Коментари - Цачева шокирана, че от ГЕРБ агитират деца | Днес.dir.bg

Цачева шокирана, че от ГЕРБ агитират деца

Никога не бих си позволила да си помисля, че е възможно да се агитират деца, коментира парламентарната шефка Цецка Цачева по повод скандал с партийна пропаганда на ГЕРБ в училище в Пещера.

Обратно в новината

Коментари - Цачева шокирана, че от ГЕРБ агитират деца | Днес.dir.bg

Коментари

Стига тъпи новини и стига сте подсмърчали за глупости! Толкоз им е акъла на нашите избранници!

По-шокиращо е,че мълчите относно Тотю МЛАДЕНОВ - МИНИСТЪРЪТ НА МТСП......................Ох,Тотю,Тотююююю, иди на курс по икономика,че с твоето ВиК-все неподготвен се изказваш!..........В България съдебната система ВОНИ! ЖЕРТВА СЪМ НА ПРЕДПЛАТЕНО ДЕЛО! 8-а година прикриваната злоупотреба с власт при наемане и освобождаване по взаимно съгласие? /в у-вията на установено престъпление и несъответствие със заеманата държавна-контролна длъжност от овластеното лице ТОТЮ МЛАДЕНОВ МЛАДЕНОВ при назначаването на Данчо Василев Кънев-виновен,... още съгл./Реш. по НАХД1094/09г на СРС за престъпление по чл.313 от НК!./ при косумирана злоупотреба с власт и конфликт на интереси за ИД на ОД Инспекция по трудав гр. Плевен, квалифицирал ме така преследвано лице по смисъла на чл.32 ЗПРКИ

ГЛАСУВАЙ ЗА ВСЕКИ ДРУГ , НО НЕ И ЗА ГЕРБ !!!! Тези са в състояние да променят конституцията и възтановят член Първи на Конституцията. РЪКОВОДНАТА РОЛЯ НА ПАРТИЯТА ИМ НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ ДОКАЗВАНЕ. И без да ни се подшушва вече знаем ,че всичко в тази държава става "Благодарение на премиера Борисов". Ако някой не е разбрал това секретаря на МВР ще му го подскаже къде с подшушване къде на разпит в ДАНС. АВЕ ЦЕЗАРЯ, АВЕ БОРИСОВ ЩЕ КРЕЩЯТ НЕЩАСТНИТЕ И ОБЪРКАНИ ДЕЦА. Тези от ГЕРБ са не само вредни, но и опасни.

След като почти всички трудоспособни българи заминаха или заминават за чужбина, то на ГЕРБ им останаха само децата. Да живее тоталитаризма. Честито:))))

И това ако не е агитация, здраве му кажи. Поредната простотия на управляващите. ГЕРБ= Грабливи Еничари Рушат България

Като чета разбирам колко са полезни политическите гафове за здравето на електората.Те-гафовете,са истински предпазни клапани на обществото-особено за опозиционерите.

нека не се шокира толкова Цачева, хората са още по-шокирани- връщат се времената на Живков!

Така е! И по-добре! Че ако не може по друг начин да се озаптят крадците, живковите времена не са лоша опция...

бегаи при раул кастро *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

как не ги е срам тези уроди да се правят на голямата работа.до кога ще газят народа.няма ли кои да ме подкрепи и да ги свалим че няма вече и БЪЛГАРИ в БЪЛГАРИЯ

Ха-ха нямам думи.

ГЕРБ това е правителство на СУПЕР НАГЛИТЕ.

Супер Наглите пред супер КРАДЛИВИТЕ...

Защото си супер балък- гербераст.

То не бе РАБФАК, не бе филии с мас, садене на картофи, Винету до средата, шменти капели или търчи лъжи.

Не бе Курнелия, не бе Майчето, не бе Гейчето не бе Сопола, не бе НАЙ-ВЪРЛИЯ КРАДЕЦ Р.Овч., не бе чудо! И затова сте на това дередже-със затихващи функции!

Като "СТЕ на това дередже", ти къде си, що си? Ако не си тук, не се обаждай. Не знаеш как е, при предишните, каквито и да са, беше по-добре. Сам си отговори за какво иде реч сега.

Този комунист взриви мавзолея и сега къде ще положим Боко? На бостана?

Не на Позитано,там ще е чудесно И без това скоро всички там ще си отидат по естествен път , а нови няма и няма и да има

Ти да не мислиш че БОКО не е висял в тая централа? Само не си мисли това за бога, то е наше момче...

Типични ГЪРБ-аджийски малоумия! Ужас ме обзема каква ли ще е следващата им издънка....

Сега очаквам да изтъркалят боклукчийските контейнери пред училищата, да преградят улиците, да славят нашата партия ГЕРБ и да заклеймяват комунистите. Ехо, Испанската гимназия на "Оборище" - какво чакате, хайде изкарвайте децата, вие имате трейнинг.

Само децата останаха за агитиране, но и те вече не се "връзват"! Всеки вижда каква е безработицата, какво е състоянието на икономиката, какви са доходите и какви са цените! Видно е без лупа... Така, че ГРОБ - просто си вървете! Сигурен съм, че много добре ще усетите народното недоволство на предстоящите избори! Но, лично на мен - не ми се чака дотогава! Аут от властта на мига!!!

Да живее славната Партия ГЕРБ, начело с нейния първи партиен и държавен ръководител - др. Бойко Борисов! Слава! Слава! Слава!

Някои герберасти започнаха да опяват вече, че в ГЕРБ имало внедрени комунисти, които сега постепенно изплуват и започват саботажи срещу властта и народното управление!!! СИГУРЕН ПРИЗНАК, ЧЕ ГЕРБ СЕ РАЗПАДААА! Сега ще ревнат в хор - "ах, каква хубава партийка си имахме, ама комунетата, Сирещник и либийците ни разказаха игратааа...". Споко, ще се намери пак някой, когото да цункате под кръста, герберите сте израстнали с БКП, БСП и НДСВ!

Ти пък къде се цепиш, Ти кого ще цункаш под кръста? хахахаах

На жената бе, овчи! Да не съм като вас - мушичка около лампа - то не бяха Костов, то не бе Станишката, то Дедото... Па от долнището на Мъжествения Врат - не ви ли се напукаха устенцата съвсем?

Вече се чудите как да плювате Герб Престанете ! Само Герб!

Цунка ли портрета на твоя вожд , поклони ли му се до земи ... А сънува ли р...ви сънища с него ... Пфууу- аман от кухи лейки , чалгарки и незад...ени женки и пр. сволоч и простолюдие .

А някой казва, че скоро щяли вече и да ги ядат

Чета ви бълвочите и си мисля, че ако не бяхте жалки, щяхте да сте смешни! Какво ми казвате бе, (псевдо)поборници за деполитизация и принципи? Нима с такива натегачи, като посочените, не са пълни всички партии. Че нима ГЕРБ не е пълен с партизани, дето са в тая партия за келепир и гледат да ударят кьоравото? Ами така е! Ама цялото ни общество е болно от тая болест, наречена партизанлък и че от, и чрез властта, хората се опитват да забогатяват. Тия от ГЕРБ да не би да очаквате да са някакви херувими? Те са част от общия пейзаж! Даже се учудвам, че чак сега излиза нещо подобно. Със сигурност има и още по-драстични примери на натегачество и подмазване. Ама айде да не се правиме по-католици от папата, че някак не е честно. Въпроса е, как ще реагира ръководството на тия извращения, по това ще съдите за ГЕРБ и за Борисов в частност! Припомням, "По делата им ще ги познаете!" Изчакайте реакциите...

Путе, ама то ГЕРБ не е пълен с партизани - това е ПАРТИЯ НАПРАВЕНА ОТ ПАРТИЗАНИ И ВСЯКАКВИ НЕУСПЕЛИ ОТРЕПКИ И НЕГРАМОТНИ ОСТАНКИ ОТ ПРЕДИ "УПРАВЛЕНИЯ"! Като се почне от главния Шаман, та се стигне и заобиколи Фидоската, Мазньо ирландски и простак ДС чадото, остатък от гордо СДС Никито Младенов!!! Баце, ама като се разпениш - знаеш ли как така ми става едно хууубавко - щом се пенявиш значи със сигурност герберливите са пътници!

Ка...путе, ще видиш какви пътници са есента, като завиеш на умрял...ата твоя Партия любима!

Добре че дойде ГЕРБ, за да можете да си пишете глупостите по форумите необезпокоявани!

А това не е сигурно 100 000 000 имаме за подцлушване

Защо бре, мишок? Да не би по време на Тройната коалиция да беше забранено да плюем (и то с право!) Станишката и Крадлив Дедо? Ама сега - за Божествения Ленторез и неговите пудели - не може с лошо, а? А ти - днес цунка ли портретът му???

Ха ха , само от това как наричаш крадливият неграмотен крадец Сър гей "Станишката" и веднага става ясно че и ти си някакъв дърт неграмотен доносник , като Гоце

Другарката партиен секретар се била шокирала... Айде бе!?!

Нищо ново Хитлер го е измислил това са младите есесовци Така е решил фюрера Боико

Защо МГЕРБ трябва да са виновни за случая??? Тази за какво е депутат, да се оправдава с младежката си структура??? Нестига че тези младежи и помагат за ей така, а тя уж е отговорен политик, на всичко отгоре и прехвърли цялата отговорност на МЛАДЕЖКИ ГЕРБ??? Тази не е наред, тя нали затова е депутат, да знае законите, просто използва младите да и помагат, но не трябва да им прехвърля тази отговорност и ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНИ ЧЕ ОПЕТНИ ИМЕТО НА МГЕРБ!

Младите нацисти неса виновни търсете Фюрера

Номерът не мина,макър и смазано българското общество е все още живо и желае да живее в демократична и правова държава,а не в полицейска или тоталитарна!

Горките, не знаели, че ще има агитация - направо се разплаках като в турски сериал!

Хах!! Как бе другарко, Цачева, как не се сети по-рано, че може да се агитират....пардон, да се бреийнуошват децата...Тц, тц, тц....От картинки и портрети мило се усмихва Ленин. Името му златно свети в нашите сърца червени! По игрища и пързалки волно всеки ден играем. И макар и още малки името на Ленин знаем!

Това е стихотворение за Борисов, бре! Защо бъзикаш сега народа с някакъв там мушморок Ленин, който не може да стъпи даже на върха на ленторезните Му ножици???

Тея толкова се изложиха вече.... предлагам да сложим малко C4 в парламента, само 1кг.

Първо едно кило за нищо няма да стигне - трябва поне тон да се сложи.Второ не знаеш ли че нищо в природата не се губи?Глупоста ще се пренесе на друго място и там ще е новия парламент

Бидон с Райд е достатъчен.

Исторически момент- Зароди се ГЕРБЕР- ЮГЕНТ.Хвала за партията майка и тези които я благославят ежедневно на майка.

цецкее - ти си шокиран грозен мъж, а след изборите ще си още по-шокиран. боклуцио

Сега лозунги а ГЕРБ, утре връшане на член 1 на Конституцията и богопомазване на Ръководителя!

хубавото се вижда и не се нуждае от реклама, но лошото, пошлото, недоклепаното, неизкусореното е готов сценарий за "Господари на ефира"

Аз пък съм шокирана, че Цецка -АЕЦ-ка агитира за АЕЦ Белене??!!

Ние избирателите на Жорж Ганчев стигнахме до изключителен извод.Може би ще се окаже права църквата като е твърдяла че земята е центъра на света.За нас луната е гигантски предавателен център който предава трептенията на звездите и планетите и които намират изява чрез самите нас т.е. с нашите мисли нашите действия нашите чувства.Ако това се окаже вярно може да се окаже че имаш много по голям брой роднини отколкото предполагаш.

ХВАНИ ЦВЕТАНОВ, УДАРИ ЦАЧЕВА, БЛЪСНИ СЕ ВЪВ ФИДОСИЩЕТО И НЕ СИ И ПОМИСЛЯЙ ЗА "ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ СВОЛАЧ", КОЯТО ГЛАСУВАЩИЯ БЕЗМОЗЪЧЕН НАШ БРАТ НИ ДОКАРА С ИЗБОРА СИ - ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ ГЕРБ. УЖАСЯВАЩА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. НО КАКТО Е КАЗАНО: "ПРОСТ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА." ЩЕ ДОПЪЛНЯ И МНОГО, МНОГО БЕДНА. ТОВА ПРЕЛИВА ЧАШАТА ОТ ВСЯКЪДЕ. АКО И СЕГА НЕ ОТРЕЗВЕЕ НАРОДА НИ - СЧИТАЙТЕ, ЧЕ ИДВА КРАЯТ НИ. КЪДЕТО И ДА ГО РАЗРОВИ ЧОВЕК, ВОНИ СЪС СТРАШНА СИЛА - КОРУМПИРАНИ, НЕВЕЖИ, АЛЧНИ И ПРОДАЖНИ, ЦИНИЧНО БЕЗСРАМНИ И НАГЛИ - ТОВА НИ СЕ ПОДНАСЯ ЕЖЕДНЕВНО И ВСЕ ПО-НАТРАПЛИВО. НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ДА НЕ ИМ СЕ ПИШЕ "ОТЛИЧЕН" - ЗА НАКАЗАНИЕ ЩЕ НИ ПРАТЯТ ДА СТРОИМ ОЩЕ НЯКОЯ МАГИСТРАЛА. ДАНО И ТОЗИ ПЪТ ГОСПОД СЕ СМИЛИ И ДА НИ ПОМОГНЕ ДА ОЦЕЛЕЕМ - АКО НЕ МУ Е ОМРЪЗНАЛО ДА ГО ПРАВИ.

Поредното активно мероприятие на враговете , внедрени в ГЕРБ.

Ахахахахахах, голям клоун си, направо ме разсмя:)))))))))))))

Подкрепям, въпреки, че гласувах за ГЕРБ, но не виждам алтернатива в друга партия! Има едно решение, както писах по-долу C4 в парламента или гражданска война, друго решение няма! Да чакаме някой да ни оправи, до кога? Оправяха ни много години, сега е ред ние да се оправим сами :) Нека разберат, че не сме овце да си правят каквото си искат, че тогава да видим дали ще има корупция и т.н. ... ще смеят ли да си помислят да има? Това е....

Няма лошо от мероприятието!!! Само ако не беше Станишев да го провокира по този начин . Нали по презумпция той е виновен. Не винете герберите - те толкова могат !!!

ЛЕЛЕЕЕ, ТАЗИ Г-ЖА ЦАЧЕВА ПРИЛИЧА НА БУЛДОГ. ПЪК И БИЛА УЧУДЕНА, ХАЙДЕ ДЕ. ТОВА СЕ КАЗВА ВЕЧЕ ГЕРБЕРИЗЪМ....

А КАКВО ТЪРСИ ТАЗИ ГОСПОЖА СТОМАТОЛОГ ИЗОБЩО В ПАРЛАМЕНТА ?! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ПАРЛАМЕНТА ДА Е ОТ 20 БР. ЮРИСТИ+ 20 БР. ИКОНОМИСТИ И ако се пише закон за спорта или културата да се викат експерти в тези области... ако не стане така все повече политици ще казват, че любимата им книга е ВИНЕТУ ... а не автори като АДАМ СМИТ и ДЖОН М. КЕЙНС ...

А инженерите къде ги забрави? Писна ми от пишман финансисти и юристи!

Че трябва да имат позиция младежите е безспорно. Но да им се налага позиция е цинично. Още повече от партия, която е на власт... И коментари на депутати от ГЕРБ ...аз поемам цялата отговорност... - как по точно я поемате? Като произнесете само изречението ли? Това ли е отговорността? Истината, горчивата истина е, че все повече и повече хора осъзнават, че царят е гол... И още нещо - преди време много се възмутих, когато Станишев нарече Цветаново и компания - Циркаджии. А те като че ли всячески се стремят да му докажат, че е бил абсолютно прав.

Отговорност се поема като го поеме дълбоко риийш?

Някога и ХИТЛЕР така започна със създаването на " ЮГЕНТ младежката организация " на нацизма !!! Една фанатизирана и неграмотна младежка организация най-лесно може да бъде маниполирана и употребена като му дойде времето !!? Хайл ... ????

Не се заблуждавайте! Както навремето в СДС , после в НДСВ и сега в ГЕРБ има мнедрени комунистически провокатори с ясна партийна повеля да дескредитирет при всеки удобен случай новите партии. На принципа на Нане: "Не на мене да ми е по-добре, а на Вуте да му е по-зле."

Далече си от истината. Евреите, евреите са виновни и световната конспирация. Аман от вечните болни мозъци дето търсят под вола теле. Няма внедрени, просто цялата ГЕРБ организация си е с комунистическо, тоталитарно и тям подобни мислене. Достатъчно е да им видиш водача и останалите дупелизци край него.

Ревльо, ама нещо много ти паднал гарда напоследък? Да се не вземеш да се депреснеш нещо покрай тоталната осира*ия на ГЕРБ?

Тези от ГЕРБ продължават да полудяват и да се мислят за тещо велико.

е в дъното на този скандал,всички Гербери са бивши комунисти,а както се знае бивши комунисти,негри и проститутки и мицифайки няма.

ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.....

този лозунк ми надъхва на нещо познато от моето детство, когато бях чавдарче :-) и се обеждавам все повече, че в депутатските редици на ГЕРБ е пълно с дребни прости хорица, взимащи пример от изцепките на своя лидер! Жалко за всички нас :-(

Лошото е, че като си бил чавдарче, не са те научили да пишеш "лозунК" и да се "Обеждаваш" в правата линия на Партията :)

няма партия с права линия, разберете най-после че всички партии са мафиотски формирования с подобна структура, едни хора събрали се с цел да се облагодетелстват на гърба на останалите. В парламента трябва да влизат само личности доказали се експерти и то най-много 120бр. че не ще можем да ги изхраним в следващия парламент.

Аз сьм фенка на ГЕРБ,но за президент признавам само ББ.Ц.Цачева няма визия.Има селска физиономия.Затова само ако е ББ или Плевналиев ще гласувам.Иначе няма изобщо да гласувам.

Искрено ме разсмя. Цецка нямала визия, но пък Бойко Б. ставал за президент. Ха-ха-ха! Бе, вие сте за лудницата, тея дето го избрахте. Той за селски кмет не става. Може би за кръчмар, да се разправя с пияниците, да.

Ами то с такива овце като вас да не мислиш,че му е лесно. Не можа де ви накара да работите пък да не говорим за други неща. Остава и по кръчмите да почне да ви контролира защото всички не излизате от там.После пари искате да имате, ми те никъде в Европа не правят такива обороти по заведенията,както в България то затова си е престижно да си Кръчмар.

Пепи що негласувате от ГЕРБ за Волен Сидеров така Македониа и Турция автоматично да се чустват в воина с нас и да се свърши с таиа мъка

хА- ХА- ХА----- Не съм се излъгал. Електората на Боко Тиквата е съставен от чалгаджийките , сервитьорките , барманките , фризьорките и пр. незад...лени женки .Демек - преобладаващо женската част.И още по- точно от простолюдието към което и ти се числиш ПЕПИ .Гнус ме е от такива като тебе . Ай сиктир бе.

Ми да умнико ние сме това и представляваме 60% от населението, другите са пенсионери и такива мизерници,като тебе. чалгата ти е виновна, Бойко ти е виновен,още некой да ти е виновен,че не можеш да си нахраниш семейството щото като малък вместо да си учил пак си дрънкал ей такива глупости,както го правиш сега.

Ужас и аз бях много възмутена, вие представяте ли си, как на следващите избори ще хукнат тия деца да гласуват. То ще се спуснат едни рейсове с деца и ще гласуват за ГЕРБ и от другите партии няма да могат да ги спрат. Само се моля от Турция да не тръгнат яслите, че тогава си такова таковката.

След като тази депутатка заявява,че поема цялата отговорност по случая,следва незабавно да напусне парламента,иначе каква друга отговорност може да е ,освен "мижи кьорчо да те лъжем".

На думи всичко се поема...Както са казали - по делата им ще ги познаете..А ние вече много добре ги опознахме герберите.....

Коментари - Цачева шокирана, че от ГЕРБ агитират деца | Днес.dir.bg

Цачева шокирана, че от ГЕРБ агитират деца

Никога не бих си позволила да си помисля, че е възможно да се агитират деца, коментира парламентарната шефка Цецка Цачева по повод скандал с партийна пропаганда на ГЕРБ в училище в Пещера.

Обратно в новината

Коментари - Цачева шокирана, че от ГЕРБ агитират деца | Днес.dir.bg

Коментари

Стига тъпи новини и стига сте подсмърчали за глупости! Толкоз им е акъла на нашите избранници!

По-шокиращо е,че мълчите относно Тотю МЛАДЕНОВ - МИНИСТЪРЪТ НА МТСП......................Ох,Тотю,Тотююююю, иди на курс по икономика,че с твоето ВиК-все неподготвен се изказваш!..........В България съдебната система ВОНИ! ЖЕРТВА СЪМ НА ПРЕДПЛАТЕНО ДЕЛО! 8-а година прикриваната злоупотреба с власт при наемане и освобождаване по взаимно съгласие? /в у-вията на установено престъпление и несъответствие със заеманата държавна-контролна длъжност от овластеното лице ТОТЮ МЛАДЕНОВ МЛАДЕНОВ при назначаването на Данчо Василев Кънев-виновен,... още съгл./Реш. по НАХД1094/09г на СРС за престъпление по чл.313 от НК!./ при косумирана злоупотреба с власт и конфликт на интереси за ИД на ОД Инспекция по трудав гр. Плевен, квалифицирал ме така преследвано лице по смисъла на чл.32 ЗПРКИ

ГЛАСУВАЙ ЗА ВСЕКИ ДРУГ , НО НЕ И ЗА ГЕРБ !!!! Тези са в състояние да променят конституцията и възтановят член Първи на Конституцията. РЪКОВОДНАТА РОЛЯ НА ПАРТИЯТА ИМ НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ ДОКАЗВАНЕ. И без да ни се подшушва вече знаем ,че всичко в тази държава става "Благодарение на премиера Борисов". Ако някой не е разбрал това секретаря на МВР ще му го подскаже къде с подшушване къде на разпит в ДАНС. АВЕ ЦЕЗАРЯ, АВЕ БОРИСОВ ЩЕ КРЕЩЯТ НЕЩАСТНИТЕ И ОБЪРКАНИ ДЕЦА. Тези от ГЕРБ са не само вредни, но и опасни.

След като почти всички трудоспособни българи заминаха или заминават за чужбина, то на ГЕРБ им останаха само децата. Да живее тоталитаризма. Честито:))))

И това ако не е агитация, здраве му кажи. Поредната простотия на управляващите. ГЕРБ= Грабливи Еничари Рушат България

Като чета разбирам колко са полезни политическите гафове за здравето на електората.Те-гафовете,са истински предпазни клапани на обществото-особено за опозиционерите.

нека не се шокира толкова Цачева, хората са още по-шокирани- връщат се времената на Живков!

Така е! И по-добре! Че ако не може по друг начин да се озаптят крадците, живковите времена не са лоша опция...

бегаи при раул кастро *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

как не ги е срам тези уроди да се правят на голямата работа.до кога ще газят народа.няма ли кои да ме подкрепи и да ги свалим че няма вече и БЪЛГАРИ в БЪЛГАРИЯ

Ха-ха нямам думи.

ГЕРБ това е правителство на СУПЕР НАГЛИТЕ.

Супер Наглите пред супер КРАДЛИВИТЕ...

Защото си супер балък- гербераст.

То не бе РАБФАК, не бе филии с мас, садене на картофи, Винету до средата, шменти капели или търчи лъжи.

Не бе Курнелия, не бе Майчето, не бе Гейчето не бе Сопола, не бе НАЙ-ВЪРЛИЯ КРАДЕЦ Р.Овч., не бе чудо! И затова сте на това дередже-със затихващи функции!

Като "СТЕ на това дередже", ти къде си, що си? Ако не си тук, не се обаждай. Не знаеш как е, при предишните, каквито и да са, беше по-добре. Сам си отговори за какво иде реч сега.

Този комунист взриви мавзолея и сега къде ще положим Боко? На бостана?

Не на Позитано,там ще е чудесно И без това скоро всички там ще си отидат по естествен път , а нови няма и няма и да има

Ти да не мислиш че БОКО не е висял в тая централа? Само не си мисли това за бога, то е наше момче...

Типични ГЪРБ-аджийски малоумия! Ужас ме обзема каква ли ще е следващата им издънка....

Сега очаквам да изтъркалят боклукчийските контейнери пред училищата, да преградят улиците, да славят нашата партия ГЕРБ и да заклеймяват комунистите. Ехо, Испанската гимназия на "Оборище" - какво чакате, хайде изкарвайте децата, вие имате трейнинг.

Само децата останаха за агитиране, но и те вече не се "връзват"! Всеки вижда каква е безработицата, какво е състоянието на икономиката, какви са доходите и какви са цените! Видно е без лупа... Така, че ГРОБ - просто си вървете! Сигурен съм, че много добре ще усетите народното недоволство на предстоящите избори! Но, лично на мен - не ми се чака дотогава! Аут от властта на мига!!!

Да живее славната Партия ГЕРБ, начело с нейния първи партиен и държавен ръководител - др. Бойко Борисов! Слава! Слава! Слава!

Някои герберасти започнаха да опяват вече, че в ГЕРБ имало внедрени комунисти, които сега постепенно изплуват и започват саботажи срещу властта и народното управление!!! СИГУРЕН ПРИЗНАК, ЧЕ ГЕРБ СЕ РАЗПАДААА! Сега ще ревнат в хор - "ах, каква хубава партийка си имахме, ама комунетата, Сирещник и либийците ни разказаха игратааа...". Споко, ще се намери пак някой, когото да цункате под кръста, герберите сте израстнали с БКП, БСП и НДСВ!

Ти пък къде се цепиш, Ти кого ще цункаш под кръста? хахахаах

На жената бе, овчи! Да не съм като вас - мушичка около лампа - то не бяха Костов, то не бе Станишката, то Дедото... Па от долнището на Мъжествения Врат - не ви ли се напукаха устенцата съвсем?

Вече се чудите как да плювате Герб Престанете ! Само Герб!

Цунка ли портрета на твоя вожд , поклони ли му се до земи ... А сънува ли р...ви сънища с него ... Пфууу- аман от кухи лейки , чалгарки и незад...ени женки и пр. сволоч и простолюдие .

А някой казва, че скоро щяли вече и да ги ядат

Чета ви бълвочите и си мисля, че ако не бяхте жалки, щяхте да сте смешни! Какво ми казвате бе, (псевдо)поборници за деполитизация и принципи? Нима с такива натегачи, като посочените, не са пълни всички партии. Че нима ГЕРБ не е пълен с партизани, дето са в тая партия за келепир и гледат да ударят кьоравото? Ами така е! Ама цялото ни общество е болно от тая болест, наречена партизанлък и че от, и чрез властта, хората се опитват да забогатяват. Тия от ГЕРБ да не би да очаквате да са някакви херувими? Те са част от общия пейзаж! Даже се учудвам, че чак сега излиза нещо подобно. Със сигурност има и още по-драстични примери на натегачество и подмазване. Ама айде да не се правиме по-католици от папата, че някак не е честно. Въпроса е, как ще реагира ръководството на тия извращения, по това ще съдите за ГЕРБ и за Борисов в частност! Припомням, "По делата им ще ги познаете!" Изчакайте реакциите...

Путе, ама то ГЕРБ не е пълен с партизани - това е ПАРТИЯ НАПРАВЕНА ОТ ПАРТИЗАНИ И ВСЯКАКВИ НЕУСПЕЛИ ОТРЕПКИ И НЕГРАМОТНИ ОСТАНКИ ОТ ПРЕДИ "УПРАВЛЕНИЯ"! Като се почне от главния Шаман, та се стигне и заобиколи Фидоската, Мазньо ирландски и простак ДС чадото, остатък от гордо СДС Никито Младенов!!! Баце, ама като се разпениш - знаеш ли как така ми става едно хууубавко - щом се пенявиш значи със сигурност герберливите са пътници!

Ка...путе, ще видиш какви пътници са есента, като завиеш на умрял...ата твоя Партия любима!

Добре че дойде ГЕРБ, за да можете да си пишете глупостите по форумите необезпокоявани!

А това не е сигурно 100 000 000 имаме за подцлушване

Защо бре, мишок? Да не би по време на Тройната коалиция да беше забранено да плюем (и то с право!) Станишката и Крадлив Дедо? Ама сега - за Божествения Ленторез и неговите пудели - не може с лошо, а? А ти - днес цунка ли портретът му???

Ха ха , само от това как наричаш крадливият неграмотен крадец Сър гей "Станишката" и веднага става ясно че и ти си някакъв дърт неграмотен доносник , като Гоце

Другарката партиен секретар се била шокирала... Айде бе!?!

Нищо ново Хитлер го е измислил това са младите есесовци Така е решил фюрера Боико

Защо МГЕРБ трябва да са виновни за случая??? Тази за какво е депутат, да се оправдава с младежката си структура??? Нестига че тези младежи и помагат за ей така, а тя уж е отговорен политик, на всичко отгоре и прехвърли цялата отговорност на МЛАДЕЖКИ ГЕРБ??? Тази не е наред, тя нали затова е депутат, да знае законите, просто използва младите да и помагат, но не трябва да им прехвърля тази отговорност и ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНИ ЧЕ ОПЕТНИ ИМЕТО НА МГЕРБ!

Младите нацисти неса виновни търсете Фюрера

Номерът не мина,макър и смазано българското общество е все още живо и желае да живее в демократична и правова държава,а не в полицейска или тоталитарна!

Горките, не знаели, че ще има агитация - направо се разплаках като в турски сериал!

Хах!! Как бе другарко, Цачева, как не се сети по-рано, че може да се агитират....пардон, да се бреийнуошват децата...Тц, тц, тц....От картинки и портрети мило се усмихва Ленин. Името му златно свети в нашите сърца червени! По игрища и пързалки волно всеки ден играем. И макар и още малки името на Ленин знаем!

Това е стихотворение за Борисов, бре! Защо бъзикаш сега народа с някакъв там мушморок Ленин, който не може да стъпи даже на върха на ленторезните Му ножици???

Тея толкова се изложиха вече.... предлагам да сложим малко C4 в парламента, само 1кг.

Първо едно кило за нищо няма да стигне - трябва поне тон да се сложи.Второ не знаеш ли че нищо в природата не се губи?Глупоста ще се пренесе на друго място и там ще е новия парламент

Бидон с Райд е достатъчен.

Исторически момент- Зароди се ГЕРБЕР- ЮГЕНТ.Хвала за партията майка и тези които я благославят ежедневно на майка.

цецкее - ти си шокиран грозен мъж, а след изборите ще си още по-шокиран. боклуцио

Сега лозунги а ГЕРБ, утре връшане на член 1 на Конституцията и богопомазване на Ръководителя!

хубавото се вижда и не се нуждае от реклама, но лошото, пошлото, недоклепаното, неизкусореното е готов сценарий за "Господари на ефира"

Аз пък съм шокирана, че Цецка -АЕЦ-ка агитира за АЕЦ Белене??!!

Ние избирателите на Жорж Ганчев стигнахме до изключителен извод.Може би ще се окаже права църквата като е твърдяла че земята е центъра на света.За нас луната е гигантски предавателен център който предава трептенията на звездите и планетите и които намират изява чрез самите нас т.е. с нашите мисли нашите действия нашите чувства.Ако това се окаже вярно може да се окаже че имаш много по голям брой роднини отколкото предполагаш.

ХВАНИ ЦВЕТАНОВ, УДАРИ ЦАЧЕВА, БЛЪСНИ СЕ ВЪВ ФИДОСИЩЕТО И НЕ СИ И ПОМИСЛЯЙ ЗА "ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ СВОЛАЧ", КОЯТО ГЛАСУВАЩИЯ БЕЗМОЗЪЧЕН НАШ БРАТ НИ ДОКАРА С ИЗБОРА СИ - ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ ГЕРБ. УЖАСЯВАЩА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. НО КАКТО Е КАЗАНО: "ПРОСТ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА." ЩЕ ДОПЪЛНЯ И МНОГО, МНОГО БЕДНА. ТОВА ПРЕЛИВА ЧАШАТА ОТ ВСЯКЪДЕ. АКО И СЕГА НЕ ОТРЕЗВЕЕ НАРОДА НИ - СЧИТАЙТЕ, ЧЕ ИДВА КРАЯТ НИ. КЪДЕТО И ДА ГО РАЗРОВИ ЧОВЕК, ВОНИ СЪС СТРАШНА СИЛА - КОРУМПИРАНИ, НЕВЕЖИ, АЛЧНИ И ПРОДАЖНИ, ЦИНИЧНО БЕЗСРАМНИ И НАГЛИ - ТОВА НИ СЕ ПОДНАСЯ ЕЖЕДНЕВНО И ВСЕ ПО-НАТРАПЛИВО. НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ДА НЕ ИМ СЕ ПИШЕ "ОТЛИЧЕН" - ЗА НАКАЗАНИЕ ЩЕ НИ ПРАТЯТ ДА СТРОИМ ОЩЕ НЯКОЯ МАГИСТРАЛА. ДАНО И ТОЗИ ПЪТ ГОСПОД СЕ СМИЛИ И ДА НИ ПОМОГНЕ ДА ОЦЕЛЕЕМ - АКО НЕ МУ Е ОМРЪЗНАЛО ДА ГО ПРАВИ.

Поредното активно мероприятие на враговете , внедрени в ГЕРБ.

Ахахахахахах, голям клоун си, направо ме разсмя:)))))))))))))

Подкрепям, въпреки, че гласувах за ГЕРБ, но не виждам алтернатива в друга партия! Има едно решение, както писах по-долу C4 в парламента или гражданска война, друго решение няма! Да чакаме някой да ни оправи, до кога? Оправяха ни много години, сега е ред ние да се оправим сами :) Нека разберат, че не сме овце да си правят каквото си искат, че тогава да видим дали ще има корупция и т.н. ... ще смеят ли да си помислят да има? Това е....

Няма лошо от мероприятието!!! Само ако не беше Станишев да го провокира по този начин . Нали по презумпция той е виновен. Не винете герберите - те толкова могат !!!

ЛЕЛЕЕЕ, ТАЗИ Г-ЖА ЦАЧЕВА ПРИЛИЧА НА БУЛДОГ. ПЪК И БИЛА УЧУДЕНА, ХАЙДЕ ДЕ. ТОВА СЕ КАЗВА ВЕЧЕ ГЕРБЕРИЗЪМ....

А КАКВО ТЪРСИ ТАЗИ ГОСПОЖА СТОМАТОЛОГ ИЗОБЩО В ПАРЛАМЕНТА ?! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ПАРЛАМЕНТА ДА Е ОТ 20 БР. ЮРИСТИ+ 20 БР. ИКОНОМИСТИ И ако се пише закон за спорта или културата да се викат експерти в тези области... ако не стане така все повече политици ще казват, че любимата им книга е ВИНЕТУ ... а не автори като АДАМ СМИТ и ДЖОН М. КЕЙНС ...

А инженерите къде ги забрави? Писна ми от пишман финансисти и юристи!

Че трябва да имат позиция младежите е безспорно. Но да им се налага позиция е цинично. Още повече от партия, която е на власт... И коментари на депутати от ГЕРБ ...аз поемам цялата отговорност... - как по точно я поемате? Като произнесете само изречението ли? Това ли е отговорността? Истината, горчивата истина е, че все повече и повече хора осъзнават, че царят е гол... И още нещо - преди време много се възмутих, когато Станишев нарече Цветаново и компания - Циркаджии. А те като че ли всячески се стремят да му докажат, че е бил абсолютно прав.

Отговорност се поема като го поеме дълбоко риийш?

Някога и ХИТЛЕР така започна със създаването на " ЮГЕНТ младежката организация " на нацизма !!! Една фанатизирана и неграмотна младежка организация най-лесно може да бъде маниполирана и употребена като му дойде времето !!? Хайл ... ????

Не се заблуждавайте! Както навремето в СДС , после в НДСВ и сега в ГЕРБ има мнедрени комунистически провокатори с ясна партийна повеля да дескредитирет при всеки удобен случай новите партии. На принципа на Нане: "Не на мене да ми е по-добре, а на Вуте да му е по-зле."

Далече си от истината. Евреите, евреите са виновни и световната конспирация. Аман от вечните болни мозъци дето търсят под вола теле. Няма внедрени, просто цялата ГЕРБ организация си е с комунистическо, тоталитарно и тям подобни мислене. Достатъчно е да им видиш водача и останалите дупелизци край него.

Ревльо, ама нещо много ти паднал гарда напоследък? Да се не вземеш да се депреснеш нещо покрай тоталната осира*ия на ГЕРБ?

Тези от ГЕРБ продължават да полудяват и да се мислят за тещо велико.

е в дъното на този скандал,всички Гербери са бивши комунисти,а както се знае бивши комунисти,негри и проститутки и мицифайки няма.

ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.....

този лозунк ми надъхва на нещо познато от моето детство, когато бях чавдарче :-) и се обеждавам все повече, че в депутатските редици на ГЕРБ е пълно с дребни прости хорица, взимащи пример от изцепките на своя лидер! Жалко за всички нас :-(

Лошото е, че като си бил чавдарче, не са те научили да пишеш "лозунК" и да се "Обеждаваш" в правата линия на Партията :)

няма партия с права линия, разберете най-после че всички партии са мафиотски формирования с подобна структура, едни хора събрали се с цел да се облагодетелстват на гърба на останалите. В парламента трябва да влизат само личности доказали се експерти и то най-много 120бр. че не ще можем да ги изхраним в следващия парламент.

Аз сьм фенка на ГЕРБ,но за президент признавам само ББ.Ц.Цачева няма визия.Има селска физиономия.Затова само ако е ББ или Плевналиев ще гласувам.Иначе няма изобщо да гласувам.

Искрено ме разсмя. Цецка нямала визия, но пък Бойко Б. ставал за президент. Ха-ха-ха! Бе, вие сте за лудницата, тея дето го избрахте. Той за селски кмет не става. Може би за кръчмар, да се разправя с пияниците, да.

Ами то с такива овце като вас да не мислиш,че му е лесно. Не можа де ви накара да работите пък да не говорим за други неща. Остава и по кръчмите да почне да ви контролира защото всички не излизате от там.После пари искате да имате, ми те никъде в Европа не правят такива обороти по заведенията,както в България то затова си е престижно да си Кръчмар.

Пепи що негласувате от ГЕРБ за Волен Сидеров така Македониа и Турция автоматично да се чустват в воина с нас и да се свърши с таиа мъка

хА- ХА- ХА----- Не съм се излъгал. Електората на Боко Тиквата е съставен от чалгаджийките , сервитьорките , барманките , фризьорките и пр. незад...лени женки .Демек - преобладаващо женската част.И още по- точно от простолюдието към което и ти се числиш ПЕПИ .Гнус ме е от такива като тебе . Ай сиктир бе.

Ми да умнико ние сме това и представляваме 60% от населението, другите са пенсионери и такива мизерници,като тебе. чалгата ти е виновна, Бойко ти е виновен,още некой да ти е виновен,че не можеш да си нахраниш семейството щото като малък вместо да си учил пак си дрънкал ей такива глупости,както го правиш сега.

Ужас и аз бях много възмутена, вие представяте ли си, как на следващите избори ще хукнат тия деца да гласуват. То ще се спуснат едни рейсове с деца и ще гласуват за ГЕРБ и от другите партии няма да могат да ги спрат. Само се моля от Турция да не тръгнат яслите, че тогава си такова таковката.

След като тази депутатка заявява,че поема цялата отговорност по случая,следва незабавно да напусне парламента,иначе каква друга отговорност може да е ,освен "мижи кьорчо да те лъжем".

На думи всичко се поема...Както са казали - по делата им ще ги познаете..А ние вече много добре ги опознахме герберите.....