МВР издирва 14% от отпадналите от училище деца

17 297 ученици от набор 2001 до набор 2012 са върнати в училище след обход на над 162 000 адреса, съобщи просветният министър на парламентарен контрол.

Обратно в новината

Коментари - МВР издирва 14% от отпадналите от училище деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я обявете,че давате на тези по 2000 лв и ще видите как ще се появят пред общините с редовни документи!Това ГРАО не знае колко души има тук и кой къде е ,след като на митници и пр. те проверяват по сто пъти!?

Абе нали бяхте върнали 17000 хиляди сега какви други търсите или тези са същите дето ги ''върнахте''

И един прекрасен ден в училищата ще се наредят, ром, милиционер, ром, милиционер. Ех какъв живот ще бъде тогава.

Нещастници, издирвате ромите да учат, защото след 20 години няма кой да работи за вас нали, хахахах, хак да ви е, българи няма, няма и да има, измряха, избягаха, изпариха, убихте ги с кражбите ви, измамите ви, нека ви е сега, ама дали ромите ще ви хранят, да ама неееееееееееее!

Ха така, вече с полиция ги издирват изчезващите деца на България. Да купят и немски овчарки.

българските деца ходят, това дето го търсят не са българи, опомни се, страх ги е, българчетата не са достатъчни, пиле шарено, цигани останаха само, цигани!!!!!!!!

Насила хубост не става е казал нашият народ... Тия деца ги търсете или в чужбина, или в сиганските махали!!! И как ще ги върнете, като на другия ден пак ще избягат!!! И като се върнат дали нещо ще научат???!!! Или ще пречат на нашите деца!!!

ГЕРБ -ГРОБ си търсят гласоподавателите! Алоо гробари вие сте истиски мангали! Щом циганчетата не искат да учат няма как да ги накараш това да правят! МВР се занимава с циганите хахаха по заповед на баш циганите!

Насила хубост не става. Борбата трябва да е не с последствията, а с причините, които спират децата от училище. А те са ясни от години - бедност, емиграция в чужбина, ранни бракове, незаинтересованост и безотговорност от нискообразовани родители от малцинствата... А виновни за тези причини кои са?

Виновни са онези, които не са осигурили образование на днешните родители, които в резултат не изпращат децата си на училище поради бедност и незаинтересованост.

Днешните родители на тези деца на възраст са за 10 клас. Кой е виновен, че има закон за педофилите, но важи само за по-светлите от тях?

Някой, някъде да е чел, че еволюцията може да се случи насила?

Освен еволюция, трябва и работа. А тя може да се учи насила.

Къде се учи на сила, на плантацията или на галерата?

Ще обикалят да молят брикетите да пращат децата си на училище, Отделен е въпроса че там им пишат оценките ей така колкото да минат, после ще се правим на грамотни, а реално 90% в 12 клас няма да могат да четат правилно.Нещастници, оставете ги да измрат в мизерия. Те не заслужават милост.

Потърсете ги на опашките за социални - там са или с майка им или сами!

Стига с тия цигански истории. Пишете някакви интересни неща в тоя дир.

МВР поздравява Българската Студенция за 8-ми Декември. Тя ще бъде с Масиран и Пряк досег с тях - Студентите. --------------- Тъй де - ще го карат Заедно.

52 % от отпадналите деца са в чужбина? Напоследък тенденцията е от България да излизат интелигентни и заможни хора с целите си семейства. Как ви се струва?

Ма как бе, от 1 седмица всеки ден разказват как започнали да се връщат хората от Европа - и то високообразованите! Ето например, от Германия миналата година се върнали двама, което е увеличение от 100% в сравнение с по-миналата година! ГЕРБ и Борисов жънат успехи, мафията кълне

Какъв набор, бе? Няма вече наборна армия. Се за набори приказвате.

Наборна армия няма, но набор още има. Нещо като градска баня. Ако вече няма градска баня, градът продължава да съществува.

аааа, чудесно. Да почистим българия! за един ден! останалите 364 дни да ЦАПАМЕ !!! ДА върнем 17% деца на училище? ама всеки ден ли ще ги издирваме и "връщаме" ? или за един ден и тях? българска ви работа! добре, че детето ми чува за българия, вместо да се опитва да преживява там

Как е възможно хора, роднините на които винаги са живели в България, да не знаят български. Защо имат избирателни права и ползват права на български граждани?