Не се смилиха над учениците, ранили тежко шофьор

Ямболският окръжен съд остави за постоянно в ареста боксьорите от Спортното училище Симеон Димитров (18) и Костадин Стоянов (15).

Обратно в новината

Коментари - Не се смилиха над учениците, ранили тежко шофьор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Костадин стрелял ли е тои или само тоя симеон коцето е от моето село и е добро дите на никои не е направил лошо досега за мен като подвели не беше такова момче

че ако са успели да убият човека, къде щяха да го захвърлят? Къде щяха да отидат със 100 лв макс? И с оръжие? И с чужда кола? Как щеше да продължи идилията с планираните убийства и грабежи? И какво дете си и човек, та да оставиш на пътя убит човек и да се возиш в колата му? Дали са си мечтали за дискотека в града или за набавяне на още пари? И що за малоумие е да повикаш такси на адрес?

съдът можел и да съди. Здраво, много здраво с тия подрастващи престъпници, за тяхно добро е да видят с какво са се захванали.

Тия пишлегари,явно са имали по-смела идея,освн да ограбят шофьора и отнемат колата. За да се въоръжат така здраво,може би са искали след,като отнемат колата,с нея да ограбят някоя нощнна бензиностанция или магазин....Да ги претиснат и си кажат. Колко може да има един таксиджия ,в ямболско и то в наши дни?Ако са нямали пари да си платят курса,са могли да избягат без да посягат...На мен са ми бягали така... А иначе,всяка присъда под 10 години,ще е безотговорна за правосъдието ни! Въоръжен грабеж,с опит за убйство на длъжностно лице/може да се приеме и така/ Не са го убили по независещи от тях причини! Никакво снисхождение...

Тия са били в джаза, гаранция! Иначе, не си обяснявам как такива шматалогии ще посегнат на човек!

Господам четем: "Защитата на 18-годишния Симеон поиска домашен арест, а самият той каза пред съда, че иска по-лека мярка заради раните си." Чудовищна наглост! Подсъдимият иска по-лека присъда, защото се е самонаранил при опит да убие и не е успял да убие поради съпротивата на убивания! Тогава и майцеубиец да има по-лека присъда защото е сирак! Тези "Момченца" са въоръжена банда убийци, изпълнявали замислен въоръжен обир и убийство. Неоправдано снизховдение към убийците у нас е, че сега няма смъртни присъда! Да, жалко, че сега няма да има смъртна присъда за момченцата-убийци. Но ще има!

Що показвате лицата на българчетата , а сте "твърде етнически толерантни" към всички останали?????? Пак двоен аршин, нали!!!! Защо така, вече и българите са малцинство в държавата си..... Забравихте ли го????

е каушът. Там е гарантиран дневният график и менюто.

Никаква милост за подобни деяния. Още от малки растат с престъпления, а какви ще бъдат като пораснат? Цигани, българи-няма никакво значение-да получат най-тежкото наказание.

Е тия ще са големи боксьори щом скачат на бой с нож, пушка и пистолет и се самонараняват ..

Да се вкарат да работят възможно най-тежкия физически и вреден труд безвъзмездно за следващите 25-30 години. Ако са живи до тогава да ги пуснат.

"да ги пуснат" от последния етаж на някоя ямболска панелка

Какво друго можеш да очакваш от двама цигани? Само золуми.

Това е бъдещето на България!

Ауууу тия какви пичоци ще са в затвора нямате си и идея. Млади, изпънати, със стегнати дупенца, направо са бонбончета. Как ще им свирят дупенцата.

добре е направил съда, че ги оставя в ареста, защото ако ги барнат колегите на пребитият таксиджия, мале, мале ще им разкажат играта с щангите и тези копеленца ще омекнат като памук!! щангата оправя прекрасно тези играчи на бокс!!;))

НЕ САМО ТЕ, И КЛИЕНТИТЕ НА ТАКСИМЕТРОВИТЕ СЛУЖБИ ЩЕ ПОМАГАМЕ. ИЗПРАВИТЕЛЕН ДОМ!!! НЯМАМЕ НУЖДА ОТ УБИЙЦИ!!!!!

За съжаление щанги и манивели носехме в колите си,когато карахме ,,Москвич" и ,,Лада"...не,че беше лошо...дори да ти падне акумулатора или скапе стартера...въртиш манивелата и това е ! Днешните имат само крик и ключ за болтовете на джантите.А вече дор и без резервни гуми карат! Оня ден си доде едн авер от Германия,с почти нова коля /2 год. ...само един спрей имаше в багажника...разправя ,че с него през винтила се вкарва нещо като газ ли ,пяна ли и аз не знам ,но можеш да се добереш до сервиза...

лица, обвинени за въоръжен грабеж и опит за убийство, искат "домашен арест". ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ?

Мисля , че по 20 години ще им се отразят отрезвително .

Може ли тези шибаняци да се вкарат в трудов лагер до живот и ние да се ползваме от безплатния им труд?

да им вържат краката за зил, а ръцете за друг зил. двата камиона да потеглят в противоположни посоки. така ще се реши проблема с мярката за неотклонение.

това им е приемния изпит в организацията оглавена от Маджо и Боко Тиквуня

Нещо слабо са се представили - единия се самонаранил с ножа, предназначен да плаши таксиджията! Абе той не знае от коя страна се държи ножа, ама тръгнал на бой с нож ! Аматьори - както казваше Долф Лундгрен! ;-)

важното е че имат мерак и подходящо възпитание

Бият, убиват, ограбват а после реват и се разкайват като искали по-лека мярка заради раните си! Е това ако не е наглост... поне по 10 г. и на двамата келеши! И яко бой и ебня в затвора! Ама като знаем нашия съд сигурно условни!

Не искал в килията ... ? Че той и таксиметровия шофьор не е искал да го прострелвате и нападате ....

Какво значи родител бе? Само да го храниш и да му купуваш скъпи джаджи ли? А кой ще възпитава? Всички хукнали в чужбина и си оставили децата на баби и дядовци, затова стават бандити и убийци. Ами да си ги вземат по чужбините и хем ще учат и ще работят, да видят как се печелят пари. Тук без надзор стават престъпници.

крушата не пада по далече от дървото

Още две жертви на сериала "Под прикритие". Само че "ля ви не спа кон синема" - животът не е като на кино. А "авторите" на пасквилчето "Под прикритие", Седа Шишманова и сие трябва да бъдат прибрани. За престъпление към младежта. Има член от НК - Чл. 188. (Изм. - ДВ, бр. 74 от 2015 г.) (1) Който склонява лице, ненавършило 18-годишна възраст, към извършване на престъпление чрез принуда или чрез използване на положение на зависимост или надзор, се наказва с лишаване от свобода до пет години." Само трябва да се добавят две думи - "чрез пропаганда". Защото тези деца са напълно зависими от телевизията. И са оставени без надзор !

вярно не са ци.гани!! ако бяха колко по добре щеше да е за самочувствието ни, а?? ама не са! защо тогава правят циг.ански работи?

" Междувременно стана ясно, че състоянието на ранения таксиметров шофьор се влошава и се налага той да бъде транспортиран в Стара Загора, където да бъде опериран. " Ма верно как пише този под мене тия са много прости. Са да ги вкарат в зандана за постоянно и всяка вечер вместо "София Ден и Нощ" да дават по Нова и другите ТВ-та реалитито "Затвора Ден и Нощ", ама не цензурирано та другите да си знаят.

Много прости беее. Как точно си мислят, че такова нещо ще им се размине. Бой, еване и то здраво

НАВРЕМЕТО В ТВУ БЪРЗО ГИ ОПРАВЯХА.АМА СЕГА Е ДЕМОКРАЦИЯ.

Монката е тва с превръзките. Коцето пък е с голямта камба. Яз не вярвам тва да е тренирало някгаш бокс. Ако беше поялника му нямаше да стърчи кат на Пинокио, па и ушенцата му щяха да са поомачкани. Мязат ми по-скоро на селски утайки гравитиращи около ракиджийския казань. Може да са им били необходими средства да си купят календарче с Андреа и да лъскат бастуна?

тези изверги трябва да ги направят войници(професионални) на минимална заплата и да ги пращат по горещите точки по света. Само това би било тяхното поле за изява, което и да е полезно за обществото. Ако ги пуснат и ги видя... ще ги пратя на по-добро място.

Абсолютно точни,адекватни, правилно мотивирани и законни решения на прокуратурата и съда. Тези престъпни елементи трябва да излязат на свобода евентуално след 20 години.

ама пуснете децата! не разбирате ли? те са още малки и нищо не разбират...

Като оня дето отрепа хора на пътя и избяга и после мечките да не го изяли... Между другото има една ситуация с един прокурорски син, изгуби се детето невинно на 18+ жертвите кучета ги яли.

Приятелю, 4 човека не са разбрали иронията в думите ти .

Ще протакат случая докато излезе от общественото внимание и ще ги пуснат.

Спортните училища са за тъпчовци...трябва да се закрият, както и т.нар. национална спортна академия, също като БАН остатък от зрелия социализъм, !

Разговор в дискотека на студентски град. Един от Тех. университета се оплаква:"Eгаси, имам 5 изпита този семестър", пък този от спортна академия контрира:"Мче аз имам един по модерен петобой, един по фъргане и един по бегане и станаха 7, ама не се оплаквам"

Много често срещано е деца на родители, отишли да слугуват в чужбина, е да се превърнат в извергчета като тия. Хората са отишли да им осигурят някоя дрешка и модерна джаджа, да имат джобни и от толкова глезотия, но и липсата на каквато и да е строгост и родителски контрол, се получават ей такива боклуци. Дано човечеца да се оправи.

Ако на бяха разбойниците да ограбват в България родителите им нямаше да ходят да работят по чужбина.

а вие които не сте в чужбина си въэпитахте децата эа пример!! МОЖЕ ли да се погледнете отстрани?

родителите са в чужбина - това е общото при много такива деца, растат без надзор, без пример и получават любов само по скайп и чрез материални подаръци. Така не се развива нормален човек. Тъжно е, защото вероятно родителите не са имали особено много избор и затова са заминали на гурбет.

Ей Глупаци , погледнете хубаво децата и се запитайте КЪДЕ и ЗАЩО са родителите им и дали имат родителски контрол и напътствия, както и възпитание ??? Не се радвайте, че лицемерната и вдулична Ви Европа Ви е дала възможност да миете чиниите и тоалетните и да берете робски плодовете на непривлекателния селскостопански труд !! А КОИ са виновни за това да се лутате немили-недраги по света без дом и родина ??? И това ли е Вашето лелеяно бъдеще ??

Никой не може да ме убеди, че не е имал избор когато си е изоставил децата! Може и да е било по-добре да емигрират, но децата си е трябвало да са с тях. Децата са отговорност на родителите си, не на баби и дядовци!

А ЗАЩО българите трябва да емигрират ?? Задавал ли си си този въпрос ?? ЗАЩО да работят за ЧУЖДИ икономики ??

оправдаваш опит за убийство и грабеж ли?

И кое е твоето бъдеще? Може би съюз със сесесер???

И правилно! Дано най-после се спазват законите!

Майка им мръсна, смърт

полезен съвет : носете оръжие със себе си !!!

Бъш така е. Не бива да се пести от оръжие. Само най-доброто и по възможност автоматично и скорострелно...

Не разбирам защо не върнат смъртното наказание//// Според вас, господа магистрати, тези деца заслужават ли да живеят?

за да им плащаме храна и топлинка у затвора, пък бабичките нека мръзнат и да гладуват.... Пък после Страсбург... съдилища, че не са им давали слетобеден чай с ром и женица за разтуха... Баси, прав е бил другаря Сталин...

Заслужават, заслужават. Да поживеят една годинка в затвора и после да им направят интервю да разкажат от все сърце какво се случва на такива млади изродчета в затвора за поука на други кандидати.

Н Е

Въпрос: А те смилиха ли се над шофьора? Ами ако го бяха убили? Ами ако не ги бяха хванали? Такива ли са бъдещите ни спортисти? Те станаха много въпросите...Струва си човек да се замисли...

В братска Америка, особено в Тексас, така щяха да се "смилят" над тях, че сами щяха да се обесят. Тези подрастващи извергчета, напомпани с всякакви стимуланти са толкова деградирали, че за тях човешкия живот е нищо. А са на години на които трябва да разбират какво е живот на човек, що не трябва да стрелят по него и прочее...

Като гледам...зад решетките и двамцата ще ги омъжат набързо.

деца са простете им ВИЕ ДЕЦА НЯМАТЕ ЛИ БЕ

Ама деца-престъпници. Най-строго наказание!

Ако бяха мои деца - бих ги пратил в затвора за години с надеждата някой ден да станат хора. Освен това бих си поръсил главата с пепел затова че са стигнали до тук.

И Иван Грозни е имал син, но когато е престъпил правилата е бил убит и то от собствения си баща. Иван Грозни - първият руски император. Пример 2: Владимир - Расате, ослепен от баща си и хвърлен в тъмница, защото е прекрачил закона. Още примери?

Да де, ама моите деца не стрелят по хората, а ги уча да отстъпват място в автобуса! Фащаш ли разликата?

Имам и ако тръгнат да убиват някого - мястото им е в затвора!

Единият по закон не е дете и има същите права като моите и твоите. Следователно и същите отговорности. Когато е да гласува или да има шоф. книжка нали е достатъчно голям? Достатъчно голям е и за затвора.

Никой вече не бръсне държавата и полицията за слива. Всеки си прави каквото му се иска. Ей тези 2-мата хашлаци решили че им трябват джобни и вместо да идат да свършат някоя работа решили да си ги вземат от таксиджията. Даже го повикали да не се разкарват.