В България започна международно учение на специални сили

В България започна първото от серията учения, свързани със „Saber Guardian - 2017”, съобщиха от министерството на отбраната.

Обратно в новината

Коментари - В България започна международно учение на специални сили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

-Бабо, изпей за наште моми, да внимава,т със тях, значи! -Кажи, нема проблем, баби! Три моми тиква яли но не яли само санували, а кога, се сабудили, и видели, че са омацани, гербераски песни, те запели, по- точно онази, "Някой ни е срал във гащити", а попа се обади: Станишеф, Костоф, чеда мои, и , Орешарски , запомнете ги сига и за винаги, Божке помози!

"компонентното командване" - нов термин за по-старите пушки. какво ли значи?

Ми те обикновените командвания нищо не знаят и не могат!Затуй стават бая грешки!!!

"в базата за предно разполагане - Безмер" - това сигурно е секретното и име, защото НАТО е "отбранителна" органозация, нали?

АЛООО ОТ ДИРА МАЛКО ПРЕВОД МОЖЕ ЛИ САБЕР ГУАРДИЯ! ДВЕ ДУМИЧКИ СА МОГАТ ДА СЕ ПРЕВЕДАТ! КАКЪВ ТЪП НАРОД СМЕ ! ДА ИМАМЕ ТОЛКОВА СТАРА КУЛТУРА И ДА СЕ ПРОДАВАМЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ! ЧУЖДОПОКЛОНИЦИ! АНГЛИЙСКИЯ НЕ МИ Е РОДЕН ЕЗИК АЛОО ДИРА! БЪЛГАРИ ХАХАХА!

ИМЕНА НЕ СЕ ПРЕВЕЖДАТ! СЛЕД КАТО Е МЕЖДУНАРОДНО УЧЕНИЕ, КОЕТО СЕ КАЗВА SABER GUARDIAN НА БЪЛГАРСКИ Е СЕЙБЪР ГАРДИЪН. СЕГА ПО-ДОБРЕ ЛИ Е?

По-ясно ще ми е, ако разбера, че Saber Guardian не е Иван Петров, а е "Сабята на гавазина".ю "Пустинна буря" се превеждаше, а това не. Защо? По-секретно ли в? По-близо? Безмер - преден пункт? Не звучи успокояващо, за съжаление.

И да заобикалят Коиловци нощем!

А е тее пичУи от снимката, що енити върат на пряш, пък оня въри назаде?

Ке он от дек се връща, те там утиуат.

Учението е в основата на всичко! Действайте!!!Най-добре тренирайте върху фашисткото посолство в София, уцелете ги с ракети!!!

Предполагам за 80-90% от хората има 1 фашистко посолство в София. На въпроса кое е то отговорите ще са доста различни...

С безвреден обеднен уран ли?

Русия не е враг на България! Най-големите врагове на България са Турция, Сащ, Нато, Обединени патриоти, Герб и ЕС!

Ний от Бати боко знаими чи наши гулеми врази, са тези: Станишеф, Костов, Доган, и, и онзи Черешарски ли беши?

Шило

Що не го направиха до Коиловци?

как се казва тази година учението? Може би "Решителни гейове"? Бу-ха ха - специални сили , леле, фани ме ша падна!

Не е учение, а една Нова военна бутафорна пиеса, с участието на: ЛОШИТЕ: Сирийски войници, бранещи своя законно избран президент, и, Руснаци, помагащи на сирийците ДОБРИТЕ: Меката сирийска опозиция се бие за главата на президента, Кравари помагащи на "Меките" и, Праси войвода с четата, приготвя за Нашите чеверметата Командва: Лабутко Маша Стратези: Сополан,Паши от НАТО * Спeте спокойно, деца, кумонисти са и в червата!

Хеликоптерите Апачи ползвани от специалните сили на САЩ извършиха първите си тестове с високоенергийни лазери на Райдеон монтирани на тях. A high-energy laser mounted on an Apache AH-64 attack helicopter acquired and hit an unmanned target during a recent firing test at the White Sands Missile Range in New Mexico. The test was conducted by Raytheon and the U.S. Army Apache Program Management Office, in collaboration with U.S. Special Operations Command.

Е И ??? ..

Абе аз знам че да счупиш телевизор не е нужно да знаеш какво има в телевизора. Та така и с всички тези джаджи дето нафукваш. Как мислиш. може ли да се счупят с яка пръчка?

Тихо влизаме, тихо излизаме!

Трябва да преминат военно обучени с една точка - как са изчистим Родината от крадливи зелени чавета! Путю е хвърлил Око на Черноморието и преднамерено го заселва с бъдещи зелени чавета.

ВСЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ ПЪРВИТЕ КРАВАРСКИ ЖЕРТВИ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СА ОТ БЪЛГАРСКА РЪКА , А НЕ ОТ РУСКА :) ...

ха ха. Това звездите ли ви го говорят?

На Земята не може да случи нищо друго освен това което показват звездите! ......(Арабска мъдрост)

Да не стане играчка плачка само! Тихинайците защо никой не ги вика на учения като те са най-подготвени във всякакви условия?

Снаряд от учение на полигона Ново село падна край Глушник, научи Сливен прес. За инцидента се разчуло в петък, когато около обед кметът на селото предупредил хората, че предстои взривяване, потвърдиха наши читатели.Това не е първият случай.За щастие паднал в/у скала.

Надявам се след като сме любезни домакини,да не сме приготвили за американците такива пясъци като в Португалия,че ще е много тъжно ако и тук Хамърите заседнат:(((

"ДЖИГУЛИТО"

Чуждите бази на територията ни ,това е изгубване на суверинитета.Прекрасната природа се замърсява.Районът е обезлюден.Разказ в" Сливен Днес и Утре -В крайна сметка-всички неща, които видяхме там спални отделения, спортни зали, фитнеси и театри са създадени за американската армия, те не са създадени за българи. Просто американците живеят там. Има български военнослужещи, които се изпращат за период от две седмици от Министерството на отбраната. Някои от висшия състав остават доволни-сервилността на някои български офицери, защото нещата ни бяха представени че разбирате ли тази база ако я няма, Българската армия загива,ние трябва да сме безкрайно доволни, че те са тук и единственият интерес от това е нашият. Т.е., че дори трябва да се чувстваме неудобно, че те ползват абсолютно безвъзмездно нашите имоти. Което, разбира се, е смешно по договор американските военнослужещи в тази база могат да достигнат до 5000 души на ротационен принцип през 90 дни. Те могат да вкарват всякакви оръжия там пише го в споразумението, което България е подписала. Могат да вкарат и биологическо и химическо оръжие това не е забранено от споразумениетоЕдна от най-богатите и мощни във военен аспект държави в света да не плаща наем за ползваните бази в България Абсурдно е.Всичко, което са направили за 10 години, е, че са боядисали училището Никакви работни места. Даже ни казаха ,че имало българи, които работели на строителните обекти в базата, и български фирми, на които не било платено. Чуваме много лъжи, че покрай американските бази живвал и българският народ.Нищо подобно.Напротив,районът се обезлюдява.

Тия пичове ще режат яко руски зелки ако стане някоя война срещу свинарника. Рашкопитеците ще се изнесат на подскоци ако видят българските спец отряди, действащи заедно с братските америнаски професионалисти

Тия "пичове" ако се наложи да се бият срещу които и да са чужди командоси, ще им трябват само повечко памперси и ще питат дали не са ранени и мирише ли кръвта на говна. :))

Сериозно ли мислиш, че тия балерини от "Лебедово езеро" ще уплашат ведомството на Шойгу...добре е да знаеш, че и други са дървили на Русия...но казаците поиха ли конете в Сена и Шпрее, ако се наложи и в Темза и Потомак ще ги поят!

като повечето от казаците останаха в Украйна? Освен да бием "пуси райът" Само питам

Всички тук пишете глупости! Първо, точно тези "пичове" много по-добре от вас знаят как са подготвени руските спец. части и с каква бойна техника разполага Русия. Не знам защо решихте, че те приемат руснаците като враг?!? Тяхната цел е да защитават България, ако се наложи!!! Те са военни от БА!!! Набийте си го това в простите кратуни! Не са натовци, матовци и тем подобни глупости!!! Те са български военни, които когато се наложи стават и тръгват да ви спасяват задниците - в сняг, при пожар и всякакви бедствия и, не дай Боже, война!!! И още нещо! Въпреки липсата на средства, въпреки скапаните "управници" и техните идиотски решения, тези момчета са много добре подготвени и неслучайно американците в Кербала спяха в българските, а не в полските бази, макар мисията да беше под полско ръководство. Преди да седнете да бълвате змии и гущери, що не вземете да си зададете въпроса: "А, какво всъщност мога и съм направил АЗ за страната, народа, ближния си?!?"

Аз не разбрах от кого ще ни пазят?Щото като слушам е едно пък като гледам става друго?!??

Сетих се за едно подобно международно "учение" на френски командоси в с. Коиловци, Плевенско. Там двама цивилни и един полицай пребиха петима "елитни" френски командоси. :))

Не бяна петима, а трима. И полицат беше стрелял със служебния пистолет в краката на единия

Правилно

Учението съвсем не беше "подобно" на това! Ама, нали ние много обичаме без да знаем да се изказваме...

ето така се ражда и новото партизанско движение...

Какво им е специалното на тези сили? Да не тренират как да хванат Путека като дойде през Март догодина, по покана на нашия путьо маринкин?

Дано има и войнички, че да ни научат на нещо. .. ,,ново,,!

Идете да ги видите какви са палячовци и ще разберете, че ако стане патаклама, "тренираните" ще са първите набити :)))

Така и не разбра че,война се печели с технологии и икономика. Мама раша няма ни едното, ни другото. И хора няма - прочети по руските сайтове. За тях освен Беларус и Сърбия друг съюзник няма. Така че 80% за путин нямат никакво значение освен в раша

Saber Guardian..що значи..

Натрапено учение не на международни, а американски сили. Кога ще ни отърват от себе си?

ще ви натрапим и западните демократични ценности, та да се спукате от яд и да избягате при путлер.

браво момчета. ще бием путлеристите и с вързани очи.

И разкрачени.

ха ха ха..не много, ние сме ,,снайперисти,, ... ха ха...

Както винаги, за наткино учение се съобщава, след като започне. За да не би отново да прелети нещо, та елитните негърски воини да се изпона.рискат. Ще трябва да се викат хеликоптери да ги изнасят, ама де ти толкова техника.

А как ли ще свърши...? !

В мойтa поза, бе!

пак много разбирате от всичко и от политика и от история - ще управите отново света! Ега ти генералите!

Едни зелени човечета , които се учат как да воюват ( и умират) за чичо Сам

Ново Село съм изстрелял тонове снаряди с 34-ката,да не настъпят някой не взривил се....умната.

Главният прокурор да не спи. Чужди военни формирования незаконно тренират държавен преврат.

Къде е "Гордия Европеец" днес,има тема против Русия ,а той още не се е изсрал в нея

доста дълбоко ти е бръкнал путя ...не можеш да го забравиш.... Доста специално е било явно за теб това бъркане и сега като чуеш думата специални и се разтичаш.

Подготя се арестът на Путя - това са хората които ще свършат работа

Това ,,оптимизъм ,, ли е или ...шегобийство?

Лаф да става, дедовото .

България - вън от НАТО ! Краварите - обратно зад Локвата !

участието на представители от държавите-домакини, разположено в Унгария. па по заглавие - почнало било в България... унгарците си докарат некой лев а ние..бецален пак.

Опазил Господ !..?! Дано нямат ,,Пантери,, и ...да се ,тепат, само с чекии!

добре,че няма ватенки...щяха да изпият антифриза на колите и камионите..хахааха

Без ватенки, без ватенки...:))) От когато пристигнали тия батковци от НАТО, в селото станахме мангизлии!!:))))))) Що кубинки на висок ток и жартиери с кобури сме им продали, не е за вярване!! Купуват като луди - страшилища за врага!!!

Чи кво толкоз ,бе? Тъкмо не е сменян от години!?

А бе нов прайд ли има та соросите мучат от щастие

Ех, колега, пък и вие цигани и писмо', пък било то и клинописно.

ще ги учи,като и без спец сили останахме.

Не искаме Нато, искаме мир!

Това туристи във военни дрехи ли са?

Тия гледам пак газят из ливадите на хората,пак ша ги млати некой замеделец,а може и обиди да има