Коментари - Скандална фондация, смятана за секта, проповядвала на ученици | Днес.dir.bg

Скандална фондация, смятана за секта, проповядвала на ученици

12 училища в Югозападна България са плащали на скандалната фондация „Мечта” за семинари и тийм билдинги, в които под прикритието на екоидеи се проповядва култ към руската секта "Анастасия". Учението на Владимир Мегре е проповядвано дори на 5-годишни деца и учителките им, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - Скандална фондация, смятана за секта, проповядвала на ученици | Днес.dir.bg

Коментари

Не знам какво е "проповядвал", но ако само ги е учил да пазят, да се грижат и да обичат природата ДЪЛБОК ПОКЛОН пред него! Ако е имало и други неща - в крайна сметка той е повлиял на 10 или 20 или 30 човека. Не е важна точната бройка. Я ми кажете БТВ на колко хора повлия с тенденциозните си атаки към цели съсловия от българското общество като: лекари, учители и др. Спомнете си и отношението й към ромите в случая с катуница и мн. др. подобни. Няма да ставам адвокат на човека от новината, ама БТВ е ПРОБЛЕМА на България, не този човек!

Познавам Росен Ангелов, негов бивш ученик съм. Мога да кажа само, че той е отдаден да прави Добро. Може би знаете, че той е един от основните преводачи на Ерих Фром. Това, че някой гладува или се пречиства и прегръща дървета е само хубаво. Лошо, че е станал злощастен инцидент с момчето, не мога да повярвам, че има връзка с Росен. На Росен винаги ще съм благодарен, че ми помогна да се открия Ерих Фром, Франкъл, Кант и да се провокирам да започна да мисля самостоятелно...

А и българската православна църква трябва да се промени и да е адекватна на съвременния свят. Не може моделът, който е създаден преди 2000 г. за да впечатни неуки хора (ангели с крила, белобради дядовци, които се реят някъде в тропосферата над облаците) да се използва без никакви промени. Църквата трябва да говори на съвременнен език, да е близка към хората и проблемите им, а не да е лицемерна, като онзи пловдивски Николай със скъпите часовници от розово злато и автопарка от свръхлуксозни лимузини. Затова виреят и тези секти, които убиват децата ни. Добре, че има истински хора, като отец Иван от Нови Хан, че да измият очите на БПЦ.

Браво на човека! Нищо различно от истина и любов към природата не е преподавал!

За ограничените хора това което учи този човек младежите едва ли не е престъпление. Секта- звучи ужасно. Мислиш си за убийци, за извратеняци, за нещо тъмно. Така го наложиха вестниците на ДС в началото на 90-те. Наричаха всички евангелисти сектанти и същевременно сътрудничеха с ДС- митрополитите на БПЦ. Този човек учи младежите на нещо хубаво- ДА ВЯРВАТ В СЕБЕ СИ. Аз съм виждала на Витоша мъже и жени, които прегръщат дървета. На мен ми е смешно- но всичко е във вярата. Има много невежи за които единствената вяра е да не вярват в нищо. Те обикновенно се озлобяват. Опитва се биещите се наследници на починалия младеж (МВР е установило че е от нещастен случай) да дискредитират групата на Ангелов.

наистина са преподавали екоповедение. Явно някому това бърка в очите. На тези които всъщност получават пари от държава и различни международни фондове, нао вършат формално и безлично, за да приберат парите за себе си.

Защо се кани от студио в студио Владимир Данаилов - един бъдещ "пастор" на подобни секти ? Той е много объркан и увреден човек, който може да съсипе живота на младежи с психиката на Марио.

Няма нищо мистериозно, още в предната новина става ясно, че тая секта е промила момчето. Въпросът е защо млади хора се поддават на такива инсинуации. link

мисля,че учителите драстично и целенасочено са снижили изпълнението на функционалните си задължения и това става със знанието и бездействието на директорите на училища и на инспекторатите.В училищата няма превенция,има последействие,има бездействие,има поведение,граничещо с престъпление-изнудване на учениците било за подаръци,било за екскурзии,било с непреподаване качествено на учебния материал,за да може да изнасят частни уроци на повече ученици,неможещи сами да се справят с уроците,да виждат ,че учениците пушат цигари на 10 метра от входа на училището и на 20 метра от инспектората и нито един от тях да не направи забележка и да прекратява тази порочна практика и гледка.Мисля,че драстично е занижен контрола на всички нива в повечето училища.Затова се поругават светини,герои,гробове,има побоища и какво ли още не.Ниска е професионалната отговорност на учителите -отсъствия от учебни занятия по всякакви причини,особено около празници и почивни дни-така отсъствието от клас е максимално възможното най-голямо.А къде е тогава административния ръководител?Отсъствия,екскурзии,празници- и ето че учебната година минала и поредната клас е отминал,идва лятото-съответно 3 месеца почивка - и какво се получава като резултат-"дълга" и тежка година за нашите учители и прекрасно възпитание и високи знания и подготовка за бъдещето на България!

Е всъщност скандално е здравоопазването и образованието. И за да си здрав просто трябва да се откажеш от услугите на лекари и фармацевти. Основното мото на здравеопазването по света е само печалби и пари. Не употребявам лекарства от много години и съм ок. Билките из нашите планини са вълшебни, а химичните субстанции не. Не съм запозната с тези книги и не мога да ги коментирам, но съм виждала учебници ,които са меко казано притеснителни с глупостта метната в тях. В резултат на това образование се появяват всякакви Златки и то като vip-персони и не могат да кажат две столици и то на съседни страни. Е това е скандалното. А всеки сам избира какво да чете все пак това е демокрация. А не подценявайте децата, че могат да ги манипулират. Всъщност родителите са с доста по-промити мозъци. Хайде със здраве...:)))

Смехурно, благодари се, че не си имала сериозна болест и не ти се е налагала лекарска помощ. Глупаво е да се отричат постиженията на съвременната медицина и диагностичните методи, разбира се и лекарят трябва да е истински, с познания и разбиране. Да отричаш това е все едно да се върнем 100-200 години назад, когато средната продължителност на живота е била около 40-45 г. Спомни си З. Стоянов - "Той старец беше на 39 години". А за глупостта на Златките си права, но това масово опростачване май е всеобщо явление и идва и от елементаризма на масовата американска култура.

Хората се чувстват виновни когато ядата и пд въздействието на модни списания. Това няма нищо общо със секта...... А ако някой учи децата на това да не приемат всички ценности изливащи се от телевизора е само за добро.

Позволява се и се случва. Младите са най-податливи и най-лесно попадат под ударите на престъпници и мошеници. Жалко!

Някой обръща ли внимание на проповядването на радикален ислям и етниеска омраза в Лудогорието и източните РОдопи, както и на изкуствената турцизация на населението там? А това е в много по-големи мащаби от дейността на тази секта, или имаме президент и правителство, които се таралежат само на Маедония, но пред намесата във вътрешните работи на държавата ни от страна на турция не могат да сложат преграда.

23 години безверие , водят до бум на подобни секти . недопустимо е учител , получаващ заплата от данъците на родителите , да учи децата не на наука , а на собствените си заблуди .

Я чакай малко, ти първо познаваш ли този човек, че да твърдиш, че се е заблудил?! Ти наясно ли си какво точно той "проповядва"?! Ти имаш ли повече информация от тази, която ти е подхвърлена в пресата и която като огладняло животно поемаш и дъвчеш, без да използваш собствена мисъл?! Първо потърси основа, доказателства, провери щом толкова си заинтригуван, че си отделяш времето и енергията за коментари, че после коментирай!!

Я чакай малко, ти първо познаваш ли този човек, че да твърдиш, че се е заблудил?! Ти наясно ли си какво точно той "проповядва"?! Ти имаш ли повече информация от тази, която ти е подхвърлена в пресата и която като огладняло животно поемаш и дъвчеш, без да използваш собствена мисъл?! Първо потърси основа, доказателства, провери щом толкова си заинтригуван, че си отделяш времето и енергията за коментари, че после коментирай!!

Ааабе друго си е Азисчо, Слави, Златка, Софка, Лепа, Ицо... Какви учения, какви природи, философии, науки, мааани ги тиа секти! Само Яко чалга, ромска интеграция и розови мъжки паради - да знаят младите поколения кое трупа стайл, кое е пичовско, мнооу яку и печено, и сбира парсата...

Така, като не въвждат вероучение в училищата. Тази празнота се заема от всякакви самозванци, които унищожават децата ни. Всички ние имаме нужда от вяра.

То вече и без това никой не ни лекува. По-добре да не губим време да висим пред лакарските кабинети, а да вземем в свои ръце спасението си - билки молитви и други достъпни средства.

ХОРА КОМЕНТИРАЙТЕ АКО СТЕ ЧЕЛИ КНИГИТЕ ! зНАЕТЕ ЛИ ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕЗИ КНИГИ В БЪЛГАРИЯ ИМА БУМ НА ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА БИОХРАНИ ?ПОДКРЕПЕТЕ ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА ЧЕ ТЪРСЯТ В БЪЛГАРИЯ РЕАЛИЗАЦИЯ И НЕ СА СЕ ОТЧАЯЛИ ЗАШО БТВ НЕ КОМЕНТИРА СТАВАЩОТО В ПАЗАРДЖИК ?

Тази сутрин една от телевизиите най-после показа за 5 сек. ставащото в Пазарджик. Който се интересува от друга телевизия да гледа Скат.Проблема е огромен.

докато имаме два синода и безхаберието на държавата ще бъде и по-зле, не си мисля, че директор, учители и даже родители не са знаели, къде е Инспекторатът по образованието, защото там има експерт по религия, къде са били специалистите от МВР, не си мисля,че е валяло и съответните служби не са разбрали....

Така е. Не допускаме православието в училищата, но празно няма, като не искаме християнство, получаваме секти.

Даа..., когато човек иска да пречисти тялото и душата си от заобикалящата мръсотия, тогава го обявяват за посттоталитарен сектант, защото се отказва от фалшивите лекарства и безнравствените учения. И когато млаедите се сблъскат с жестоката действителност, те не могат да намерят мярката и стават мъченици. И всеки ден когато отида в магазина, се чудя какъв боклук за ядене да си купя, защото алчноста на мутрите е толкова голяма, колкото е овчедушието на народа.

Как може 12 училища да са замесени и в нито едно никой учител не се е позаинтересувал на какво учат там учениците?! То че има разлика от секта до секта, но тази определено е вредна. А и родителите явно не са говорили с децата си по тази тема, което е жалко!

що го буташ това оранжево-черно на секъде? поганче си ми ти

wenci

Колко е глупаво да се съди, когато има непознаване на нещата, механичното им свързване и генериране на новина. Доказателство за горното твърдение е че се търси там където е 'ТЪМНО', а не където е 'СВЕТЛО'. Идеите, които дават книгите за Анастасия ще бъдат основи за градене на ново общество и съзнание, след края на разпада на сегашното общество - затова сега не се разбират още от всички. Всички са свидетели на тоталната деградация в световен мащаб.

не е ли пример за деградация ,деструктивност след като може да се прогнозира 100% ,че ефектите в перспектива са такива ,ако се спазват техните дефектни принципи ?! Не знаят ли правилните човешки принципи на поведение ? ! Не знаят ли веригата причина-следствие -последици .Фундаментът за здраве на индивидите и обществото включват задължителните знания от задължителното образование /това са науката и практиката от живота ,натрупани исторически от цивилизацията за поддържане на живот ,околна среда,и минимизиране вредните последици и катастрофи вкл социални,природни/,дом,храна /без храна настъпват дистрофични-дегенеративни патологични изменения в организма ,болест,смърт/работа,приходи ,данъци за общите разходи,осигуровки за здравеопазване,пенсия,безработица,сигурност,демокрация/равенство по задължения за равни права/,правосъдие ,функциониращо общество

Я пак? Какво има за разбиране... Детето ми е пратено да учи конкретни неща. Някой да му насажда от рано, нещо което, то не разбера още.. Го лишава от правото му на избор. Самия метод на разпроснтранение на това "знание" е примитивен,престъпен и варварски. И говори сам за себеси... Колкото и да се плямпа за енергии и гушкане на дървета... Най е лесно да си имаш пасивна секта в която само да говориш, а нищо да не променяш... Разправяйки за бъдещето дето ще дойде. Такива пък колко сме ги чували.... Добре, че има прости и малки деца, разни тапунгери да са месии и ръковосители...

Поврага ! Където и да се обърне човек из Земите-ни. -- все отвъдчерноморск-канални отлагания. Всъщност - какво са плавиуи онез-там 'наши' служби досега ?! В-с-и-ч-и-т-е !! ...От дансиращи, през мици-ayaйки та до районниот. --------------- Сега като го подберат, било хората на Боян било просто от там - как да разберем отгде у него такие-то идеи бьiли ?!

Коментари - Скандална фондация, смятана за секта, проповядвала на ученици | Днес.dir.bg

Скандална фондация, смятана за секта, проповядвала на ученици

12 училища в Югозападна България са плащали на скандалната фондация „Мечта” за семинари и тийм билдинги, в които под прикритието на екоидеи се проповядва култ към руската секта "Анастасия". Учението на Владимир Мегре е проповядвано дори на 5-годишни деца и учителките им, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - Скандална фондация, смятана за секта, проповядвала на ученици | Днес.dir.bg

Коментари

Не знам какво е "проповядвал", но ако само ги е учил да пазят, да се грижат и да обичат природата ДЪЛБОК ПОКЛОН пред него! Ако е имало и други неща - в крайна сметка той е повлиял на 10 или 20 или 30 човека. Не е важна точната бройка. Я ми кажете БТВ на колко хора повлия с тенденциозните си атаки към цели съсловия от българското общество като: лекари, учители и др. Спомнете си и отношението й към ромите в случая с катуница и мн. др. подобни. Няма да ставам адвокат на човека от новината, ама БТВ е ПРОБЛЕМА на България, не този човек!

Познавам Росен Ангелов, негов бивш ученик съм. Мога да кажа само, че той е отдаден да прави Добро. Може би знаете, че той е един от основните преводачи на Ерих Фром. Това, че някой гладува или се пречиства и прегръща дървета е само хубаво. Лошо, че е станал злощастен инцидент с момчето, не мога да повярвам, че има връзка с Росен. На Росен винаги ще съм благодарен, че ми помогна да се открия Ерих Фром, Франкъл, Кант и да се провокирам да започна да мисля самостоятелно...

А и българската православна църква трябва да се промени и да е адекватна на съвременния свят. Не може моделът, който е създаден преди 2000 г. за да впечатни неуки хора (ангели с крила, белобради дядовци, които се реят някъде в тропосферата над облаците) да се използва без никакви промени. Църквата трябва да говори на съвременнен език, да е близка към хората и проблемите им, а не да е лицемерна, като онзи пловдивски Николай със скъпите часовници от розово злато и автопарка от свръхлуксозни лимузини. Затова виреят и тези секти, които убиват децата ни. Добре, че има истински хора, като отец Иван от Нови Хан, че да измият очите на БПЦ.

Браво на човека! Нищо различно от истина и любов към природата не е преподавал!

За ограничените хора това което учи този човек младежите едва ли не е престъпление. Секта- звучи ужасно. Мислиш си за убийци, за извратеняци, за нещо тъмно. Така го наложиха вестниците на ДС в началото на 90-те. Наричаха всички евангелисти сектанти и същевременно сътрудничеха с ДС- митрополитите на БПЦ. Този човек учи младежите на нещо хубаво- ДА ВЯРВАТ В СЕБЕ СИ. Аз съм виждала на Витоша мъже и жени, които прегръщат дървета. На мен ми е смешно- но всичко е във вярата. Има много невежи за които единствената вяра е да не вярват в нищо. Те обикновенно се озлобяват. Опитва се биещите се наследници на починалия младеж (МВР е установило че е от нещастен случай) да дискредитират групата на Ангелов.

наистина са преподавали екоповедение. Явно някому това бърка в очите. На тези които всъщност получават пари от държава и различни международни фондове, нао вършат формално и безлично, за да приберат парите за себе си.

Защо се кани от студио в студио Владимир Данаилов - един бъдещ "пастор" на подобни секти ? Той е много объркан и увреден човек, който може да съсипе живота на младежи с психиката на Марио.

Няма нищо мистериозно, още в предната новина става ясно, че тая секта е промила момчето. Въпросът е защо млади хора се поддават на такива инсинуации. link

мисля,че учителите драстично и целенасочено са снижили изпълнението на функционалните си задължения и това става със знанието и бездействието на директорите на училища и на инспекторатите.В училищата няма превенция,има последействие,има бездействие,има поведение,граничещо с престъпление-изнудване на учениците било за подаръци,било за екскурзии,било с непреподаване качествено на учебния материал,за да може да изнасят частни уроци на повече ученици,неможещи сами да се справят с уроците,да виждат ,че учениците пушат цигари на 10 метра от входа на училището и на 20 метра от инспектората и нито един от тях да не направи забележка и да прекратява тази порочна практика и гледка.Мисля,че драстично е занижен контрола на всички нива в повечето училища.Затова се поругават светини,герои,гробове,има побоища и какво ли още не.Ниска е професионалната отговорност на учителите -отсъствия от учебни занятия по всякакви причини,особено около празници и почивни дни-така отсъствието от клас е максимално възможното най-голямо.А къде е тогава административния ръководител?Отсъствия,екскурзии,празници- и ето че учебната година минала и поредната клас е отминал,идва лятото-съответно 3 месеца почивка - и какво се получава като резултат-"дълга" и тежка година за нашите учители и прекрасно възпитание и високи знания и подготовка за бъдещето на България!

Е всъщност скандално е здравоопазването и образованието. И за да си здрав просто трябва да се откажеш от услугите на лекари и фармацевти. Основното мото на здравеопазването по света е само печалби и пари. Не употребявам лекарства от много години и съм ок. Билките из нашите планини са вълшебни, а химичните субстанции не. Не съм запозната с тези книги и не мога да ги коментирам, но съм виждала учебници ,които са меко казано притеснителни с глупостта метната в тях. В резултат на това образование се появяват всякакви Златки и то като vip-персони и не могат да кажат две столици и то на съседни страни. Е това е скандалното. А всеки сам избира какво да чете все пак това е демокрация. А не подценявайте децата, че могат да ги манипулират. Всъщност родителите са с доста по-промити мозъци. Хайде със здраве...:)))

Смехурно, благодари се, че не си имала сериозна болест и не ти се е налагала лекарска помощ. Глупаво е да се отричат постиженията на съвременната медицина и диагностичните методи, разбира се и лекарят трябва да е истински, с познания и разбиране. Да отричаш това е все едно да се върнем 100-200 години назад, когато средната продължителност на живота е била около 40-45 г. Спомни си З. Стоянов - "Той старец беше на 39 години". А за глупостта на Златките си права, но това масово опростачване май е всеобщо явление и идва и от елементаризма на масовата американска култура.

Хората се чувстват виновни когато ядата и пд въздействието на модни списания. Това няма нищо общо със секта...... А ако някой учи децата на това да не приемат всички ценности изливащи се от телевизора е само за добро.

Позволява се и се случва. Младите са най-податливи и най-лесно попадат под ударите на престъпници и мошеници. Жалко!

Някой обръща ли внимание на проповядването на радикален ислям и етниеска омраза в Лудогорието и източните РОдопи, както и на изкуствената турцизация на населението там? А това е в много по-големи мащаби от дейността на тази секта, или имаме президент и правителство, които се таралежат само на Маедония, но пред намесата във вътрешните работи на държавата ни от страна на турция не могат да сложат преграда.

23 години безверие , водят до бум на подобни секти . недопустимо е учител , получаващ заплата от данъците на родителите , да учи децата не на наука , а на собствените си заблуди .

Я чакай малко, ти първо познаваш ли този човек, че да твърдиш, че се е заблудил?! Ти наясно ли си какво точно той "проповядва"?! Ти имаш ли повече информация от тази, която ти е подхвърлена в пресата и която като огладняло животно поемаш и дъвчеш, без да използваш собствена мисъл?! Първо потърси основа, доказателства, провери щом толкова си заинтригуван, че си отделяш времето и енергията за коментари, че после коментирай!!

Я чакай малко, ти първо познаваш ли този човек, че да твърдиш, че се е заблудил?! Ти наясно ли си какво точно той "проповядва"?! Ти имаш ли повече информация от тази, която ти е подхвърлена в пресата и която като огладняло животно поемаш и дъвчеш, без да използваш собствена мисъл?! Първо потърси основа, доказателства, провери щом толкова си заинтригуван, че си отделяш времето и енергията за коментари, че после коментирай!!

Ааабе друго си е Азисчо, Слави, Златка, Софка, Лепа, Ицо... Какви учения, какви природи, философии, науки, мааани ги тиа секти! Само Яко чалга, ромска интеграция и розови мъжки паради - да знаят младите поколения кое трупа стайл, кое е пичовско, мнооу яку и печено, и сбира парсата...

Така, като не въвждат вероучение в училищата. Тази празнота се заема от всякакви самозванци, които унищожават децата ни. Всички ние имаме нужда от вяра.

То вече и без това никой не ни лекува. По-добре да не губим време да висим пред лакарските кабинети, а да вземем в свои ръце спасението си - билки молитви и други достъпни средства.

ХОРА КОМЕНТИРАЙТЕ АКО СТЕ ЧЕЛИ КНИГИТЕ ! зНАЕТЕ ЛИ ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕЗИ КНИГИ В БЪЛГАРИЯ ИМА БУМ НА ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА БИОХРАНИ ?ПОДКРЕПЕТЕ ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА ЧЕ ТЪРСЯТ В БЪЛГАРИЯ РЕАЛИЗАЦИЯ И НЕ СА СЕ ОТЧАЯЛИ ЗАШО БТВ НЕ КОМЕНТИРА СТАВАЩОТО В ПАЗАРДЖИК ?

Тази сутрин една от телевизиите най-после показа за 5 сек. ставащото в Пазарджик. Който се интересува от друга телевизия да гледа Скат.Проблема е огромен.

докато имаме два синода и безхаберието на държавата ще бъде и по-зле, не си мисля, че директор, учители и даже родители не са знаели, къде е Инспекторатът по образованието, защото там има експерт по религия, къде са били специалистите от МВР, не си мисля,че е валяло и съответните служби не са разбрали....

Така е. Не допускаме православието в училищата, но празно няма, като не искаме християнство, получаваме секти.

Даа..., когато човек иска да пречисти тялото и душата си от заобикалящата мръсотия, тогава го обявяват за посттоталитарен сектант, защото се отказва от фалшивите лекарства и безнравствените учения. И когато млаедите се сблъскат с жестоката действителност, те не могат да намерят мярката и стават мъченици. И всеки ден когато отида в магазина, се чудя какъв боклук за ядене да си купя, защото алчноста на мутрите е толкова голяма, колкото е овчедушието на народа.

Как може 12 училища да са замесени и в нито едно никой учител не се е позаинтересувал на какво учат там учениците?! То че има разлика от секта до секта, но тази определено е вредна. А и родителите явно не са говорили с децата си по тази тема, което е жалко!

що го буташ това оранжево-черно на секъде? поганче си ми ти

wenci

Колко е глупаво да се съди, когато има непознаване на нещата, механичното им свързване и генериране на новина. Доказателство за горното твърдение е че се търси там където е 'ТЪМНО', а не където е 'СВЕТЛО'. Идеите, които дават книгите за Анастасия ще бъдат основи за градене на ново общество и съзнание, след края на разпада на сегашното общество - затова сега не се разбират още от всички. Всички са свидетели на тоталната деградация в световен мащаб.

не е ли пример за деградация ,деструктивност след като може да се прогнозира 100% ,че ефектите в перспектива са такива ,ако се спазват техните дефектни принципи ?! Не знаят ли правилните човешки принципи на поведение ? ! Не знаят ли веригата причина-следствие -последици .Фундаментът за здраве на индивидите и обществото включват задължителните знания от задължителното образование /това са науката и практиката от живота ,натрупани исторически от цивилизацията за поддържане на живот ,околна среда,и минимизиране вредните последици и катастрофи вкл социални,природни/,дом,храна /без храна настъпват дистрофични-дегенеративни патологични изменения в организма ,болест,смърт/работа,приходи ,данъци за общите разходи,осигуровки за здравеопазване,пенсия,безработица,сигурност,демокрация/равенство по задължения за равни права/,правосъдие ,функциониращо общество

Я пак? Какво има за разбиране... Детето ми е пратено да учи конкретни неща. Някой да му насажда от рано, нещо което, то не разбера още.. Го лишава от правото му на избор. Самия метод на разпроснтранение на това "знание" е примитивен,престъпен и варварски. И говори сам за себеси... Колкото и да се плямпа за енергии и гушкане на дървета... Най е лесно да си имаш пасивна секта в която само да говориш, а нищо да не променяш... Разправяйки за бъдещето дето ще дойде. Такива пък колко сме ги чували.... Добре, че има прости и малки деца, разни тапунгери да са месии и ръковосители...

Поврага ! Където и да се обърне човек из Земите-ни. -- все отвъдчерноморск-канални отлагания. Всъщност - какво са плавиуи онез-там 'наши' служби досега ?! В-с-и-ч-и-т-е !! ...От дансиращи, през мици-ayaйки та до районниот. --------------- Сега като го подберат, било хората на Боян било просто от там - как да разберем отгде у него такие-то идеи бьiли ?!