Над 650 бойци на НАТО преминават през България

В следващите пет дни през нашата страна ще преминават военнослужещи, военна и спомагателна техника от състава на Силите на НАТО.

Обратно в новината

Коментари - Над 650 бойци на НАТО преминават през България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забелязах, че днес в Dir към коментарите се появиха плюсове и минуси с невъзможно голяма скорост. Това в резултат на някаква организация ли е или на хакване?

Първите пострадали българи от безсмислените маневри са вече налице.

Днеска 650 бойци на НАТО преминават през БГ, утре 650 на Ал Кайда и те така.

Колкото по на Изток се придвижват юнаците,толкова зачестяват пристъпите на диария.Накрая става наистина грозна кафява картина тип "Доналд Кук".

През 1941 г. през България преминават войски и техника на Вермахта за да ударят Гърция и Югославия в гръб. България е съюзник на нацистка Германия и неин верен васал! Последиците от това "тясно сътрудничество" с фашистката Ос (Рим-Берлин-Токио) е известна! Бомбардировки, окупация, репарации, загуба на големи части от територията (беломорието, част от Добруджа, Западните покрайнини). Сега през Б-я минават отново войски на окупатора - американците! Да напомня на младите и неуки пичлемета, че американски окупационни войски имаше в Б-я до 1947 г. според споразумението! Не ми се иска да правя аналогия с предишното преминаване, още повече, че американците (не НАТО) имат три (четири?) военно въздушни бази у нас! Което при един вероятен военен конфликт няма да е никак благоприятен за нас.

Това кой е окупатор и кой не е си е твое лично мнение, всеки има право. Ама хайде пак да провериш териториалните промени, които си описал, към коя година са се случили. Щото България няма териториални промени след ВСВ, сравнено с границите от преди 1 Март 1941 (влизането ни в пакта).

Знам, знам, но тези територии си ги бяхме върнали и след това отново ни ги отнеха. Баща ми е бил на о-в Тасос в състава на инженерните войски, който е бил български. О-в Самотраки също. И цялото беломорие е било българско! Сега не е, нали!

Руснаците газ пикаят то затова цената на пазарите падала ХО ХО ХО

Първо НАТО движи напред-назад пушечното си месо, пали войни и пожари и после еврогейците се чудят откъде им идват бежанците. Тъпа работа.

Тия бангии транспортни самолети нямат ли , че ми се мотаят по суша да осмърдяват прекрасната ни Родина ?!! Да забират и зомбираната паплач от Ново село и да не се връщат !

ТЕЗИ ИМАТ ЛИ ВИЗИ .НЕ МИ Е ЯСНО ОТ КОЙ ЩЕ НИ ПАЗЯТ.

А колко ли бойци на ИД са минали границата ни в посока Западна Европа...

дали има траверси между тях? или не е политкоректно да се съобщават такива новини ?

ваздухари , натовските воиски не се пенете и 100 пати да минавате ,,, ученята няма да са ви по продуцтивни ....ако си мислете че демонстрирате сила много се лажете ....по добре вземаите по едно натовско нинтендо и плучтите по цял ден с жоистика така по имате шанс ... според мен това са излишни перопрятя и повечето булгари много добре го знаят .....натягаите се щом имате пари за харчене . запомнете едно само ядрените подводници са гарант за мира *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

представете си ядрена подводница през втората световна всичко би сваршило за минути затова казвам атомна подводница е гаранът за мира *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добре дошли. Никога повече комунизъм.

Смърт на фашизма, свобода на народа! (на сръбски Смрт фашизму, слобода народу, на хърватски Smrt fašizmu, sloboda narodu!, на словенски: Smrt fašizmu, svoboda narodu!, на македонска литературна норма: Смрт на фашизмот, слобода за народот) е популярен лозунг на югославските , а след приемането на програмата на Отечествения фронт, и на българските партизани по време на Втората световна война. Сръбският комунист партизанин Степан Филипович, , преди да бъде обесен, вдига двете си ръце в свити юмруци и произнася фразата Смърт на фашизма, свобода на народа!

Това го кажи на парижките комунари и на германците, дето пратиха Ленин на руския цар да му стоварят главоболия!?

Не сте в час КРЕТЕНИ! САЩ са най-КОМУНИСТИЧЕСКАТА СТРАНА СЕГА В СВЕТЪТ!

Три пъти ще преминат, един път ще се позадържат и накрая ще останат. Казармите в Ново село са за 2000 души, още не са запълнени. Пълзяща окупация.

Никога Турски войници през България!

Айде бе, за войска не вервам, но 4 милиона потенциални емигранти чакат на границата!

Май ги гони шубето ,че руснаците сте дойдат до румънската граница, Ама и румунетата нчма да ги спаси никой ,ако още се дървят. От крим има няма 400 км...бастионите сте ги направят на пух и прах...ама и ние ще го изядем. Без война няма да свърши този цирк и пак сме от страната на булката.

Позна, но сега БЕЗ ВАЗЕЛИН!

"много висока степен на готовност" за война с Русия.

"Здраствуйте, братушки" звучи почти на български и преди 140 години ни е било лесно да го произнасяме, но сега с Hello, brothers ще се поозорим, но ще се справим; как ли не сме приветствали разни "съюзници".

Добре дошли, приятели!

Я да чуем кои са ти приятелите?! Тези, които те бомбардираха с Б-19 и разрушиха София повече от 50% или тези, които искаха да направят от София картофено поле? И не само София разрушиха.

Тая новина да не докара Ислямска държава тука да се мъчат да ги гръмнат.

Такива работи не се пишат! ЩЕ ГИ ДОКАРА!?

ха ха ха... екскурзиант съм...ха ха

Кой "овенен" смени българския термин поделение с руския формирование?

Жалко че Симо Хаюха не беше жив да го поканим на турне! Щяха да влязат 650 и да излязат... 0!

Добре дошли. Мина Вермахта, цветята без пари, ракията с пари, мина Съветската армия, цветята без пари, ракията къде с пари, къде без пари. Но сега сме с пазарна икономика.

проблема е че не предлагаш нищо, а за нищо при няма.

симо

То ония бяха НЕЩО....Тия са НИЩО....Какво да им предлагаш????Айде-сус....Само за МИНАВАНЕТО трябва да плащат-и то не на Соросоидите.

А винетки ще плащат ли?

Оти нема френци бе???оти у северозапада ги шамарят яко!!!!!!!!!

Oти има прости българи.

Повече се радваха на следващата/втората/ ,,работа,, ...

Мноо яко ! Сега вече и Албанците ще ни "пазят" от Русия. Така, както "опазиха" Сърбия и Македония де !

НАТО е свърталище на пенсионери, обичащи пенсионерски запои!

НАТО стана вече посмешище и за децата...баси и пенсионерската организацийка!

Над 650 бойци на НАТО преминават през България По чалмите ще ги разпознаете.

българският език е лесен, се лъже! Хей камарад, войник не е боец. Поправи си глупавото заглавие и учи български!

и да останат, даже да ги настанят около черноморието, да стряскат рашките туристи, белким си вдигнат чукалата отттук!

сигурно за тебе е по-добре да идват чалмите и бурките?

650 апостоли защитници на свободата.

"...с много висока степен на готовност..." Ами в България ги чакат кютеци, затова!!!

С бастунята ли, че ги биете, дедо? Ще се съберете у ОФ клубо и после директно с бастунята да ги биете?

Не, бастунът ме крепи. Имам трима внуци, железни българи. Възпитах ги добре. Когато бяха малки, ги водех на Шипка, Копривщица, Батак и пр. После пораснаха - добри, възпитани, не като моя съсед. Преди дни идва и вика "Сметката за парното ми искат, без да имам парно. Кажи, ти си стар комунист, кого да пребия?4 Казах му -"Изчакай"

Намали малко кютеците - ще си счупиш евтината клавиатура..

Руските кончити по-долу твърдят, че както винаги сме били на грешната страна. Значи признавате, че 45 години бяхме на грешната СССРска страна, а? Че целият ни Соц и цялата ни Братушкина дружба е била грешната страна :)))) :))))

Да, ама точно за тая страна ние нямаме вина. Вашият любим Чърчил барабар с Рузвелт без да му мисли ни е харизал на Сталин. Ама вие си ги обичате, нищо че дебелият английски алкохолик за нас е казвал - има едно племе на Балканите, като се окъпят, си викат "честита баня"!

Някои тъпанари още не са разбрали, че България е НАТО, че Българската армия от години е НАТО и че Българските войници са НАТОвци!

Вече 27 години в България не е стъпвал миризливия руски ботуш. Страната ни е чиста и в благоденствие. Ватенката да тъпче руската кал, тук няма място.

важно е добре да ти плащат....

Не знам за руският ботуш... но едно, със сигурност знам - нито е чиста, нито е в благоденствие.... за съжаление...

Ти така стой и чакай някой отвън да дойде да ти изчисти държавата и да ти донесе благоденствие. Защото толкова можеш.

Значи, в цялата тази нишка, със сигурност има поне трима платени руски трола. Обяснявам на тези които не са, да знаят как да се пазят. Единият (който се казва "човек от народа"), пише някаква глупост, в която хвали НАТО и плюе по Русия. Разбира се, това е радикално изказване и е наполовина вярно, наполовина погрешно. Погрешно в смисъл че България е богата и благоденстваща. И така, "човек от народа" чака някой да клъвне на кукичката. Друг негов колега (също платен руски трол), подхваща и подръпва "кукичката", казва: "Важното е добре да ти плащат". И трети накрая го разобличава, казва някаква тирада която по смисъл означава "ти си русофоб, мразиш руснаците защото американците ти плащат за това". И, след като кукичката е хвърлена, някой е лапнал яко, въдицата е подръпната, да се закачи по-хубаво, и ето ви резултатите от хибридната война на Путин!!!

На боклука благоденствие ли му викаш?

моска п*тко защо не се скриеш и отидеш на лекар да се прегледаш или пак си незадоволена.

Добре дошли са освободителите ни от руско иго. Народа ще ги посрещне с хляб и сол..

щерева няма как да стане пак си със свалени гащи.знаеме че си щастлива с натовския х*и.

НАРОДЪТ ЩЕРЬО,ВЕЧЕ ПРАЩА ПОЗДРАВИ НА ТЕХНИТЕ МАЙКИ С ВЪЗГЛАСИ: МАМКА ВИ ,МАМКА ВИ...

НАТОовците прегазиха много държави,сега ще прегазят инашата. Проклети да са насилниците над света и тези,които ги пуснаха. Където са минали,трева не никне и живота свършва.

"Ще минат"! няма ли да поостанат, че и албанци ще има,защо няма турски аскер наши братя по оръжие. И Каракачанов ще ги посреща и изпраща на Дунав мост с коктейл и възгласи здраствуйте братушки.това ако е д-ва! Тръмп уж каза че ще разпуска нато, затова няма амер.солджъри ветерани от Ирак и Афг откъдето се прибраха психясали.

НАТО е гарант за стабилност и невмешателство на руската свиня в политиката на други страни. Добре дошли, приятели на България.

Aко ги оставят на народната любов, ще забравят танковете и ще отнесат пошиляка.

Ти сериозно ли? Мога да ти изредя поне 10 държави,в които се е намесило НАТО и стабилността им е на светлинни години.

Разбрахче има предложение да внасяме курвети.Аве хора малко ли са си нащи ами ощи

Рускините са тук и без предложение..

Не че не беше ясно,но сигурно за това дават пари за магистрали/има ли поне една от край до край/,за да минават чужди войски по-лесно.Да отдавна се знаеше,че ние сме предназначени за обслужващ персонал и път за натовци.

На кои,бре, на Боко и с-ие ли, че нещо не схващам...Комунисти има още само в твоят болен мозък и на такива като теб!!!Цървул!!!

русиа е наш враг скоро ше я избием до крак слава на САЩ да живе е Боико само ГЕРБ НАТО е супер иако

Как е времето в Мардин, турско хюмне, още ли се работиш в задната опорна точка, откакто един руски мужик те опъна яко изотзад!?

Леле, 6(шест) правописни грешки на 2(реда)?!Нямам думи, що за добитък и дебил трябва да си, за да сътвориш този бълвоч, не говорим за съдържанието!?Този тъпанар явно е бъркал в носа си или отзад в часовете по български, по-тъп е и от банкянският селяндур, оня поне една книга е прочел, а дали е така, кой, кой да ти каже, както пее Васко кеца....

Ти обаче си уникално проста Кончита! Даскалка по литература и доносничка на ДС ли си работила, лельо?

Абе руско прасе, в кое македоно - руско училище са те учили на правопис? От Савушкина ще ви спрат копейките.

В коя ли инфраструктурна дупка на пътя ще заседне колоната?!

Бързо да се организира всенародно посрещане на братята натовци, както едно време, когато идваше Брежнев, баща ми и майка ми, както и на другите софиянци им даваха отпуск и шпалир от цветя и хора, от летището до жълтите павета....Братята натовци го заслужават, пазеха ни небето, продадоха ни 2 бракувани корвети, сега ще им купим 25 годишните F-16, благодарение на Гоце ни ползват безплатно базите, а ние ще видим вероятно нови оръжие и техника, щото тези, на жалката сбирщина, наричаща се БА(ха, ха, голям смях),са на по 40-50 години, а коритата, подарени ни по съветско време, са на по 60 и повече години....

За ползващите тук сайта и не служили в казармата, както и за дамите, това е САУ-100(самоходна артилерийска установка, с калибър 100 мм., впоследствие заменени с по-новите 122 мм. САУ"Гвоздика" и 152 мм. САУ"Акация", на които също имах честта да служа!!!

В НАТО сме всички българи,а срещу нас е страната на победилия алкохолизъм

там сте дебилите и ренегатите, а нас, българите, не ни слагай, пумиярчо