Ученичка от Английската гимназия в Бургас издъхна по време на учебен час

На 17-годишното момиче му прилошало в класната стая, твърди се, че е имало вродено заболяване

Обратно в новината

Коментари - Ученичка от Английската гимназия в Бургас издъхна по време на учебен час | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как се казва момичето? Дали е кръстена в православната църква? Бог да я прости! Съболезнования на семейството й!

Първо уточнете и после си пишете версиите. Явно журналистиката не се занимава с факти а с гадания

Бог да прости тази прекрасна ученичка, животът и прекършен тъй жестоко и незаслужено!! На мен също ми се е случвало да колабирал ( загуба на съзнание) при което неминуемо следва падане на земята, но досега винаги съм имал късмет,че наблизо е имало хора да ми помогнат...Само един действителен случай: Бях студент 2 - ти курс и веднъж на лекция по механика, професорът ме вдигна на дъската да обясня един пример...Излизам аз и се ...притесних,че нищо смислено не мога да кажа..Усетих само че се изпотих изведнъж,капчици студена пот се стекоха по лицето ми, прежълтях...и паднах..Добре,че колеги светкавично подложили ръце под главата ми!! Инак щеше да се удари в ръба на чина...и се досещате какво щеше да стане..Причините за тези колабирания са- рязко падане на кръвното налягане, ниско ниво на кръвната захар и т.н. Светла да е паметта на ученичката, тъй както... СВЕТЛА Е ДУШАТА И!! ПОЧИВАЙ В МИР !!

Бог да те прости, дете! Дано си на по-добро място!!!

Жалко за момичето , горките родители!, Тази държава трабва да с епогриже по добре за народа си иначе никой нема да остане ... прегледи в училищата, и т.н.

Четейки коментарите стигам до извода, че тоя народ е малък но за сметка на това е много тъп. И си заслужава всичко което получава. На 100%.

Ваксиниран, нали? Не си бил достатъчно умен да навиеш ръкава, сега не ни дръж отговорни за твоята недълновидност, страх, подчинение, суета, горделивост и снобизъм. А и избягване на отговорност.

училищния лекар трябва да е запознат добре с всеки ученик особено ако има някакво хронично и вродено заболяване ,периодично да следи как протича

Не трябва да има лекари в училищата, както се вижда не върши работа, само прахосва ресурси. След още няколко подобни случая ще га проумеете дървени глави такива.

Ами всъщност пише, че като се е намесил и момичето се свестило. После дошло Бърза помощ и починала. Та май си е свършил работата.

В училищата няма лекари има медицинска сестра!

Училищен лекар?!

И каква стана тя, назначиха лекар във всяко училище, който да си клати краката. За да не умират ученици, но това не се случи. При този недостиг на медици е разхищение да се държат хиляди нищо правещи лекари, при най-здравата част от населението-децата. Спомен от живковизма във всяко училище имаше некадърни зъболека и лекари. Които никой болница или поликлиника искаше, защото са некадърни. Сега същото ако си способен лекар, къде ще отидеш да се развиваш в болница с висока заплата и или в някое училище с ниска заплата. Училищата ще се превърнат в пристан за некадърни лекари.

Момче, отиди се прегледай, повечето от хората тогава си вършеха съвестно и грижливо работата. Аз лично хванах малко от онова време, и смея да твърдя че зъбите на всички ни бяха здрави. Когато се случеше инцидент (рядко ставаше), в у-ще или на двора, винаги навсякъде имаше кой да те заведе до фелдшерката. ТАКА ЧЕ ДРАГИ, Я ДА ХОДИШ ДА МИ ГО РАЗКАРАШ МАЛКО, И ДА СИ ПОСПИШ:)

от преумора, като се прибави и хроничното заболяване

.

.

В заглавието: "..по време на учебен час". В статията: "..в междучасието, когато се е случило нещастието" Последно?

Ваксинация и световна утилизация...

Ало журналистите защо не използвахте думичката "неутрализирана" в заглавието. В днешно време е много модерна.

Защо първото нещо, което ви дойде наум когато чуете за починал тийнейджър са наркотици, побой, енергийни напитки, гладуване и все всевъзможни подобни простотии? Що за стереотипи поставяте на “бъдещото поколение”? Престанете да опетнявате честта на момичето. Вместо да се губите в параграфи в които обяснявате СПОРЕД ВАС от какво е починала, вземете напишете просто една дума-Съболезнования. Изобщо пък няма да споменаваме конспирациите че политическите партии били виновни. На повече от 20 сте, а пишете подобни смешни изкази. Престанете да нахвърляте измислици по горкото момиче. Да не мислите, че като я нареждате така ще се съживи и ще поправи “грешките”, които СПОРЕД ВАС е допуснала за да се стигне до тук? Наистина жалко. Съболезнования. Лека и пръст! Пожелавам на семейството и да се справят със случилото се по-най лекият начин….

Най хубавия коментар, моля другите да бъдат изтрити и коментарите ЗАКЛЮЧЕНИ!! Съболезнования за близките!

Това е от страх. Когато се случи такава трагедия, всеки се опитва да намери някаква логична и отстранима причина за нея, за да получи лъжливото успокоение, че него и близките му нищо не ги заплашва. Съболезнование на семейството!

Бустеризация с последваща могилизация?!

Толкова цинично, грозно и долно изказване. Нямаш ли поне малко срам??? В такива моменти се смири, запази мълчание или изкажи съболезнования! Грозно е.. Милото момиче, да почива в мир, и много сила на семейството му...

Милото детенце...

Няма съмнение!

Тц, тц, тц, още един циник! Как не те е срам от безчовечния ти коментар???

Безумници, всички тромбове се резорбират в кръвта до две седмици, образУвайте се малко, по дяволите. Ама айде, ако не можете да четете - питайте всеки невролог или съдов хирург и ще ви кажат едно и също. А-аа, забравих... Не вярвате на образовани специалисти. Ама че олигофрени има навсякъде. И ми разправят, че IQ-то нямало значение. Много повече хора умряха от липса на защита, отколкото от наличие. Момичето си е заминало от близките-му-знаят какво. Случват се нещастни случаи и няма значение дали е взела някаква отрова или не - не е наша работа това. Всичките, които пишете тук за ваксината сте по-тъпи от котката ми. Кухи лейки такива.

И ти не си вярваш! Разбираемо е! И аз не бих могъл да заспя след такава глупост да си навия ръкава!

Много молим, котките са едни доста интелигентни същества. Нооо тези уроди, двукраките са способни на всичко, дори и такива като тях трепят нарочно, ей така.

само кат ви погледнем коментарите и ми минава секакво желание да посетим родината.... изпростели сте дори повече от преди... бугаристан

Стой си там и гласувай пак за дългия !

кой е казал, че е гласувал въобще? За дългия гласуваха чалгаджии и хора, които не смятат да остават навън и са се надявали на промяна. Нали надеждата умира последна? А тези, които сме решили да бъдем само гости в родината си, не гласуваме, защото е морално неправилно да го правим.

Аз живея в България и също гласувах за ИТН, но не заради дългия, а въпреки него. Яд ме е, ако можех да се върна назад нямаше да ходя въобще да гласувам за никой. Гласувах за ИТН защото нямаше друга партия, която да обещаваше НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ. БСП, ДПС и ГЕРБ за мен не са партии и няма значение какво обещават, защото това, което са вършили не може да бъде простено, защото това което са обещавали и това, което са вършили сериозно се разминава. Трябва да съжалуват тези над 51% българи, които гласуват вече десетки години за ГЕРБ, БСП и ДПС, те са много по-виновни от гласувалите за ИТН. Пък и не смятам, че съм чак толкова виновен, защото част от хората за които съм гласувал се опълчиха на "дългия". Радостин Василев, Радослав, Иво Атанасов ... и го напуснаха.

кръв да серете

Еми какво да ви кажа, ако някой ученик ходи редовно на училище, друго освен да умре няма какво да му се случи. Вече от много време насам училището реално на нищо не учи децата ни. Едни изкуфели комунизирани учители, които само знаят да искат заплати, ама реално нищо полезно не правят... Който не става за нищо друго е станал даскал в днешно време, това е ясно на всички, не знам защо МОН само като че ли не знае или поне така се прави... Искам сега да видя как всеки един учител от това училище ще си понесе отговорността!!! Имам предвид ще влезе ефективно в затвора и ще върне всички пари, които някога е получил като заплати!!!! Виждате ли, че не Георги Дерменжиев е проблема на тая държава!?!?! Май образователната ни система е убила много повече хора, отколкото се мисли, че може би е убил той?!?! Ама лесно е да се плюем успелите.... Еми няма да се оправим докато сме така, нали знаете?!?! Лека вечер!

Егати тъпнята !!!!!!!!!!!!!!

И как ще ми докажеш това?!?! Или вие тука не сте свикнали да си доказвате твъреденията?!?!

Кой е Георги Семерджиев ? В какво е успял?

ДОКАЖИ БЕ , ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ ,ДОКАЖИ БЕ!!!!!

Симоно ма, ти ли си??? Защо изобщо сравняваш два коренно различни проблема ма? Пача кистава... я да ти спират и интернета и бегом към Сливенския. Простакеса, още повече под такава ако може да се нарече "новина".

Тва къде тупат кристали варени в някое мазе на Меден Рудник е много лошо....

Дааа, все повече "ваксинирани" против Ковида ще почнат да си мрат внезапно.... жалко, че набодените ги караха да подпишат "информирано съласие", сега можеха бая пари да смъкнат от алчните фарма-мафии.

А ако детето не е ваксинирано? Кой е виновен? Кемтрейлса? Рептилите? Алтаириците? Що не се гръмнеш?

Тъпите хехе-идиоти.

Жалко за детенцето

Забранете коментарите под подобни статии.

Изрод не пиши глупости когато умират прекрасните деца на България, гад такава иди да умреш във Усрайна

Ако си някой български "големец" са забранени коментарите, обаче за този млад живот, може да го плюем колкото си искаме, а? Изроди. Само кръв търсите!

Момичето ваксинирано ли е против ковид или е тайна? Това наистина е голямо нещастие млади хора да си отиват.

Бог да го прости детето! Отишло е в по-добрия свят. Този свят, в който всички живеем се превърна в нещо отвратително...

Тогава да вземем всички да измрем и да вървим в по-добрия свят. Наистина трябва да се спрата коментари под такива статии!

Жалко за изгубения млад живот. Съболезнования на роднините.

99 % от хората имат някакви елементарни вродени дефекти и заболяванияда не мислите ,че сте перфектни. Вродените заболявания и дефекти се отключват чрез фактори. В случаят факторът е Ковид ваксинация на Пфайзер , Модерна или Asrta Zeneka, PCR test или среща с ваксиниран,отделящ тонове проинфламаторни шипови протеини. Те превръща кръвоносните съдове в каша ,а кръвта в инфектирана супа от СЪСИРЕЦИ ,а щом едно 17 г дете може да умре внезапно всички комунисти скоро ще сте история.

Викаш, всички ваксинирани да се готвят за кашата и шиповите протеини. Смях се със сълзи....Даже усещам как вените ми омекват !

Повече от 20 години когато бях в гимназията и нямаше ни ковид, ни ваксини, съученичка почина за по-малко от 10 минути. Това което се случи беше подобно на това което е описано тук - междучасие след физическо и преди свободен, гоненица, тя се спъна и падна, удари се. След това каза че и става лошо. Докато извикаме доктора и се върнем вече беше умряла. После ни казаха че аутопсията показала някаква скоропостижна пневмония която удара от падането беле отключил. Беше се удавила в собствените си телесни течности

Здравейте , дойдох да кажа , че съм тук . Шиповия протеин няма общо!

Или е от ваксина,или е от шмъркане.Друго не може да бъде.

Сатанистите наричани още от край време КОМУНИСТИ ,а днес леви либерали демократи си свършиха работата.Изгледайте филма 'Умря Внезапно' който всички комуно мрежи цензурират и сами си направете заключение. https://t.me/AlienLabTera/213

Идиот

абе оставете момичето бе. стига с тия теории на конспирациите. умрял някой да ви убива. точно пък вас. точно вие сте толкова уникални че цялата вселена измисля сложни планове да ви убият. това че навързваш няколко истини не означава че накрая получаваш истина. преди 20 години когато нямаше интернет, на това му казваше еволюция и естествен подбор. сега се очаква че лекарите трябва да спасят всеки който се е разболял и ако не успеят това е по вина на фармацевтичната мафия, илюминатите, извънземните, гущерите и т.н. умрял някой да прави конспирации за бай Пенчо. вижте си начина на живот, вижте начина на живот на децата си. не може да си болен от 1000 болести, правиш и раждаш деца които също са с 1000 болести, после стоиш цял ден на телевизора и телефона, ядеш пица, бургери, пиеш кола и похапваш сладко и накрая когато се разболееш да обвиняваш някъде някой че е виновен за теб, за твоето здраве или за твоята смърт. оставете момичето и не вадете евтини дивиденти от тази смърт. пише че е имала вродени заболявания. има неща които медицината все още не може да излекува, да даде обяснение, да даде решение. стига с тия глупости

Викаш, толкова са загрижени за нас елитите, че тъпчат животните с антибиотици, хормони и каквото се сетиш, фуражите и зърното с пестициди и не ги е грижа за печалби, а само за нашето благоденствие? И после ние сме виновни, че ядем каквото те произведат, защото малките ферми ги убиват бавно, но сигурно, с регулации и бюрокращина.

bg_user .............................. стига с тия елити и глупости. първо - кой те кара да купуваш от магазина. отивай на село, гледай животни, гледай зеленчуци и се храни здравословно........, а сетих се. мързи те и искаш д си го вземеш от магазина. обаче искаш да е евтино, обаче искаш целогодишно да ядеш домати и месо. алоуууууу. ти имал ли си село. знаеш ли че плодовете и зеленчуците са сезонни. като искаш да ядеш домати целогодишно освен в парник и тор няма как да станат. а и има "био" продукти които не са замърсени. винаги може дда си купиш. ама ти не искаш. ти искаш свинско на промоция в Кауфланд за 5 лв килото и после се мръщиш че не било българско и не било прясно. ами за 5 лв. какво искаш. ти знаеш ли за колко време става едно прасе за клане, знаеш ли колко е цената на фуража. разбира се че не знаеш. ти чакаш "елитите" да измислят начин в който да ти предоставят висококачествена храна почти за без пари. чакаш елитите да измислят хапче с което като го изпиеш да си веднага здрав. ти чакаш елитите да ти осигурят всичко, сега и ако може без пари. само че срещу тия разработки на "елитите" стоят" хиляди учени, хиляди разработки, години труд....но ти го искаш безплатно. ами отиди, учи в университет и произвеждай безплатно. аз не разбирам как може хората да пият, пушат, дрогират, но обвиняват елеитите че не им давали хапче с което могат веднага да са здрави. аз ще ти кажа безплатно как може да си здрав, и то безплатно - яж здравословно и спортувай

Пхаха, приятел, какво село, какви 5 лева. И как прецени, че ме мързи? Да отида да гледам прасе на село и бай Мангал да изтърбуши кочината ли? Ти въобще в българско село стъпвал ли си? Последно преди години мангала с каруцата беше направил през нощта кръг на бостана. Остави тази работа. Да те свържа с дребните животновъди, да ти кажат какво е, пък ти да им обясниш какво да правят? А в Германия дали можеш да гледаш прасе в двора си, как мислиш?

Альоу, какви ваксини, какви 5 лв? Не четете ли, че детето е имало някакво вродено заболяване?

Имало вродено заболяване, ама пък май е паднало , ама не е ясно дали е тром след "ваксинация"

Съболезнования! Това е ужасно за родителите. Но също така ще е и травмиращо за другите деца от класа.

Не зная каква е практиката в България, но сега трябва кризисен щаб от психолози да работи със съучениците и учителите, за да минат по-лесно през шока. Ужасна трагедия.

Предполагам, че няма никаква практика в България. Сигурно както винаги, ще ги оставят да се оправят сами.

Чичко Гейтс е голям "психолог" детЦки при това...

99% е била инжектирана с ковид “ваксина”. Криите си още главата в пясъка! Царят е гол! Изтрий ми коментара сега!

Навремето при соца още, един познат в по-горен клас така беше клюмнал на чина, както си е стоял. Откриха му вроден порок на сърцето и от тогава беше под наблюдение и със сума забрани откъм дейности, ядене и т.н. Не е нещо невиждано и нечувано това.

Идиот

А, бе, кретен, да не мислиш, че всички са родени след 2000-та година, бе?!

Жалко за детето. Само да не е дизайнерска дрога, много актуална сред младежите от тази възраст.

е кажи поне как се казва и как изглежда. нали много разбираш

Трагедия... почивай в мир, мило дете! Съболезнования на семейството.

Кажете дали е било ваксинирано детето против Ковид. В момента ваксинирани хора падат, както си стоят или седят. Като следствие от ваксините в кръвта им плуват тробми с невиждана до сега влакнеста структура. Плуват си и като запецнат някъде, човекът пада. Интернет е пълен с подобни докладвани случаи, правителствата мълчат, медиите все едно не са чули, понеже са под чехъл. Случаят не изглежда точно така според описанието, но изобщо не е изключено. А може просто момичето наистина да е припаднало, което се случва по-често в пубертета.

Ти не си никаква истина а един нагъл и прост човек!

В Италия всеки ден такива случаи. Властите измислят оправдания като цяло броколи, яйца, пица и от това умирали. Смъртността в Италия 2022 е същата като 2020, ама не от Ковид. Заспал рак се събужда, умират внезапно деца на по8 12 г. И нищо...Било нормално...

Ужас просто! :( Горкото момиче, горките близки! Каква нелепа смърт! На мен още от 3-4 годишна възраст ми се е случвало да припадам по улиците от ниско кръвно, ниска кръвна захар, жега, недоспиване и тям подобни дреболийки и чак на около 30-35 години си научих урока, когато пак припаднах, само че при един приятел-доктор, който имаше неистиво желание да ми тегли един бой, че вместо да му се обадя и да отложим срещата/прегледа, съм се направила на герой, със сетни сили съм се довлякла, а финала да взема и да пукна у кабинета му, докато той отстрани гледа безпомощно и нищо не може да ми помогне, защото макар и доктор, той е (примерно) гинеколог. Ако детето още вкъщи не се е чувствало добре, какво е можела да направи, освен да не ходи на даскало?

Случаи на внезапна смърт е имало винаги, но трябва да признаем, че след Ковид "ваксинациите" те се увеличиха многократно по целия свят. Разбира се да приписваме всяка такава смърт на "ваксините" е глупост, но е факт. И слагам ваксините в кавички, защото аз не съм против ваксините като цяло, но за мен това с Ковид не са ваксини. Нека Бог да ги накаже манипулаторите или мен да накаже, ако съм ги обвинил несправедливо.

А защо да е след ваксинацийте? А защо примерно да не е след преболедуване 2-3 пъти при което както се видя някои хора развиват съдови заболявания? А защо не вземете да млъкнете, като сте прости и неграмотни?

Прав си! Много съм прост и неграмотен. 5 години работих в екип от биохимици дето разработи препарат дето спасява много хора от тежки автоимунни заболявания. Може ти или някой твой близък да сте го ползвали, защото се употребява масово. Ама не сме спекулирали с това, въпреки че можехме.Защото спекулата със здравето на хората и вярата им се наказва най-тежко. Остани си със здраве!

Защото никой не наблюдаваше такова нещо в началото на ковид, тогава бяха съвсем други симптоми - задух, пневмония. Едва след като почнаха с ваксините, започна и това падане внезапно. Освен това ковид за по-младите е буквално хрема.

Гадно е от такива инциденти да се прави сензация и да се публикуват като "новината на деня"!

Съболезнования на родителите, но защо това трябва да е новина и то водеща !?

Сатанистите наричани още от край време КОМУНИСТИ ,а днес леви либерали демократи си свършиха работата.Изгледайте филма 'Умря Внезапно' който всички комуно мрежи цензурират и сами си направете заключение. https://t.me/AlienLabTera/213

щензурират, щото е от болни мозъци за болни мозъци - за много велик ли се имаш, че си гледал един филм и си разгадал конспирацията?

Тъй като махнахте комунистите 89-та, затова днес получихте сатанистите и пълната липса на национална сигурност....избиват ви като овце , е така , за забавление атлантическите ви "партьори", които съвсем не са комунисти....

Не се прави на луд, никой нищо не е махал, и там е проблема, само се преоблякохте и пак си крадете! България преди комунизма е чудото на балканите, след комунизма е турски кенеф заради вас комунистически издънки ялови!

За сведение, нито аз, нито близките ми не са допуснали да бъдат ваксинирани и дори тествани някак си. И никой от нас не е боледувал, не е кашлял и дори не е бил хремав ! Но ние сме с образование И знание.

пусни си тото, средновековен тъпанар

Ама сега съм с грипппче. Адски гадно. А трагедията за това дете, е огромна. Тъпак, виж причините за това,че и в училище деца падат и умират, а няма спешна помощ, няма лечение. Има само търговия! Ко ще кажеш, живота на тезгяха ли да го продаваме? Колко струва- 5-10 лева!?

Не е само така с децата и по училищата. Знаем застарческитедомове и лечебните заведения. Знаем че лекар не пита дали имаш други заболявания а ти блъска иглата за да си прибере хонорара. Умряха и семейство лекари и човек върнал се от Германия само за ваксиниране и...така не се върна в Германия, както си мислеше...

Ако не си боледувал шарка тази година сигурно и шарка няма? Или си просто прост?

показва резултатите - плачевни! МРЕМ КАТО МУХИ БЕЗ ПРОФИЛАКТИКА! Че и децата ни умират! Преди 1989 г. имаше училищни лекари и мед.сестри и те всеки месец преглеждаха учениците и се следеше физическото и здравословно състояние! А днес, ооооо, днес има демокрация бе, на която не й пука за децата на България, понеже за всичко се искат пари. И това "здраве" на нацията плащаме с по над 6.5 МЛРД.ЛВ за НЗОК... Къде отиват тези пари?! Къде? Светла му памет на момичето!

Ами води си ги на преглед и си плащай бе, никой не те спира!

Ква търговска медицина те гони бе!?!? Официално обявиха старта на Чистилището ....

:((( Вродено заболяване; припадане; удар... Каквато и да е причината за фаталния изход, горките родители...

Да почива в мир. Съболезнования на близките ѝ

О, тези неща се случват постоянно в САЩ, АВстралия, Европа и навсякъде където "ваксинацията" срещу ковид е висока. И у нас тук-таме се чува нещо, но сравнение е нищо.

Копейкин ти ли си?

Шибай се с Клаус шваб и трай бе, педерас нещастен

Копейкин за тебе само от газафостата, драги!

Преди ваксината за ковид никой никъде не умираше .... Трябва да имате все пак някаква мярка!

Единственото успокояващо е, че в България де факто 80-85% са неваксинирани, въпреки че на книга са 70%, то мнозина са със фалшиви сертификати.

Още един глупак популист!

С двойните змийски езици и иглите с отрови