Учени алармират: Рисковите фактори убиват 7 от всеки 10 души в света

Над 12 именити български и международни учени дискутираха рисковите фактори и се обединиха в подкрепа на нуждата от спешно прилагане на нови подходи за намаляване на вредата по време на конференция в София

Обратно в новината

Коментари - Учени алармират: Рисковите фактори убиват 7 от всеки 10 души в света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а бе я си ебете мамата бе евроценните боклуци,ям си свинско,пия си рикия и ч1еврно домашно вино,пуша си и ми дреме са вас гмовеганите

7 от 10 ги убива нещо. Останалирте живечт вечно...

Като ги гледам тези ценители на здравословният живот на снимката, ми вдъхват безкрайна увереност и стимул за здравословен живот. Страхотен пример са!

Та значи от умрелите 70% са грешници. Да речем пили бира. А останилите 30% не са. Само че тези без грях са доста под 30%.

Статията съществува единствено като реклама на някакви си "Арбилис", така, че не търсете някакъв величествен смисъл в нея, просто хората са си платили, за да пишат за тях.

Количество от 13 л. алкохол на година прави около 35 мл. на ден, което няма как да е бповече от алкохола, който пият руснаците.

Пишат, че рак на белите дробове е еднин от водещите показатели поради смъртност. А защо не отбележат, че това е ключов елемент в статистиката на заболелите в индустриалните градове на България. Само факти, без анализ и предложения за решения.