Американски и южнокорейски бойни самолети заедно срещу КНДР

Американски свръхзвукови бомбардировачи Б-1Б и изтребители Ф-35 прелетяха над Южна Корея като демонстрация на единство след изстреляна ракета от Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Американски и южнокорейски бойни самолети заедно срещу КНДР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпите краварчета и южногалфоните, могат да бъдат сигурни, че Ким, ще ги сюрпризира с една или повече ракети, може и в Гуам да се стоварят, щото там е кочината, от която смърди най-много! Давай Ким, не се бой, тези тъпанари само се фукат иначе са гола вода!!!

само да стъпи накриво и ще го изтрият от лицето на Земята..за една нощ и няма да я има КНДР на сутринта

Я как ставало. А защо като тръгнат срещу Ким и все им се поврежда нещо? Я навигацията ги праща покрай Австралия, я от хуманност не свалят балистична ракета я нещо друго.

няаа как да кажеш троп без да си казал хоп!Русия ли е измислила GPS-а или Американците?Русия ли е опасала Земята със сателити или Американците?Русия ли има най високотехнологичната Армия,икономика,валута(народната пара в Русия е доларът),цивилни и военни комуникации или Америка?

Тъпооо-мислиш с задника.

не са ли това това специални фантзии подходящи за лекарски изследвания при покачено напрежение в горната част на тялоти ви! 40 милиона са екологична катастрофа, толкова са! спрете се дейба вашта мама, как се дървите като сте със силните, ей педераси сте, ей!

Не е демонстрация на единство а демонстрация на глупост.

"Американски и южнокорейски бойни самолети заедно срещу КНДР" И....?

путлерасин в дира по 1000 лв (колкото му плащат от сайта за тролене годишно) да обясни защо Южна Корея е световна икономическа сила с имена на брандове като Хюндай, Киа, Самсунг и Ел Джи, а Северна Корея е изолирана и затворена държава със слухове за глад, канибализъм и т.н. мизерия. Нека се отворят и докажат, че всичко е жалка "капиталистическа" пропаганда. Защо СССР създаде уроди по света Кубински, Украински, Камбоджански, Африкански, Севернокорейски и т.н., а САЩ възстанови Япония до т.н. "ик. чудо" на света, а Южна Корея стана световен икономически мотор, възстанови Западна Европа след войната, Австралия и Канада са с тях, бермудските острови оправя - станаха богати държави с висок стандарт, сега е ред и на Куба. Същото САЩ искаше да направи и от Виетнам, но "кхмерите" сАвеЦки попречиха да се случи и сега Виетнам е една "процъфтяваща" държава, която за тяхна жалост пак шие американски дрехи и маратонки, даже се молят ако може още да има.

Хахахаха, младата недоевана гуспойца да препоръча на световните велики икономики от ФАЩ, ЮК и Джапания да не се страхуват от комунистическа КНДР с 2-3 млрд.БВП.

добре бе бизнесмен с какво ким ти пречи на тебе конкретно с какво ??????на мене с нищо !седиси в кочината прависи каквото може ама кои духа кравите да се заяждат с него а ???кои ????тия мизерни 1000 лв ги даи на децата си !!!!!!!!!!на година !!!!!!твоите 1000 ги имам по 4 за ден оборот така че си седни на парцалите и гледаи да нети останат кофите само в софия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

точно това съм написал, Южна Корея и Япония са двигатели на съвременната цивилизация, а Ким се кани да пусне ракети по тях. Такива л..на имахме и като малки в квартала, и после в училище, и после като големи и т.н. Жалки некадърници, които по някакъв начин се сдобили с оръжия и искат да тероризират успелите. Чисто мутренска история. Айде чакам обяснение, защо СССР и Китай воюваха в Северна Курея да я защитят от гнилия запад, а сега гледаме разликите????? От какво я пазиха комунистическите държави тогава, от какво пазиха Виетнам, от какво ни пазиха Източна Европа, Източна Германия, да не бягаме на Запад, защо???? Сега и Русия и Китай са диви капиталисти буквално наводнили с хора Западна Европа и САЩ??? Обаче тук излизате хора платени или идиоти и казвате на черното - бяло, неее беше си убаво тогава, Китай си беше добре като комунисти с куртки и велосипеди и затова САЩ ги направиха капиталистически динозавър - световен и могъщ и сега не могат и да ги спрат вече. А защо не Северна Корея да стане същото???? Какво пази и какво заплашва тая репа??? Кой ще ги направи Икономически Тигър - САЩ или Русия? Айде дайте примери за успяло руско протеже??????????????

Непрекъснато се убеждавам че янките няма да престанат да смърдят навсякъде по света докъто веднъж за винаги не бъдат спрени. Винаги разпалват войни къде ли не. Но са спокойни за себе си защото ги разпалват на места където няма ядрени оръжия. За съжаление и сега е горе-долу така. Корея има ракети, но за съжаление са малко и малкото което имат не е в състояние да стигне до САЩ. Как само ми се иска Ким да изкара някой коз от ръкава и да удари световния терорист номер едно - щатите. Убеден съм че янките ще се приберат в кучи гъз - там от където са и излязли. Само веднъж войната да започне и на тяхна територия.

Надай се ти , надай се. Вие комунягите от 100 години само си се надявате хахаха

Чета там къдети няма пропаганда. Това, че на вас в Русия ви разправят приказки пт 1001 нощ си е нещо съвсем нормално. Нападнахте Южна Корея с 2000 танка и 20000 оръдия, срещу няколко танка и 200 оръдия, след един месец, когато чичо Сам дойде с големите си танкове и войниците с големите бели пи6ки от цялата ви схема остана едно нищо. Добре, че откраднахте атома от чичо Сам, както и всичко останало, та да можете да се правите на големи.

Абе човек, как ги фърляш тия цифри бе? Де ги сънуваш? Спри това дето го пушиш, че явно не е добро.

Римлянин,къде ги чете тез неща?Толкова бяха унизени, ча МакКартър искаше разрешение да ползува ядрено оръжие срещу селяните от Корея.Тъпанар.

Те американците хубаво са искали, но защо не са го използвали??? Сега КНДР нямаше да съществува, а щеше да има само РК и един диктатор комунист по-малко!!!

те руснаците един път ядоха бой в Корея и загубиха над 2000 танка Т 34-85, който се водеше май-добрия им танк. Та заедно с Китайците бяха унижени от няколко хиляди американски войници. Сега пак со го търсят и пак ще си го намерят. И там като във войната срещу Израел им бяха виновни корейските войници, които бяха пленявани с хиляди. Така де, какво да пиша повече, хърбелите пак се мислят за велики. Само ги чакат, сега няма да спрат до 38 паралел, сега Корея ще се обедини, въпреки Русия, окупирала с марионетки северната част на Корея.

Ти какво пушиш, та ги сънуваш тези работи бе? И КАКВО ОБЩО ИМА ТУК РУСИЯ?

Баце смени дилъра, ше изпушиш скоро :) А марионетките са на американците и са в ЮК не са в СК - объркал си рейса! Руснаците бази нямат там нито назначават правителства като в ЮК. Ако краварите си махнат двете кореи ще се обединят сами, но чичо сам има др планове за тях!

Скапан нещастник, този тип държи цяла страна в концлагерни условия и заплашва съседите си с оръжие за масово поразяване, а ти му се възхищаваш! Щом си толкова светнат, спри да използваш интернет /кимовите поданици нямат това право/ и яж три дни салата от трева. После пак ела, да си кажеш как е!

Aмериканците маи ги сърбят задниците и искат да ги почешат с някоя ракетка.Cамо дето не знаят че тя ще им се забие в задниците.

Вижда се, че ви сърби езикът.

Може би иска да го почеше с някоя минуетка.

Американските Маи отдавна ги няма.

Да бяха пробвали демонстрация на единство над Северна Корея, ама не. Забравили си били памперсите.

КНДР (Северна Корея?) страшилището.

Бе незнам дали са страшилищи! ма краварите ореваха орталъка! ма тъй е то страх лозе пази!!!!!!!!!

Най-голямата грешка на САЩ беше, че помогнаха на руснята във втората световна. Трябваше да ги оставят Хитлер да ги унищожи.

дипломация постъпи умно.Тя просто остави "социализма" да се сражава с другата си разновидност "национал социализма", т.е да се избият взаимно довчерашните съюзници по договора Молотов-Риентроп.Резултатите не закъсняха Германия стана след ВСВ съюзник на Америка и предаде върховите си технологии на САЩ а 45г. по-късно СССР се згромоляса сам,без нито един изстрел,гол и бос пред Западната демокрация.

Е така се създава простотията на народи и се изтрива история.

Прав си. Не е отчетена ръководната роля на Партията.

Да припомним на комуноидните русофашизирани сволочи, че северна комунистическа корея нападна южна, а не обратното. Днес е видно коя от двете Кореи е по-добре. Едната е световен лидер в автомобилостроенето, високите технологии, а другата е комуноидна кочина, където хората страдат от хронично недояждане. Сигурно и за това Сорос ви е виновен, дебили руски?

Глупендеро, Ю. Корея не е лидер в правенето на коли, цялата им автопродукция е с японска технология, най вече "Тойота". А в С. Корея няма никакъв глад. Има сигурност, спокойствие, без НПО - та, подкопаващи националния суверенитет и идентичност.

гледам, че има опашка за визи от Южна Корея за Северна.. Ми отворете некое консулство за хората.

да се разправя с военни средства срещу Северна Корея.САЩ са били в състояние веднага да унищожат ракетата прелетяла над Япония,но не са го направили.Защо? По простата причина други да "вадят горещите кестени " в случая т.е. Русив и Китай.Нека не се заблуждаваме относно възможностите на "технологичния гений Ким".Тези ракети и оръжията са изцяло руско или китайско производство.Едва ли има разумен човек,който да се съмнява в това.По интересно е как САЩ ще накарат Русия и Китай ,да озаптят джуджето Ким.Много просто с икономически средства.Китайската икономика е пред криза а нейния основен клиент е Америка и ако тя престане да търгува с Китай, то китайците ще затегнат яко коланите и ще карат без ......ориз.Колкото до Русия отговора е елементарен.Тя съществува благодарение на природна газ и петрол , но скоро от този пазар ще я прогонят американските петролни и газови компании,които са в състоание да удавят буквално света с евтина газ и петрол.

Ако си мислите че икономиката на една държава в изцяло зависима от икономиката на друга държава, то вие твърдите негласно, че лидерите и са много недалновидни хора. Обаче съдейки по хитростта на китайклата дипломация, се съмнявам много силно в такава хипотеза. Тезата ви няма никакво основание. Китайката икономика може да пострада в известна степен ако Сащ решат да правят икономически спънки на Китай, но само толкова. От друга страна ако Сащ се скара със силните държави, които имат реални работещи икономики, кой ще поддържа цената и хегемонията на долара, чиито символ е онази старовременна змия, наречена дявол и сатана, увита около дървото на "познанието"? да не забравяме че ранботещите икономики по света създават реалната стойност на долара, а не американската икономика. И това статукво се поддържа суъс зъби и нокти чрез политически и военен шантаж.

Активни сте в краварското посолство, ама не фащате дикиш.

Краварите са прелетели над Сеул, но по GPS са се намирали над Пхенян, което е много по-добро постижение спрямо отклонението на самолетоносачите им до Австралия. Явно ВВС са им оборудвани с високоточни GPS за разлика от флота.

Sm3hurk0

От северна Корея до остров Гуам са 3400 км., а до ЛА са 9500 км. Без проблем Ким може да им изпрати препоръчано писмо с ракета или малко севернокорейска демокрация !

без проблем да му го върнат барабар с обратната разписка.

През 1944г. муриканците завземат остров Гуам, и до ден днешен не го дават обратно. Серсеми ...

Как искам да ги нападнат та да видим кой кое и има ли памперси.

Четох из нета, че краварите са подпалили 269 войни от както съществуват. И всичките в името на демокрацията.

Много нахални тези муриканци, бре. Чий го търсят в Южна Корея, а ? Серсеми ...

като чета и ми става ясно, че на много от вас нищо не им е ясно. въпроса е да не се разреши на един неуравновесен да притежава ядрено оръжие и балистични ракети, за да го изпрати където си пожелае и по този начин да предизвика световен конфликт

досега коя държава е нападнал и съсипал?

Не си в час, Каишков. САЩ+Япония+Корея се подмокрят от страх от едни ракети, които падат където им падне. Русия+Китай им гледат сеира и си правят майтап. А ние се надаме с тези 4 бази на САЩ да спим спокойно?!

Танто за кукуриго. Те им кръстосват островите с балестични ракети, янките и джапитата пънат мускули над небето на южнаците. Шубе ги е да минат малко по-насевер. Плашат гаргите. А утре оня с прическата ще им спретне още 3 ракети около Гуам.

Щатите се справиха с Врагове 1 - Русия, Китай, Ал Кайда, Асад, ИДИЛ, тероризма в световен мащаб и сега решиха да се издървят по холивудски на Ким Северния. Той си играе ролята с ентусиазъм и заработва комисионни от продажбите на системите ПРО на Южните и Япония. Щото вътрешен и външен дълг от 200 трилиона долара не се избиват току-така. Трябва рибата да се лови в мътна вода, да се гонят максимални печалби. Ако Ким беше заплаха, Китай и Русия досега да са го изтрили. Явно не е... Другото си е чисто тролене по темата.

пак няква шантава руска конспирация ще да е... аве как ги измисляте, ама тва руснаците сте извратеняци...

Не бе вярваме във високоморалните и демократични подбуди на САЩ. Нали ако не са те няма кой да бомбардира по целия свят, включително и България.

И за какво е тази вечна демострация на сила от саш ?

А за кво се петляви Прасчо ве тъпи? Е тва е въпроса, ама ти е трудно, а?

пише се США на руски! Аве и езика си не знаете бе! Дето ви го дадохме с азбуката... 1000 г не го научихте значи!

Изречението започва с главна буква и се пише "абе", а не "Аве"! Съмнявам се, че точно ти имаш право на претенци относно език и грамотност.

НА МУЖИЦИТЕ ИМ СВЪРШИ РАБОТНОТО ВРЕМЕ, НАЛИ СА ВСЕ НА КЕСТЕРМЕ, 2 ЧАСА СА НАПРЕД... АЙДЕ БЕ , МИШКИ!

ти си ла?????о паварод

От краварското посолство е удобно и безопасно да обиждаш.Излез навън да ми кажеш, че съм мишка.Ще те изслушам.Целият.

Vladimir Borisov

Не си мишка. Мида си!

Правилно е отбелязано, че там има само примирие, без обявен край на войната! Така че никога не е късно прасчо да празнува Коледа!

Що ли ми се чини, че гладният кореец ще го отнесе? Дали след очакваната поразия ще пеят песни за Кимчо? Дали Путльо ще подкрепи "братският корейски народец"? А да видим!

Че ще го отнесе се знае, но кои и колко ще завлече с него е въпроса.

Много може да завлече и затова сащианците не смеят да го демократизират. Щото току виж в Окинава, Гуам, Хаваи и западното крайбрежие на САЩ температурите подскочили до 5 милиона градуса че и по-нагоре. И тогава тия в Пентагона и Белия дом ще бъдат линчувани на мегдана по всички правила. И няма да има кой да ги отърве.

"...По-точно непозната, отколкото забравена е Корейската война (1950-1953). Невереоятно разрушителния ефект на американските въздушни кампании срещу Северна Корея с непрекъснато хвърляне на огромни количества запалителни бомби (основно напалм) и употрбата на химическо оръжие, ядрените заплахи и разрушаването на големите язовири във финалната фаза на войната не са забравени. Тези факти са малко познати и медийните анализи по Севернокорейския ядрен проблем ги игнорират. Напалмът е изобретен през ВСВ. Употребата му във Виетнам върху деца, чиято плът се разпада на парчета, провокира множество дебати... Още по-голямо количество напалм е хвърлено в Корея, където ефектът е бил много по-опустошителен, поради по-гъсто населените градове ...", пише френският Истоар е сосиете в публикация под заглавието "Спомени за огъня в Северна Корея. Когато САЩ разрушават една страна за да я спасят" ("Mémoires de feu en Corée du Nord. Quand les Etats-Unis détruisaient un pays pour le sauver", le août 15, 2017, Histoire et Société), в която цитира историка кореевед и професор от Чикагскя университет Брюс Камингс (Bruce Cumings). Е, щом не са забравили тези ужасии, причинени от САЩ, на севернокорейците им я ясно, че без ядрено и ракетно оръжие ще бъдат унищожени, още повече че има и какво да пазят от крадливите кравари: "Минералните ресурси на Северна Корея оценени на $6 трилиона" ("Les ressources minérales de la Corée du Nord estimées à 6000 milliards de dollars", le 9 Août 2012, Atlantico).

ника ти подхожда напълно

... и съвсем небрежно пропускаш, че войната на Корейския п-в бе разпалена от КНДР, с пълната подкрепа и съдействие на СССР, а след това и на КНР! Добре пишеш и за Виетнам, но и там небрежно пропускаш, че не войски на Южен Виетнам, а войските на Северен Виетнам бяха нахлули в Южен Виетнам, което и провокира намесата на САЩ!

Vladimir Borisov

Не му обяснявай, тъпичко е милото!

Не пропускам, а цитирам публикация!

Северенн Виетнам напада Южния за да запази целостта на страната.Нокакто винаги гадните американци се намесват на страната на Южен Виетнам и ....гризнаха дръвцето!!!!

симо

Корейската война стана като нашето турско робство--меко и цивилизовано османско присъствие и гяурите са виновни за въстанието,направили го от СВОБОДИЯ.....Ерго, и америчка само добрини прави а Пхенян са идиоти за връзване....

САМО 1 ДЪРЖАВА МИ ПОСОЧИ, КЪДЕТО КОМУНИЗМЪТ ИДВА ПО МИРЕН НАЧИН, 1 САМО, а?

Първо мой човек..... комунизма , като този който ние сме видели , идва само след като много богатите хора се насерът стабилно. Второ може да попътуваш малко/щот неможеш да четеш/ до Швеция, Дания, Германия, Норвегия и т.н

Оня лудия като разцепи някое ядро над южна кореа и ще останат само американски самолети да летят още известно време. После и тях няма да ги има.

ВАШИЯТ ПРЕЗИДЕН НЕ ИСКА ДА СМЕНЯ МУСАЛА АААА МОБИЛИЗИРАХА ВИ В НОВИНАТА ЗА УДРА НА САЩ, ЗА ТВА ИЗЧЕЗНАХТЕ СЕГА ЩЕ ВИ НАХРАНЯ И ТАМ

ИЗМЕКЯРЧЕТА, МОЕТО ПРЕДИМСТВО Е, ЧЕ АЗ МОГА ДА ПСУВАМ МН. ПО- ДОБРЕ ОТ ВАС , И ТО РУСИЯ, АМА ВИЕ БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕТЕ, ЩОТО ЩЕ НАСТРОИТЕ ХОРАТА СРЕЩУ РУСИЯ. АНАДЪН МУ? ХАХАХА ДА ВИ ПОЧВАМ ЛИ? СМЕШНИЦИ?ТЪПАНАРИ СМОТАНИ!

НАПРАВО ИМ РАЗКАЗАХ ИГРАТА НА ИЗМЕННИЦИТЕ! ВИЖТЕ КАК ГО УДАРИХА САМО НА КАРУЦАРСКИ ПСУВНИ И ОБИДИ!

НЕ СПОРЕТЕ И НЕ ПАДАЙТЕ НА НИВОТО НА РУСКИТ МЕКЕРЕТА С ПСУВНИ И ОБИДИ!! ЗА ДА НЕ МОГАТ ДА СИ ОТЧЕТАТ ПОСТОВЕТЕ НА РЕШЕТНИКОВ, ПИШЕТЕ : РУСИЯ Е МРАЗИ БЪЛГАРИЯ! ТОВА ИМ ПРАВИ КЛИЗМА НАПРАО!

Слава России !

ОЩЕ ПО- ЛЕСНО СЕ ПОПЪРЖА И ОБИЖДА ВЪВ ФОРУМ... АПЪК НАЙ- ЛЕСМНО СЕ ОМАСКАРЯВА... ТОЯ ТАКЪВ, ОНЯ- ОНАКЪВ, АЗ - НАЙ УБАВ!

Брей, путлеровите боярщници се спукват да защитават Ким. Няма ли някой от тях да се обърка и да замине за севернокорейския рай? Или всички продажници като курнелия, болен, баневи и прочее руска сволоч плюят по запада пък си пращат чааветата там.

сащ НАЙ-ГОЛЕМИЯ УБИЕЦ НА ЖЕНИ И ДЕЦА НА ПЛАНЕТАТА.

ДАДЕ НА ПРОРУСКАТА ПАРТИЯ БСП МИЖАВИТЕ 7% , НА АТАКА С РУСКИЯ ФЛАГ - 1%. НАРОДЪТ КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗА СТРОИТЕЛСТВОТО НА РУСКАТА АЕЦ НА РЕФЕРЕНДУМА. ТЪЖНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ НА МИЖИТУРКИТЕ ОТ РУСКОТО ПОСОЛСТВО. ЗА ТВА СМЕНИХА И ПОСЛАНИКА, А И НА ТОЯ МУ СЕ КЛАТЯТ КРАКАТА...

мирише ми на изгоряло оризово хлебче

УТОЧНИ СЕГА - КОИ ГОВЕДА? БАЩА ТИ ЛИ, ПУТИН ЛИ?

ето затова ще летят балистични ракети.

може и на джуджака да му свитнат една!

САЩ Е СЪЮЗНИК НА БЪЛГАРИЯ. САЩ Е ВРАГ НА РУСИЯ. СЛЕДОВАТЕЛНО РУСИЯ Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ! ХАХАХАХАХАХА

Говедата се подготвят избиват още жени и деца.

Истинската сила е да се смирим пред вечната правда на Господа и да простим дори на враговете си, за да ни бъде простено и на нас.

ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ ПУТИН ДА ПОДКРЕПИ КНДР ОФИЦИАЛНО БЕ, МИШКИ? КАВО ЦВЪРЧИТЕ ТУК? АЙДЕ ДЕ, НАЛИ Е ЕРБАП? СТИСКА ЛИ МУ.... АЙ ВЪРВЕТЕ НА МАЙНАТА СИ, ОТ ВАС ЧОВЕК МНЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА ДАДЕ, НАВВОДНИЛИ ТУКА... КЕНЗАЙТЕ СИ В РУСКИТЕ САЙТОВЕ! МАРШ!

Какво общо има Вова с тая работа? А ти май се насра от яд, по- големи букви нямаш ли? :)))

ДРУГ СЕРЕ ТУК - ПОГЛЕДНИ СИ ИЗПРАЖНЕНИЯТА ОТДОЛУ! КВО СЕ ПРАИШ, ПРЕДАТЕЛ РУБЛАДЖИЙСКИ? И НЕ МИ МИНАВАЙ СЪС "СОРОСОИД", ЩОТО НЕ СЪМ! МРАЗЯ ВИ БЕЗПЛАТНО!

мръсен трол си ти да знаеш ...

ТИ КОЙ СИ БЕ ДРИШЛЬО,ТА СЕ РАЗПОРЕЖДАШ КОЙ КВО ДА ПРАВИ? АЙ СИКТИР ОТ ТУК И ЦУНИ ЕВРОГЕЙОВЕТЕ И ХАМЕРИКАНСКИЯ СИ ГОСПОДАР ТАМ КЪДЕ СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА....

ИСКАШ ЛИ ДА ПРАТЯ ПОСТА ТИ НА РЕШЕТНИКОВ? ДА ВИДИ НА КАК МУ ВЪРШИШ РАБОТА? ВЕДНАГА ЩЕ ТЕ УВОЛНИ!

БЪЛГАРИН И СЕ РАЗПОРЕЖДАМ В БЪЛГАРИЯ! И СЕ ВИЖТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ РУСКИТЕ АГЕНТИ - ВУЛГАРИЗНМИ И ЦИНИЗМИ САМО! ТВА НОРМАЛНО АРГУМЕНТИРАНЕ ЛИЕ, НОРМАЛЕН ЕЗИК ЛИ Е? ТАКА ЛИ СИ ГОВОРИТЕ В РУСИЯ?

Матей 5 "3 Блажени нищите по дух, защото е тяхно небесното царство. 4 Блажени скърбящите, защото те ще се утешат. 5 Блажени кротките, защото те ще наследят земята. 6 Блажени които гладуват и жадуват за правдата, защото те ще се наситят. 7 Блажени милостивите, защото на тях ще се показва милост. 8 Блажени чистите по сърце, защото те ще видят Бога. 9 Блажени миротворците, защото те ще се нарекат Божии чада. 10 Блажени гонените заради правдата, защото е тяхно небесното царство. 11 Блажени сте, когато ви хулят и ви гонят, и говорят против вас лъжливо, всякакво зло заради Мене; 12 радвайте се и веселете се, защото голяма е наградата ви на небесата, понеже така гониха пророците, които бяха преди вас. 13 Вие сте солта на земята. Но ако солта обезсолее, с какво ще се осоли? Тя вече за нищо не струва, освен да се изхвърли вън и да се тъпче от хората. 14 Вие сте виделината на света. Град поставен на хълм не може да се укрие. 15 И когато запалят светило, не го турят под шиника, а на светилника, и то свети на всички, които са в къщи." Гордостта и егоизмът са принципи на хаосът и смъртни врагове на човекът. Горделивите ще бъдат унизени. Пътят към Бога и спасението минава през смирение и искрено покаяние за греховете ни.

На американските другари приятелски препоръчвам да направят основен технически преглед на хеликоптерите паркирани върху покрива на посолството в Сеул.

Римската империя стигнала дори до Северна Корея. Колко са настъпателни в името на "свободата".

...говедата дават мило и дарго само и само да отворят нова воина !!!...толкова са otchaiani !!!

тука много корейски партизани в дира )))))))): кога научихте български? жалакрите на Решетников....