Учени не потвърдиха, че Скрипал е отровен с руско вещество

Учените от британската лаборатория в Портън Даун не са могли да определят дали нервнопаралитичното вещество, с което бе отровен Скрипал, е произведено в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Учени не потвърдиха, че Скрипал е отровен с руско вещество | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама тя отровата ако беше руска, мислите ли че в радиус от една миля щеше да има някой жив?

Преди има-няма15 годи пак такива "учени" твърдяха, че Саддам има бойни отровни вещества. Това стана повод за агресията. Сега умират от яд, защото Путин не е Саддам и (меко казано) не смеят.

е как го потвърдиха,на епруветката има етикет с надпис "Сделано в СССР"

Срам ги е да кажат Учените ,че отровата е Английска и е некачествена !

Последно ,къде е отровен мистериозния Скрипал,защото мястото на отравяне пътува из цялото графство .Беше ту в ресторант,ту на улицата ,ту пред дома му ,ту в кухнята ,даже и едно училище споменаха за по-голям драматизъм и най-вече да се покаже ,че Путин закусва с деца.Ще чакаме следващата фаза от този водевил,може да се появят и обосновани предположения ,че е намесен и Башар Асад или Иран ,ей така за повече динамика и драма.Най-накрая да не окаже ,че е използувал някакъв дезоторант ,към който е бил алергичен ,защото на там отиват нещата,но те кротко ще бъдат заметен.Ама ,че клоуни и ние заедно с тях

като си слагаш сам плюсове се мислиш за много готин нали и умен и двете не се верни

Що за тъпо изказване! Аз му слагам плюсове, а на тебе минуси, защото вече ми се гади от надъхани и празноглави вярващи безпрекословно на западните си господари! Ама вече надминахте комунистите!

Ама аз да нямам набор от АйПи адреси-нямам.За годин/интересен??/ не знам ,някои ме смятат за симпатичен, а колкото за умен учителките ми по математика и физика смятаха ,че имам голямо/бил съм почти гений,но не им вярвайте/ бъдеще , но съм мързелив..Ха сега със здраве

Вижте ги смешнориите, сега пък вярват на англичаните от лабораторията и ги защитават. Споко, споко лабораторията е диказала, че е новичок, къде е произведен ще докажат други служби. Клоуни.

Баба Мей ще нареди и ще го намерят обесен на вратовръзката си или на каишката на кучето си , нищо че няма куче

путлеристанците! Все пак в български айт пишете, съобразявайте се малко! Като се замисля колко рубладжийска измет се активизира, когато лъсне голия гъз на Путкин, направо ми настръхват косите.....НЕ СМЕ ТОЛКОВА ТЪПИ У БГ-то!!! Само се хабите)))))

Ами сега....Мисля, че в типично английски стил трябва да го самоубият този експерт и да обвинят за това лично Путин, преди тази информация да е убила политическото бъдеще на Мей, Джонсън и пр.

Майтапът ще настъпи като се разбере, че СКРИПАЛ е умрял преди година!

Кучетата лаят! Кервана си върви! Путин пак е президент! А цирка продължава!

Англичаните още от самото начало казаха - отровата е от фамилията нервно-паралитичен газ "Новичок". При което иам само две възможности: 1. Или руснаците са ги отровили 2. Или руснаците са допуснали отровителите да се сдобият с "Новичок" и Путин е излъгал като в самото начало на заруването бе заявил, че всички запаси на БОВ в Русия са унищожени в изпълнение на ратифицирания от русия международен договор.

Не знам за новичок, но тъпичък ти приляга доста.Запасите и производствената база на Русия е унищожена в присъствието на САЩ.Както примерно и БОВ на Сирия.Но изглежда ,че САЩ си запазват по някоя и друга ампула, ей така от любопитство.Не че нещо може да потрябва да натопят някого, ама за музейните работници. Та доста си тъп, чак вдлъбнат

И понеже англичаните така са казали, ти непременно, ама обезателно им верваш? Е много си наивен бе? А много хора смятат, че точно англичаните са произвели тоя бов в лабораторията им в Солсбъри и са ги тровнали, с цел да компрометират Русия. Ние на англета НЕ ВЕРВАМЕ. Интригите им са от памтивека. Не бъди наивен, отровата си е техна. Освиткаха и другия русна, глушко, щото се оказа, че знаел че англетата са отровили скрипалови, та ... те така.

Те са яли пици с гъби. Ама кой ги знае какви са били тези гъби. Може да са брани от горичката зад лабораторията.

" ... не е наша работа да кажем къде е произведен" Не са потвърдили, не са отрекли - дали са каквото са могли. От тук нататък работата е на държавата. Може да ни се струва йезуитско измъкване, но на науката в лабораториите силите са толкова. Нищо не може да замени доброто старо разузнаване.

Външното министерство на Обединеното кралство премахна съобщение в публикацията си в Twitter, в което се посочва, че Русия е страната на произход на веществото, отровено от бившия служител на ГРУ Сергей Скрипал. В съобщението се твърди, че "световните експерти в Лабораторията по отбранителни науки и технологии (DSTL) в Портън Даун са установили точно, че веществото, използвано в Салсбъри, е било произведено в Русия.

това докога ще се коментира?

Тъпите ингилизи откриха топлата вода и Цвъ Цвъ какво ще прави???

Не потвърдиииха?АМИ СЕГА???КВО ПРАИМ?

после пак четем и чак тогова се изхождаме! При теб винаги е изхождане и обикновено с това се започва и с това се свършва

Въпросното отровно вещество не е руско,а чеченско производство.

дкми

Значи - в лабораторията не могли да потвърдят, ама дали данни на правителството, за да можело те да направят заключение??? Ами че то заключението вече е направено, и тези лаборатории бяха излишни.....

не съм фен на руснаците, но самият факт че има тонове доказателства и то написани от американски журналисти и учени за истината за атентатите от 11.09.2001 доказващи участие / знание на правителството, след това изфабрикуваха и химическите оръжия на Садам за да имат причина за нахлуване (не че той не беше изрод спрямо собствения си народ) и резултатите в региона са видими... Така че, въпроса опира до това - кой има изгода от набеждаването на Русия и допълнително обтягане на отношенията и съсипване на икономическите отношения Русия - ЕС.

Че не си фен, щото аз съм.

Тъпите американци скалъпиха лъжата че България стои зад покушението срещу Папата.

Учени не потвърдиха.... Но и не отрекоха. Не отрекоха че може да е произведено и доставено от Ръусия. Или от руско-стъветски агенти от Русия. или от руско-съветски агенти итдругаде. или от руско-съветски агенти в самата Великобритания. Което в случая е по-важното. Те, като учени могат да се произнесат за състава, за технологията на производство, за произхода на материалите, за технологичните възможности на този или онзи. Но разбира се не за това че епроизведено и доставено от Н-ския завод в Русия. Няй малкото защото Н-ския завод е толкова секретен че не само учените, но и британското разузнаване не знае за него. Но с напредване на разследването нещата ще се изяснят. Пък и Юлия Скрипал може да каже нещичко. Ако не я е страх, разбира се.

Що не стигна до Каин и Авел? Всички правят едно и също, зависи кой как го представя. Изобщо не заставам на страната на англичаните. Историята показва тяхното отношение към другите народи. И сега пак искат да извличат облаги за сметка на останалите. Чудя се само защо толкова народ се хвана на въдицата им.

Драги. За подобни твъдения - в училищата пишат 2.

менделеев не е иракчанин :) както путин не е нито горбачов ...нито елцин !

не съм казвал , но ще повторя! Уликата е филма Киндзадза там казват "Дядя Вова, скрипач нам не нужен" под скрипач са имали предвид Скрипал

Не мина номера! Доктора явно не е склонен да си плюе на името и авторитета и да играе по свирката на мей!

Топли нюкове за всеки! Тичайте, че не остана!

Циркът свърши.......Сега остава да върнат дипломатите и да се извинят.....,но това няма да се случи,защото просто се търсеше някакъв повод ,защото санкциите не дават резултат,Путин има още по-голяма подкрепа....Добре ,че Борисов има добър поглед и интуитивно усети капана.

Баба ви Мей така е объркала конците с брекзита, че си мислеше малко д а отклони вниманието с нещо друго. Ам а не стана

още ли не сте получили опорни точки или ви спряха стинките

jingiby

Тереза Мей дали ще се изненада от това заключение? Или изненадата й ще бъде като тази на Тони Блеър, който обвини Садам Хюсеин, че произвежда химическо оръжие, а след правземането на Ирак такова не бе открито. Но англичаните все пак сложиха ръка на петролните кладенци в района на Басра...

Ами да запрятат ръкавите и да "фабрикуват"нови улики.....само като си представим на какви истерични шизофреници и психопати лижем задниците и ни управляват...."лошо Седларов,лошо"...

Германия: Липсват доказателства за съпричастността на Русия към делото Скрипал:"Трябва да има поне едно доказателство за съпричастността на Москва към делото Скрипал, за да се призовават страните от НАТО към прогонване на руските дипломати, заяви заместник председателят на немския ХДС, главата на Северен Рейн Вестфалия Армин Лашет."

И в Англия започват - Даян Абът от лейбъристите

Защо не искаха доказателства преди да се "солидаризират".Сега ще се гърчат в английски сос.

Амммм, аз съм озадачен. Джонсън и Мей се позоваваха на същите тези учени, когато тропаха по катедрата и крещяха за солидарност. Сега учените (да им имам куража) казват, че Джонсън и Мей си измислят. Абе... Русия да си признава веднага, че в противен случай Англия ще отрови още някого.

Ама бързо, че някой ще замине зян!

Да не би върху атомчетата на веществото да се веят знаменца със сърп и чук? (като американският флаг на Луната...)

Сигурно си има начин ,но той е понятен за образовани и професионалисти,а не за сладури като теб :-)

Да, бе, За английските учени и за такива като тебе този метод е ГЛЕДАНЕ НА БОБ

Явно химията не ти е била любим или понятна като предмет - ако си учил !

Язе съм пожарникар...

сподели умнико химико как става тав работа? Ако не напишеш значи си само празно дрънкало

А сега де? Новата версия: Всички съставки ги има в Менделеевата таблица-а създателят и е руснак!Значи са виновни!

Ей, голема дри сня е изсипал тпзи шеф. ако наистина е шеф, а не МИ-6. Във всеки параграф има противоречие с предишния, дори и един "извод" не съответства на направените "заключения". А най -важното, основата в химичта - за да сравняваш, трябва да имаш и "ОРИГИНАЛНОТО ВЕЩЕСТВО" А пък другата глупост - само "държава можела да произведе това вещество " - що не се скрие" Големите химически компании какво са , бе английски глупако? Намат пари ли? Или така ти наредиха?

Ако на опаковката не е имало срок на годност значи не е Руско.

На опаковката е пишело : цена 8р.50коп. :)

Нека първо британското правителство и г-жа Мей намерят химическите оръжия за масово поразяване в Ирак/налични според английското разузнаване/ а след това да отварят темата Новичок.Убеден съм, че крадеца вика ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.

За всеки що годе интелигентен човек е ясно че ако е имало нареждане от руските служби въпросният предател да умре - "празно" няма!Такива "мероприятия" се подсигуряват поне двойно, тройно и т.н.

Англичаните се опитват някак да се измъкнат от ситуацията, но го правят по същия левашки начин; а бабето ще държи до последно на твърденията си, защото иначе си отива. Интиресно ако се установи, че руснаците нямат вина, как ще реагират солидарните с нея еврогейски папагали?

ами те вече реагират - Армин Лашет, премиера на Вестфалия в туитър

Учените от лабораторията казват че за тази отрова няма противоотрова,а щерката е жива и говори.Извода е или че не е ползвана цитираната отрова или тази която е ползвана е менте защото руската няма грешка и работи безотказно.Бабата лъже даже по добре и Меркелица.

Целенасочено се рови в грешната посока. Дали е Новичок (кодово име на нещо си в Русия) или пръдня в епруветка, какво от това. С руски Калашников се стреля и убива масово и къде по-лесно и ефективно. Ингилзите щадят имиджа на изперкалата Мей. Не си губят времето да търсят прекият извършител, всичко е потънало в мълчание и секретност. Полицаят е жив и здрав, "пострадалите" в ресторанта не знаят че са отровени, версиите с мястото на отравяне се менят. И на края: Няма как да се докаже, но съмненията за виновност на Путин ще се експлоатират с години.

Вече в много сайтове откровено наричат Борис лъжец - в изказването си той се е позовал на учените в Портън Даун и е казал че те са сигурни че е Русия

Разбрали са се с Путин и както казва Бриго - истината никога няма да излезе наяве .

Номерът на лудото бабе Мей не мина. Пак ще трябва да се занимава с плащания за брекзита, по-добре да се заеме с доене на богатите руснаци в Лондон. хе-хе

Въпросът е Скрипал предател ли е и за кого е предател и оттам да го няградят с медал или да го .... Ама кои да го наръсят с тоя прах, едните или другите. Ама пък и жалко за дъщеря му, добре осигурена обаче дъщеря на предател и за съжаление тя е най потърпевша. Дано се оправи момичето.

Ти така си си по рождение, или е от тревата?

Учени не потвърдиха, че Скрипал е отровен с руско вещество, и показаха на Мей пръст СРЕДНИЧОК!

Абе, не се ли изговаря "НовичЕк"???