деца на простите и неграмотни и мързеливи родители пак лекарите им виновни, че издавали някакви бележки.

Моралът е нравствена категория, която не се вписва като училищен предмет за зубрене. За да бъде морален, човек трябва да има СЪВЕСТ, а ако няма такава е нужно обществото да има справедливи закони, които да се прилагат от морални хора! А пропо, фалшивите извинителни бележки, изтичането на изпитни теми за матура или ВУЗ , продаването на изпити и дипломи и пр. се извършват от служебни възрастни лица ,а не от ученици, както и фалшифицирането на избори, парламентарен кворум на заседания от най-много 1/3 от "презаангажираните"народни избранници, "борбата с корупцията" чрез драскането на мъртвородени закони и пр.

Не става само с мерак. Нужен е и акъл...

Всички издатели на детски книжки могат да използват образа като прототип за вещица -. Баба КУНА и 240 те грабливи джуджета е новата приказка за плашене на малките деца, които не слушат.

де да бяха 240 "джужета", с мед да ги намажеш - това са 240 ненаядни шкембета, ами МС-та, СРС-та, обръчи, приятелски кръгове, реактори, рибари, граничари, мигранти, трафиканти, Ван дер Любчо, АНГЕЛ-чо на тати, .... Такава приказка ще стане... с неочаквано начало, и предизвестен край...

РАЗДАЙТЕ ОТСЕГА СИНИТЕ КИБРИТИ НА ДЕЦАТА ЩОТО И ВНУЦИТЕ НА ТЕЗИ ДЕЦА ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗПЛАЩАТ ,,ЗАЕМИТЕ" НА ГЕРБ

САМАТА ТЯ Е ФАЛШИВ МИНИСТЪР НО ИСТИНСКИ ПРЕСТЪПНИК И ПРЕДАТЕЛ ПОЧТИ ЗАТВОРИЛ КОЗЛОДУЙ

Ау, с какво костумче се е избарала каката! - истинска аристократка! И брошчица има! Мноооо е стилна!

Това е едно чудесно начинание от нейна страна. Може би едновременно с това ще работи и за честност в Парламента и не несамо...........

"Училището трябва да учи на честност и ..." и ? Къде видяхте честност в този свят и защо ще наказвате децата, да са честни като малкия а когато пораснат да искат да се самоубият от "честността" на истинския свят? Защо да причиняваме това на децата си! Нека още от малки ги научим да лъжат и да хитруват, за да се приспособят в лайнарщината ВИ.

Кукунева има интернешънъл опит фъф Фалшификациите -тя и Ферхойген бяха разобличени от Романо ПРОДИ, че са фалшифицирали доклада на МАГАТЕ за АЕЦ Козл. От безопасен АЕЦ е станал опасен за да бъде по-лесно затворен. Затова са получили едни 100 млн ЕЕЕ , Нека обясни как получи Знака на Къвавия легион и въобще на кого служи тази лелка. Това че е Гьонсурат и не се срамува и страхува да се появява говори за дебела подкрепа от враговете на България.

А фалшивите медицински на депутати и магистрати (адвокати)???

Има някаква истина може би , но е смешно за фалшивите бележки . Да се заеме да се повишат заплатите на учителите, нивото на преподаване да се подобри още, материалната база и т.н. и т.н......

Цялата каша с образованието оправи ще се захване с бележките. Тази жена не вижда ли, че е едно голямо недоразумение и трябва веднага да си подаде оставката. Аман от хора заемащи длъжности от които си нямат понятие, а в същото време разбиращите са на борсата или избягали в чужбина

" За своята 4-годишна работа като европейски комисар влиятелната госпожа е спечелила близо 2 млн. евро. Освен месечната заплата от 22 000 евро тя прибираше пари и за самолетни билети, 5-звездни хотели, жилищни и офис разходи, че дори и за "служебни забавления" и за "представителни разходи" - по 7300 евро годишно. Освен че ще получава годишна пенсия от 25 600 евро от Европейския съюз, Меглена Кунева е успяла да се вреди и с "преходен бонус от 322 540 евро. Огромната сума ще й бъде изплатена до една година, обяви официално британската организация Open Europe. Оказа се още, че тя получава над 200 000 евро месечно възнаграждение от френската банка "Париба". Петата по големина банка в света я назначи за член на борда на директорите през 2010 г. при доста съмнителни обстоятелства, твърди в. "Торнадо". Преди да се замеси в банкерския бизнес, със съдействието на Кунева пък бяха закрити трети и четвърти блок на АЕЦ "Козлодуй", които произвеждаха енергия под 2 стотинки за кв./ч."

В добавка - вместо да я разследва прокуратурата, Кунева стои перманентно в политиката, че и в Мин. съвет!!?

Точно това я пази...

Учудващ брой негативни коментари ,а инициативата е добра и има смисъл в думите на Г-жа Кунева,трябва да се признае.Изпростя този народ и спасение няма,а това за нацията след 20-30 години май е изгубена кауза.Жалко.Бившият посланик на Франция вярва в бъдещото поколение на България, така,както ние вярвахме 1989г.

Кунева, а ти кога спря с фалшивото си поведение ... празно думие, празно словене и нищо правене .... гнусна история ....

Меглена Кунева отговори:"Шестица!". А мен ми се струва, че тя и на "тройка" ще се радва

А, без такива обиждащи достойнството лоши оценки... :::))) Заради такива като Вас, мадам"YES" е принудена да премахва оценяването...!!! Даааа....!!!

Тя на (шведска) тройка много ще се въз-радва... ама нали е ненаядна шестичка и се приискало...

За да е ясно, какво е обществото ни днес. Този, който търгуваше с медицински бележки и (забранените по онова време) дънки, доставяни чрез градския педераст, днес е кмет. Останалите не сме кметове. Некадърни сме. Изводите са си за вас.

Съдържанието на учебниците и учебните програми са по-маловажни от медицинските бележки - Куневица пак имитира дейност, за да замаже пълната си некомпетентност в областта на образованието. Спри се ма, па-ча, и излез от политиката, че от теб само ВРЕДИ за България! В други времена нямаше да те пуснат вън от Сливенския затвор за десетилетия.

Модераторчето е изпаднало в паника след само 3 мои постинга и си е счупило пръстчетата да ми слага банчета :)) Постингите не нарушават никакъв закон, нито официално правило на медията, и са получили всеобщо одобрение от публиката. За да е още по-голям майтапа, единия коментар визира точно липсата на свобода на словото у нас. Потреса, който изпитват тукашните употребени градински лейки при срещата им с всеки човек, поне леко прехвърлил средната интелигентност, е недвусмислен атестат, както на обективността на медията, така и на качествата на екипчето, което я списва и модерира. Айде, слагайте пак бан, трийте текста и бързо сменяйте жълто-кафевите гащи, преди да се е размирисало. :))))))

Правилно! Кунева като погледне наляво , после надясно в народното събрание , пък и съда , прокуратурата , адвокатите навсякъде вижда вредата нанесена от фалшивите медицински бележки. А те тези бележки от къде се пръкнаха и каква е причината да ги има ... това е друга маловажна тема.

Хюстан до Кунева. " Намали райския газ, че на земята те гледат в пряко предаване"

Според мен това са пълни глупости! В по-европейските страни са достатъчни бележки от родителите. Какво МНЗ, какви 5 лева:)

"Пълни глупости" е коментара ти.Защото тези здравни бележки,издавани от лекари са 1.злоупотреба със здравната каса и 2.лъжа,чрез която съдействат на деца да подвеждат и учители и родители.

Мда, 50% са технически неграмотни, но медицинските бележки са най-належащия проблем.

а останалите: "Кунева разтревожена: Учениците могат да четат, но не разбират прочетеното"

Милата тя,колко е кадърна и можеща. От АЕЦ,та чак до извинителни бележки.Всичко може тя.Тя е нашата гордост от новото поколение можещи европейски политици...

"YES"...!!! :::)))

Там е работата, че може. Интелигентният човек става за много неща. Комунистът за чеп за зеле не става, за нищо не става. Кунева показва ясно антикомунистически убеждения и мотиви. Всички леваци се опитват да я кръстят Пръмова, та да анблегнат за кого се била оженила. Ами оженила се, обичала го е. Но ако някой ми каже, че е станала комунистка от това, само ще го съжаля колко е елементарен, прост. Кунева е доста интелигентно парче и никак не е и не може да е комунистка. Не само като интелект, а и като политически убеждения. От ЕК а отличиха за комисар на годината, което показва още веднъж, че е умна. Момчета, в ЕК не е Путения, т.е. Русия, там не си бъркат лайната с хората, както сме виждали в соц. лагера.

комунист

Много твърдения без един факт. Веганите сте така;-).

И ползвала облагите от Пръмов и БКП с НАЙ-ГОЛЯМО ОТВРЪЩЕНИЕ...!!! :::))) Дааааа...!!!

"интелигентно парче","си бъркат лайната","чеп за зеле" и т.н.. Ти сигурно си гордостта на кадровика по спам от Ръ Бъ,нали ?

Твоята истина.То, доколко едно нещо е истина, зависи от наличната информация, с която разполагаш. Ти, явно, единствен разполагаш с положителна информация за тази жена. Защото, да си комбинатор, не значи че си умен. Или поне, "умносттс" ти, не само не е полезна, а направо е вредна, да не кажа -престъпна, спрямо останалото човечество. Но, ти си знаеш, че е така. Друг е въпросът, в какво са ти платили да ни убеждаваш.

Алкохолът е фалшив и живота тоже!