Ученици и студенти в София с карти от 15 лв. от 1 февруари, децата до 10 г. - безплатно

В столицата няма да има намаление на пенсионерските карти, тъй като отстъпката тук е по-голяма, отколкото гласи постановлението на Министерски съвет

Обратно в новината

Коментари - Ученици и студенти в София с карти от 15 лв. от 1 февруари, децата до 10 г. - безплатно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цяла година го мислиха...и пак не го измислиха. Само пари на вятъра. Напънала се планината и родила мишка

Води внука си по проститутки да го научат да ебе, английски не му трябва, а китайски

Децата трябва да се чипират като бездомните кучета, щом тъпаците от общината им позволяват да пътуват безплатно в обществения транспорт. И къде ще пътуват децата, на работа ли, на среща ли, на мачове ли, на пазар ли…?

Вие, селяндурите, дето напълнихте и усмърдяхте София, ако можехте щяхте с таралясниците си директно по креватите си да паркирате…имам един съсед, тъпанар от Горно Нанадолнище, който си събува галошите на стълбищната площадка, паркира си таралясника на метър от входа и хвърля боклука от прозореца на кухнята си

Видя внука на уроци по английски.Той е на 11 години и никой контрольор не му е искал билет Сега ще трябва да му купим карта.Е,кое е безплатното?

Идиотско е решението децата до 10 години да пътуват безплатно, то е в ущърб на тяхната сигурност, не е логично деца без надзор да се мотаят хаотически по превозните средства, да играят по тях и да заемат неста на нолни и възрастни

Сега две-три годишни деца като почнат да пътуват сами,защото е безплатно ,ще стане мазало.

А защо не върнахте картата за една линия? Защо да плащам 25 лв за цялата градска мрежа, като пътувам само с метрото и картата беше 11лв за пенсионери!!! ЗАЩО??? Това е увеличение от 227%! За какво намаление ми говорят

Ами ще плащаш. Градския транспорт трябва да се издържа от ещо. Новите автобуси не ги е купила Фандъкова с нейни пари. Те са платени от българските данъкоплатци.

Не, бъркаш, увеличението е 2,27 пъти, но в проценти е с 127%.

Кой и как ще определя, едно дете на колко години е?

понеже отстъпката за пенсионерите е мнооого голяма, затова увеличихте цената на картите им с 25%. Може още да увеличите, пенсионерите са богати, коли нямат, избор нямат, а за порциона - кисело млекце и филйка хляб пари все ще намерят. Хора, внимавайте за кого гласувате, изхвърлете от властта самозабравилите се дерибеи!

Пак вкупом платихме транспорта на софия. Щото иначе пътниците щяха да намалеят драстично, изключвайки манговците, които и без това са на аванта и фандъка да се чуди от къде да проси. А така - ето ви от общите.

От 2016 година съм с две сменени стави /полукиборг/ и съм на 69 години . Ползвах карта за 6 лева на месец . През миналата година я увеличиха на 10 лева или с 66% . Сега наглеците излъгаха че намаляват картите с 40 % . Колко е намалението бе безбожници .

Да права сте и моят мъж беше със същата карта и тя стана от 6 на 10 лв.......но тогава никой от общината не коментира.

33 години дървени лъжици!

А укрите - без пари!

Вместо да ни връщате при бай тошо с това " безплатно", по добре развивайте икономика и вдигайте заплати. Много добре знаем, че "БЕЗПЛАТЕН" обяд няма!!! КОМУНИЗМА се провали и си отиде!!! Няма връщане назад другаре!!!

При комунизма картите бяха 5 лв. за всички, а билетите 6 стотинки за всички. Само за деца до 6 години беше безплатно.

Няма равенство и никога не е имало другарю!!! Да вземеш от един за да дадеш на друг и да забогатява трети НЕ Е РАВЕНСТВО!!! Спомням си много добре ОНОВА "равенство"!!!

дебил, като оставим настрана, че комунизъм никога не е имало, равенството беше само пред закона и в правата и задълженията. Сега това равенство го няма - правата са за престъпниците и богаташите, задълженията, данъците, грабежа и безправието за всички останали. Вашите вкъщи не са ли те учили, че лъжата е вид престъпление или ти си от ония, дето съдират по 10 кожи от гърба на народа и един ден ще се спасяваш с полет на колесник. Каквато буря посееш, такава ще понесеш.

комунизмът не си е отишъл, защото никога не е идвал. Той предстои.

Тука е пълно с гнусни юдео-болшевики, които трябва да бъдат клани!

Що се ебавате с родителите си, майки и бащи пенсионери? Срам нямате ли и вие скапани, продажни медии, къде е намалението за пенсионери от 40 % за което лаяхте дни наред?Да ви ги начукам евроценностите, лъжци и крадци.

Аз съм а 53 години и съм пенсионер. Някой знае ли дали мога да се възползвам от отстъпката за пенсионери? Имам пенсионно решение от НОИ.

Ти добре, че имаш пенсия. След няколко години пенсионери няма да има.

Умирай спокойно!

не, може и на 30 г да се пенсионираш по болест, например, така че и да искаш повече да не можеш да работиш. да, пенсионер си, но нямаш права. градски транспорт, БДЖ... не!

Не съм пенсиониран по болест, а пи трудов стаж. Имам първа категория от мината в Рудозем

Драганов, Вие у Рудозем имате ли градски транспорт?

значи, ние пенсионерите сме изкупителната жертва. но ние сме си виновни. трайкаме си

ГЕРБ и ВМРО пак прецакаха жителите на София!

Ало Контра, защо с държавна пита помен правиш. Царя дава парите,пъдаря иска да ги присвои Откога станахте Държавата

А за студенти задочно що няма ????

Юрданка е сияйната звезда на корупцията. Сега като я наследи лицето Борис Бонев, ще се развихри във всяка сфера. В момента виждаме какъв хаос, но много скъп хаос, се сътвори. Цената на всичко това е разкапване на транспорта и над 100 млн лев заем за общината.

лицето Бонев няма да я наследи. Шанс никакъв.

Нека не забравяме, че лицето Борис Бонев е сред главните инициатори в СОС на тези тъпотии.

Ние пробвахме с автобус да преминем от Панчаревското езеро до Дружба, с прекачване на окръжна болница. За 2ма души 4 билета беше към 8 лв. Сега сигурно повече, а такси по онова време 6-7 лв и по-бързо. Много ясно е защо хората предпочитат да си карат колите.

Провинциалистите пътуват с коли от другите градове, за да идват на работа. И с коли пазаруват и заминават. Пред всички супермаркети е пълно с коли, а от квартала никой не ходи с кола до магазина.

Айде айде Познавам поне пет мовека дето ходят с кола до кварталния

Неграмотна работа! Срам за всички нас, че сме избрали да ни управляват такива калъфи!

Когато 2020 г отменихте намалените карти на пенсионерите от 8.0лв сега вече 10 лв.за пенсионерите от 65г на 68г тогава ви беше изгодно, даже посегнахте и на телковите карти и те станаха от 6.0 на 10.0лв беше добре . Всичко е много хубаво...ама по български...кой си прави пиар...????

За бензин даваха помощи. А що не отпуснат по 25 лв на месец за пътуващите с градски транспорт?

Карта за една линия,какво чакате,на есен са изборите!!

Това за сметка на другите пътници, на които скоро увеличиха билетите.

украинците се возят без пари,това е най важното.

Взе спекулативните пари на Лукойл , а другите кметове спят , дори спират обществения транспорт към селата

Мошеници!