Учените: Има 2 вида пушачи според никотиновия им глад

Колкото повече достъпни тютюневи алтернативи без горене има - толкова по-голям е шансът хората да изберат своя заместител на цигарите

Обратно в новината

Коментари - Учените: Има 2 вида пушачи според никотиновия им глад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбрах какво точно се рекламира в статията.

изделия, на колко групи се делят?

Вече има само един вид учени. Учени в големи кавички!

.... и големи джобове !

Разбирам, че някой изкарва пари от цялата тая нескопосана пиар кампанийка за сатанизирането на пушачите, дори мисля, че знам и точно кое е лайното (заедно сме работили навремето), аре малко обективност, а? Не твърдя, че цигарите са здравословни, макар че наистина имат и ползи, но в сравнение с алкохол, наркотици, медикаменти (узаконена наркомания), плюскане като свиня, пе.ерастия с усложнения и прочие, са просто песен! Цялата ви логика е като у оня виц, "Браво, сине, днес уби негърче, утре и ще пропушиш!" За протокола: Ако наистина нямам пари да си купувам цигари на безумни цени, минавам на качак - както малкият ми вуйчо навремето, когато тъпата му и евтина селска перхидролена курва го е издоила до последна стотинка. Колко бил вреден качака ми дреме на оная работа - цигарите не ги пушим, защото са витаминозни!

Важното е, че повечето умират от цигарите. Една добра новина. Рано или късно. По-често рано.

Всички наркомании, като пушенето и дрогите трябва да бъдат обвързани с тежък данък! Който иска да се трови и да д в тежест за останалите-да плаща!

Задръжте за себе си Е-ПИК-овете и РЕКЛАМАТА на Е-цигарите!

Статията не казва най-главното - че тютюнопушенето е най-голямата тъпотия, дето съществува. Плащаш си, за да се тровиш, да се разболяваш, а и тровиш другите. Започнете да спестявате по тия 200 лева на месец че и повече, и ще видите за какво става въпрос. А ако ги и инвестирате успешно - мале, мале. С алкохола същата работа,, ама там поне не тровиш другите. Пуших 12 години и ги отказах от раз. Не е никога прекалено късно да ги откажеш. Двама приятели пушачи са с рак на по 40.

Мяза на платена статия за електронни боклуци.