Ученикът, извадил пистолет в час, ходел на училище с бокс и ножове, бил агресивен

Няма причина за притеснения, защото е ограничен достъпът в гимназията, заяви директорката Емилия Богданова

Обратно в новината

Коментари - Ученикът, извадил пистолет в час, ходел на училище с бокс и ножове, бил агресивен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Монетата винаги има две страни. Ако това момче е било тормозено от съучениците си? И е решило да ги респектира с оръжие. И при това никога не го е ползвал, тоест било е за респект. При това законно притежаван. Не са му налетели, понеже са знаели, че е въоръжен. Мисля, че тези му съученици са го тормозели - до момента докато не е започнал да носи оръжие в себе си. И то само, за да демонстрира какво носи, за да го оставят на мира. Индивидуална програма за него е Ок. Нека родителите му да посетят съвета. И да го запишат индивидуално. Последен клас е. П.П. Тази кампания срещу него е организирана от някой от въпросния клас. И всички там много добре защо момчето носи оръжие. Но си мълчат като бити п....

* И всички там много добре знаят защо момчето носи оръжие. Да ги набие - ще го изключат. Да заформи въргал - също не е Ок. Най- добре да носи оръжие и да го показва - за респект. И това явно е работило. Кампания срещу него не е случайна и е доказателство за психически тормоз срещу него. Към родителите - не да апуска гимназията - а да я завърши като частен ученик на индивидуална програма. И никакво ходене на бал. Само, ако реши да гръмне за свой кеф и за ужасТ на останалите - това е майтап ;)

В края на 90-те, когато бях 6-7 клас всички момчета носехме ножове, бухалки, боксове за самозащита. Учехме в едно софийско училище и както всяко училище ДВОРЪТ МУ БЕШЕ ОТВОРЕН ЗА ВСИЧКИ. Съответно беше пълно с дилъри, наркомани, квартални боклуци и нагли мангали, които тарашеха по-малките. Много пъти съм бил мангали, зашитавайки някой приятел, нищо че бях отличникът на класа, но бях на едрият от големите класове и това ми помогна. Още помня как изгонихме един мустакат банго и го унижихме пред училището и в последните часове в двора спряха 10-тина цигански коли, портиера както винаги с

Портиера се покри, учителките ни изведоха през задните входове. А полиция никой не викна. Всички носехме оръжия и не се чувствам изрод заради това, а напротив - скапаното училище по никакъв начин не ни защитаваше. В Испания нямаш право да влизаш в училищен двор, защото се заключват, а тука всеки продаваше дрога, трева, играеха сварка и се друсаха в тъмните ъгли. Въпреки скапаната обстановка успях да завърша с отличен и продължих образованието си другаде.

Тоя е да ТВУ затвор.

Ами пращайте го тоя дрисльо да прави компания на прокурорското синче от Перник.

Този явно е добро момче. Ако изнасили някоя и помага, да, стане после и казва благодаря. Ако убие някой не си бърлше ножа в дрехите му и казва извинявай. Абе добро дете, умно.

Евтаназия.

Пак АКО нещо в семейството е яко гнило, детето може да прави всичко това умишлено, за да ги накаже и да им привлече вниманието.

Кво дете? Пълнолетен е. Не мъж, но дангалак .

Възможно е момчето да има и семейни проблеми, примерно развод, любовници на родителите си и т.н. Мои приятелКи със сигурност, за приятели (момчета) в момента не се сещам, знам, че имаха такива драми в семейството и това рефлектираше върху тях. Виж, едно момче, което беше дете на разведени родители, които след развода си бяха станали първи приятели, докато преди това са били семейство само за пред хората, беше направо щастлив, че техните са се развели културно и че цялата семейна патардия от детството му, вече е наистина останала в миналото. Това не мога да разбера какво е да си дете на разведени родители или баща ти/майка ти поредна курва/тъпкач да го е налазил/а, защото аз самата не съм дете на разведени родители, така че колкото и да ми го обясняват, това е от нещата, които можеш да разбереш само и единствено, когато/ако го изпиташ на собствен гръб! Но семейни проблеми, фалшиво семейство или осъдзаването, че родителите му се мразят, но са семейство само за пред хората и/ли заради облагите и ти всъщност си сам у живота, предполагам, че за едно дете е наистина смазващо!

Винаги съм носил нож, от първи до 11 клас, дори когато беше забранено. Съучениците ми също. Обаче освен да ги мятаме за забиване, в дъсчената ограда на комшиите на училището, за друго не са ползвани. Никога! Проблемът не е в това, че копеудакът е носил бокс-нож-ароматизатор, а в това, че другите му съученици са възпитавани като добитък за заколение, който никога да не посмее да вземе живота си в свои ръце. Иначе, или щяха да го превъзпитат или отдавна да са го изтропали на всички възможни инстанции.

Ти нормален ли си бе? Май не си много добре?

Може мама и тате дане са случайни. А като няма институция, която да застане зад потърпевшите, а която ще застане срещу тях, ако предприемат действие - нормално да не правят нищо.

Чия семка е копеленцето? Напишете кои са родителите му.

Някой да му смаже главата с камъни пред училището тогава! Щом няма как да го изключат!?

Според директорката цитирам'' случаят е преекспониран''. Тази дама продължава да е директор на елитна столична гимназия?! Младежи, бягайте и създавайте семейства и деца далеч, защото у нас било нормално да са под стрес и в риск.Тук е добре само за връзкари и насилници.

Колко далеч? В САЩ? Там направо влизат с автоматични оръжия и стрелят!

То и в Русия така правят, та няма накъде да се бяга.

Готов е за САЩински университет.

''Френската гимнааазия, нея Господ пааааази я....."

Интересно как е влязъл този тип във Френската и как е влязъл пък в Немската оня дето уби Милен Цветков.... Тук трябва да се разследва и да се спре тази корупция!!!

Ми като е изкарал изпити що да не влезе? Никой не казва, че е глупав..

Кой изпит, че не се сещам нещо?

Ами сигурно по философия и градинарство а? Как мислиш, с какви ли изпити се влиза във ФГ?

с приемни изпити по БЕЛ и математика се влиза в елитните езикови гимназии.

Мисля, че го чакат да убие някого, за да го спрат.

"Ако някой друг беше на неговото място, съм убедена, че той щеше да бъде изключен", допълни още ученикът" Т.е. казано в прав текст: Тоя боклук е копеленцето на нЕкои отговорни другари!

Иначе едобро момче - поздравява, не псува на висок глас, не хвърля угарки по коридора, ходи с лъснати обувки - образец от всякъде! А някои му завиждат и то клюкарят. Безобразие ?

Момчето ще си завърши как да е, и в университет ще влезе и живота ще си подреди, ако си извади правилните поуки. Мерзавците обаче, които стоят зад тази кампания, ще живеят с мерзостта си завинаги.

Едно време като бяха ученик, преди 20+г с бокс и ножове ходеха в училищата тези дето сега са в затворите( познавах няколко такива, макар и да не бяха в моето училище). Та не знам кои са мерзавците

И Сорбоната ще завърши, и ще дойде да ви управлява.

И са "мерзавци" защото? Защото не са съгласни някой да ходи на училище с пистолет, нож, бокс и н.т? За това ли? Ти верно ли си толкова тъп?

На девойката само да кажа, ей ся вече със сигурност няма да ти е кавалер на бала. Щастлив живот!

Браво на момчето, защитавал е съучениците си от потенциална атака. Always prepared!

Затвориха/затриха/ специализираните рехабилитационни заведения /лудниците/ и е срамно да имаш психически проблеми /да си луд/ за да може да се усвояват/смучат/ средства до безкрай по програми, което съответно няма никакъв ефект/дефект/.

Майка му и баща му кои са?!! Що не ги изтъпанят да кажат защо детето им не е възпитавано правилно? Защо като са видели , ако изобщо са видели ,че има прояви на агресия (нито една агресия не се появява внезапно) не са се обърнали към съответния терапевт? 100% от децата проявяващи агресия нямат адекватни взаимоотношения с родителите си. Или родителите им дават голямо количество пари, за да им се разкара детето от главата. Или го тъпчат с всякакви заетости уж за да стане велик човек, а то става обикновен избор. С децта трябва да се общува драги родители когато сте уморени, когато сте ангажирани, когато сте весели ,ежедневно да се общува.

А ти защо не питаш кои са родителите на интригантката, която го е набедила? Случайно ли такъв незначителен случай на момче държащо съчми в ръката е станал новина номер едно, засенчвайки войната в Украйна, Глобалното затопляне, политическата криза и т.н.?

а ти нещо да не си му брат? или съученик? я си кажи.

Ами ако случайно съм и знам, че зад цялата история стои женска омраза от несподелена любов и отмъщение на родителите, ще ми осигуриш ли "водешща новина по всички телевизии и медии"?

Тоест той ходи с нож, пищов и бокс на училище заради това, че някоя мома го иска, а той нея не? Или проблемът ти е, че поради тази причина са го издали? Е той като е нередовен причината какво значение има бе?

Има ли някой навънка който НЕ носи някакво оръжие,всеки носи

Не е вадил пищов, те така решили некви пикли. Ко решили не са го видяли пищова ама мислели, че го зарежда. Обаче и малко сол на чорбата добавили. Носел и боксове и ножове ,не се е бил с никого ама така де можело да се сбие. Трябва да ви откарат цялата групичка в участъка и там да пропеете какви сте ги замислили

Момчето е набеден защото от думите на ученичка той е зареждал газовия си пистолет.Как се зарежда газов пистолет?Никой не е видял пистолет и лъжат.Защо са се наговорили срещу него.

Забранено е да се носи оръжие в училище. Няма значение какво са видяли. Да не е носил. Вие Ганчовците всеки път едно и също: "ам на теб ко ти пречи". Е такива ревете като хванат пиян шофьор "е ко толкоз, не е убил никого".

Е, пак навреме са реагирали, преди да дойде на училище с танк и да тури гранатомет на чина...

И ако се окаже, че не е баш тъй работата, всичките чакали, които му се нахвърляте, ще си направите ли масово сепуко?

Правете любов, не война!

Който бързо съди, бързо ще бъде съден! Най-малкото не е етично, да публикуваш подобен материал, без да присъства мнението и на другата страна. Това все повече заприличва на организирана кампания срещу момчето.

Горкото момченце - нека първо направи някоя гадост и тогава да му се караме, нали?! Къде ви намират ткива либерални малоумници не знам! Тоя боклук трябва да бута количка в трудови войски 10 години - ш'го ева у пъпъчивия гангстер

Ами по принцип не се съди човек, по предположения, че евентуално може и да направи нещо. Някой може и за теб да реши, че имаш черти на педофил или масов убиец. Нищо ли не ти говори, бе пет години бил агресивен и можело да се набие някой, но не го е направил? В какво се изразява агресията му?

агресията може да се изрязява по много начини - например вербална . може да е заплашвал, да е псувал и т.н боксове, ножове и пистолети нямат място в училище, камо ли пък в ръцете на тийнейджър в една от 'реномираните' гимназии в столицата. това са достатъчно големи индикации за всеки психолог, учител или родите, че нещо не е в ред...

МОЖЕ!!!!! Ама може и да не е!!!!

И кой я е организирал? Онова момиче и другите му съученици или директорът? Такива келеши трябва да се изгонват по най-краткия начин. Няма вече ТВУ, за съжаление! А трябва. За такива. Всъщност той трябва вече да е пълнолетен и носи наказателна отговорност за незаконно притежание на огнестрелно оръжие.

Ти прочете ли изобщо? Нито е огнестрелно оръжието, нито го е вадил. Държал е съчми големи колкото глава на карфица.

Верно е, ама е по добре с такива хора да се работи, а не да се отритват от обществото. Макар че когато си на 17, нещата може и да са непоправими. Но все пак. В другия случай гарантирано получаваш поредният агресиран и отхвърлен от общесвото млад човек, от който не може да се очаква нищо добро :(

Сега прокурорите да го пораздърпат хубаво,та да му се оправи мирогледа!

Тази директорка е бивша учителка по Трудово от Обеля. Не знае и дума Френски език, но е вярна приятелка на Ваня Кастрева

Уволнете я тази некадърна и алчна директорка! Сложи турникети на училището, дето можеха да се отварят само с банкова карта, от правилната банка, естествено Уволни всички непокорни учители, и се заобиколи само с подлоги Френската всяка година губи от рейтинга си

За мен тоя случай е инсценировка, вероятно отмъщение на отхвърлена съученичка. "Крещящото" заглавие силно противоречи на съдържанието в текста, тоест има замесен и някой близък в медиите, които колкото и да търсят сензация, все пак си избират битките. Това само доказва, колко манипулируема е тълпата и колко лесно може да набедиш някого за изверг.

Отговора е много прост ! Училището получава пари за всеки ученик ! Няма значение какъв е ! Когато това се промени тогава ще има промяна !

Това точно показва политиката която всички партии, които са били на власт в последните 30г., ПП включително, тихичко реализират в училищата. От много години детето било проблемно, родителите не съдействали, учителите и директорът знаели, само че нищо не направили, до ноември, когато била първата официална забележка. Целият клас е трябвало да търпи години тормоз. Те това е татковината.

Цитат на ученик : " Ако някой друг беше на неговото място, съм убедена, че той щеше да бъде изключен", допълни още ученикът. " Явно не е случаен тази " откачалка". Добре се знае чие " мамино синче" е . Защо се крият имена?

От прочетеното дотук разбрах, че келешът си е особняк. До доказване на противното, приемаме за вярно това, което съучениците му казват. Явно е нечие синче, така че не мога да изключа фактора, че съучениците му просто го мразят, защото ако въобще имат родители, родителите им са некви цървули. В елитната ми гимназия имаше деца и от още по-голямо добрутро от мен самата, както и цървулчета с работническо-селски произход, влезли в гимназията с връзки, докато ние, от големото добрутро, в общия случай сме си влезли на общо основание. Това, че е извадил патлак в час, определено не е хубаво! Бил ли е обект на тормоз от съученици? Навремето и аз си презирах съучениците от още по-елитната гимназия, защото са цървули-връзкарчета или са някакви задръстени зубери. Не са били обект на .....ъъъ възпитателни мерки от моя страна. Проблемът съм го била решила, като въобще и не комуникирам с тях, с изключение на няколко наистина сродни души, също толкова диви и интелигентни като мен, също от голямото добрутро, дори и досега най-добрата ми приятелка от гимназията си ми пак едно от 3-те най-добри приятелки за цял живот. Много добре сте направили с индивидуалната форма - мисля, че и за него най-доброто, защото ако има проблем със съучениците, може да завърши гимназията, без да му се налага да се влачи със стадото. Ако не е бил обект на тормоз, злоба и завист от съученици и е направил всичко, в което го обвиняват, хлапето е пълен идиот!

Едва ли само той е нечие синче в " елитната" /по Ваше пределение/ гимназия.

от написаното дотук от Вас разбрах, че сте някакъв неграмотник, учил и завършил най-елитната гимназия

Добра сатира, звучи автентично. Напомня ми за няколко съученички от една още по-по-най елитна гимназия. Прекалено сочно е написано обаче - плоските им мозъци не биха им позволили толкова ярък текст.

Съмнявам се да си завършила по-снобско и елитно от моето училище. Всичките ми съученици бяха деца на НЯКОГО и живееха в триъгълника Оборище, НДК, 5-те кьошета, а Народното събрание беше в задния ни двор. Някак се разбирахме, горе-долу, но имаше, разбира се, дали на късо, като Вас, които наистина изпъкваха с феторексоренциалната си девствена комплексарщина. Нищо не съм ви спестил - или си човек или си маймуна, каквото и отношение получаваш! Не е от децата и произхода - ако си маргинал-идиот, то е по рождение - училището и средата нямат общо - то е само извинение, че сте фалшиви и непълноценни хора! Изминаха 20 години от тогава, но и днес от душа се забавлявам на квази високомерното ви племе!

Как е, услаждат ли ви се бананите?

Гледах интервюто с директорицата. Само на мен ли тази жена ми изглежда смахната и злобна бабушкера?

"Не получихме никакво съдействие от страна на родителите, три пъти сме писали до социалните, няма никаква реакция. Нямам право да го преместя, защото е в 12 клас, родителите се опитват от два дни да му намерят ново училище, но не успяват." Така ще е докато учителите не могат и забележка да направят на ученика. Родителите са за бой!

Тая директорка ... хем нямала контакт с родителите, хем знае че му търсят друго училище, хем и били вързани ръцете. Ми хайде оставка и да дойде някой дето може да свърши работа

Къде е старата народна милиция....тя лекуваше такива за отрицателно време....

Явно проблема е в родителите ! Поне това да бяхте написали !