Турските деца ще изучават джихада като ”любов към родината”

Учениците в Турция се връщат утре в училищата и ще са последното поколение, което ще изучава теорията на еволюцията в часовете по биология.

Обратно в новината

Коментари - Турските деца ще изучават джихада като ”любов към родината” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

джихад означава kill (ENG)....(убиjство по религиозни подбуди).

Kоментар взет от германските дер шпигел и ди велт ,затова мирише на антурска и антиердоганова пропаганда . Mного добре съм запознат с реформите в турската образователна система , защото и моите деца учат в тази система . Hе виждам нищо лошо в реформите които се правят. B Pим ,лондон , берлин се изучава историята на християнската религия , каноните на католическата религия , защо турските ученици не трябва да изучават ислямската религия , която религия е и на техните предци като победонесоца Aлп Aрслан, Cултан Cюлейман , Cултан Mехмет победоносеца, също така и мустафа кемал ататюрк, на турският ученик няма нищо лошо от това да познава и правилно да тълкува последната религия исляма.

просто защото религията вреди на мозъка по прекалено много начини.....

Явно българските политици са слепи (освен продажни), че не виждат заплахата от Ислямистка турция за България. Не Русия е заплаха, а Турция. По същия начин и през 14 век българите не са осъзнали заплахата и затова са били лишени от държава. Историята се повтаря, а глупаците не се учат от нея.

Родоначалникът на мюсюлманите Измаил е копелето на Авраам, родено от египетската слугиня Агар, оттам идва и името им агаряни. Копелета от слугинско семе това са мюсюлманите. И както открай време незаконният гони законния, а не обратно, така и те до свършека на този свят ще воюват срещу християните заедно със своите еднокръвни полубратя чифутите, на които между другото те вършат черната работа. Ето какво казва Свещеното писание за Измаил, родоначалника на мюсюлманите: "той ще бъде между човеците като див осел; ръцете му ще бъдат против всички, и ръцете на всички - против него; ще живее пред лицето на всичките си братя." Никой не обича турците, мразени са по целия свят.

Tи можеш да мразиш турците , но за другите недей да си сигурен . Mожеш ли да ми кажеш какво са ти направили ,турците че така да ги мразиш. Aко беше добре запознат с Oсманската история ,която в бг не се изучава, нямаше да ги мразиш , защото единствено Oсманската империя е успяла толкова години, над 5 века да госпоствува демократично и над 30 етноса са успяли мирно да живеят.

Сегашна Турция съществува благодарение на този човек отзад на снимката. Ако не е бил Ататюрк, сега щеше да има още няколко държави в Анадола. А името Турция вероятно въобще нямаше да е в употреба.

Без помоща на ленин под формата на оръжие и злато, нищо нямаше да направи.

Този образ не може да се сравни и с кутрето на Ататюрк, а се прави на по-голям и от него. Ако ние българите си имахме своя "Ататюрк", сигурно България щеше да е най-мощната страна на Балканите. Но не би - всичките ни политици са маскари. Бай Ганьо е прав.

Бащата на съвременния джихад - Макс фон Опенхайм. През ноември 1914 година, турският султан Мехмед V призовава за свещен джихад срещу враговете на Османската Империя. През следващата, 1915 година, Опенхайм е изпратен в германското посолство в Константинопол за да разпространява пропагандни материали. Често са го забелязвали да държи пламенни речи в джамиите откъдето призовава към джихад и клане на арменците. Както подсказва името му, Макс фон Опенхайм е германски евреин, и дълго време е имал сериозни проблеми в кариерата си към която се е стремял, защото не са го допускали до дипломатическа служба поради еврейския му произход. Къде с връзки, къде с други средства, включително като приема исляма, той успява да пробие и става известен дипломат и археолог. Става известен като германския "Индиана Джоунс", той получава сериозна финансова подкрепа от нацисткия режим на Третия Райх. А сега Ердоган обвинява Германия в нацизъм, каква ирония!

Мохамед е умрял през 632 г и до смъртта си постоянно е говорил за джихад и е диктувал стиховете на курана (бил е неграмотен). След като умрял, неговите наследници събрали стиховете и съставили курана (нарочно го пиша с У). Значи джихадът е дефиниран през 7ми век и е документиран към края на 7ми век. Ти ако искаш си говори за откриването на топлата вода през 1915 г., но тя е открита много по- рано.

Нашият единсвен спасител и Господ Исус Хростос каза: Възлюби Бога с цялот си сърца, душа, ум и сила. И Обичай блжният както себе си. Тези две заповеди са смисъла на Божият закон. Господ каза че кротките и миротоврците ще наследят Земята. Каза че ще се покаже милост на тези които показват милост. В Божието цартво няма да има родина, понеже ще е само едно и друго няма да има. Жалко на тези турски деца, които ще ги индокринират и възпитават в грях и омраза към ближният в духа на сатанинскат идеология.

Така е и е много тъжно! Но това е казано в Библията. Уви, идват си последните времена, точно както там са описани - чуждата религия, гейовете, катаклизмите, войните и т.н. Всичко е описано Там. Това е началото на края ни. Дано Господ докосне повече хора, дано отвори очите им и те да Го познаят и се спасят, когато им дойде времето.

Споко бе, дрОгаре! Вашия браЦки руски народ ще ви помогне! ХАХАХАХАХАХА

Честито, скоро ще имаме джихад на границата... само дето НАТО няма да може да се намеси, и може да се наложи да се оправяме сами.

В тоя дух, след 10 години ще имаме нация на талибани на южната си граница.

Турците да се събудят, преди Ердоган страната им се броеше за светска страна - кандидат за Европейски съюз, а сега умишлено младите поколения ще се възпитават като неграмотни анадолци, за да е по-лесно за султан Ердоган да ги управлява и изпраща на война с кюрдите.

По география, какво изучават!? До Дунав ли е империята или до Виена. Важно е да знаем, че ако до Виена, ок все някой от католиците в НАТО ще помогне, ама ако е до Дунав.....

Съжалявам турците ,този ще ги върне години назад ,жалко ....!Турция вече няма да е светска държава ,сега ще посегне на книгите ,после на филмите и т.н.и ще стане Афганистан !!!

Жалко за Турция, наистина. Само като се замисля, че по времето на комунизма им дишахме праха на Турция. Турция беше светска, капиталистическа държава по западен модел, с развита икономика и светски характер. Турция даже имаше собствена порно индустрия, нещо което в НРБ беше забранено от комунистическата партия.

След някое от следващите си посещения при неговия приятел Ердоган, Боко ще се завърне с леко разрачена походка, леко приклекнал и с гримаса. Трудно ми е да прогнозирам каква - на удоволствие, или болка.

най добре да учат как се правят ядрени бомби за любоф към Мира!!!!!

Днес ще изучават джихада като "любов към родината", а утре като това, което джихадът си е според Корана и думите на ислямския (лъже)пророк - тотална война с "неверниците" за налагане на световната хегемония на исляма.

Чета и не мога да повярвам до къде се планира да стигне Турция. Има една поговорка - гъз глава затрива и в случая важи с пълна сила.

И после ще минават гранциата ни с възгласи алах акбар. Бум!!!

А какво става у нас ? Къде сме ной ?

Да не би някой да е очаквал нещо друго от този идиот Ердоган?!... Всичките му действия вече са явни и безапелационно диктаторски, с определено екстремистко-ислямистка насоченост. Ако някой не е разбрал, за какво става въпрос, да вземе да се събуди, защото този индивид е вече реална заплаха за сигурността на целия регион, а и не само... Ислямизацията на Турция, отчитайки потенциала и стратегическото й разположение е може би един от най-лошите сценарии, които можеше да се случат на световната сцена.

То не е неочаквано отдавна се говори за подобни сцнерии, даже и в публичното пространство, че България трябва да има стратеги 50 години напред, като ислямски фундаментализъм ни е основен проблем, ама нашите управници им дреме за настоящите суджуци, утре каквото дойде...

За да не хабят хартия направо да приемат, че в момента, в който организмите са излезли от океана, са започнали джихад, взривове и колене на сушата. Върховния момент на джихад е бил унищожаването на динозаврите разбира се :)

връзка между визията, ума и душевността на човека! Ататюрк от тази снимка много ми прилича на нашия Елин Пелин!Освен това бил влюбен в българка, но баща и бил против тази любов! Та може би на Кемал дължим тези 140 години мир, а глупакът-фанатик Ердоган ке готви пак да ни поробва!

Докато сънародникът му Азиз Шанкар взе нобелова награда за химия за "ремонт на ДНК", Ердоган забранява еволюцията. Явен курс към пълно затъпяване и създаване на зомбита , за да не се извратят нещо от малки турчетата от Дарвин, виж в университета можело да се учи. Между другото медицината им е добра , масово се ходи на лечение в Истанбул, за да не се попада в ръцете на родните касапи.

ДругарЕ, не бойте се... избавлението иде от САЩ... вашите "любимци" ще демократизират Турция в момента, в който Ким се кротне малко.

ВИЖТЕ СИ СЪЮЗНИЦИТЕ БЕ, ПУТИНКИ !!! КИМ ЛУДИЯ И ЕРДОГАН ФЕСА! И ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ! АЙДЕ БЕ, РАЗКАЖЕТЕ СЕГА КОЛКО ЕПРАВ ФЕСА И КАК ЩЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ЕВРОПЕДАЛСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ...

Ердоган, не е ли наш съюзник? Нали и Турция, както и ние сме членове на НАТО, а Русия и Путин, не са! Ама те и Турция и Гърция са членове на НАТО, пък Турция окупира част от Кипър! Следователно Турция, НЕ Е НАДЕЖДЕН СЪЮЗНИК. Още повече пък наш!

И да не забравят да напишат ,че Моамед на когото се покланят не е можел да чете и пише и латинската азбука на която се подписват сега е от неверниците и трябва да се забрани.

ердоган забранява дарвин щото еволюцията го е обидила лично

"Ислямът е една примитивна бедуинска религия, един разлагащ се труп, който с вонята си, заплашва да убие всичко наоколо." М.К.Ататюрк

Турската държава плавно се движи към ислямска държава, в която светските елементи не само, че няма да бъдат допускани, но и ще бъдат преследвани!!! Жалко за съседите й!!!

Жалко и за нормалните турци. Там има будни и цивилизовани хора, които Ердоган размаза, като си инсценира преврат. Капитална грешка е, че като са прихванали самолета му, не са го свалили. Сега щеше да е друго. Той е реална заплаха за Балканите и конкретно за България. Ако те не намерят сили да си променят държавата, тежко и горко за целия регион.

Обяснете им и за земята, че е плоска и сънцето се върти около нея ! Стига лъжи !

Ето как Марк Твен е описал преди 150 год. срещата между Наполеон и турския султан в пътеписа Глупаци в чужбина/кратък откъс/: "Наполеон III представителят на най-високата съвременна цивилизация, прогрес и изтънченост; Абдул Азис представителят на един народ по природа и възпитание нечистоплътен, жесток, невеж, суеверен, назадничав, и на едно правителство, чиито три грации са тиранията, алчността и кръвта. Тук, в блестящия Париж, под величествената Триумфална арка, първи век се срещна с деветнадесети..." Колко точно го е написал само...! Целия текст е малко по-дълъг и всеки, който прояви интерес, може да го намери в нета.

Честно казано, не се сещам за друга религия, в която официално да са застъпени ДВЕ религиозни постановки за борба с "неверниците", ДЖИХАД и ГАЗАВАТ.

Много сте прав!!! И не разбирам защо от ЕС продължават да подпомагат турция???!!! Не разбират ли, че докато не махнат ердоган и обкръжението му, труция ще бъде заплаха за цивилизацията!!!??? То и по принцип само малоумник, би общувал с турчолята, те са си същите диваци, колкото и лустро да им слагаш!!!

Браво, остава да учат и "любов към ближния" т.е. за еднополовата любов и са готови одма за ЕС!

В Анадола са експерти по тази тема.

Готови са за евроазиатския съюз. Че скоро в Русия ще има повече мюсюлмани отколкото в Турция

за Бг ...рано,рано сутринта . толкова много се притеснявах,какво ще учат сега турските ученици,сега ми олекна!

Като се научат на любов към родината ще дойдат да научат и твоите деца, че България е Булгаристан, а българите не са народ, а рая.

Прав си, но докато дойдат, българите отдавна ще са се разселили по света. Най-много някой столетник из планините да е оцелял. Тук ще са останали най-големите воини - мангасарите, а те са въоръжени със страшното оръжие, наречено от сърбите "курец". Бедна им е фантазията на ислямистите как за около десетина години, ще трябва да работят до 70, за да изхранват великите воини. :)

Важна е защото показва че глупаците, само ще се въдят на има-няма 100 километра от нас.

моята борба=моят джихад

На нас може да не ни харесва, да не е в нашият интерес, но Ердоган не е нашият лидер! Защо турците трябва да стават 'модерни'? Какво значи 'модерни демократи'? Дали България е по-добре сега и дали ще е по-добре след 50г? Хората явно четат историята, както дявола Евангелието. Турция първо трябва да оцелее и запази себе си, а след това да се 'адаптира' и 'модернизира' както някой и казва(ако изобщо е в интереса й). Помислете само как протече евро-модернизацията за тях, ако можете да сте обективни в това. Ние дори не се интересуваме от такива теми. Ние сме на 110% по течението, понеже ако някой се опита да ни изгребе на някъде - поне 3ма българи-атлантици го спират!

Само ако можеше този от ляво на снимката(Ататюрк) такъв шут би ударил на този от дясно ... Всичко, което първия направи за Турция , втория разруши.

Както всеки човек, така и всеки народ избира съдбата си. За съжаление Турция е избрала страната на тъмнината и ще носи последствията от това. Дано Европа прогледне окончателно.

ердоган е вреден за човечеството, както и много други!!! Колкото по-скоро го махнат, толкова по-добре !!! И ЕС и сащ да престанат да я подсилват икономически и военно, щото май скоро ще трябва да воюват и с нея!!! Относно еволюцията - няма такова животно!!! В България трябва да е като СИП, заедно с Вероучение, това са две алтернативи ! А за джихада - ами това е мисленето на всички муслимани, това си е заложено в корана им. Тук е валиден сталин - "Има муслиманин, има проблем, няма муслиманин, няма проблем" !!!

В грешка си за корана, джихада е много малко като откъс и няма нищо общо с това да колиш неверници. И исляма, както и християнството са ползвани като инструмент за интересите на определен кръг от хора, така е било в миналото с христа, така е сега с исляма.

Dobromir Dimitrow

По принцип, доколкото съм чел корана, по скоро муслиманството е някаква изопачена форма на християнството, много изкривена ерес!!!

Сега вече трябва да сте благодарни на БТВ и особено на "модната икона" и турчина Юксел за това че в тези свещени времена за развитата демокрация ви показаха филма за Кьосем където вместо триончето използват въженките и ножчето ..... за защита на империята. Нали дотука я докарахте другари демократи. А някой беше казал "Вън търговците от храма". Опасявам се да не се стигне и до тоталното "глобално затопляне" че и децата ви да разберат от демокрацията на родителите си.

Евреите (Нетаняху се изказа пак наскоро) са за кюрдска държава, така че такава скоро ще има. Да му мислят фесовете, със или без Дарвин :)

Турция си отива към гражданска война. Тоя тъпанар се ебава с 50% от населението, а както знаем от историята, никой самозабравил се диктатор не е свършил добре! Сега остава да се опита да смени късата пола с бурка :) в един Истанбул примерно и гледай сеир.

Ердоган е един глупак създаден от ататюрицте. Само Меркели, Макарони, Тромбове и Путлери!!!

А ще ги учат ли, да скачат по дърветата

След Дарвин ще забранят Нютон, Менделеев, Айнщайн,Бетховен, и т.н. и т.н.До заличаването на цивилизацията в Турция.

Така ще им е по лено да правят опити да забременяват малки момченца....