Затвориха над 1000 училища, грипът настъпва

Студът и грипът затвориха 1062 училища в 24 области в страната в първия ден на февруари, съобщиха от Министерство на образованието, младежта и науката. Мразът си отива, но вирусите настъпват, прогнозират синоптиците и епидемиолозите.

Обратно в новината

Коментари - Затвориха над 1000 училища, грипът настъпва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се въведе правило.Щом температурата е под -10 градуса занятията да почват от 9 ч., а ако е под -15 изобщо да няма занятия. Не стига, че децата са малко в държавата ни, та дай и да ги разболеем, защото в МОНМ нямат акъл за елементарни предпазни мерки.

bene6

Странна работа... При педиатърката нямаше никой.. Много странно!Преди 2 седмици имаше много повече болни. Нещо май сте се объркали.

За децата незнам, ама ние в нашето училище доста колеги сме болни, кашлица ,хрема, температура и сме в отпуск при това.

платени идиотски новини-затварят училища заради студа ,грип няма все още не са ни го пуснали ,но как се използва това от комерсиалните среди,пълно е със реклами на васкини -убийци ,и лекарства -отровници ,как само се наслагва страха в хората че после да берат плодовете изроди ,мафиоти навързани със фармацевтичните компании.......всеки трезво мислещ би разкритикувал тази статия

А дали наистина децата са болни, трябва да се вземе информация от личните лекари и РИОКОЗ. Повечето си стоят вкъщи, наплашени от медиите, получили поредна възможност за мързелуване. Във всеки сезон има някакви вируси - да закрием училищата? Хайде да спрем и да работим. Ама няма кой да ни плати заплата тогава. Живеем в умерения климатичен пояс - зимата е студено, лятото - горещо. Би трябвало да сме се научили /вкл. управляващите ни/ как да живеем, работим и учим в такива условия.

Гражданино прост, би ли ми обяснил, как едно дете на 6 години в първи клас, трябва да излиза от Вкъщи, на температура -25? Не можеш, хайде сег а обясни как се затопля училище с капацитет 2000 ученика? на първите етажи 18-20, 2-рите 15-18, третия 13-15, четвъртия 10-13, и сега как едно дете в профилирана паралелка с интензивно изучаване на английски език, има 7 часа на четвъртия етаж??? Като искаш, ходи чисти улици, като търпиш на студ, не карай другите да страдат!