Американски танкове пристигнаха за ново учение у нас

В България пристига американска техника за планираната съвместна многонационална подготовка "Black Sea Rotational Force - Platinum Lion 16-1", съобщиха от МО.

Обратно в новината

Коментари - Американски танкове пристигнаха за ново учение у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе тия кравари, що не си таковат кравите, ми идват у нас на учения? Кой ги е канил? Абе я марш, бе!

Не звучи по Български, но е истина... Да си взимат скрапа и 160 кравари да ... си ходят у дома!

ОНОВА МИРИЗЛИВО ЕВРЕЙЧЕ С ТРАБАНТА,ДЕТО НИ ВКАРА В НАТО,СЕГА СПИ СПОКОЙНО-ОПРАВИ И ЗАРЯДНИТЕ ЗА ТЕЛЕФОНИТЕ...

Айде сега кажете ,че правителството е избрано демократично.Колония сме пак.Живот като на роби.

Ше ги разбият по наще калпави пътища. Язък за хубавите стари музейни експонати. След АРМАТА всичко е скрап.

изложиха я на червения площад, но после си я прибраха на буксир.

Дали на буксир а? Я намери репортажа и като го гледаш си отвори по широко очите па си затвори по плътно устата!!!

От Атака да не се плашат.Според Сидеров натовските танкове стрелят с лайна - значи централата на Атака е в безопасност,тя цялата е лайняна

TIREX

пазят статуквото идват избори току виж избрали неправилните кандидати и трябва демократично налагане!

Яко - американски танкове в България , а цървулите вият на умрЕло :D

Още по-яко ще е ако дойдат и Руски.

на червения площад!

Суматоха в индианския резерват...

много внимателно щото наши юнаци пердашат с над 200км ,все едно с 20 год голфче или ново порше! да не иде зян некоя бойна машина!

Имате впредвид новия Американски паметник в центъра нали? "Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула"

Че кога са си отишли, че пак да дойдат? Не е ли по-правилно да се озаглави "Нови танкове дойдоха за уж учение в България"?

Постоянно се пише, че пристигат,ама не пише дали се връщат

май не щом от скука почнаха да боядисват показно детски градини във Великотърновско Там имат ли база или са плъзнали безконтролно по цялата ни територия

миротворците твърдо настъпват!!!! стягайте се братя! хамерикански ботуш ни гази! бягайте докато е време.......

Докато вие плюете, нашите войници тенират за да ви пазят. Замислете се над това.

До сега не помня чужда армия да е идвала тук на место да ни тренира. На времето сме ходили ние в Германия да ни обучават, апосле и в СССР.

Абе,тия БОКЛУЦИ що не си ходят някъде в някои краварник по западната европа,или направо в ГОЛЕМИЯ краварник нямаме нужда от тия боклуци тук както и от боклуците в това измислено правителство начело с Пожарникаря охранявал Тато ама без партиен билет,,,,,,,

Гледам бежанския поток на къде върви.....все към "краварска"Европа......що бе зомбирани комуноиди не се запъти към обетованата ви селска държава където има толкова място за усвояване и блажено да си живеят ами даже и не си помислят за нея.....нали само русия защитава режима в Сирия,значи натам трябва да бягат но не.......пълни идиоти сте това поколение родено и живяло само в руското робство и така ще си отидете...озлобени,неразбрани и изоставени дори и от най-близките си хора

А през това време Владимир Путни посрещна краля на Йордания и принца на Абу Даби като официални гости на руското авиошоу МАКС край Москва. Новината е отразена дори от Евронюз.

Страшно шоу - със стари кви нов . И великите сделки - Руския ВМФ поръчал 3 панцира, Китайците можели да купят 24 Су35С (от които единствено са им нужни двигателите)..

Танка закъса, спука гума и сега мислим да го връщаме в Америка

САЩ изпратиха 4 танка и 400000 имигранти....

11.11.1989 г..Киркор вижда Гарабед на Дунав мост-Как си Гарабед какво правиш толова рано на моста .Чакам американците,отговорил му той с вперен поглед в Румънско.Как амерканците бе Гарабед ти през 1944г не чакаше ли руснаците.ЕЕ тогава не дойдоха ли подсмихвайки се ехидно му отговорил Гарабед.Лятото на 2015 пак се срещат двамата .Чакаме ли някой попитал Киркор.Кой да чакаме ,то и бежанците взеха да ни заобикалят казал тъжно Гарабед

Аз не съм разбрал кога е свършило предишното, та идват за "ново учение". Да не би на 12 април миналата година? А? Доналд Кук ли беше края на ученията? Показателен завършек! Ще влезе в историята! Интересно е друго - писаха тогава, че 27 моряци са подали рапорт за уволнение. На практика са били 28 военнослужещи. 28-ят е била перачката на борда и е подала първа рапорт след като е видяла какво има за пране ...

Сидеров- "ДА ОСВОБОДИМ АЛЬОША ОТ НАРЯД Съветската армия е страж на мира-тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на легендарната Червена армия Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула

Що му цъкате минуси на човека - всичко което е написал е истина.Сидеров е едно малко хитро човече,където има пари той е там

80 % от българите обичат руснаците и само 20 % - мириканците. Това е положението. свиквайте.

Затова сме на тоя хал. Свиквай.

Нищо подобно другарю!

Попитал Обонго Хюсеинов Алах в вечерната си молитва: -- Ще има ли трета световна война? -- Ще има се чуло отгоре. -- И след това мен ще ме има ли? -- Ще те има. -- И колко ще струва един БигМак тогава? -- Три рубли.

Колкото повече нато толкова повече свобода. Не на руската агресия и руската агентура в България. Вън руският посерко от България.

Американци домъкнаха танкове с цел ... ''поддържане на мира'' ... Operation Flashpoint? Live? Няма да спрете докато не запалите война на Балканите... Следва, разтоварването на 1000 американски маймуни, да бутат танковете.

Специалисти в бутането и дърпането на танкове са руснаците! Гледахме го на военният им парад.

Колониалната войска на САЩ защо не си учи на тяхна територия? Българскте военни нямат такива танкове, за да се учат на тях.

Имаме нужда от скрап,дано скоро стигнат до нас

Всеки 3 месеца САЩ изпращат по 5 танка у нас , което предизвиква масови инфаркти сред месните копейкаджии.... :))

я да видим 5 танка по 6 000 000 = 30 000 000. това прави 1000 нови автомобила в България. Ами на това му се вика на гол тумбак чифте пищови. Знаем от миналото как завърши това.

друго бе човек! Ще ги осерат като Доналс Кук! :))

НАТО е тук, да не би на някой да му хрумне да пуска "зелени човечета" и вьв Бьлгария по подобие на Украйна..... :-) :-) :-) А путлер да си гледа империята, че рублата потьна с нови 5% само за седмица..... :-) Петрола гони 30$ за барел..... :-)

А кога Русия ще върне Крим на законния собственик Германия?

Молим да ни просветите, та да сме в картинката на нещата!...

Хващам се на бас, че тези танкове не могат да убият и една малка част от, това което убива Бай Ганьо по пътищата.

Приднестровието, Прибалтика, Крим, Донецк, Луганск, Курилските острови...

срещу Русия е целта на САЩ Както чухме от помощник държавния сек. на САЩ Виктория Нюланд от ЕС не зависи нищо, защото той или изпълнява нарежданията на Вашингтон, или е оставен от същите в невидение. Тя го каза доста по-вулгарно, но и яснос няколко думи.

Мъ то май Русия е срещу целия свят! 7.5 милиарда врагове срещу 0.14 милиарда путиноиди, страшно си е! Ми ако всички едновременно плюнат срещу Раша, май потоп ще стане!

си се срастнал с палците,

Пиенето не е за деца; още по-лошо обначе , ако не пиеш!

Ми естествено, че ще е срещу Русия! Русия е единствената бензиностанция в света, която заплашва да унищожи всичко живо на Земята! А американците не щат да мрат!

Тия US хомоюнаци да не се насерат по стар демократичен обичай като духне ветрец откъм Крим?

Защо не се разходиш до "Ново село"- да ти чуем тембъра като се върнеш /може и да не показваш памперса/?

Шъ са разходи ама друг път! Страх го е да не му спукат цванцера! Друго е да се пуйчиш пред американския компютър!

Преди 20 месеца, десетки хиляди руски специални части, навлязоха в територия на суверенна държава с цел да анексират полуостров Крим. Родните Путинофили се наср..ха от кеф, въпреки, че бяха нарушени безброй международни договори. Повече от година, руски военни се бият на страната на сепаратисти под различни форми. Русия безпрепятсвено снабдява с въоръжение въпросните военни формирования. Родните Путинофили се наср..т от кеф, въпреки, че системно се нарушават Минските договорки. Все едно подобни военни формирования да действат в Кърджали или Хасково. Повече от година се извършваха военни учения от Русия по границата с Украйна, включващи десетки хиляди войници, десетки танкове, оръдия и авиация. Но родните Путинофили се наср..т от страх, когато четири танка участват в учения на МО. Путинофили, то бива слагачество, но това си е направо педерастия...

Много си прав. Цялата ни история е пълна с Русофилските предателства. Те са АНТИБЪЛГАРИ.

колко джеуезо. Ша купим на чаветата уеб.

Заекът бягал панически през гората и крещял СПАСЯВАЙ ТЕ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ накрая се блъснал в мечката,тя го хванала за врата и му иръмжяла-защо създаваш паника какво става?ми дошли са едни "миротворци и скопяват камилите"бе будала ти нали не си камила а заекът отговорил,те като те скопят ходи доказвай,че не си камила!!!тъй са и наште гербаджийски хамериканофили!!!!!!те миротворците кат започнат да трепят няма да питат от коя партия си!!!!!!!!!!!!!ма пуст будаллък!!!!!!!!!!!!!!!

Казвал ли ти е някой колко си глупав? С 4 танка и 160 войника ли ще обявяват война бе умник?

Сега е момента да им обявим война. Нашите танкове може и да са малко повече.

Дираджиии, това не НИТО СПАМ, НИТО Е ИЗВЪН ТЕМАТА..НЕ ТРИЙ!!! По същество: Нали никой не е в заблуда, че с ЦЕЛИ 4 танка ще нападаме Русия?! Тия танкове, както и предишната бойна техника е срещу теб НАРОДЕ БЪЛГАРСКИЙ, ако решиш да строшиш хартлъка на националните предатели - днешните управляващи...

А как 4 танка ще нападнат България, национални предателю?

Ако не си разбрал, да ти го кажа направо - ТИЯ ТАНКОВЕ СА ГАРАНЦИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗА..."запазване на обществения ред", в случай, че народът се надигне срещу баш такива ЕНИЧАРИ КАТО ТЕБЕ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ....

дире не трий -пояснявам. През 1977 г имаше по 1 танк на площадите в няколко града. Днес -си има ДПС и дисиденти , зааради този 1 танк - в РЗ, СС,КД..Това е_Един или четири?

Не знаех,че 2/две/ оръдия се наричат" артерилийска система"гледах ги сутринта на ешелона,в кои ли Сливенски дерета ще хартишат!!!!!!!!!!!!!!

танковете, дойдоха, ама подобре да дойдат ПАМПЕРСИТЕ, щото и без друго отсега не се трае

де , американска окупация,кой им позволи на тези световни терористи да окупират България????????но който и да е , рано или късно ще си получи заслуженото.......

По-добре американска окупация, отколкото от пияни руснаци! Поне американците няма да ни изльокат цялата рикия!

Само ще се увеличи прираста на тъмнозелени.

Какво трябва да им се случи на нашите управници за да спрат тези копелета да си'' разиграват кончето '' тук.Свине долни

По--кротко ДИДИ. СССР ни обяви война и ни окупира. Натресе ни пещерния комунизъм ,от който 100 г няма оправия. САЩ ни освободиха от руската паплач.Защо не се възмущаваше когато рашите си разиграваха кончето. В Б--я имаше 2 руски ядрени бази.

Много ми е интересно какво ще направи Болен ако срещне американски командос ?

Ще му се изрепчи заднешката и ще хукне в най-близкия вход да се забърсва с потника!

Ще докаже че е голям демократ. ДА ОСВОБОДИМ АЛЬОША ОТ НАРЯД Съветската армия е страж на мира-тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на легендарната Червена армия Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила.Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство,хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде Страж на робството до разпадане на империята. За мен утешително и радостно е, че ще доживея това време. Както е радостно разтурването на Варшавския договор. Слава Богу, никой няма да ме защитава от враговете на социализма....ха..ха

Всичко казано от Волен Сидеров се сбъдва.България е окупирана от американците , а народа си дреме и чете тъпотиите ти.

какво ще направиш???:))))по задниците ли ще ги целуваш?