Ученикът убиец от Пазарджик мълчи в ареста, разследват още версии освен ревност

21-годишният Ангел Здравков е издъхнал след като е бил намушкан два пъти - в бедрото и в слабините

Обратно в новината

Коментари - Ученикът убиец от Пазарджик мълчи в ареста, разследват още версии освен ревност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не отмъквай приятелката на друг мъж, защото точно това ще се случи. Особено в провинцията и особено, когато си имаш работа с човек с IQ измервано в цифри. Престъпления от ревност за доста често срещани. И когато мозъка ти е на попара от наркотици, химия, алкохол и простащина, да извадиш нож е доста лесно. Тия любовни триъгълници рядко приключват с хепи енд.

Педерастчето никола да бъде скопен и 30 години в панделота

Какъв ученик е тоя бе??? Тоя е гнусен убиец, дето даже не е успял да завърши механото. Ще има време да завърши в панделата

Много ми е тъжно за това добро дете! Бог да го прости! И дано Бог помогне на тези нещастни родители! Хора, от малки децата в училище свикват на безнаказаност. Разберете. От години е нетърпимо в училище. Валят жалби от родители за щяло и нещяло, а тия разпасани деца стават бъдещи убийци. Все учителите виновни. И, да пазим делегираните бюджети! Стига! Непрекъснато загиват деца на България! Хора, най-милото ни!

И кифлата ли пак ви е виновна бре събратя , че тоя психопат не са го окошарили още първия път кто са подали оплакване срещу него..Също като оня психар от перник, тоя дори няма гръб и пак "всички се оплаквали колко ги тормозел" а той продължва да си ги тормози ..е сега вече е "достоен" за вниманаието на съдебната власт...

Ако имаше баща прокурор щепе да е 20 месеца. Да видим сега когато няма дали ще има присъда или пак ще е същата гавра.

два погубени живота

Да му се не видят и законите. Какво е това ДО 20 години? 20 години трябва да е минималната възможна присъда, а не максималната!

Как решихте, че е убиец ? Винаги ми е било интересно, как правно неграмотни хора си го позволяват !

Определение за убиец: 1. Човек, който е убил друг човек. 2. Човек, който с поведението си е причинил смърт на друг човек. Когато съм болна не е нужно да съм учила медицина за да знам че съм болна, а на теб щом ти е нужно специално образование за да научиш определението на думите, значи 10 живота няма да ти стигнат докато успееш да водиш свободно разговор.

Вие правно грамотниЯ срещу мотив и свидетели ли имате мнение!?

внимание на тази душа превърнала се в бот. Такива има с хиляди в Интернет-пространството на неограничената простотия. Те драскат само с една-единствена цел - да провокират реакции, пък дали винаги е уместно или не, това го няма в чипа им.

Смъртна присъда за такива генетични аномалии. Те са доказали, че не могат да се интегират в обществото по най-бруталния начин - отнели са живот. Защо е тая присъда, пък дори и да е доживотна, за да трябва и ние, и родителите на убитото момче да плащат макароните и кюфтетата на тоя урод в затвора и интернета му?????

Резултат от киснене във видеоигри, където всички въпроси се решават с ножове и кланета. След известно време малките дебили заживяват в някаква измислена реалност. Те са господарите на света, всички трябва да им трябва да им правят евала, всичко е тяхно сега и завинаги. А родителите на подобни същества живеят някъде на Луната и винаги са много изненадани. И до живот да го сложат, това няма да върне убития. Да заминава да чука камъни по кариерите докато пукне от силикоза. И редовно да му публикуват снимки докато си изхрачва дробовете. За съжаление не съм убеден, че дори и това ще стресне другите "същества " като него...

Точно така бате, по цял ден въртим видео игри с ножове и патлаци и ръгания и кълцания и кървища и побоища и после всички сте ми длъжни сега и завинаги. Въх че се разпадна СССР да ни пази от този разгул и дегенерация, друго беше по бай тошово. А той що се разпадна СССР ?

В първата статия пишеше, че са се спречкали и единият е наръгал другият. Сега излиза,че е планирано убийство, а не действие под афект

Адвокатът му явно се опитва да пробута врътки.

На тази възраст, човек трябва да се научи да владее емоциите и теглото си.

Щом Може да получи, значи Няма да получи... и това ще е поредния случай на уникалното граматично време типично за нашите географски ширини - бъдеще неопределено предопределено

Правилно.

Е какъв ученик, след като от миналата година е напуснал???

лош ученик...

Дайте снимка на убиеца де

https://www.marica.bg/region/pazardjik/prokuraturata-nikola-raychev-e-obvinen-za-umishleno-ubiystvo

Какво ли си мисли бащата на загиналото дете след като знае че комплексирания боклук заклал синът му ще излезе на 30 години и ще се радва на живота ?

Си е аномалия. А размерът на халката му след престоя със сигурност ще окаже тежест.

Ти ако беше в паднелата с тоя ли точно щеше да се занимаваш ? Не че имат лошо тия приказки за халката, дано, ама не бих очаквал.