Съдят по бързата процедура ученика, ударил с кол учител

Районна прокуратура-Асеновград внесе обвинителен акт по бързо производство срещу ученика от Садово, който нанесе побой на учител. Съдът обаче отложи делото.

Обратно в новината

Коментари - Съдят по бързата процедура ученика, ударил с кол учител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На чия страна ще е българският съд? На страната на бияча циганин, като с такива индивиди е пълна България или на страната на бития учител, като свободните бройки за учители стават все павече и повече!

Медиите премълчават че в такива дела винаги има външна намеса от куп организации като БХК , Евророма и друи подобни. Всичко се прави умишлено за да се вдъхне чувство на безнаказаност у въпросният етнос , така се насърчават да стават рецидивисти а чувството на вина се размива от добри адвокати. Някой има ли идея при тези темпове на безнаказаност какво ще е след 10-20г положението?

Вие да не очаквате в Циганистан, да бъде наказан циганин, за това че е постъпил, като типичен див циганин - по цигански!!!... Е, нЕма начин, просто...

Ето какво ще се случи: "Ученикът", ще бъде освободен с пробация (предупреждение) и без наложено реално наказание и глоба... Защо ли?! Ами защото, първо е "малцинство", ерго той има само права и никакви задължения (което ясно осъзнава), а няма да плати и глоба, защото няма пари... социално беден е! И така нещата ще отшумят, давайки още един красноречив пример на всичките му брата-мангали, че "у БГ-то е най-гоУемата демокрация, при която ТЕ могат да си правят, каквото поискат, при това БЕЗНАКАЗАНО.... И те, така! И още две причини, за да не бъде опандизен: първо защото никой, в тази държава не иска да се изправи срещу цигански бунт и второ, защото никой в тази държава не иска да се разправя с НПО-та, като БХК например Тва е положението!

пробация не е глоба, а подписване пред определени служби за определен от съда период от време, която ако не се изпълнява - преминава в по-тежкото по ред наказание.Няма как да се даде затвор за неосъждан, непълнолетен - такъв е закона, не са го измислили съдиите, те само дават наказание в рамките на предвиденото в закона. сърдете се на уредниците на тази държава от по-горно ниво.

Негодникът, наречен в материал ученик, още ли не е изключен от Селскостопанската гимназия в Садово?

да ги говори в детската градина, а вече като порастнало момче е редно да поседи в затвора, за да знае, че големите си плащат за грешките, с извинение не става.

voknid

Бой със същия кол, после да не забравят да му се извинят!

Тоя манго друг път хубаво ще се замисли, преди да налита да бие който и да е! Макар, че съм сигурен, че и даскала не е цвете за мирисане! Спомних си случая в края на 80-те г. с бития директор на 9-то осново училище в Ст. Загора. Другаря Ганев или Ганчев, точно не му помня фамилията. Тоя тип беше един гаден партиец, от много години директор, тормозеше учениците за щяло и нещяло и ги биеше наред, докато... Накратко, група осмокласници го причакали една вечер на подходящо място... Бяха го спукали от бой! Не зная какво стана после, но боклука си отнесе каквото заслужаваше!

Какво значи" повече така няма да правя"? Как може да посегнеш на учителя си?! Апропо,някой мисли ли, че подобни индивиди могат да се научат на нещо? Някога! Ако "да"-то той е пълен наивник и вярва в добрата фея и зелени човечета... За индивиди като тоя от снимката училището е социалните на мама/за цигари/, безплатната закуска и да преджобят някой по-слаб зад училището... Кого лъжем,че може да изучим такива примати? Когато в 11 клас той още срича примерно! Но е стигнал до 11 клас! И се очаква да знае български, математика,физика,химия...Кога?? Ама нали ако го изгонят-намалява паралелката...Закриване...И някои хора остават без пари. И те предпочитат да ги бият,ама да си вземат парите. Това са новите реалности...

Защо мангалът не е бинтован целия на съда, защо не е в гипс?! Откъде на къде това животно ще посягана български учител, на българин??! Максимална прлисъда и бой докато той, цялата им махала и рода разберат, че на българин не се посяга, а трябва да му целува ръка, че ги хрантутим! А Соросоидите и техните продажни програми с купуване на мангустите трябва да се изритат от България веднага! Техните подлоги в затвора!

2 години не са много. Дано да са ефективни а не условни. Ще стигнат. В панделата ще го цепнат хубаво.

Видях тоя даскал по телевизията, наистина е противка. Но за циганите е на сто процента прав, те такова отношение си заслужават! А заключение - и двамата вече няма да "правят така"...

Сега е моментът нашите "високоуважавани български съдии" да покажат ,че застават зад закона.Това нефелно същество -ученикът какъв гражданин ще стане ,КАК МОЖЕ ЕДНО ЛА......О.-КОЙТО СЕ ПИШЕ УЧЕНИК ДА БИЕ СВОЯ ПРЕПОДАВАТЕЛ ??? Това никъде го няма по света !!!!

коги децимацията се приложи спрямо сички с длъжност съдия в България! Не вида вече нищо друго коет да ги накара да бачкат!

Един циганин никога няма да отиде да бие някого без причина. Каква е причината в този случай ?

Че даскала му направил забележка. На него. Великия мнгал. Недосегаемия. Това не е ли достатъчна причина? Как ще му казват на него? ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ?

Luna0102

Този симпатяга да не са го раждали в пещта, много опечен изглежда?! На 17 и все още в училище??? Бих се обзаложила, че средноинтелигентен третокласник има повече знания от този 17 годишен пещерняк и се чудя как ли е изкласил до 11 клас.

Пуснете ромчето веее вижте къв е сладък ахахахаха Ела при нас в НПО сектора ще си живуркаш екстра, а пък какви пъстри гей паради правим само... Мацо, няма да се плашиш, БХК и Хамерика за балгариа ше ти пратят хубав адвокат и ше те отърват. Да не ти пука, всички балгари са за бой, ромите сте бъдещето на балгариа.

Бреййй, тоя чист ариец бре. И за какво му е да учи, той си знае всичко, знае да върти кола. Никога, ама никога няма да се промени нищо със сегашното правосъдие. Ариеца трябва да знае че посегне ли на длъжностно лице, ръката с която е посегнал ще бъде отсечена, и вече да е бе нея. Само тогава има шанс.

да длъжностно! Крайно време е в Българи ВСИЧКИ да разберат, че никой няма право да посяга на друг, без значение кой кой е!

бързата процедура е за хора направили неволна грешка и осъзнаващи я! А този съвсем умишлено е предприел точно такива действия!

Ас не сам сиганин,само майка ми е сиганка !

Ударих го с дървен кол, щото джилезните, бакърените, пиринчените и халуминиевите колове ги връщаме на фтотични суровини.

Законотворците у нас не са наясно с най-важното: ЗАТВОРЪТ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НЕ Е ЗА ДА ГИ ПРЕВЪЗПИТАВА, А ЗА ДА ПАЗИ НОРМАЛНИТЕ ХОРА ОТ ТЯХ! Ама то това не става с купени дипломи.

Красавец е. Пратете го в затвора да му се порадват хората.

Аз пък разбрах, че даскала е най- обикновен расист, наричал циганите мангали и затова циганчето му играл кола в главата. Сега е ред на циганчето да съди даскала за расизъм.

Ми кви са?! Ромеи, византийци? Гнусния мангал заслужава да му набият кола в черния г

Истината е расизъм така ли? Мангала си е мангал и нещо друго. А тая гнида трябва да си понесе наказанието.

Ясно ! Мангал си.

Ама не расистът е размахал кол по главата черньото!

Se taia

Бързото производство, означава само едно - минимална присъда :( И това защото местните съдии ги домързяло

Шведът се извини и го пуснаха. Този циганин се извини и .....? Аман от циганското провосъдие у нас.

Защо не казват причината да се стигне до тази ситуация ?

Ти мангал ли си или просто питаш?

Se taia

В случая причината няма кой знае какво голямо значение. В училище има грубо погазване на базови правила и има грубо посегателство и даже опит за убийство на учител. Това САМО ПО СЕБЕ СИ трябва да води до сериозни последствия за ученика, за да може ВСИЧКИ келемета да видят, че трябва да се спазва някакъв ред.

Тя причината е ясна. Лошо възпитание на тоя цигански урод. Не очаквам от нисши същества като т.ва да имат макар и съвсем семпли умствени способности. А другата не маловажна причина е толерантността към циганските престъпления от бхк,ек и т.н. , което ги кара да си мислят, че са недосегаеми. Но като го разкостиш от бой т.ва ще разбере за какво става въпрос...

Разликата между циганин и сапун е в преработката

всичко даи м се връща в троен размер на такива! Като е ударил един път , сега даскал да хване кола и да го положи три пъти! Хем да види кво е да те ударят с кол хем да се замисли следващия път как ще действа като го чака три пъти това действие!

Браво !!! Сега 2 годинки в панделата, без уговорки.

В затвора до живот, ако е ром двойна присъда!

Не ром, мастика е :)))

В с. Бежаново обл.Ловешка трима непълнолетни цигани убиха 45 годишен самотник в дома му.Самотникът е погребан,а случаят потуленприключен.

1 годинка зад решетките и да си почине малко

миличкия, почти се разплаках от умиление, повече няма да прави така...е сега като се е извинил вече всичко е наред!!...сега като му се размине, следващия път може да се извинява за убийство...

ама да не е заради това,че облекчена да го прекарват по бързата!Да си понесе максимума за отворковщината!

Като се има предвид колко състрадателен е съдът към престъпниците, няма никакво съмнение, че келешът въобще няма да помирише затвор.

От БХК ще обвинят учителя че е ударил с глава дървения кол като му е нанесъл непоправими щети върху дървесината и го е замърсел с епителна тъкан ! Питам: До кога ще търпим тая циганска сган да ни скача по главите? PS Вероятно поста ми ще бъде изтрит тъй като съдържа обидни определения и накърнява достойнството на......ГНУСНИТЕ МАНГАЛИ !

Да ефтаназират мангустата и да обещаят че повече няма да правят така .

Този от снимката ме предизвиква към нетолерантен изказ.

Но комент: ""Съжалявам, искам да се извиня на учителя, повече няма да правя така", каза Атанас. Ако бъде осъден, младежът може да получи присъда до 2 години."

Не уточнявате, че ДО ДВЕ ГОДИНИ - УСЛОВНО!

че ще получи условна...

Не само че ще продължи да прави така, ами ще прави и "по-така"

да не предложим за обсъждане закон: съдия, издал неправилна присъда да излежи правилната, която не е отсъдил.